Νέα

Κοπέλες που κάνουν γλειφοκωλάδα σε μπουρδέλο και σε studio

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 886
  • Εμφανίσεις 420K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

asspussakias

Μέλος
Εγγρ.
1 Οκτ 2011
Like
0
Πόντοι
0
tumblr_m4viryUL3k1rrcnc0o1_1280.jpg

Πλάκα πλάκα...

φαντασίωση στο maximum..... και να είναι από μαύρες ή έστω και από ασιάτισσες και να σε κοιτάνε...... ω ρε  :bigdick:  :cum:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Οποιος δεν εχει δοκιμασει την γλυφοκωλαδα εχει χασει το νοημα της ζωης. Εχετε υποψη σας και η πολυ γλυφοκωλαδα μπορει να προκαλεσει υπνηλια και ναρκωση. Δεν εχει καμια σχεση με το γυμνο τσιμπουκι και με το γλυψιμο και ρουφηγμα ( καραμελωμα ) στα μπαλακια. Η Γλυφοκωλαδα εχει την 5 πενταπλασια ηδονη απο το τσιμουκι. Και 3 τριπλασια ηδονη απο το γλυψιμο και ρουφηγμα στα μπαλακια.

Στην αρχη που θα παει η κοπελα να σου γλυψει τον πρωκτο θα σε χτυπησει ηλεκτρικο ρευμα σε ολη την πρωκτικη χωρα και στα κωλομαγουλα μετα απο 1-2 λεπτα ερχεται η φανταστικη ηδονη που θα παρακαλας να μην εχει τελος το γλυφοκωλι και θα παρακαλας την γκομενα να σου γλυψει για αρκετη ωρα τον  πρωκτο μεχρι να τα φτυσει καποιος απο εσας του δυο . Η Εσυ  θα πεσεις σε σε υπνο Η ναρκωση , η θα πιαστει η γλωσιτσα της γκομενας.

[xhamster]
:rockon:

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
συντροφοι τιποτα νεοτερο? ξερει κανεις αν επεστρεψε  η ινκα απο αλκιβιαδους 16Α?

lasusurela

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
8
Like
715
Πόντοι
361
συνοδοιπόροι  καλησπέρα

εξαιρετικό γλυφοκόλι  από Ρούλα φρατζή 4 είναι milf βέβαια και πάει προς granny
:zfuck: :zfuck:

kolobaras76

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
22 Μαΐ 2011
Κριτικές
5
Like
3.278
Πόντοι
446
πιτσιρικας ειχα μπλεξει με μια τρελιαρα 30αρα, εγω 18, απο καλοκαιρινο γαμησι σε νησι μετα εξελιχθηκε η φαση και στην αθηνα ολο τον επομενο χειμωνα, μια φορα την εβδομαδα που ο καλος της πηγαινε με αντροπαρεα να δει μπαλα, συναντιομασταν στο σπιτι ενος κολλητου που εμενε μονος του και ριχναμε τα γαμησια του αιωνα.

η τυπισσα ειχε μανια να τον τρωει απο κωλο, δηλαδη απο τα 5-6 γαμησια σε καθε σεσσιον, τα μισα και βαλε ηταν κωλου και καπως ετσι με εκανε κολλημενο με τη μπαλα και απο τοτε μεχρι τωρα αν η γκομενα δεν δινει κωλο απλα την γραφω στα αρχιδια μου.

αυτη λοιπον η απιθανη τυπισσα καλη της ωρα εκει που ειναι, ειχε ορεξουλες και μετα απο καμια 10αρια φορες που ειχαμε βρεθει, με βαζει κατω και αρχιζει τις κωλογλυφαδες (τα ειδα ολα), μετα μου ζηταγε να την κατουρησω στα βυζια και στον κωλο και αυτη μαλακιζοταν κ εχυνε, ολο τετοια παλαβα. εγω πιτσιρικας και μεσα στην καυλα και φυσικα ελεγα σε ολα ναι - απο την τυπισσα αυτη παντως εμαθα να γαμαω και εμαθα και να μην μου κανει κ εντυπωση η ανωμαλια του καθενος γιατι αυτο που λεει ο ενας ανωμαλια ο αλλος το θεωρει φυσιολογικο.  

στην κωλογλυφαδα λεμε ναι λοιπον - απλα για μενα που δεν παω με επαγγελματιες (ναι το ξερω, μαλακας) ειναι πολυ σπανιο να βρεις τοσο μερακλωμενη γκομενα. ενω εγω ο μαλακας μολις δω το κωλαρακι της γκομενιτσας αμεσως βουταω. ειδικα δε οι ελληνιδες, ουτε στα ονειρα τους να κανουν τετοιες ποικιλιες, αυτες ενα γαμησι ιεραποστολικο κ μετα κουταλατες αγκαλιτσες. ευτυχως που πηγαμε και με ξενες στη ζωη μας δηλαδη.

ΥΓ με την τυπισσα χαθηκαμε οταν εγω γνωρισα μια συνομηλικη μου στο πανεπιστημιο και αρχισα τις αγαπες και τους ερωτες. ΜΙΛΑΜΕ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ. Αφησα τα γαμησια του αιωνα για να παρακαλαω την μαλακισμενη (μιλαμε για κλασσικη ελλεηνιδα) να μου παρει πιπα - που αναθεμα κι αν ηξερε. Ειμαστε μαλακες τι τα θελετε.
Aδερφέ , τα'πες όλα !!!! 1000000% ΣΩΣΤΟΣ!!!

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Γνωριζει καποιος απο εσας και να εχει δοκιμασει φυσικα. Ποιες κοπελες σε μπουρδελο και σε Studio κανουν γλυφοκωλαδα. Δηλαδη θελω να πω Γυναικες που τους αρεσουν να γλυφουν την κωλοτρυπιδα του Αντρα ΚΑΙ ΒΑΘΙΑ ΟΣΟ ΠΑΕΙ Η ΓΛΩΣΣΑ.

Εγω το εχω δοκιμασει με την Ζανα στο μπουρδελο  Αγκύρας 12Α . Καλα μιλαμε η κοπελα βαζει βαθια τηνν γλωσα στην κωλοτρυπιδα επαθα μεγαλη πλακα? Τετοια ηδονη δεν ειχα γευτει ποτε μου, τρελαθηκα :zfuck:
Είπα ότι δεν θα ξαναβάλω, φώτο ποτέ.. και θα συμμετάσχω σε θέματα.. αλλά για το συγκεκριμένο δεν μπορώ να μην πω, ότι και εγώ γουστάρω πολύ την γλυφοκωλαδα...  κάνουν αρκετές κοπέλες …αλλά να είσαι και καθαρός.. είναι καυλα…..

Συνημμένα

• tumblr_mppfenU0XB1rd5jw2o1_500[1].jpg
    tumblr_mppfenU0XB1rd5jw2o1_500[1].jpg
    91,9 KB · Εμφανίσεις: 154

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
Είπα ότι δεν θα ξαναβάλω, φώτο ποτέ.. και θα συμμετάσχω σε θέματα.. αλλά για το συγκεκριμένο δεν μπορώ να μην πω, ότι και εγώ γουστάρω πολύ την γλυφοκωλαδα...  κάνουν αρκετές κοπέλες …αλλά να είσαι και καθαρός.. είναι καυλα…..
ανέφερε καμιά, κατά προτίμηση σε μπουρδέλο γιατί για στουντιο δύσκολες εποχες.
ευχαριστώ...

observer(1)

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Αυγ 2007
Κριτικές
18
Like
2.041
Πόντοι
5.975
Ναι- αυτη  ειναι η γιαγια  Ζανα- απο ΑδάΝων  2   και Μ Αλεξανδρου (πρώην Αγκυρας 12 κλπ)
κανει γλυφοκωλάδα και τελειωτικό :pipa2:  
και μετα   προσπαθεί εκβιαστικα  να σε ταράξει στα γλωσσόφιλα ... :cheesy: :headbang:

Ippotis69

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Μαρ 2010
Κριτικές
16
Like
30
Πόντοι
246
Ρε!φιλε,γραψε για την Ζαναρα!ειναι, καυλα!και πρωτη στην κωλογκυφαδα! :kissass2:

bull11

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2013
Κριτικές
1
Like
12
Πόντοι
6
Ναι- αυτη  ειναι η γιαγια  Ζανα- απο ΑδάΝων  2   και Μ Αλεξανδρου (πρώην Αγκυρας 12 κλπ)
κανει γλυφοκωλάδα και τελειωτικό :pipa2:  
και μετα   προσπαθεί εκβιαστικα  να σε ταράξει στα γλωσσόφιλα ... :cheesy: :headbang:
ολοι η μυρωδια της κωλοτρυπιδινης στο στομα :shit:

FROID

Μέλος
Εγγρ.
25 Σεπ 2005
Κριτικές
1
Like
161
Πόντοι
16
μιλας για μασαζερου καλη γλυφωκολαδα κανει και η θεια λενα στη στουρναρη

GSAKKI

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2010
Κριτικές
1
Like
210
Πόντοι
36
Tι ωρα δουλευει συνηθως  η ζανα?

koleou

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιαν 2006
Κριτικές
9
Like
321
Πόντοι
26
H Zανα δοθλευει Αδανων 10 με 16.30 με 20 ευρω ,και το απογευμα κολωνου 47 κατω 17.00 με 00.00 με 10 ευρω....

Επισκέπτης
και για την Λαουρα από Κασσάνδρας ειχα ακουσει αλλα μπορει να κανω λαθος.

Τσάρκας4

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2009
Like
845
Πόντοι
96
Προσοχή καλά όλα αυτά , αλλά  αν πάθεις εξάρτηση άντε να πείσεις την φύλη , γκόμενα , γυναίκα κτλπ να στα κάνει! :(

bilaki**

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2007
Like
33
Πόντοι
1
H Zανα δοθλευει Αδανων 10 με 16.30 με 20 ευρω ,και το απογευμα κολωνου 47 κατω 17.00 με 00.00 με 10 ευρω.... στην κολωνου ξερει κανενας αν κανει εξτρα οτι κανει το πρωη στην αδανων?

Παρόμοια θέματα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom