Νέα

Κοπέλες που γίνονται ιερόδουλες. Γιατί και πώς νοιώθουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 533
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι ειναι για μας οι πουτανες?

• πολα διαφορετικα μουνια

Ψήφοι: 29 29,3%
  • ευκολη λια

Ψήφοι: 17 17,2%
  • ανωδηνη λυση

Ψήφοι: 21 21,2%
  • συνηθεια

Ψήφοι: 13 13,1%
  • κατι αλλο. τι?

Ψήφοι: 19 19,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

Civ Sota

Μέλος
Εγγρ.
10 Αυγ 2007
Like
3
Πόντοι
6
...αυτες για μενα ειναι οι λεγομενες 'εξυπνες'...φυσιακ και θα ειναι πυραυλοι μεσα στο δωματιο,ακριβω ςγια να εχουν πελατεια και να μην φανε μαυρο απο το site...αυτος για μενα ειναι ο επαγγελματισμος...η τεχνη του να συμπεριφερεται μαι πουτανα σαν μη επαγγελματιας μεσα στο δωματιο δειχνοντας οτι της αρεσει,τσιμπουκωνοντας τρελα,βγαζοντας πειστηκες κραυγες κτλ...βεβαιως τιποτα δεν ειναι απολυτο...μπορει καλλιστα να γουσταρει μια επαγγελματιας ειδικα αν γενικα εχει επιβεβαιωθει απο πολλους πως ειναι παλτο η επιπλο και σε σενα ειναι αγρια τσιμπουκωματα και σεξ με θερμη και φαντασια...

Δεν θα συμφωνουσα ευκολα με αυτα που λες Φεντυ.  Με λιγη παρατήρηση (το εχω δυστυχως αυτο το κακο), μελετη και καποια εμπειρια μπορεις να ξεχωρίσεις ποτε ενας οργασμος πλαστος και ποτε οχι.  Ειδικά ο τραχηλικος/αιδιακος οργασμος πολυ πιο σπανιος απο τον απλο κλητοριδικο (που μαθαινεται και απο αυτο-ικανοποιηση) ειναι δυσκολο να σου ξεφυγει καθως θα νοιωσεις τους σπασμους του αιδιου (καθε 0.8 του δευτερολέπτου) πανω στο οργανο σου.  Σπασμοι με την ιδια περιοδικότητα παρατηρουνται σ' ολη την πυελικη χωρα ιδιως οταν ο οργασμος ειναι εντονος και εχει διαρκεια. Επισης οι γριματσες με τρομερη παραμορφωση ενος ωραιου κατα τα αλλα προσωπου και η ομιλια σε μητρικη γλωσσα που δεν καταλαβαινεις, ειναι αδιαψευστα χαρακτηριστικα ενος γνησιου και δυνατου οργασμου απο τον οποιο ουτε καποιες πορνες κατα την δικη μου τουλαχιστον εμπειρια εχουν ξεφυγει και ισως να μην το ηθελαν.  
Οπως εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οι γυναικες θα παραμεινουν για μενα ενα αλυτο μυστηριο. 
Το πως αρχίζουν ειδικα παιρνω απαντήσεις παντα ψεματα.  Παντα μια πονεμενη ιστορια, γονεις, αδέλφια, αρρωστια κ.λ.π.
Μονο μια φορα οταν ημουν φητητης γνωρισα μια κοπελλα για πολυ λιγο που μου ειπε οτι αυτο που πηρες αποψε αλλοι το πληρωνουν πολυ ακριβα.  Ηταν φοιτητρια της οδοντιατρικης και επαθα πλακα μολις το ακουσα.  Γιατι?  "Γιατι πως θα ανοιξω ιατρειο οταν τελειωσω?"
Ακουσα οτι ειναι πετυχημενη οδοντιατρος τωρα!  ΜΥΣΤΗΡΙΟ σου λεω! ΑΛΥΤΟ!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
"Γιατι πως θα ανοιξω ιατρειο οταν τελειωσω?"

Η καημενη ε...

Ρε δεν πανε να γαμηθουν κιολας που το παιζουν κλαμενες μερικες!

Οσες λενε κατι τετοια αυτη ειναι η θεση τους και αυτο τους αξιζει! Ακουγεται μισογυνικο, ακουγεται αισχρο αλλα ετσι ειναι!

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Η καημενη ε...

Ρε δεν πανε να γαμηθουν κιολας που το παιζουν κλαμενες μερικες!

Οσες λενε κατι τετοια αυτη ειναι η θεση τους και αυτο τους αξιζει! Ακουγεται μισογυνικο, ακουγεται αισχρο αλλα ετσι ειναι!
Αναλακο...επειδη ετυχε να σε γνωρισω απο κοντα και ανταλλαξαμε ενα γεια...θα σε συμβουλευα ως εξης..
Μαθε να υπερασπιζεσαι την αποψη σου με τον καλυτερο δυνατο και κομψο τροπο..
Αυριο μεθ'αυριο θα κανεις οικογενεια..
Θα ειναι κριμα λοιπον να μην μαθεις την σωστη συμπεριφορα για να μεταχειριστεις το ατομο που θα εχεις διπλα σου να σε συντροφευει..
Αυτο...ειναι δικαιωμα..ολων των γυναικων...
Απο της πιο καλυτερης..εως της πιο κοινης..
Τωρα...δικαιολογεισαι, για το νεαρο της ηλικιας σου...
Αργοτερα ολα αυτα...θα γυρισουν μπουμερανγκ..και δεν ειναι σωστο..!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Αναλακο...επειδη ετυχε να σε γνωρισω απο κοντα και ανταλλαξαμε ενα γεια...θα σε συμβουλευα ως εξης..
Μαθε να υπερασπιζεσαιτην αποψη σου με τον καλυτερο δυνατο και κομψο τροπο..
Αυριο μεθ'αυριο θα κανεις οικογενεια..
Θα ειναι κριμα λοιπον να μην μαθεις την σωστη συμπεριφορα για να μεταχειριστεις το ατομο που θα εχεις διπλα σου να σε συντροφευει..
Αυτο...ειναι δικαιωμα..ολων των γυναικων...
Απο της πιο καλυτερης..εως της πιο κοινης..
Τωρα...δικαιολογεισαι, για το νεαρο της ηλικιας σου...
Αργοτερα ολα αυτα...θα γυρισουν μπουμερανγκ..και δεν ειναι σωστο..!!

Κατερινα την αποψη μου την υπερασπιζομαι με τον τροπο που εχω συνηθισει. Με αυτον βγαινει ο εαυτος μου, ασχετα αν δινω λαθος εντυπωση σχεδον σε ολους καθως ειμα αρκετα απολυτος καμια φορα. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.

Δεν βλεπω τι σχεση εχει αυτο που γραφεις, με αυτο το οποιο σχολιασα ομως.

Δεν βρισκω ΕΝΑΝ λογο μια γυναικα να πει "Και πως θα κανω αυτο... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ". Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω ?

Και εγω θελω να παρω το Μ3, θα κατσω να με γαμησουνε κιολας δεν καταλαβα?

ΕΠΙΛΟΓΗ σας ειναι, ολα τα αλλα ειναι φουσκες.

Και εσυ καλλιστα θα μπορουσες να ειχες σταματησει, εχεις το δικο σου μαγαζι πλεον, τις κοπελες, και αντι να καθεσαι να πηδιεσαι με τον καθε μαλακα θα μπορουσες να καθοσουν και να επαιρνες τα λεφτα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Δεν το κανεις ομως, και αυτο ειναι επιλογη σου. Μην περιμενεις εμενα και τον οποιονδηποτε αλλο να ερθουμε να σου δωσουμε συγχαρητηρια για αυτο καθως ξερεις οτι δεν ειναι λογικη αυτη η επιλογη.

Μπουμεραγκ θα γυρισουν πραγματα τα οποια δεν θα πιστευω πλεον ( οταν γυρισουν ). Κατι το οποιο εχει γινει αλλα για πραγματα που καμια σχεση δεν εχουν με το site και την θεματολογια του.

KATERINA69

Ιερόδουλη
Εγγρ.
13 Ιουλ 2006
Like
18
Κατερινα την αποψη μου την υπερασπιζομαι με τον τροπο που εχω συνηθισει. Με αυτον βγαινει ο εαυτος μου, ασχετα αν δινω λαθος εντυπωση σχεδον σε ολους καθως ειμα αρκετα απολυτος καμια φορα. Δεν μπορω να κανω κατι για αυτο.

Δεν βλεπω τι σχεση εχει αυτο που γραφεις, με αυτο το οποιο σχολιασα ομως.

Δεν βρισκω ΕΝΑΝ λογο μια γυναικα να πει "Και πως θα κανω αυτο... ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΟΥΤΑΝΑ". Ρε δεν γαμιομαστε λεω εγω ?

Και εγω θελω να παρω το Μ3, θα κατσω να με γαμησουνε κιολας δεν καταλαβα?

ΕΠΙΛΟΓΗ σας ειναι, ολα τα αλλα ειναι φουσκες.

Και εσυ καλλιστα θα μπορουσες να ειχες σταματησει, εχεις το δικο σου μαγαζι πλεον, τις κοπελες, και αντι να καθεσαι να πηδιεσαι με τον καθε μαλακα θα μπορουσες να καθοσουν και να επαιρνες τα λεφτα ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. Δεν το κανεις ομως, και αυτο ειναι επιλογη σου. Μην περιμενεις εμενα και τον οποιονδηποτε αλλο να ερθουμε να σου δωσουμε συγχαρητηρια για αυτο καθως ξερεις οτι δεν ειναι λογικη αυτη η επιλογη.

Μπουμεραγκ θα γυρισουν πραγματα τα οποια δεν θα πιστευω πλεον ( οταν γυρισουν ). Κατι το οποιο εχει γινει αλλα για πραγματα που καμια σχεση δεν εχουν με το site και την θεματολογια του.
Μπραβο αγορι μου...ετσι συνεχισε...κι ευτυχως που αυτα που σου ειπα δεν τα καταλαβες..ουτε καν μπηκες στον κοπο να λαβεις το μηνυμα..
Μπορει να μην εισαι απο τους ανθρωπους που τα χρειαζονται..
Καλη τυχη σου ευχομαι..!!

Anal_Hunter

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Αυγ 2005
Κριτικές
10
Like
17
Πόντοι
5.775
Δεν με καταλαβαινεις Κατερινα αλλα δεν πειραζει.

Δεν γινεται να επικοινωνησουμε, ισως επειδη δεν θελουμε κιολας.

Εγω δεν θα σου ευχηθω καλη τυχη, γιατι δεν πιστευω στην τυχη. Θα σου ευχηθω καλη επιτυχια. Αν και δεν προκειται να την εχεις με τις επιλογες που εχεις κανει.

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
Δεν θα συμφωνουσα ευκολα με αυτα που λες Φεντυ.  Με λιγη παρατήρηση (το εχω δυστυχως αυτο το κακο), μελετη και καποια εμπειρια μπορεις να ξεχωρίσεις ποτε ενας οργασμος πλαστος και ποτε οχι.  Ειδικά ο τραχηλικος/αιδιακος οργασμος πολυ πιο σπανιος απο τον απλο κλητοριδικο (που μαθαινεται και απο αυτο-ικανοποιηση) ειναι δυσκολο να σου ξεφυγει καθως θα νοιωσεις τους σπασμους του αιδιου (καθε 0.8 του δευτερολέπτου) πανω στο οργανο σου.  Σπασμοι με την ιδια περιοδικότητα παρατηρουνται σ' ολη την πυελικη χωρα ιδιως οταν ο οργασμος ειναι εντονος και εχει διαρκεια. Επισης οι γριματσες με τρομερη παραμορφωση ενος ωραιου κατα τα αλλα προσωπου και η ομιλια σε μητρικη γλωσσα που δεν καταλαβαινεις, ειναι αδιαψευστα χαρακτηριστικα ενος γνησιου και δυνατου οργασμου απο τον οποιο ουτε καποιες πορνες κατα την δικη μου τουλαχιστον εμπειρια εχουν ξεφυγει και ισως να μην το ηθελαν.  
Οπως εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οι γυναικες θα παραμεινουν για μενα ενα αλυτο μυστηριο. 
Το πως αρχίζουν ειδικα παιρνω απαντήσεις παντα ψεματα.  Παντα μια πονεμενη ιστορια, γονεις, αδέλφια, αρρωστια κ.λ.π.
Μονο μια φορα οταν ημουν φητητης γνωρισα μια κοπελλα για πολυ λιγο που μου ειπε οτι αυτο που πηρες αποψε αλλοι το πληρωνουν πολυ ακριβα.  Ηταν φοιτητρια της οδοντιατρικης και επαθα πλακα μολις το ακουσα.  Γιατι?  "Γιατι πως θα ανοιξω ιατρειο οταν τελειωσω?"
Φιλτατε Civ Sota δεν ειπα οτι δεν γινεται να μην το απολαμβανει μια επαγγελματιας το σεξ,απλα ειπα πως οι περισσοτερες το κανουν στα πλαισια θεατρινισμου για να ανεβασουν το μπατζετ τους...σιγουρα υπαρχουν επαγγελματιες που ευχαριστιουνται το σεξ απλα -και εδω συμφωνουμε-ειναι αβυσσος η ψυχη της γυναικας και ποτε δεν μπορεις να εισαι σιγουρος αν χυνουν πραγματι η αν κανουν 'γκριματσες' για προσποιηση...οσο για την οδοντιατρο,φανταζομαι θα ελεγε 'τσιμπουκακι πισοκολλητο,ελευθερα...σφραγισματα' :2funny: :2funny:ετσι για να ευθυμησουμε και λιγο πρωι πρωι....

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
Είχα κι εγώ μια συμφοιτήτρια που είχε ξεκινήσει να κάνει βίζιτες.Αλλά είχε "λόγο".Έχασε η μάνα της τη δουλειά της,ο πατέρας τούς είχε εγκαταλείψει,και το σπίτι θα έβγαινε στον πληστηριασμό.Ξεκίνησε τη δουλειά,πλήρωσε κάποιες δόσεις του δανείου,και μετά κατάφερε και σταμάτησε,όταν ξαναβρήκε δουλειά η μάνα της.Σε αυτήν έλεγε ότι δούλευε τα πρωινά σε ένα δικηγορικό γραφείο,και τα βράδια σε μπαρ.Μόλις το έμαθε η μάνα της,από κάποιον "καλλοθελητή" έπαθε έμφραγμα...Τελικά δεν πέθανε,και τώρα η κοπέλα αυτή εργάζεται για μια πολυεθνική εταιρεία σε ευρωπαϊκή χώρα,και έχει και πολυμελή οικογένεια...Η κάθε κοπέλα έχει τη δική της ιστορία.Άλλες εκδίδονται με βία,άλλες επειδή θέλουν γρήγορα πλούτη,άλλες από ανάγκη.Καμιά δε μεγαλώνει με το όνειρο να γίνει πόρνη.Αν εξαιρέσουμε τις κοπέλες που εκδίδονται με τη βία,και είναι πραγματικά θύματα,οι άλλες ξέρουν τι κάνουν.Αφού όμως σαν κοινωνία βάζουμε πάνω από όλα τα άλλα τα πλούτη και την επίδειξη τους,ευθυνόμαστε κι εμείς.

Valentino_Rossi

Μέλος
Εγγρ.
3 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
13
Πόντοι
16
ενας γειτονας ειχε μπουρδελο στην γειτονια εφερνε κοπελες απο βουλγαρια.... οταν λεει πηγαινε εκει τον παρακαλουσαν να τις παρει μαζι του. 6μηνες λεφτα εδω πηγαιναν εκει και ηταν βασιλισες.του λεγανε απο το να μας πηδαει ο καθε βρωμιαρης καλυτερα εδω να οικονομαμε κιολας. ηταν οργανωμενος ο τυπος εμενε σε τριοροφη οικοδομη ενα διαμερισμα ανα οροφος για να τα εχει καλα με τους γειτονες να μη κουβαλανε αστυνομιες τους εφερνε οτι θελανε ηλ. συσκευες ρουχα κτλ τζαμπανταν και εκανε εκτπτωσεις στους γειτονες.... τωρα αφου εβγαλε ενα χαμερ και κατι μαγαζια και σπιτια αποσυρθηκε  :(

OP
OP
F

freddie krueger

Μέλος
Εγγρ.
2 Φεβ 2008
Κριτικές
4
Like
24
Πόντοι
16
....εμενα με συγκλονησε πολυ που πετυχα σε μπουρδελο ξενοδοχειο κοντα στη Βαρβακειο παλια μου συμμαθητρια που ημασταν μαζι στο δημοτικο...ηταν ενα πολυ ομορφο κοριτσι και κυριως πολυ ευγενικο...ειχα ξεχασει το βιβλιο της 'γλωσσας'στην ταξη και την επομενη ημερα μου ειπε 'σου εχω μια παραλληλογραμη εκπληξη'για δωρο...ηταν τοσο καλο κοριτσι που μοιραζοταν το τοστ της και το κουλουρι της με οποιον της το ζητουσε...ειχε βεβαια την ατυχια να εχει μητερα αλκοολικια και πατερα τοξικομανη που ειχε κανει και φυλακη...τηνειδα 2 3 φορες σε ηλικιες 12 και 15 και υστερα απο καιρο επαθα σοκ που την ειδα να κανει πιατσα... :'( :idiot:

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Είχα κι εγώ μια συμφοιτήτρια που είχε ξεκινήσει να κάνει βίζιτες.Αλλά είχε "λόγο".Έχασε η μάνα της τη δουλειά της,ο πατέρας τούς είχε εγκαταλείψει,και το σπίτι θα έβγαινε στον πληστηριασμό.Ξεκίνησε τη δουλειά,πλήρωσε κάποιες δόσεις του δανείου,και μετά κατάφερε και σταμάτησε,όταν ξαναβρήκε δουλειά η μάνα της.Σε αυτήν έλεγε ότι δούλευε τα πρωινά σε ένα δικηγορικό γραφείο,και τα βράδια σε μπαρ.Μόλις το έμαθε η μάνα της,από κάποιον "καλλοθελητή" έπαθε έμφραγμα...Τελικά δεν πέθανε,και τώρα η κοπέλα αυτή εργάζεται για μια πολυεθνική εταιρεία σε ευρωπαϊκή χώρα,και έχει και πολυμελή οικογένεια...Η κάθε κοπέλα έχει τη δική της ιστορία.Άλλες εκδίδονται με βία,άλλες επειδή θέλουν γρήγορα πλούτη,άλλες από ανάγκη.Καμιά δε μεγαλώνει με το όνειρο να γίνει πόρνη.Αν εξαιρέσουμε τις κοπέλες που εκδίδονται με τη βία,και είναι πραγματικά θύματα,οι άλλες ξέρουν τι κάνουν.Αφού όμως σαν κοινωνία βάζουμε πάνω από όλα τα άλλα τα πλούτη και την επίδειξη τους,ευθυνόμαστε κι εμείς.
Ειλικρινά αν ήξερα ότι κάποια κοπέλα εκδίδεται για τέτοιον ή παρόμοιο λόγο δεν θα μπορούσα να την αγγίξω...Θα προτιμούσα να δώσω τον οβολό μου και να φύγω έτσι.(τον μαλάκα τον καλοθελητή θα του έσπαγα το σαγόνι με σιδερογροθιά)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Συμφωνω και επαυξανω,ετσι ειναι Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ
Για μένα λέτε μαλακίες...Να φέρω ένα παράδειγμα. Αν η μαμά κάποιου από μας,γενικά από τον κόσμο γινόταν πουτάνα για να μεγαλώσει το παιδί της επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση να βγάλει λεφτά θα ήταν τόσο κατακριτέο ???

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
οι κοπέλες που γίνονται ιερόδουλες είναι οι γαμιόλες στο σώμα και στη ψυχή.δεν το έχει οποιαδήποτε γυναίκα αυτό να πάει σε ένα μπουρδέλο και να την γαμάνε άγνωστοι άνθρωποι.το γιατί γίνονται πουτάνες είναι επειδή τους αρέσει η χρυσοπληρωμένη πούτσα και δεν χρειάζεται να νοιώθουν τίποτα γιατί έχουν όποιο γαμιά με κριτήριο την μεγάλη σκληρή πούτσα που θέλουν και φυσικά κάθε πούτσα και φράγκα.πολλές πούτσες=πολλά φράγκα.τωρα όταν διαβάζω μελοδράματα για πουτάνες απο πυροβολημένους μου έρχεται να αφήσω αξύριστα τ'αρχίδια μου λόγω θλίψης. :) :2funny: :2funny: εξαιρώ μόνο τα θύματα τράφικινγκ που είναι απειροελάχιστες εξαιρέσεις πλέων.
poutanoleon είσαι σίγουρος ??? :hmm: :hmm: :think:

Επισκέπτης
Για μένα λέτε μαλακίες...Να φέρω ένα παράδειγμα. Αν η μαμά κάποιου από μας,γενικά από τον κόσμο γινόταν πουτάνα για να μεγαλώσει το παιδί της επειδή δεν υπήρχε άλλη λύση να βγάλει λεφτά θα ήταν τόσο κατακριτέο ???

καταρχας μην το συγκεκριμενοποιεις....γενικα εαν μια γυναικα δεν ειχε δυνατοτητες πχ να ειχε 5 παιδια χωρισμενη χωρις σπουδες μορφωση γονεις κλπ να το δικαιολογησεις ...αλλα μια κοπελα 20 25 30 χρονων εεεε μην τρελαθουμε κιολας οτι δεν εχει δυνατοτητες κ της τα εφερε η ζωη ετσι...αυτα ειναι παραμυθια...την ευκολη κ τεμπελικι λυση ψαχνουν...βεβαια υπαρχουν κ οι εξαιρεσεις αλλα μην τρελαθουμε εξαιρεσεις σου λεω κ εγω χιλιαδες απο την αλλη πλευρα(που αποδεικνυουν την ψυχη τους)

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
καταρχας μην το στγκεκριμενοποιεις....γενικα εαν μια γυναικα δεν ειχε δυνατοτητες πχ να ειχε 5 παιδια χωρισμενη χωρις σπουδες μορφωση γονεις κλπ να το δικαιολογησεις ...αλλα μια κοπελα 20 25 30 χρονων εεεε μην τρελαθουμε κιολας οτι δεν εχει δυνατοτητες κ της τα εφερε η ζωη ετσι...αυτα ειναι παραμυθια...την ευκολη κ τεμπελικι λυση ψαχνουν...
Ναι όμως δεν είναι εύκολο ξέρεις να στήνεις κώλο για μερικά ευρώ.Και εσείς που λέτε βγάζουν τόσα πολλά...Όλες βγάζουν πολλά ? Αυτές που δουλεύουν σε σπίτια αυτές τα παίρνουν τα περισσότερα ή η τσατσά/τσάτσος ? Η λέξη νταβάς σας λέει κάτι ?? :think:

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
αλλα μια κοπελα 20 25 30 χρονων εεεε μην τρελαθουμε κιολας οτι δεν εχει δυνατοτητες κ της τα εφερε η ζωη ετσι...αυτα ειναι παραμυθια...την ευκολη κ τεμπελικι λυση ψαχνουν...

Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όποια κοπέλα σε αυτή την ηλικία δε δουλεύει είναι τεμπέλα;Ανεργία για εσένα δεν υπάρχει;Κάποτε και οι καφετέριες και τα μπαρ δούλευαν σαν τρελά,τώρα και εκεί έχει πέσει ο τζίρος,οπότε σερβιτόρες λίγες βρίσκουν.Και αν βρουν,παίρνουν τρεις και εξήντα,και όταν έχουν πραγματικά έξοδα όχι για αμάξια κλπ,δε βγαίνουν.Απλά.Και στην τελική ανάλυση δεν είναι καμιά εύκολη δουλειά,ούτε τεμπέλικη.Και ο κίνδυνος είναι τεράστιος.

Επισκέπτης
Δηλαδή θέλεις να μας πεις ότι όποια κοπέλα σε αυτή την ηλικία δε δουλεύει είναι τεμπέλα;Ανεργία για εσένα δεν υπάρχει;Κάποτε και οι καφετέριες και τα μπαρ δούλευαν σαν τρελά,τώρα και εκεί έχει πέσει ο τζίρος,οπότε σερβιτόρες λίγες βρίσκουν.Και αν βρουν,παίρνουν τρεις και εξήντα,και όταν έχουν πραγματικά έξοδα όχι για αμάξια κλπ,δε βγαίνουν.Απλά.Και στην τελική ανάλυση δεν είναι καμιά εύκολη δουλειά,ούτε τεμπέλικη.Και ο κίνδυνος είναι τεράστιος.

ωραια  επειδη υπαρχει ανεργια αντε ολοι να στησουμε κωλο...δηλαδη οι σπουδες κ ολα τα καταργουμε αφου υπαρχει κ η αλλη λυση...δεκτη η ιστορια σου με την κοπελα αλλα φιλε μου με συγχωρεις που θα το πω αλλα κ μετα τον πολεμο στην ελλαδα ψωμολισουσαν αλλα δεν στηναν ολοι κωλο...αλλα τι να κανουμε εχουμε μαθει στα ευκολα....Κ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΕΣ....

enoxlitikos

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
6
Like
7
Πόντοι
6
ωραια  επειδη υπαρχει ανεργια αντε ολοι να στησουμε κωλο...δηλαδη οι σπουδες κ ολα τα καταργουμε αφου υπαρχει κ η αλλη λυση...δεκτη η ιστορια σου με την κοπελα αλλα φιλε μου με συγχωρεις που θα το πω αλλα κ μετα τον πολεμο στην ελλαδα ψωμολισουσαν αλλα δεν στηναν ολοι κωλο...αλλα τι να κανουμε εχουμε μαθει στα ευκολα....Κ ΝΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΕΜΠΕΛΕΣ....

Μετά τον πόλεμο,κατέβαιναν από την επαρχία στην Αθήνα και έκαναν πεζοδρόμιο και δούλευαν στα τότε μπουρδέλα.Όσο για τις σπουδές,από μόνες τους δε δίνουν φαγητό.Η πραγματική ανεργία είναι μεγαλύτερη από αυτή που δίνει το εκάστοτε υπουργείο εργασίας.Δεν μπορεί να μην ξέρεις οικογένειες που έχουν 1-2 ανέργους και με πτυχία;Κάποτε οι κοπέλες που δεν έβρισκαν δουλειά,ασχολούνταν με το φασόν.Τώρα έχει ψωφίσει.Τα κομμωτήρια το ίδιο.Έχει γεμίσει η Αθήνα...Στα συνεργία καθαρισμού,παίρνουν Αλβανίδες και Ουκρανέζες...Κανείς δε θέλει η αδερφή του/κόρη του/ανηψιά του κλπ να γίνει πόρνη,δεν το συζητάω.Αλλά δεν μπορούμε ελαφρά τη καρδία να τις καταδικάζουμε συλλήβδην...

Galb

Μέλος
Εγγρ.
30 Δεκ 2005
Κριτικές
8
Like
36
Πόντοι
16
Μετά τον πόλεμο,κατέβαιναν από την επαρχία στην Αθήνα και έκαναν πεζοδρόμιο και δούλευαν στα τότε μπουρδέλα.Όσο για τις σπουδές,από μόνες τους δε δίνουν φαγητό.Η πραγματική ανεργία είναι μεγαλύτερη από αυτή που δίνει το εκάστοτε υπουργείο εργασίας.Δεν μπορεί να μην ξέρεις οικογένειες που έχουν 1-2 ανέργους και με πτυχία;Κάποτε οι κοπέλες που δεν έβρισκαν δουλειά,ασχολούνταν με το φασόν.Τώρα έχει ψωφίσει.Τα κομμωτήρια το ίδιο.Έχει γεμίσει η Αθήνα...Στα συνεργία καθαρισμού,παίρνουν Αλβανίδες και Ουκρανέζες...Κανείς δε θέλει η αδερφή του/κόρη του/ανηψιά του κλπ να γίνει πόρνη,δεν το συζητάω.Αλλά δεν μπορούμε ελαφρά τη καρδία να τις καταδικάζουμε συλλήβδην...
Πέστα ρε φίλε... +1000000000      χώρια που η δουλειά της εκδιδόμενης έχει πολλούς κινδύνους(Βλ. Αρρώστιες) και δεν είναι εύκολη όπως ισχυρίζονται μερικοί εδώ μέσα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom