stam_90
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 8 Οκτ 2009
- Κριτικές
- 158
- Like
- 450
- Πόντοι
- 2.046
Τι γιαννης τι γιαννακης ενα πραμακαι κυπραια και καμπουρα....ελεος ....μου θες και να βγεις στο κουρμπετι.....
Τι γιαννης τι γιαννακης ενα πραμακαι κυπραια και καμπουρα....ελεος ....μου θες και να βγεις στο κουρμπετι.....
χρειαζεται ταλεντο ομως!Το να γίνει κάποια της "δουλειάς"είναι το μόνο εύκολο..
Δεν χρειάζεται Πανεπιστημιακή μόρφωση ούτε συστατική επιστολή..
Αλλά να ξέρει ότι το "συμβόλαιο" που θα υπογράψει στον εαυτό της είναι γραμμένο μόνο με "ψιλά" γράμματα και είναι "ισόβιο"...!!!!
Το ταλέντο όλες το έχουμε.."γωνία" ανάμεσα στα πόδια μας..χρειαζεται ταλεντο ομως!
καλα κουκλα εν μερι εχεις δικιο..αλλα μου θυμιζεις λιγο βασιλακι,στα ψιλα γραμματα αναφερεται πουθενα η λεξη λευταΤο να γίνει κάποια της "δουλειάς"είναι το μόνο εύκολο..
Αλλά να ξέρει ότι το "συμβόλαιο" που θα υπογράψει στον εαυτό της είναι γραμμένο μόνο με "ψιλά" γράμματα και είναι "ισόβιο"...!!!!
Το να γίνει κάποια της "δουλειάς"είναι το μόνο εύκολο..
ειδικα η πιπα ειναι ταλεντο....τελεια.....χρειαζεται ταλεντο ομως!
α να σου πω...μερικες ολο σας πεφτει ο δισκος να πουμε...Το ταλέντο όλες το έχουμε.."γωνία" ανάμεσα στα πόδια μας..
Την τέχνη πώς να το "σερβίρεις" την αποκτάς στην πορεία...!!!!
α σαν γαμος ενα πραμα?
αστο αστο....δεν ειναι ετσι και το ξερεις....Το ταλέντο όλες το έχουμε.."γωνία" ανάμεσα στα πόδια μας..
Την τέχνη πώς να το "σερβίρεις" την αποκτάς στην πορεία...!!!!
α μπραβο...αστο αστο....δεν ειναι ετσι και το ξερεις....
Είπα κι εγώ..άργησαν να μου την πουν..Άρχισα κι απελπιζόμουν..καλα κουκλα εν μερι εχεις δικιο..αλλα μου θυμιζεις λιγο βασιλακι,στα ψιλα γραμματα αναφερεται πουθενα η λεξη λευτα
τι 5000χιλαρο το μηνα ρε...απ τα 20 ευρω τα 5-6 παιρνουν λεμε...Το πρωτο που σκευτικα παντως οταν αρχησα το σπορ μετα απο κατι χρονια , ηταν πως αν ημουν γκομενα , πουτανα θα γινομουν
( μετα περασα απ ολα τα σπιτακια του βαρδαρη και το μετανοιωσα )
τις λυπηθηκα ορισμενες λεμε :-
παντως οπως το βλεπω , κανα πεντοχιλιαρο το μηνα πρεπει να το κοβουν μερικες ε ?
KATERINA69 εσυ που εργαζεσαι ?
ετσι ειναι .. και μετα πευτει και ο δικος μαςα να σου πω...μερικες ολο σας πεφτει ο δισκος να πουμε...
Χαχαχαχαχαχ...είναι κι αυτό...ένα θέμα..!!!α να σου πω...μερικες ολο σας πεφτει ο δισκος να πουμε...
ειναι και θεμα πελατη δε λεω αλλα....να λεμε και την αληθεια καμμια φορα...Χαχαχαχαχαχ...είναι κι αυτό...ένα θέμα..!!!
γιατι διαφωνεις? αφου την εμπιρεια την αποκτας καθε μερααστο αστο....δεν ειναι ετσι και το ξερεις....
ε και?αμα δε το χει η αλλη ΙΚΕΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...γιατι διαφωνεις? αφου την εμπιρεια την αποκτας καθε μερα
ελα ρε φιλε δεν κανει και ενχειρηση ανοιχτης καρδιας, μια πιπα και ενα γαμισι κανειε και?αμα δε το χει η αλλη ΙΚΕΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ...