Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 893
  • Εμφανίσεις 428K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

kaboul

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2013
Κριτικές
1
Like
19
Πόντοι
16
όχι

ρωσιδα γκλιφ με πολυ κοντο μαλλι προς το ξανθο και αυτιαγκουρας που λεει κι ο προφεσορ :2funny:

νυχτα ειναι συνηθως
θα παω μεταμεσονύκτια μια απο αυτές τις μερες να μου κανει μια ρουφοκωλαδα στην υγεια σου δικε μου ! :grin:

mits69

Μέλος
Εγγρ.
12 Φεβ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Τροφωνίου 13 αριστερά κατω....Πηρα διπλο την Παρασκευη Ελενη Νατασα η μια πιπα η αλλη ρουφοκολαδα μαγκες...Και δαχτυλο με καποτα για το τελειωμα οταν δωσεις σημα....Δεν παιρνεις ανασα με τα Μιλφ το βραδυ μετα τις 23:00...Δεν ειναι τιποτα αξιολογο, μεγαλες και στεριμενες.....

mariath

Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2009
Κριτικές
6
Like
146
Πόντοι
16
Τροφωνίου 13 αριστερά κατω....Πηρα διπλο την Παρασκευη Ελενη Νατασα η μια πιπα η αλλη ρουφοκολαδα μαγκες...Και δαχτυλο με καποτα για το τελειωμα οταν δωσεις σημα....Δεν παιρνεις ανασα με τα Μιλφ το βραδυ μετα τις 23:00...Δεν ειναι τιποτα αξιολογο, μεγαλες και στεριμενες.....
Είσαι hardcore τύπος....

Slavyanka Delicatessen

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2013
Κριτικές
1
Like
9
Πόντοι
166
κανει κι η νατασα γλειφοκωλαδα?

mr.bean

Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2006
Κριτικές
6
Like
92
Πόντοι
16
τελικά όλες μόνο απλή γλυφοκωλάδα ???? κάποια που να συνεχίζει πιο extreme ????  :kissass:

Συνημμένα

• tumblr_nhor0oQiZu1tjrpjjo10_1280.jpg
    tumblr_nhor0oQiZu1tjrpjjo10_1280.jpg
    126,1 KB · Εμφανίσεις: 36

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
γινονται και αυτα στις ταινιες...! :cheesy:

info@123

Μέγας
Εγγρ.
23 Οκτ 2013
Κριτικές
69
Like
15.075
Πόντοι
4.926
Στην 19χρονη πορνοκαριέρα μου, τέσσερις φορές μου έχουν κάνει γλυφοκώλι. Οι κοπέλες, οι οποίες το πρόσφεραν ήταν οι εξής:

.Αλιόνα, η οποία το επιδιώκει και είναι αρκετά επιθετικό, με φύτεμα της γλώσσας στα ενδότερα του πρωκτού (Διδύμου 18Α).

.Σάρα, της οποίας πρέπει να το ζητήσεις, αλλά μόλις ξεκινήσει, το δουλεύει άψογα το πινέλο (Καρέα 30).

.Γιάννα, η οποία ξεκίνησε από Φωκαίας 27Β, το έκανε με την θέλησή της και στο έλεγε, πριν αρχίσει (Μαραθώνος 59Α).

.Μαντόνα, η οποία το ξεκινούσε λάου-λάου, σε ρωτούσε αν ήθελες να προχωρήσει και μόλις της έδινες το πράσινο φως, η γλώσσα της βρισκόταν σφηνωμένη μέσα στη σούφρα σου (Κασσάνδρας 4Α).

Από τις τέσσερις, ενεργές είναι η Αλιόνα και η Γιάννα. Μπορείτε να τις βρείτε στις διευθύνσεις που έχω γράψει.

godar23

Μέλος
Εγγρ.
30 Νοε 2011
Like
1
Πόντοι
0
Καλη σας μερα.Αρχες Σεπτεμβριου θα ανεβω αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να μου συστησετε καποιο μπουρδελλο που να παρω δυο κοπελες μαζι αλλα μια απο τις δυο να κανει γλυφοκωλαδα.(δεν με ενδιαφερει πολυ η εξωτερικη εμφανιση).
θα προτιμουσα πρωινη βαρδια.Ευχαριστω εκ των προτερων.

billy13

Τιμημένος
Εγγρ.
23 Μαρ 2008
Κριτικές
123
Like
205
Πόντοι
3.090
Καλη σας μερα.Αρχες Σεπτεμβριου θα ανεβω αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να μου συστησετε καποιο μπουρδελλο που να παρω δυο κοπελες μαζι αλλα μια απο τις δυο να κανει γλυφοκωλαδα.(δεν με ενδιαφερει πολυ η εξωτερικη εμφανιση).
Το Ασπάκι,αλλά δεν το έχουμε δει τώρα τελευταία...
:hi:

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.419
Πόντοι
34.612

πωλινα :cum:

mimikos2000

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Like
15
Πόντοι
16

νανα καλυμνου 36 ποιο καλτ δεν γινεται !

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom