Νέα

Κοπέλες που κάνουν deep throat

• Μέλος που άνοιξε το νήμα john_sexy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 57
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Ξερετε ποιες κοπελες απο τα σπιτια της αθηνας το κανουν? Οταν λεω deep throat εννοω να το παιρνει ολο μεσα στο στομα μεχρι τη βωση κ να το εξαφανιζει οχι απλα να κανει ενα βαθυ τσιμπουκι!
Για παραδειγμα η αντριανα απο διδιμου πολυδιαφημισμενη τσιμπουκλου δεν το παιρνει ολο μεσα!

laonikos

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
16
αυτά είναι...

mounitsa

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Like
13
Πόντοι
366
εξαρταται ποσο τον εχεις.....
warnmute.gif

pristine

Μέλος
Εγγρ.
26 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
66
Ψάχνω να βρω μια Janey Robbins (πως λέμε Χουντίνι - στο πιο σέξυ όμως :cheesy:) και δε βρίσκω ρε παιδί μου.

Σπαθιά ολόκληρα κατέβαζε μιλάμε - με νεύρες όμως, έτσι? ;)

stratigosss

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Μαρ 2008
Κριτικές
44
Like
20
Πόντοι
1.290
Ξερετε ποιες κοπελες απο τα σπιτια της αθηνας το κανουν? Οταν λεω deep throat εννοω να το παιρνει ολο μεσα στο στομα μεχρι τη βωση κ να το εξαφανιζει οχι απλα να κανει ενα βαθυ τσιμπουκι!
Για παραδειγμα η αντριανα απο διδιμου πολυδιαφημισμενη τσιμπουκλου δεν το παιρνει ολο μεσα!
κατι τετοιο εννοεις? :grin:

Συνημμένα

• 1.jpg
    1.jpg
    18,2 KB · Εμφανίσεις: 84
OP
OP
J

john_sexy

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2008
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
ναι φιλε μου κατι τετοιο ψαχνω! αντε ας αφηνει κ κανα δυο ποντους απεξω δεν τρεχει τιποτα χαχα! Λενε οτι το γνωστο σοφακι απο φ54 τον επαιρνε ολο μεσα αλλα δεν ετυχε ποτε να την επισκεφτω... τωρα το κανει καμια αυτο?  :huh:

giasou

Μέλος
Εγγρ.
1 Φεβ 2006
Κριτικές
5
Like
156
Πόντοι
16
η ευα μεγαλε το κανει αυτο απο ΑΛΚΑΜΕΝΟΥΣ 113! :rockon:
και χυνεις κιολας στο λαρυγγι

patrick

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
384
Πόντοι
26
Ποιές είναι αυτήν την εποχή οι τάνες στην Αθήνα που κάνουν πραγματικό deep throat τσιμπούκι ?

Εχω δοκιμάσει πριν 1 χρόνο μία ρωσσίδα milf Μαρία (δούλευε Μεγ. Αλεξάνδρου 28, 2η βάρδια), ενώ έχω ακούσει για το γυφτάκι την Φωτεινή στο μετάξι, αλλά δεν ξέρω τώρα σε ποιό ακριβώς ίδρυμα δουλεύει.

orgasmo nero

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2012
Κριτικές
15
Like
33
Πόντοι
26
Ποιές είναι αυτήν την εποχή οι τάνες στην Αθήνα που κάνουν πραγματικό deep throat τσιμπούκι ?

Εχω δοκιμάσει πριν 1 χρόνο μία ρωσσίδα milf Μαρία (δούλευε Μεγ. Αλεξάνδρου 28, 2η βάρδια), ενώ έχω ακούσει για το γυφτάκι την Φωτεινή στο μετάξι, αλλά δεν ξέρω τώρα σε ποιό ακριβώς ίδρυμα δουλεύει.
Πραγματικο deep throat τσιμπουκι κανει η Μελίσα που δουλευει στα studio στο Γκαζι στην οδο Κασσανδρας. Στο τσιμπουκι η Μελίσα ειναι κανονικη ηλεκτρικη σκουπα HOOVER!!!  :pipa1:

marinaki

Ιερόδουλη
Εγγρ.
12 Δεκ 2009
Like
114

Αύριο βράδυ μετα τις 12:00 ;) πραγματικό deep throat

redlighter

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
17
Πόντοι
16

Αν λες το χόμπιτ έχει να φανεί αρκετό καιρό από μετάξι πλευρά.
Deepthroat πάντως από μόνες τους λίγες κάνουν.
Θυμάμαι μια στην Αδανων αλλά πρέπει να έχει φύγει κι αυτή.

canibal

Μέλος
Εγγρ.
4 Νοε 2012
Κριτικές
4
Like
26
Πόντοι
66
από στουντιο-μπουρδελοτύπισες κατείχε το Άθλημα καλά η Ζανετ Γαλλιδούλα που δούλευε στα Στούντιο της Λάρισσας, μετά πήγε Βόλο και τώρα άγνωστο...
την πρώτη φορά που την είχα πάρει δεν την κοιτούσα όταν μου έπαιρνε πίπα, σε μια φάση νιώθω κάτι καλό και λέω τι γύνετε εκεί κάτω ρε πούστη  ?
γυρνάω και την κοιτάω και με γαμούσε με το στόμα κανονικά.... και παρόλο που τον έχω τεράστιο  :2funny: το κατάπινε τέρμα, σε σημείο να ακουμπάει μπάλες :2funny:
όσοι την έχουν πετύχει σε καλές μέρες ξέρουν τι εννοώ... :grin:
(γιατί δεν ήταν πάντα high)

yg
sorry για το  :offtopic: τώρα πρόσεξα το Αθήνα.. :grin:

kosnik26

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Σεπ 2009
Like
20
Πόντοι
366
από στουντιο-μπουρδελοτύπισες κατείχε το Άθλημα καλά η Ζανετ Γαλλιδούλα που δούλευε στα Στούντιο της Λάρισσας, μετά πήγε Βόλο και τώρα άγνωστο...
την πρώτη φορά που την είχα πάρει δεν την κοιτούσα όταν μου έπαιρνε πίπα, σε μια φάση νιώθω κάτι καλό και λέω τι γύνετε εκεί κάτω ρε πούστη  ?
γυρνάω και την κοιτάω και με γαμούσε με το στόμα κανονικά.... και παρόλο που τον έχω τεράστιο  :2funny: το κατάπινε τέρμα, σε σημείο να ακουμπάει μπάλες :2funny:
όσοι την έχουν πετύχει σε καλές μέρες ξέρουν τι εννοώ... :grin:
(γιατί δεν ήταν πάντα high)

yg
sorry για το  :offtopic: τώρα πρόσεξα το Αθήνα.. :grin:

[move]
garidakia-600_222300_3350B9-250x200.jpg
[/move]

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
γυρολογος η κυρια....ηταν Λαρισα,περασε κατι φεγγαρια απο Καρδιτσα κ μετα πηγε Βολο...την περασε ολη η Θεσσαλια μαν.... :grin: :grin:
παντως επειδη την εχω παρει κανα δυο φορες, δεν θυμαμαι τιποτα ιδιαιτερο στην πιπα της...τυπικα πραγματα...πιο πολυ ειχε καλα στησιματα στο σεξ.

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.254
Πόντοι
8.535
δυνατο, λαρυγγωτο,προστυχο τσιμπουκι απο τα λιγα,χωρις καμμια διαθεση διαφημισης-μου εκανε η Δεσποινα στο Φυλης 99...οποιος δεν εχει προβλημα με τα ΄΄διαφορετικα΄΄ κοριτσια,αξιζει δοκιμη.... ;) ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom