...αυτες για μενα ειναι οι λεγομενες 'εξυπνες'...φυσιακ και θα ειναι πυραυλοι μεσα στο δωματιο,ακριβω ςγια να εχουν πελατεια και να μην φανε μαυρο απο το site...αυτος για μενα ειναι ο επαγγελματισμος...η τεχνη του να συμπεριφερεται μαι πουτανα σαν μη επαγγελματιας μεσα στο δωματιο δειχνοντας οτι της αρεσει,τσιμπουκωνοντας τρελα,βγαζοντας πειστηκες κραυγες κτλ...βεβαιως τιποτα δεν ειναι απολυτο...μπορει καλλιστα να γουσταρει μια επαγγελματιας ειδικα αν γενικα εχει επιβεβαιωθει απο πολλους πως ειναι παλτο η επιπλο και σε σενα ειναι αγρια τσιμπουκωματα και σεξ με θερμη και φαντασια...
Δεν θα συμφωνουσα ευκολα με αυτα που λες Φεντυ. Με λιγη παρατήρηση (το εχω δυστυχως αυτο το κακο), μελετη και καποια εμπειρια μπορεις να ξεχωρίσεις ποτε ενας οργασμος πλαστος και ποτε οχι. Ειδικά ο τραχηλικος/αιδιακος οργασμος πολυ πιο σπανιος απο τον απλο κλητοριδικο (που μαθαινεται και απο αυτο-ικανοποιηση) ειναι δυσκολο να σου ξεφυγει καθως θα νοιωσεις τους σπασμους του αιδιου (καθε 0.8 του δευτερολέπτου) πανω στο οργανο σου. Σπασμοι με την ιδια περιοδικότητα παρατηρουνται σ' ολη την πυελικη χωρα ιδιως οταν ο οργασμος ειναι εντονος και εχει διαρκεια. Επισης οι γριματσες με τρομερη παραμορφωση ενος ωραιου κατα τα αλλα προσωπου και η ομιλια σε μητρικη γλωσσα που δεν καταλαβαινεις, ειναι αδιαψευστα χαρακτηριστικα ενος γνησιου και δυνατου οργασμου απο τον οποιο ουτε καποιες πορνες κατα την δικη μου τουλαχιστον εμπειρια εχουν ξεφυγει και ισως να μην το ηθελαν.
Οπως εχω γραψει και σε αλλο θρεντ οι γυναικες θα παραμεινουν για μενα ενα αλυτο μυστηριο.
Το πως αρχίζουν ειδικα παιρνω απαντήσεις παντα ψεματα. Παντα μια πονεμενη ιστορια, γονεις, αδέλφια, αρρωστια κ.λ.π.
Μονο μια φορα οταν ημουν φητητης γνωρισα μια κοπελλα για πολυ λιγο που μου ειπε οτι αυτο που πηρες αποψε αλλοι το πληρωνουν πολυ ακριβα. Ηταν φοιτητρια της οδοντιατρικης και επαθα πλακα μολις το ακουσα. Γιατι? "Γιατι πως θα ανοιξω ιατρειο οταν τελειωσω?"
Ακουσα οτι ειναι πετυχημενη οδοντιατρος τωρα! ΜΥΣΤΗΡΙΟ σου λεω! ΑΛΥΤΟ!