Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.370
Πόντοι
4.746
:sunglasses:

Συνημμένα

• fb1b62ecd345992e2b9105ecc5e6e017.jpg
    fb1b62ecd345992e2b9105ecc5e6e017.jpg
    9,2 KB · Εμφανίσεις: 26

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
T.Lee αυτά που λες είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Νυμφομανείς γκόμενες μπορεί να είναι μόνο κάτι μπάζα που δεν τα θέλει κανείς και ψάχνονται απεγνωσμένα για σεξ. Η γυναίκα πάντα θέλει ένα λόγο για να κάνει σεξ. Οι MGTOW στην πλειοψηφία τους είναι κάτι μαλάκες που την έχουν κάνει λάστιχο.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
44
Πόντοι
16
T.Lee αυτά που λες είναι στη σφαίρα της φαντασίας. Νυμφομανείς γκόμενες μπορεί να είναι μόνο κάτι μπάζα που δεν τα θέλει κανείς και ψάχνονται απεγνωσμένα για σεξ. Η γυναίκα πάντα θέλει ένα λόγο για να κάνει σεξ. Οι MGTOW στην πλειοψηφία τους είναι κάτι μαλάκες που την έχουν κάνει λάστιχο.
Μπορεί νά είναι στήν σφαίρα τής φαντασίας τών περισσοτέρων, άλλά είναι στήν σφαίρα τής δικής μου πραγματικότητος.

Έγώ ξέρω ότι ή δικιά μου ή νυμφομανής γυρνάει κεφάλια όπου πάει, άνδρικά καί γυναικεία.

Πάντως πιστεύω ότι τό πρόβλημα είναι πιό πολύ τών άνδρών παρά τών γυναικών, γιατί οί άνδρες είναι σαλιάρηδες καί οί γυναίκες είναι πανούργες καί συμφεροντολόγες, βλέπουν τίς άδυναμίες τών άνδρών καί τίς έκμεταλλεύονται.

Τό όλο θέμα πρέπει νά τό βλέπουμε μέ τό πάνω τό κεφάλι μας καί όχι μέ τό κάτω.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
Οι MGtow πρέπει να είναι κρυφοπουστηδες.Μαλλον γαμανε ανδρικά κωλαράκια,δεν εξηγείται αυτή η απέχθεια τους στο μουνί.
Καμμια σχεση.

Μπορεις να γαμας γυναικες,
Πολλες γυναικες,
Παρα πολλες γυναικες

Αλλα παντα με περηφανια κ αξιοπρεπεια

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πώς μπορείς να τις γαμάς χωρίς να τους κάνεις καμάκι; Γιατί οι MGTOW απαγορεύουν το καμάκι. Κι εγώ το απαγορεύω αλλά σου βρίσκω και τη λύση. Να γαμάς πουτάνες. Οι MGTOW ποια διέξοδο σου προτείνουν; Μόνο τη μαλακία!  :jerking:

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Και μη μου πεις ότι δεν απαγορεύουν το καμάκι. Αν δεν απαγορεύουν το καμάκι τότε πέφτουν στο επίπεδο αυτών που κατακρίνουν!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι MGTOW κατακρίνουν τις γκόμενες και τις πουτάνες το ίδιο. Στην πραγματικότητα είναι ο ορισμός του μαλάκα αγάμητου άντρα!

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι MGTOW αδυνατούν να δεχτούν την απλή πραγματικότητα ότι για να γαμήσεις ΠΡΕΠΕΙ πάντα κάτι να δώσεις. Δεν αντιλαμβάνονται ότι το σεξ είναι τιμή για τον άντρα και ντροπή για τη γυναίκα. Δεν μπορούν να καταλάβουν την υποταγή σε κάθε περίπτωση της γυναίκας (γκόμενας ή πουτάνας) μέσω του σεξ. Δεν μπορούν τελικά να καταλάβουν ότι ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι MGTOW νομίζουν ότι το σεξ προσφέρει την ίδια ικανοποίηση σε άντρες και γυναίκες. Γι' αυτό μισούν και τις πουτάνες. Είναι γεννημένοι μαλάκες οι άνθρωποι λέμε!

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Πίκερ έχεις αρχίσει τις μαλακίες. Έχεις μιλήσει με ΕΝΑ ΑΤΟΜΟ και βγάζεις συμπεράσματα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πίστεψέ με, έχω εντρυφήσει αρκετά στη φιλοσοφία τους. Το πρόβλημά τους ξεκινά από το γεγονός ότι δεν μπορούν να καταλάβουν ότι το σεξ δεν είναι το ίδιο για άντρες και γυναίκες και ότι είναι φυσιολογικό για μια γυναίκα να είναι πουτάνα.

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Μόνο που εγώ έχω δει πολλές φορές να λένε ακριβώς αυτό. Μη μένεις στο τί λέει ένα συγκεκριμένο άτομο.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Οι MGTOW φίλε δεν αντιλαμβάνονται τη φύση των γυναικών. Δεν μπορούν να δεχτούν ότι η γυναίκα ΠΑΝΤΑ το πουλάει γιατί ξέρει ότι με το σεξ θα υποταχθεί. Ο νόμος του Picker το δέχεται απόλυτα και εκτιμά τις φανερές και ντόμπρες πουτάνες.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.570
Πόντοι
1.706
Τυπε πικερ δεν φταις εσυ,
Εγω φταιω που προσπαθησα να σου εξηγησω καποια πραματα.
Αλλα δυστυχως δεν καταλαβαινεις.
Καποια πραματα στα ειπα πεντε φορες.
Τερμα

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Urlauber γιατί δεν πας να ρωτήσεις ο ίδιος τον φίλο σου τον GREEK MGTOW τι γνώμη έχει για τις πουτάνες και τα μπουρδέλα;;;

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36
Οι MGTOW φίλε δεν αντιλαμβάνονται τη φύση των γυναικών. Δεν μπορούν να δεχτούν ότι η γυναίκα ΠΑΝΤΑ το πουλάει γιατί ξέρει ότι με το σεξ θα υποταχθεί. Ο νόμος του Picker το δέχεται απόλυτα και εκτιμά τις φανερές και ντόμπρες πουτάνες.

Άλλο αυτή η τεχνική λεπτομέρεια και άλλο αυτά που έλεγες πριν. Και έχω δει πάρα πολλούς να εκτιμούν τις ιερόδουλες. Και όλο και κάποιος θα πιστεύει το ίδιο με εσένα.

vril

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Δεκ 2010
Κριτικές
11
Like
12.607
Πόντοι
5.060
Οι φεμινίστριες και οι ξινές ελλεηνίδες, όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος, θα γεράσουν μόνες με τις γάτες τους και θα καταδικαστούν σε αφανισμό. Για δικό μας καλό θα μείνουν στο ράφι και δε θα γεννήσουν άλλες γυναίκες που θα τους δώσουν αυτή τη φεμινιστική/μίσανδρη ανατροφή. Οπότε υπομονή 1-2 γενιές. Το σύμπαν έχει τρόπο και ξαναφέρνει την ισορροπία.

ΚΙΡΚΕΓΚΩΡ

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2017
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
0
Οι MGTOW αδυνατούν να δεχτούν την απλή πραγματικότητα ότι για να γαμήσεις ΠΡΕΠΕΙ πάντα κάτι να δώσεις. Δεν αντιλαμβάνονται ότι το σεξ είναι τιμή για τον άντρα και ντροπή για τη γυναίκα. Δεν μπορούν να καταλάβουν την υποταγή σε κάθε περίπτωση της γυναίκας (γκόμενας ή πουτάνας) μέσω του σεξ. Δεν μπορούν τελικά να καταλάβουν ότι ΤΑ ΔΥΟ ΦΥΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΣΑ.

Σοφες κουβεντες. Δειξτε σεβασμο.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Οι φεμινίστριες και οι ξινές ελλεηνίδες, όπως πολύ σωστά είπε ο φίλος, θα γεράσουν μόνες με τις γάτες τους και θα καταδικαστούν σε αφανισμό. Για δικό μας καλό θα μείνουν στο ράφι και δε θα γεννήσουν άλλες γυναίκες που θα τους δώσουν αυτή τη φεμινιστική/μίσανδρη ανατροφή. Οπότε υπομονή 1-2 γενιές. Το σύμπαν έχει τρόπο και ξαναφέρνει την ισορροπία.
Εξ ορισμου η ξινη γυναικα ειναι καταδικασμενη σε αφανισμο ως ειδος. Κι αυτο επειδη ο ρολος της γυναικας ειναι να ειναι καλη προς τον αντρα ωστε να την γονιμοποιησει και να την προσεξει με τα παιδια. Οποια αρνειται τον φυσικο της ρολο επιτελεί υβρη προς τη φυση και τιμωρειται. Οι γυναικες επι αιωνες ειχαν συναισθηση του ρολου τους. Τον τελευταιο αιωνα παρουσιαστηκαν λογω του φεμινισμου κατι τετοια φαινομενα αλλά ειναι καταδικασμενα σε εξαφανιση, οπως η πανουκλα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom