madk4speed
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Αυγ 2006
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1
- Πόντοι
- 16
Και τσιμπουκια στον πριβε χορο...κρυφοπουτανες...
Και τσιμπουκια στον πριβε χορο...κρυφοπουτανες...
α, εγω μονο πουτο!!!
και με αλκοολ, οχι τα νερωμενα που κερνατε στις τυπισσες.
λαθος φιλε πλεον θα βγαζουν καλα χρηματα,μεχρι τωτα κονομαγαν τρελα..Κοιτα να δεις, εβγαζαν καλα χρηματα...κακα τα ψεματα. Πλεον δεν ξερω τι δουλειες θα εχουν...
λαθος φιλε πλεον θα βγαζουν καλα χρηματα,μεχρι τωτα κονομαγαν τρελα..
Κανε ενα απλο υπολιγισμο μια γυναικα περνει στη βαρδια το λιγοτερο 30 ατομα με 25ε μεσο ορο ο καθενας απο τα 25 ειναι δικα της τα 10 περιπου αρα 30χ10 300 επι 20 μερες το μηνα(και παραπανο..) 6000 το μηνα ΣΤΗ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ καθαρα στη τσεπη.. τετοιο λειτουργιμα κυριοι το κανω και εγω.
Κουκλα τα νερωμενα δεν αποσκοπουν στο μεγαλητερο κερδος του μαγαζιου η στην κοροιδια του πελατη..Εινα νερωμενα για ενα και μονο λογο υπαρχουν γυναικες που ανετα φτανουν 25/30 ποτα και συχνα κανουν 50/55 εσυ με τοσα ποτα στο τελος της βραδυας θα ησουν ορθια???α, εγω μονο πουτο!!!
και με αλκοολ, οχι τα νερωμενα που κερνατε στις τυπισσες.
Σου φαινομαι για ανθρωπος που τα τρωει σε κερασματα ποτων σε στριπτιζαδικα και κωλομπαρα?
Ελαχιστες φορες στην ζωη μου εχω επισκεφτει τετοια ιδρυματα. Καλυτερα στουντιοτσαρκα ή να τα φαω σε βενζινα για να ξεκαυλωσω στην εθνικη...
Ασε τα στουντιο ρε φιλε κοιτα στα μπουρδελα,εξαλου στα στουντιο οσα θα παρει η αλλη με ενα καλο προγραμα τοσα θα βγαλει η τανα σε μπουρδελο αν παρει 3 ατομα...Αρχιδια, εδω μεσα λενε πως χτυπανε μυγες στα στουντιο...
σου φαινομαι για τυπισσα που θα την κερναγε κανεις ποτο?
Κουκλα τα νερωμενα δεν αποσκοπουν στο μεγαλητερο κερδος του μαγαζιου η στην κοροιδια του πελατη..Εινα νερωμενα για ενα και μονο λογο υπαρχουν γυναικες που ανετα φτανουν 25/30 ποτα και συχνα κανουν 50/55 εσυ με τοσα ποτα στο τελος της βραδυας θα ησουν ορθια???
Δεν αντεληφθην! Δεν προσφερθηκα να σε κερασω ποτο...
εγω θα σε κερναγα μια σαμπανια.....σου φαινομαι για τυπισσα που θα την κερναγε κανεις ποτο?
εγω θα σε κερναγα μια σαμπανια.....
αστα αυτα ....φραπε θελω μετα.....αχ..... εσυ εισαι ο ενας και μοναδικος!
ο ανυπερβλητος!
εγω θα σε κερναγα μια σαμπανια.....
μπορει να λεει ο φιλος πιο πανω για 6.000 καθαρα τον μηνα αλλά δεν ειναι παντα μονες οι κοπελες στο μοιρασμα
αστα αυτα ....φραπε θελω μετα.....
To ροτας σοβαρα αυτο??? τεσπα θα σου απαντησω ρε φιλε οσο πιο μπομπα ειναι το ποτο σου τοσο πιο γρηγορα θα μεθυσεις και οσο πιο πολλη μεθυσεις τοσο πιο ευκολα θα σου αδιασουν οι τσεπες..Δεν αντεληφθην! Δεν προσφερθηκα να σε κερασω ποτο...
Τα ποτα των πελατων ομως γιατι ειναι ολα μπομπες? Μιλαμε οτι ουτε στο τρακτερ δεν θα το εβαζες για καυσιμο...
αν βαλεις της κανονικες μερες εργασιας και τα κονονικα νουμερα απο πελατες θα καταλαβεις οτι τρωνε ολοι και κατω απο 5000 το μηνα δεν πεφτουν..Τρωνε πολλοι χρημα απο αυτες...