gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
δηλαδη;τι ειναι ο εσπρεσο;espresso ειναι η σπεσιαλιτε μου.
δηλαδη;τι ειναι ο εσπρεσο;espresso ειναι η σπεσιαλιτε μου.
Επιδεινωνει την κυτταριτιδα ,προσοχη.espresso ειναι η σπεσιαλιτε μου.
To ροτας σοβαρα αυτο??? τεσπα θα σου απαντησω ρε φιλε οσο πιο μπομπα ειναι το ποτο σου τοσο πιο γρηγορα θα μεθυσεις και οσο πιο πολλη μεθυσεις τοσο πιο ευκολα θα σου αδιασουν οι τσεπες..
Τρωνε πολλοι χρημα απο αυτες...
Πως να μεθυσεις με κατι που ΔΕΝ πινεται αντικειμενικα?
Εγω και εσυ που μπορει να μην το πιουμε αλλα οι περισοτεροι το πινουν,και το πινουν επειδη δεν το καταλαβενουν..Πως να μεθυσεις με κατι που ΔΕΝ πινεται αντικειμενικα?
στα μαγαζια που πατε δεν εχουν μπυρες?
η τις νοθευουν κι αυτες?
Κοιτα να δεις, εβγαζαν καλα χρηματα...κακα τα ψεματα. Πλεον δεν ξερω τι δουλειες θα εχουν...
εσύ δεν μπορώ να καταλάβω τι ρόλο παίζεις? σαν τις χαζογκόμενες που είναι στα γηπεδάκια και παρακολουθούν τους αγώνες και θέλουν να πάρουν μία μυρουδιά από την ιδρωτίλα, ετσι και εσύ πάιρνεις μια μυρουδιά από την μπουρδελίλα....στα μαγαζια που πατε δεν εχουν μπυρες?
η τις νοθευουν κι αυτες?
Εγω και εσυ που μπορει να μην το πιουμε αλλα οι περισοτεροι το πινουν,και το πινουν επειδη δεν το καταλαβενουν..
ρε φιλε μας δουλεβεις??? εγω κοντεψα να γινω αλκοολικος για να φτασω σε σημιο να καταλαβενω το ουισκι..να μου ελεγες για αλλοο ποτο να σου λεγα ναι,κανουν μπαμ..αλλα το ουισκη για να καταλαβεις πρεπει η να ειναι μεεεεεεεεεεεεεεεεεγαλη φολα η να πινεις συχνα και να πινεις μονο ουισκι..Δεν ειμαι νυχτοβιος, ουτε συχναζω σε κλαμπ, μπαρ,κωλομπαρα, στριπτιζαδικα, αλλα το ουσκι το νοθευμενο το καταλαβαινω αμεσως...
Παντως εδω Αγγλια τα ποτα ειναι καθαρα...
ρε φιλε μας δουλεβεις??? εγω κοντεψα να γινω αλκοολικος για να φτασω σε σημιο να καταλαβενω το ουισκι..να μου ελεγες για αλλοο ποτο να σου λεγα ναι,κανουν μπαμ..αλλα το ουισκη για να καταλαβεις πρεπει η να ειναι μεεεεεεεεεεεεεεεεεγαλη φολα η να πινεις συχνα και να πινεις μονο ουισκι..
τζονι χρυσο με ενα παγο...καταλαβενεις ε??? τωρα με της αφραγκιες βολευομαι με κανα μαυρο η κανα σιβας..Κοιτα πιο παλια ολον τον χειμωνα τον εβγαζα με ουσκακι single malt με παγακια απο εμφιαλωμενο νερο γιατι το χλωριο στο νερο της βρυσης αλλοιωνει την γευση.... Καταλαβαινεις τωρα ε?
τζονι χρυσο με ενα παγο...καταλαβενεις ε??? τωρα με της αφραγκιες βολευομαι με κανα μαυρο η κανα σιβας..
Για να το λες...εγω παντος το Γιαννακι δεν τον αλαζω..Εδω Αγγλια εχει κατι μαρκες αγνωστες στην Ελλαδα, single malt σκωτσεζικα ουισκακια, κλασεις ανωτερα απο τον Γιαννη τον περιπατητη...
γνωστή μου πρώην εργαζόμενη σε στούντιο, δε θα πω όνομα....αυτή τη στιγμή μένει Ψυχικό σε ρετιρέ και έχει δικό της κομμωτηριο που δουλεύουν άλλες για πάρτυ της..αυτή απλά πάει κάθε φορά και εισπράττει. Εις υγειά των κοροϊδων...
Εγω προανεφερα, αυστηρα ενα παγο...σχεδον μηδαμινη αρεοση και αρκετα καλη θερμοκρασια.απο πουτανες σε ουισκυ...
παντως αφου πινεις τζονυ 18 πρεπει να ξερεις απο ουισκυ... Νοζιμω ομως οτι αυτοι που πραγματικα ξερουν δεν βαζουν παγο στο ποτο τους... ...οποτε ;)
ΑΝ λεμε την ιδια (μελαχρινη με ), θυμισου οτι ηταν απο τις πιο ΤΙΜΙΕΣ εργαζόμενες με τις best υπηρεσιες, και παρόλο που δούλευε σε αλυσίδα δίβαρδα κάθε μέρα.Τίποτα δεν είναι τυχαίο στη ζωή, εκτός από την ίδια τη ζωή.