Νέα

Κόντρα ξύρισμα ή τριμμάρισμα???

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nautikoagkori
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 5
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nautikoagkori

Μέλος
Εγγρ.
12 Νοε 2010
Like
0
Πόντοι
0
Κάνω αυτήν την ερώτηση γιατί έχω ακούσει ότι ναι μεν φεναίτε πιο όμορφος ο πούτσος ξυρισμένος αλλά μπορεί να κολλήσει πιο εύκολα αρρώστειες (Note:Ειχα πετύχει ένα παρόμοιο θέμα εδώ μέσα αλλά δε μπόρεσα να το ξαναβρώ γιαυτό ρωτάω)
Και κάτι ακόμη μετά απο πόσο καιρό κλείνουν οι μικρές οπές που γίνονται  στο δέρμα μετο ξύρισμα???

FanisChristo

Μέλος
Εγγρ.
27 Απρ 2010
Like
6
Πόντοι
6
Γνώμη μου είναι ότι πρέπει να περάσουν 10 μέρες πριν ξαναξυρίσεις το σημείο.Εγώ 5 χρόνια που ξυρίζομαι στην περιοχή ποτέ δεν είχα ούτε ερεθισμού ούτε καμια μόλυνση.Αν τώρα καθε 3 μέρες πας να το ξυρίσεις φυσικό είναι να χεις προβλήματα...Και για το θέμα πάντα κόντρα ξυριζόμουν και στην περιοχή αλλά και στο πρόσωπο και στην μασχάλη

mixalis mixoy

Μέγας
Εγγρ.
31 Δεκ 2007
Κριτικές
16
Like
951
Πόντοι
3.925
   ΄Εχεις περισσότερες πιθανότητες να κολήσεις ΣΜΝ όταν είσαι ξυρισμένος λόγω των πολλών μικρών πληγών που αναπόφευκτα γίνονται με το ξύρισμα.-

Vagos The Pimp

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαρ 2009
Like
1
Πόντοι
16
Αν ξυριστείς και περιμένεις 2-3 μέρες πρωτού γαμήσεις πουτάνα δεν νομίζω να αποτελεί επιπλέον κίνδυνο καθώς οι πόροι θα έχουν κλείσει..
Εγώ και φρεσκοξυρισμένος πάντως π γάμησα δεν κόλλησα τπτ, απλά λένε ότι αυξάνονται οι πιθανότητες να κολλήσεις κάνα παράσημο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom