Νέα

Κοπέλες που γίνονται ιερόδουλες. Γιατί και πώς νοιώθουν;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα freddie krueger
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 533
  • Εμφανίσεις 39K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Τι ειναι για μας οι πουτανες?

• πολα διαφορετικα μουνια

Ψήφοι: 29 29,3%
  • ευκολη λια

Ψήφοι: 17 17,2%
  • ανωδηνη λυση

Ψήφοι: 21 21,2%
  • συνηθεια

Ψήφοι: 13 13,1%
  • κατι αλλο. τι?

Ψήφοι: 19 19,2%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    99

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
To ροτας σοβαρα αυτο??? τεσπα θα σου απαντησω ρε φιλε οσο πιο μπομπα ειναι το ποτο σου τοσο πιο γρηγορα θα μεθυσεις και οσο πιο πολλη μεθυσεις τοσο πιο ευκολα θα σου αδιασουν οι τσεπες..

Πως να μεθυσεις με κατι που ΔΕΝ πινεται αντικειμενικα?

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
στα μαγαζια που πατε δεν εχουν μπυρες?
η τις νοθευουν κι αυτες?

Για να ειμαι ειλικτρινης, εχω μια υποψια οτι καποτε σε ενα που ειχα παει πριν απο χρονια δεν επαιζε μπυρα...
Με καθε επιφυλαξη...εχουν περασει χρονια βλεπεις...

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
Κοιτα να δεις, εβγαζαν καλα χρηματα...κακα τα ψεματα. Πλεον δεν ξερω τι δουλειες θα εχουν...

γνωστή μου πρώην εργαζόμενη σε στούντιο, δε θα πω όνομα....αυτή τη στιγμή μένει Ψυχικό σε ρετιρέ και έχει δικό της κομμωτήριο που δουλεύουν άλλες για πάρτυ της..αυτή απλά πάει κάθε φορά και εισπράττει. Εις υγειά των κοροϊδων... :rockon:

imbosch4

Μέλος
Εγγρ.
2 Απρ 2010
Like
2
Πόντοι
16
στα μαγαζια που πατε δεν εχουν μπυρες?
η τις νοθευουν κι αυτες?
εσύ δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζεις? σαν τις χαζογκόμενες που είναι στα γηπεδάκια και παρακολουθούν τους αγώνες και θέλουν να πάρουν μία μυρουδιά από την ιδρωτίλα, ετσι και εσύ πάιρνεις μια μυρουδιά από την μπουρδελίλα....

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
Εγω και εσυ που μπορει να μην το πιουμε αλλα οι περισοτεροι το πινουν,και το πινουν επειδη δεν το καταλαβενουν..

Δεν ειμαι νυχτοβιος, ουτε συχναζω σε κλαμπ, μπαρ,κωλομπαρα, στριπτιζαδικα, αλλα το ουσκι το νοθευμενο το καταλαβαινω αμεσως...
Παντως εδω Αγγλια τα ποτα ειναι καθαρα...

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
ρε μαλακες τι δεν καταλαβαινετε για τα ποτα??? ρωτατε σαν χαζοπαρθενες εαν πονεσει....

ελεος

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Δεν ειμαι νυχτοβιος, ουτε συχναζω σε κλαμπ, μπαρ,κωλομπαρα, στριπτιζαδικα, αλλα το ουσκι το νοθευμενο το καταλαβαινω αμεσως...
Παντως εδω Αγγλια τα ποτα ειναι καθαρα...
ρε φιλε μας δουλεβεις??? εγω κοντεψα να γινω αλκοολικος για να φτασω σε σημιο να καταλαβενω το ουισκι..να μου ελεγες για αλλοο ποτο να σου λεγα ναι,κανουν μπαμ..αλλα το ουισκη για να καταλαβεις πρεπει η να ειναι μεεεεεεεεεεεεεεεεεγαλη φολα η να πινεις συχνα και να πινεις μονο ουισκι..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
ρε φιλε μας δουλεβεις??? εγω κοντεψα να γινω αλκοολικος για να φτασω σε σημιο να καταλαβενω το ουισκι..να μου ελεγες για αλλοο ποτο να σου λεγα ναι,κανουν μπαμ..αλλα το ουισκη για να καταλαβεις πρεπει η να ειναι μεεεεεεεεεεεεεεεεεγαλη φολα η να πινεις συχνα και να πινεις μονο ουισκι..

Κοιτα πιο παλια ολον τον χειμωνα τον εβγαζα με ουσκακι single malt με παγακια απο εμφιαλωμενο νερο γιατι το χλωριο στο νερο της βρυσης αλλοιωνει την γευση.... Καταλαβαινεις τωρα ε?

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Κοιτα πιο παλια ολον τον χειμωνα τον εβγαζα με ουσκακι single malt με παγακια απο εμφιαλωμενο νερο γιατι το χλωριο στο νερο της βρυσης αλλοιωνει την γευση.... Καταλαβαινεις τωρα ε?
τζονι χρυσο με ενα παγο...καταλαβενεις ε??? τωρα με της αφραγκιες βολευομαι με κανα μαυρο η κανα σιβας..

madk4speed

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2006
Κριτικές
5
Like
1
Πόντοι
16
τζονι χρυσο με ενα παγο...καταλαβενεις ε??? τωρα με της αφραγκιες βολευομαι με κανα μαυρο η κανα σιβας..

Εδω Αγγλια εχει κατι μαρκες αγνωστες στην Ελλαδα, single malt σκωτσεζικα ουισκακια, κλασεις ανωτερα απο τον Γιαννη τον περιπατητη...

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
Εδω Αγγλια εχει κατι μαρκες αγνωστες στην Ελλαδα, single malt σκωτσεζικα ουισκακια, κλασεις ανωτερα απο τον Γιαννη τον περιπατητη...
Για να το λες...εγω παντος το Γιαννακι δεν τον αλαζω..

asigratitos

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2009
Like
0
Πόντοι
6
γνωστή μου πρώην εργαζόμενη σε στούντιο, δε θα πω όνομα....αυτή τη στιγμή μένει Ψυχικό σε ρετιρέ και έχει δικό της κομμωτηριο που δουλεύουν άλλες για πάρτυ της..αυτή απλά πάει κάθε φορά και εισπράττει. Εις υγειά των κοροϊδων... :rockon:

ΑΝ λεμε την ιδια (μελαχρινη με  :tits2: ), θυμισου οτι ηταν απο τις πιο ΤΙΜΙΕΣ εργαζόμενες με τις best υπηρεσιες, και παρόλο που δούλευε σε αλυσίδα δίβαρδα κάθε μέρα.Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, εκτός από την ίδια τη ζωή. :grin:

punter

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2007
Like
11
Πόντοι
16
απο πουτανες σε ουισκυ...  :think: :think:

παντως αφου πινεις τζονυ 18 πρεπει να ξερεις απο ουισκυ... Νοζιμω ομως οτι αυτοι που πραγματικα ξερουν δεν βαζουν παγο στο ποτο τους... ...οποτε ;)

dimitrisniva

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2009
Like
3
Πόντοι
16
απο πουτανες σε ουισκυ...  :think: :think:

παντως αφου πινεις τζονυ 18 πρεπει να ξερεις απο ουισκυ... Νοζιμω ομως οτι αυτοι που πραγματικα ξερουν δεν βαζουν παγο στο ποτο τους... ...οποτε ;)
Εγω προανεφερα, αυστηρα ενα παγο...σχεδον μηδαμινη αρεοση και αρκετα καλη θερμοκρασια.

pirokavlos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Κριτικές
3
Like
34
Πόντοι
16
ΑΝ λεμε την ιδια (μελαχρινη με  :tits2: ), θυμισου οτι ηταν απο τις πιο ΤΙΜΙΕΣ εργαζόμενες με τις best υπηρεσιες, και παρόλο που δούλευε σε αλυσίδα δίβαρδα κάθε μέρα.Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, εκτός από την ίδια τη ζωή. :grin:

για την ίδια λέμε φιλαράκο ;), ήταν πράγματι καλή επαγγελματίας στη δουλειά της. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom