Slavyanka Delicatessen
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Μαΐ 2013
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9
- Πόντοι
- 166
φιλε παιδια ειμαστε τωρα?αμα σου λεω εγω κατι ειναι εγγυησηαυτή η ελενη λεει σε μια κριτική οτι κανει υπεραπλο προγραμμα
φιλε παιδια ειμαστε τωρα?αμα σου λεω εγω κατι ειναι εγγυησηαυτή η ελενη λεει σε μια κριτική οτι κανει υπεραπλο προγραμμα
λες μια Αλβανίδα ξανθιά;φιλε παιδια ειμαστε τωρα?αμα σου λεω εγω κατι ειναι εγγυηση
όχιλες μια Αλβανίδα ξανθιά;
θα παω μεταμεσονύκτια μια απο αυτές τις μερες να μου κανει μια ρουφοκωλαδα στην υγεια σου δικε μου !όχι
ρωσιδα γκλιφ με πολυ κοντο μαλλι προς το ξανθο και αυτιαγκουρας που λεει κι ο προφεσορ
νυχτα ειναι συνηθως
γεια μαςθα παω μεταμεσονύκτια μια απο αυτές τις μερες να μου κανει μια ρουφοκωλαδα στην υγεια σου δικε μου !
Είσαι hardcore τύπος....Τροφωνίου 13 αριστερά κατω....Πηρα διπλο την Παρασκευη Ελενη Νατασα η μια πιπα η αλλη ρουφοκολαδα μαγκες...Και δαχτυλο με καποτα για το τελειωμα οταν δωσεις σημα....Δεν παιρνεις ανασα με τα Μιλφ το βραδυ μετα τις 23:00...Δεν ειναι τιποτα αξιολογο, μεγαλες και στεριμενες.....
κανει κι η νατασα γλειφοκωλαδα?Τροφωνίου 13 αριστερά κατω....Πηρα διπλο την Παρασκευη Ελενη Νατασα η μια πιπα η αλλη ρουφοκολαδα μαγκες...Και δαχτυλο με καποτα για το τελειωμα οταν δωσεις σημα....Δεν παιρνεις ανασα με τα Μιλφ το βραδυ μετα τις 23:00...Δεν ειναι τιποτα αξιολογο, μεγαλες και στεριμενες.....
Οχι ειναι λιγο χοντρουλα σεξυ και στενο μουνακι ...κανει κι η νατασα γλειφοκωλαδα?
Το Ασπάκι,αλλά δεν το έχουμε δει τώρα τελευταία...Καλη σας μερα.Αρχες Σεπτεμβριου θα ανεβω αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να μου συστησετε καποιο μπουρδελλο που να παρω δυο κοπελες μαζι αλλα μια απο τις δυο να κανει γλυφοκωλαδα.(δεν με ενδιαφερει πολυ η εξωτερικη εμφανιση).
θα προτιμουσα πρωινη βαρδια.Ευχαριστω εκ των προτερων.
Καλη σας μερα.Αρχες Σεπτεμβριου θα ανεβω αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να μου συστησετε καποιο μπουρδελλο που να παρω δυο κοπελες μαζι αλλα μια απο τις δυο να κανει γλυφοκωλαδα.(δεν με ενδιαφερει πολυ η εξωτερικη εμφανιση).
Καλη σας μερα.Αρχες Σεπτεμβριου θα ανεβω αθηνα για δουλειες και θα ηθελα να μου συστησετε καποιο μπουρδελλο που να παρω δυο κοπελες μαζι αλλα μια απο τις δυο να κανει γλυφοκωλαδα.(δεν με ενδιαφερει πολυ η εξωτερικη εμφανιση).
πωλινα