asspussakias
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Οκτ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Πλάκα πλάκα...
φαντασίωση στο maximum..... και να είναι από μαύρες ή έστω και από ασιάτισσες και να σε κοιτάνε...... ω ρε
Πλάκα πλάκα...
φαντασίωση στο maximum..... και να είναι από μαύρες ή έστω και από ασιάτισσες και να σε κοιτάνε...... ω ρε
Οποιος δεν εχει δοκιμασει την γλυφοκωλαδα εχει χασει το νοημα της ζωης. Εχετε υποψη σας και η πολυ γλυφοκωλαδα μπορει να προκαλεσει υπνηλια και ναρκωση. Δεν εχει καμια σχεση με το γυμνο τσιμπουκι και με το γλυψιμο και ρουφηγμα ( καραμελωμα ) στα μπαλακια. Η Γλυφοκωλαδα εχει την 5 πενταπλασια ηδονη απο το τσιμουκι. Και 3 τριπλασια ηδονη απο το γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια.
Στην αρχη που θα παει η κοπελα να σου γλυψει τον πρωκτο θα σε χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα σε ολη την πρωκτικη χωρα και στα κωλομαγουλα μετα απο 1-2 λεπτα ερχεται η φανταστικη ηδονη που θα παρακαλας να μην εχει τελος το γλυφοκωλι και θα παρακαλας την γκομενα να σου γλυψει για αρκετη ωρα τον πρωκτο μεχρι να τα φτυσει καποιος απο εσας του δυο . Η Εσυ θα πεσεις σε σε υπνο Η ναρκωση , η θα πιαστει η γλωσιτσα της γκομενας.
Aδερφέ , τα'πες όλα !!!! 1000000% ΣΩΣΤΟΣ!!!πιτσιρικας ειχα μπλεξει με μια τρελιαρα 30αρα, εγω 18, απο καλοκαιρινο γαμησι σε νησι μετα εξελιχθηκε η φαση και στην αθηνα ολο τον επομενο χειμωνα, μια φορα την εβδομαδα που ο καλος της πηγαινε με αντροπαρεα να δει μπαλα, συναντιομασταν στο σπιτι ενος κολλητου που εμενε μονος του και ριχναμε τα γαμησια του αιωνα.
η τυπισσα ειχε μανια να τον τρωει απο κωλο, δηλαδη απο τα 5-6 γαμησια σε καθε σεσσιον, τα μισα και βαλε ηταν κωλου και καπως ετσι με εκανε κολλημενο με τη μπαλα και απο τοτε μεχρι τωρα αν η γκομενα δεν δινει κωλο απλα την γραφω στα αρχιδια μου.
αυτη λοιπον η απιθανη τυπισσα καλη της ωρα εκει που ειναι, ειχε ορεξουλες και μετα απο καμια 10αρια φορες που ειχαμε βρεθει, με βαζει κατω και αρχιζει τις κωλογλυφαδες (τα ειδα ολα), μετα μου ζηταγε να την κατουρησω στα βυζια και στον κωλο και αυτη μαλακιζοταν κ εχυνε, ολο τετοια παλαβα. εγω πιτσιρικας και μεσα στην καυλα και φυσικα ελεγα σε ολα ναι - απο την τυπισσα αυτη παντως εμαθα να γαμαω και εμαθα και να μην μου κανει κ εντυπωση η ανωμαλια του καθενος γιατι αυτο που λεει ο ενας ανωμαλια ο αλλος το θεωρει φυσιολογικο.
στην κωλογλυφαδα λεμε ναι λοιπον - απλα για μενα που δεν παω με επαγγελματιες (ναι το ξερω, μαλακας) ειναι πολυ σπανιο να βρεις τοσο μερακλωμενη γκομενα. ενω εγω ο μαλακας μολις δω το κωλαρακι της γκομενιτσας αμεσως βουταω. ειδικα δε οι ελληνιδες, ουτε στα ονειρα τους να κανουν τετοιες ποικιλιες, αυτες ενα γαμησι ιεραποστολικο κ μετα κουταλατες αγκαλιτσες. ευτυχως που πηγαμε και με ξενες στη ζωη μας δηλαδη.
ΥΓ με την τυπισσα χαθηκαμε οταν εγω γνωρισα μια συνομηλικη μου στο πανεπιστημιο και αρχισα τις αγαπες και τους ερωτες. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. Αφησα τα γαμησια του αιωνα για να παρακαλαω την μαλακισμενη (μιλαμε για κλασσικη ελλεηνιδα) να μου παρει πιπα - που αναθεμα κι αν ηξερε. Ειμαστε μαλακες τι τα θελετε.
Είπα ότι δεν θα ξαναβάλω, φώτο ποτέ.. και θα συμμετάσχω σε θέματα.. αλλά για το συγκεκριμένο δεν μπορώ να μην πω, ότι και εγώ γουστάρω πολύ την γλυφοκωλαδα... κάνουν αρκετές κοπέλες …αλλά να είσαι και καθαρός.. είναι καυλα…..Γνωριζει καποιος απο εσας και να εχει δοκιμασει φυσικα. Ποιες κοπελες σε μπουρδελο και σε Studio κανουν γλυφοκωλαδα. Δηλαδη θελω να πω Γυναικες που τους αρεσουν να γλυφουν την κωλοτρυπιδα του Αντρα ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.
Εγω το εχω δοκιμασει με την Ζανα στο μπουρδελο Αγκύρας 12Α . Καλα μιλαμε η κοπελα βαζει βαθια τηνν γλωσα στην κωλοτρυπιδα επαθα μεγαλη πλακα? Τετοια ηδονη δεν ειχα γευτει ποτε μου, τρελαθηκα
ολοι η μυρωδια της κωλοτρυπιδινης στο στομαΝαι- αυτη ειναι η γιαγια Ζανα- απο ΑδάΝων 2 και Μ Αλεξανδρου (πρώην Αγκυρας 12 κλπ)
κανει γλυφοκωλάδα και τελειωτικό
και μετα προσπαθεί εκβιαστικα να σε ταράξει στα γλωσσόφιλα ...
Φιλε..είναι πρωτη..στην κωλογλυφαδα!!!και στο τσιμπουκι!!ποτε είναι πρωι,ποτε βραδυ!!ποιο,πολυ πρωινα!Tι ωρα δουλευει συνηθως η ζανα?