r.orfanidou@gmail.com
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Φεβ 2012
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
ελατε κοριτσια... μην ντρεπεστε!!! Η δουλεια δεν ειναι ντροπη
[glow=red,2,300]εκτος και αν σε πηδαει ο δημητρακης [/glow]
μια χαρα μπαμπουινος ειναι ο δημητρακης....εχει και χιουμορ ο ανθρωποςΓεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
Εχω κατι στο νου μου.Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
κανε κ ενα υποκαταστημα στην αθηνα.κ θα βρεις πληθωρα γυναικων λογω κρισηςΓεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
Αν θες υπεύθυνο επιλογής προσωπικού, το σκέφτομαι σοβαρά. Αναλαμβάνω και το σκάουτινγκ στην αλλοδαπή. Μπορείς να με υπολογίζεις και για τη διοργάνωση διαφόρων events. Στις αναδουλειές μαγειρεύω και καμιά νοστιμιά...Γεια σας είμαι καινούρια στο forum και θέλω βοήθεια. έχω μπουρδελο στην Γερμανία και ψάχνω κοπέλες για δουλεία ξέρετε που μπορώ να βρω
εννοείται , και φυσικά θα της παραχωρήσουμε κοπέλες για περιορισμένο χρόνο , ώστε να μπορούμε να τις πουλήσουμε μετά, και αλλού ;)δεν μας ειπες ποσα θα μας δωσεις αν σου βρουμε κοπελες...μην πας να την βγαλεις τσαμπα σε ελληνεσ απευθυνεσαι
Αλλοδαπά φυσικά.κανε κ ενα υποκαταστημα στην αθηνα.κ θα βρεις πληθωρα γυναικων λογω κρισης
με ποσα φραγκα θα εκανες βιζιτα εσυ ρε κουμπαρα?Αλλοδαπά φυσικά.
Όχι Ελληνίδες.
Αλλοδαπά φυσικά.
Όχι Ελληνίδες.