jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
τι 5000χιλαρο το μηνα ρε...απ τα 20 ευρω τα 5-6 παιρνουν λεμε...
Λες ? νομιζα οτι παιρνουν τα μισα τουλαχιστον
τι 5000χιλαρο το μηνα ρε...απ τα 20 ευρω τα 5-6 παιρνουν λεμε...
ποια μισα βρε....20-10του αφεντικου-5 της τσατσας ποσα μενουν?Λες ? νομιζα οτι παιρνουν τα μισα τουλαχιστον
Εγώ εργάζομαι στις συσκευασίες κρεάτων εγχώριων προϊόντων με σήμα το κορκοδειλάκι...!!!Το πρωτο που σκευτικα παντως οταν αρχησα το σπορ μετα απο κατι χρονια , ηταν πως αν ημουν γκομενα , πουτανα θα γινομουν
( μετα περασα απ ολα τα σπιτακια του βαρδαρη και το μετανοιωσα )
τις λυπηθηκα ορισμενες λεμε :-
παντως οπως το βλεπω , κανα πεντοχιλιαρο το μηνα πρεπει να το κοβουν μερικες ε ?
KATERINA69 εσυ που εργαζεσαι ?
εσενα τι σε νοιαζει?θες να γινεις της ''δουλειας''? αν ναι γινε για τους δικους σου λογους και μην κλεβεις ιδεες.
χαχαχαχα
Εγώ το ξέρω...οι άλλες το ξέρουνε?αστο αστο....δεν ειναι ετσι και το ξερεις....
οοοπα...δεν περιμενω να ειναι σα τη γκομενα μου(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ) αλλα οχι και να μπαινεις μεσα και να τα κλαις τα 20ευρα...ελα ρε φιλε δεν κανει και ενχειρηση ανοιχτης καρδιας, μια πιπα και ενα γαμισι κανει
αλλο αμα βαριεται και σε ξεπεταει
Εκει θα δουλευεις αν βγει Δημαρχος ο Καμινης .Εγώ εργάζομαι στις συσκευασίες κρεάτων εγχώριων προϊόντων με σήμα το κορκοδειλάκι...!!!
ναι αλλα δεν ειναι θεμα ταλεντου, ειναι διαθεση κουραση και χημειαοοοπα...δεν περιμενω να ειναι σα τη γκομενα μου(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ) αλλα οχι και να μπαινεις μεσα και να τα κλαις τα 20ευρα...
5 της τσατσας ? και γιατι δεν τις κρυβουν να μη τις βλεπουμε ? αλλωστε οι περισσοτερες ειναι ξενερωτικες ...ποια μισα βρε....20-10του αφεντικου-5 της τσατσας ποσα μενουν?
μας γαμησες... αυτο παρα ηταν < της πιατσας > ενω εγω οχι και τοσο , δεν καταλαβα αλλα δεν πειραζειΕγώ εργάζομαι στις συσκευασίες κρεάτων εγχώριων προϊόντων με σήμα το κορκοδειλάκι...!!!
αν κρινω απο το ποσες φολες κυκλοφορουν οχι.....Εγώ το ξέρω...οι άλλες το ξέρουνε?
Χαχαχαχαχαχ...!!!!
εγω πιστευω οτι δεν εχουν ολες οι γυναικες ταλεντο στο γαμησι...ναι αλλα δεν ειναι θεμα ταλεντου, ειναι διαθεση κουραση και χημεια
ειναι μακρια απο σενα παιχτη....φτιαξτε πρωτα την γραμμη εξπρες με τον καραμαν μυλος-μεταξουργειο και βλεπουμεΤο πρωτο που σκευτικα παντως οταν αρχησα το σπορ μετα απο κατι χρονια , ηταν πως αν ημουν γκομενα , πουτανα θα γινομουν
( μετα περασα απ ολα τα σπιτακια του βαρδαρη και το μετανοιωσα )
τις λυπηθηκα ορισμενες λεμε :-
παντως οπως το βλεπω , κανα πεντοχιλιαρο το μηνα πρεπει να το κοβουν μερικες ε ?
KATERINA69 εσυ που εργαζεσαι ?
μη λετε μαλακιες ρεεε.....Εκει θα δουλευεις αν βγει Δημαρχος ο Καμινης .
Με τον Καμινη του Πασοκ ,
μπουρδελακια γιοκ.
Θα σε πάρω βοηθό να κόβεις τ'αρχίδια από τα βοδινά για να μην ξεχάσεις πως είναι..αφού θα έχεις χάσει τα δικά σου απο την αγαμία..!!!Εκει θα δουλευεις αν βγει Δημαρχος ο Καμινης .
Με τον Καμινη του Πασοκ ,
μπουρδελακια γιοκ.
μαλακιες θεματα....αφου ειχα γραψει σχετικο σεντονι που τα λεει ολα....τι ασχολουνται;πετάνε απο την χαρα τους . τι θέματα αγοιγετε
οοοπα...δεν περιμενω να ειναι σα τη γκομενα μου(ΑΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΤΟ ΠΕΤΥΧΑΙΝΟΥΝ) αλλα οχι και να μπαινεις μεσα και να τα κλαις τα 20ευρα...
Τις περισσοτερες τις αναγκαζουν.Αυτες που το κανουν απο μονες τους ειναι ελαχιστες
xaxaxaxaxaxaxaxaxaxxaΕχεις ξεφυγει ρε τυπε???αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχχααχχαχαχΤις περισσοτερες τις αναγκαζουν.Αυτες που το κανουν απο μονες τους ειναι ελαχιστες