Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.686
Πόντοι
1.706
Καλα χριστουγεννα καρχιες απο τον εκπροσωπο των MGTOW στο bou.

Φανατικες υπερασπιστριες της ισοτητας κ του φεμινισμου.

Θα συνεχιζω να σας λεω υποκριτριες ωσπου να δω ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΙΑ σας να κανει κατι αντιστοιχο

Συνημμένα

• womens8.jpg
    womens8.jpg
    93,3 KB · Εμφανίσεις: 29
  • womens6.jpg
    womens6.jpg
    62,2 KB · Εμφανίσεις: 27
  • womens2.jpg
    womens2.jpg
    53,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • womens3.jpg
    womens3.jpg
    45 KB · Εμφανίσεις: 26
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.686
Πόντοι
1.706
Μαχαίρωσε τη φίλη του 88 φορές γιατί γέλασε όταν της είπε ότι δεν είναι επιχειρηματίας

Της ζήτησε να κλείσει τα μάτια γιατί της είχε μια… έκπληξη

Ογδόντα οκτώ φορές μαχαιρώθηκε η 34χρονη ρωσίδα σκιέρ Irina Kozlova από τον αγαπημένο της, ο οποίος έγινε έξαλλος γιατί εκείνη γέλασε όταν της αποκάλυψε το πραγματικό επάγγελμά του.

Αφού την οδήγησε σε ένα ρομαντικό μέρος, της ζήτησε να κλείσει τα μάτια της για να μην χαλάσει την έκπληξη που της είχε ετοιμάσει και την έσφαξε σύμφωνα με την Daily Mail.

Το πτώμα της 34χρονης βρέθηκε μέσα στο αμάξι της, ενώ ο δολοφόνος μετά το έγκλημα είχε πάει για δείπνο σε ένα εστιατόριο! Η Αστυνομία τον συνέλαβε και αυτός ομολόγησε τη δολοφονία.

Η άτυχη κοπέλα, που έβγαινε για λίγο καιρό ραντεβού με τον Evgeny Marko μετά το διαζύγιό της, είχε θυμώσει όταν ανακάλυψε το ψέμα που της είχε πει: δεν ήταν επιχειρηματίας, όπως της είχε αρχικά πει, αντίθετα δούλευε σε ένα πλυντήριο αυτοκινήτων. «Γέλασε σε βάρος μου» είπε στην Αστυνομία ο δολοφόνος.

Καταρχην δεν συμφωνουμε με τον φονο.
Ας εξετασουμε ομως ως που μπορει να φτασει η προσβολη λογω του ανικητου κριτηριου καθε καρχιας. Δλδ το οικονομικου.

Προσωπικα δεν ασχολουμε με καμμια (ετυχε πολλες φορες) που εχει σελφι με iphone . Iphone για μενα σημαινει αυτοματα Χ.
Στα σοσιαλ μιντια δεν κανουμε ποτέ like οσο μουναρα θες ας ειναι η αλλη.

Αυτα βεβαια ειπαμε πως μας βγαζουν κατα 95% εκτος παιχνιδιου στο φλερτ αλλα η περηφανια που αντλω εχει αξια ανεκτιμητη.

Θα συνεχισω νσ αποκαλω "η δικιά μου" αυτην που δεχεται με χαρα σαν δωρο το παλιο μου κινητο με την σπασμενη οθονη κ συνεχιζω να την αποκαλω ετσι οσο δεν σηκωνει μπαντιερα. Μετα δρομο κ αυτη.....

s/milfakias

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2017
Like
127
Πόντοι
6
Από ότι αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα σας, κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζουν σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα και είναι και μισογύνιδες.

Λέτε να εξετάσετε γιατί την έσφαξε , αφότου γέλασε μπροστά του. Μάλιστα.
Ρωτώ λοιπόν : Γιατί αυτός ξεκίνησε την σχέση τους με ένα τόσο χοντρό ψέμα ; Ας μήν κατηγορούμε την γυναίκα, όταν ξεκινάει κάτι τόσο στραβά και είναι προβληματικό από τον άνδρα. Αυτός ένιωθε περισσότερο κόμπλεξ, για αυτό και είπε και ψέματα, από την αρχή κιόλας, για αυτό και ύστερα από την αυθόρμητη αντίδραση της την μαχαίρωσε.

Αν ήταν ένας φυσιολογικός άνδρας, που είχε τόσο πολύ προσβληθεί από την αντίδρασή της, θα μπορούσε απλά να τήν φτύσει, άντε και να τής ρίξει ένα χαστούκι , και να πάρει το δρόμο του μακρυά της. Τόσο απλά .

ΟΙ 34 μαχαιριές υποδηλώνουν ΣΟΒΑΡΑ ΣΧΙΖΟΦΡΕΝΗ τύπο, και τίποτε άλλο. Δέσιμο ήθελε από μικρός, κίνδυνος για την κοινωνία ήταν και ιδού τα αποτελέσματα.

Οπότε, συμπερασματικά, μήν κάνετε μπαντιέρα του αγώνα σας, τους σχιζοφρενείς που κλείνουν σπίτια για γελοίες αφορμές.

Άλλο να είσαι υγιής αντιφεμινιστής και να ψέγεις τα κακώς κείμενα της μετα-νεωτερικοτητας και του νεο-φεμινισμού των Φέμεν, καθώς και την σύγχρονη εν πολλοίς κακή και άγαρμπη συμπεριφορά των δήθεν ''μοντέρνων'' γυναικών και κοριτσιών, και άλλο να φέρνεις ως παράδειγμα και έμμεσα να δικαιολογείς τον σχιζοφρενή που σκοτώνει. Βλέπω με λύπη μου, και στο φ/β ότι γκρούπ όπως τα ''mgtow" έχουν γεμίσει μισογύνιδες ταλιμπάν που βρίζουν και αποδοκιμάζουν συλλήβδην το γυναικείο φύλο.

Αναρωτηθείτε κάποια στιγμή γιατί μέχρι τώρα δεν βρέθηκε καμμία στο πλευρό σας, κάντε την αυτοκριτική σας, βελτιώστε τον εαυτό σας από όλες τις απόψεις, και μήν υιοθετείτε την ρητορική μίσους.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.686
Πόντοι
1.706
Ουπςςςς
Τυπε, μ εκανες κ ξαναδιαβασα το τελευταιο ποστ μου.

Πουθενα δεν λεω πως επικροτω τον φονο αλλα λεω πως διαφωνω δλδ δεν υιοθετω.
Αυτο που μου εκανε εντυπωση ειναι το ως που μπορει να φτασει ο καθενας που νοιωσει θυμα προσβολης, Αβυσσος η ψυχη του ανθρωπου.....

Στην τελευταια παραγραφο σου, αν εννοεις εμενα, πιστεψε με, δεν μπορεις να ξερεις τον βιο κ πολιτεια του καθενος.

Στα υπολοιπα που γραφεις, τα ενδιαμεσα, συμφωνω εν μεροι

BLITZKRIEGER

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2017
Κριτικές
4
Like
297
Πόντοι
36

Τύπε έχεις μπει ποτέ σε φεμινιστική σελίδα στο FB; :think:

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Από ότι αντιλαμβάνομαι από τα γραφόμενα σας, κάποιοι από εσάς αντιμετωπίζουν σοβαρότατα ψυχολογικά προβλήματα και είναι και μισογύνιδες.
Εμ, δεν γαμάνε όλοι ζουμερά μιλφομουνάκια τύπε να ησυχάσουνε.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.686
Πόντοι
1.706
Το παραπανω βιντεο.
Ακομη ενα βιντεακι υμνος της χαμενης αντρικης αξιοπρεπειας κ περηφανιας.
Ο τροπος σκεψης, τα επιχειρηματα, οι αποδειξεις.

Το τελευταιο διλεπτο για τον τυπο picker που δεν μπορεσε ακομη να καταλαβει οτι ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΙΣ ΠΟΡΝΕΣ ,ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΠΟΡΝΕΙΑ.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Όλες οί κότες πού έχουν πάρει άέρα, δέν τόν πήραν μόνες τους, άλλά κάποιος μαλάκας άνδρας τούς τόν έδωσε.

Ώρα γιά ΑΛΛΑΓΗ.

Ύπάρχουν γυναίκες πού είναι γεννημένες σωστές σκλάβες (ψάξτε βρείτε ποιές είναι).

Ύπάρχουν άλλες πού μεγαλώσανε μέ λάθος τρόπο, άλλά μέ σωστή έκπαίδευση θά βρούν τόν σωστό δρόμο.

Καί ή τελευταία κατηγορία είναι οί λεσβίες/άπελευθερωμένες/φιλελεύθερες, αύτές πού έχουν μεγάλη ίδέα γιά τόν έαυτό τους κλπ κλπ. Αύτες ούτε τίς φτύνουμε, ούτε τίς κατουράμε, άπλά δέν τίς δίνουμε σημασία. ΤΙΠΟΤΑ, δέν ύπάρχουν. ΜΗΝ γίνεσθε θύματα γιά μιά βρωμομούνα.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Φίλε urlauber ο άνθρωπος είναι κρυφός αγαπούλης. Το λέει ξεκάθαρα ότι δεν του αρέσει η πορνεία και ότι θέλει η γυναίκα να το κάνει μαζί του επειδή το γουστάρει. Τι δεν καταλαβαίνεις; Πόσο πιο ξεκάθαρα να το πει ο μαλάκας;;;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Σου έχω πει πολλές φορές ότι ο τύπος δεν έχει καμία σχέση με το πληρωμένο σεξ. Βασικά ο άνθρωπος κάνει μπαμ ότι ζητάει τη γυναικεία επιβεβαίωση και ότι είναι απλά ένας απογοητευμένος πυρφόρος. Καμία σχέση με τον υπερήφανο νόμο του Picker.

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Είναι άλλος ένας μαλάκας που θέλει να κάνει τη γυναίκα να γουστάρει να γαμηθεί μαζί του. Το λέει ξεκάθαρα. Ο τύπος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχολογία του βιαστή-εκμεταλλευτή που θέλει απλά να γαμάει. Το λέει ξεκάθαρα ότι δεν γουστάρει η άλλη να γαμιέται μαζί του για τα λεφτά αλλά θέλει και να τον γουστάρει. Τι άλλο θέλεις να σου πει για να καταλάβεις ότι είναι μαλάκας;

John Dick

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Νοε 2015
Like
2.908
Πόντοι
506
Πριν από λίγο κάτω από το τελευταίο βίντεο του GREEK MGTOW έγραψα το παρακάτω σχόλιο:

MGTOW φίλε στη δική σου περίπτωση σημαίνει ΜΑΛΑΚΑΣ. Από τη στιγμή που απορρίπτεις την πορνεία, η μόνη διέξοδος που ουσιαστικά εσύ προτείνεις είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ. Μόνο αν γαμάς συνέχεια πουτάνες μπορείς να φτύνεις τις γκόμενες και παράλληλα να νιώθεις περήφανος ως άντρας. Διαφορετικά θα είσαι ένας αγάμητος ΜΑΛΑΚΑΣ. Η μόνη πραγματική λύση για τον περήφανο ελεύθερο άντρα είναι ο νόμος του Picker.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Πριν από λίγο κάτω από το τελευταίο βίντεο του GREEK MGTOW έγραψα το παρακάτω σχόλιο:

MGTOW φίλε στη δική σου περίπτωση σημαίνει ΜΑΛΑΚΑΣ. Από τη στιγμή που απορρίπτεις την πορνεία, η μόνη διέξοδος που ουσιαστικά εσύ προτείνεις είναι η ΜΑΛΑΚΙΑ. Μόνο αν γαμάς συνέχεια πουτάνες μπορείς να φτύνεις τις γκόμενες και παράλληλα να νιώθεις περήφανος ως άντρας. Διαφορετικά θα είσαι ένας αγάμητος ΜΑΛΑΚΑΣ. Η μόνη πραγματική λύση για τον περήφανο ελεύθερο άντρα είναι ο νόμος του Picker.
Και οτι ήμουν έτοιμος να ποστάρω αυτό το βίντεο αλλά βλέπω με πρόλαβες :)

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Είναι άλλος ένας μαλάκας που θέλει να κάνει τη γυναίκα να γουστάρει να γαμηθεί μαζί του. Το λέει ξεκάθαρα. Ο τύπος δεν έχει καμία σχέση με την ψυχολογία του βιαστή-εκμεταλλευτή που θέλει απλά να γαμάει. Το λέει ξεκάθαρα ότι δεν γουστάρει η άλλη να γαμιέται μαζί του για τα λεφτά αλλά θέλει και να τον γουστάρει. Τι άλλο θέλεις να σου πει για να καταλάβεις ότι είναι μαλάκας;

Σέ κάποια βίντεο του , δεν θυμάμαι σε ποιά λέει αυτό ακριβώς γαμάτε και φεύγετε , ούτε σχέσεις και εννοείται ούτε γάμος. Άλλο το τι θα ήθελε , και στην τελική όπως έχει πει και ο άλλος MGTOW ο ελεύθερος άντρας "το γαμήσι ΕΜΕΙΣ το θεοποιούμε". Στο 30 δευτερόλεπτο του παρακάτω βίντεο είναι.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Οι MGtow πρέπει να είναι κρυφοπουστηδες.Μαλλον γαμανε ανδρικά κωλαράκια,δεν εξηγείται αυτή η απέχθεια τους στο μουνί.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Οι MGtow πρέπει να είναι κρυφοπουστηδες.Μαλλον γαμανε ανδρικά κωλαράκια,δεν εξηγείται αυτή η απέχθεια τους στο μουνί.

Κάνεις μεγάλο λάθος καλέ καί εύγενικέ μου φίλε.

Άπλά δέν κυνηγάμε τό μουνί όπως κάποιοι άλλοι.

Όπως ύπάρχουν πολλοί άπό μάς πού θέλουμε νά γαμάμε κάθε μέρα (άλλά τζάμπα), ύπάρχουν καί γυναίκες (νυμφομανείς) πού άπλά θέλουν νά γαμιούντε όλη τήν ώρα καί δέν τίς ένδιαφέρει τίποτα άλλο.

Όπότε, γιατί νά κυνηγάω μουνί συνέχεια καί νά ξοδεύομαι στούς καφέδες, καί νά μήν βρώ μιά σκλάβα τού πούτσου, μιά νυμφομανή γυναικάρα καί νά έχω καί καλό γαμίσι, καί καλό φαΐ καί καθαρό σπίτι. Καί νά μήν κοστίζει καί τίποτα.

Καί αύτό άκριβώς έχω κάνει.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Κάνεις μεγάλο λάθος καλέ καί εύγενικέ μου φίλε.

Άπλά δέν κυνηγάμε τό μουνί όπως κάποιοι άλλοι.

Όπως ύπάρχουν πολλοί άπό μάς πού θέλουμε νά γαμάμε κάθε μέρα (άλλά τζάμπα), ύπάρχουν καί γυναίκες (νυμφομανείς) πού άπλά θέλουν νά γαμιούντε όλη τήν ώρα καί δέν τίς ένδιαφέρει τίποτα άλλο.

Όπότε, γιατί νά κυνηγάω μουνί συνέχεια καί νά ξοδεύομαι στούς καφέδες, καί νά μήν βρώ μιά σκλάβα τού πούτσου, μιά νυμφομανή γυναικάρα καί νά έχω καί καλό γαμίσι, καί καλό φαΐ καί καθαρό σπίτι. Καί νά μήν κοστίζει καί τίποτα.

Καί αύτό άκριβώς έχω κάνει.

Η άποψη των MGtow είναι οτι αν όλοι οι άντρες έγραφαν στα αρχίδια τους το μουνί και του γύριζαν την πλάτη,οι γκόμενες θα έριχναν τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους και θα γίνονταν καλύτερες.
Ναι,καλά.
Αν,μόνο που δε γίνεται αυτό το αν.
Πώς να γίνει όταν ο άντρας είναι δέκα φορές πιο καυλωμένος από τη γυναίκα αφού η καυλωτική τεστοστερόνη στο σώμα του είναι δέκα φορές περισσότερη?Τι να κάνει?Να χτυπήσει οιστρογόνα ή να πουστέψει?
Στο πολιτικό κομμάτι η κατάσταση όπως έχω εξηγήσει είναι χαμένη από χέρι αφού η βιομηχανία θέλει τις γυναίκες στην παραγωγή οπότε προωθεί το φεμινισμό.
Να παραιτηθεί ο άλλος από τα βιοτικά του στάνταρντς για να πάει να ζήσει σα χίπυς στη φύση και να γαμάει αβέρτα παρόμοιες ελευθέριες γκόμενες,χλωμό.
Οπότε μένει η απόλυτη λύση του σλαβικού μουνολίβαδου,η πανδαισία των αισθήσεων όπου τα Mgtow είναι irrelevant αφού το μουνί ρέει άφθονο και η ικανοποίηση είναι εξασφαλισμένη.
Οι σάπιες φεμουνίστριες αφήνονται να σαπίσουν με τις γάτες τους ενώ εμείς τρυπάμε με τις ρομφαίες τους νέους προορισμούς ως οραματοφόροι.

Yuma

Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2015
Like
51
Πόντοι
16
Η άποψη των MGtow είναι οτι αν όλοι οι άντρες έγραφαν στα αρχίδια τους το μουνί και του γύριζαν την πλάτη,οι γκόμενες θα έριχναν τις εξωφρενικές απαιτήσεις τους και θα γίνονταν καλύτερες.
Ναι,καλά.
Αν,μόνο που δε γίνεται αυτό το αν.
Πώς να γίνει όταν ο άντρας είναι δέκα φορές πιο καυλωμένος από τη γυναίκα αφού η καυλωτική τεστοστερόνη στο σώμα του είναι δέκα φορές περισσότερη?Τι να κάνει?Να χτυπήσει οιστρογόνα ή να πουστέψει?
Στο πολιτικό κομμάτι η κατάσταση όπως έχω εξηγήσει είναι χαμένη από χέρι αφού η βιομηχανία θέλει τις γυναίκες στην παραγωγή οπότε προωθεί το φεμινισμό.
Να παραιτηθεί ο άλλος από τα βιοτικά του στάνταρντς για να πάει να ζήσει σα χίπυς στη φύση και να γαμάει αβέρτα παρόμοιες ελευθέριες γκόμενες,χλωμό.
Οπότε μένει η απόλυτη λύση του σλαβικού μουνολίβαδου,η πανδαισία των αισθήσεων όπου τα Mgtow είναι irrelevant αφού το μουνί ρέει άφθονο και η ικανοποίηση είναι εξασφαλισμένη.
Οι σάπιες φεμουνίστριες αφήνονται να σαπίσουν με τις γάτες τους ενώ εμείς τρυπάμε με τις ρομφαίες τους νέους προορισμούς ως οραματοφόροι.

Άκριβώς! Είπες αύτό πού είπα μέ άλλα λόγια.

Έγώ έφτυσα τίς κακομαθημένες Έλλεϊνίδες πρίν πολλά χρόννια καί βρήκα τήν ήρεμία μου σέ πολύ μακρινά μουνο-λίβαδα.

Kman2

Σπουδαίος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
14.003
Πόντοι
2.606
Εκεί είναι η πουστιά του φεμινισμού.Σου λέει η άλλη μπορώ να γδυθώ και να κάνω twerking 1 εκατοστό από τον πούτσο σου αλλά άπαξ και με αγγίξεις είναι βιασμός.
Είναι φοβερό το νομιμοποιημένο cockteasing.
Τι να κάνουν πια οι φουκαράδες οι άντρες στη Δύση,όσοι δεν έχουν τους πούτσους τους κλειδωμένους σε κλουβιά?Πληρώνουν και πληρώνουν.
Βέβαια φταίνε για αυτά και οι λευκοί ιππότες,αυτοί είναι για πολλές φάπες,εγώ τους τα λέω εδώ στη Γερμανία,ρε φίλε είσαι μαλάκας,βοηθάς τις γκόμενες?Ας τες να ψοφήσουνε,να τα δουν όλα κωλυόμενα.
Αλλά αυτοί δεν αλλάζουνε,έτσι το θεωρούν δεδομένο.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom