να δουμε τι αλλες μαλακιες θα γραψεις για να κανεις γλειψιμο στις ελλεηνιδες του bourdela ...Πολυ σωστη η αποφαση του δικαστηριου.
Ηταν απαραδεκτο να υπαρχουν τα ιδια ορια αναμεσα σε γυναικες και αντρες.
Αποτελουσε ευθεια παραβιαση της αρχης της αναλογικης ισοτητας.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 134K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
κατι τετοια κουλα ευτυχως δεν ειναι εφαρμοσιμα.Τότε ας πουμε γενικως οτι δεν πρεπει να προσλαμβανονται γυναικες στα σωματα ασφαλειας και στον στρατο και τελειωσαμε
Αν πρεπει ομως να προσλαμβανονται δεν ειναι δυνατον να εχουν τα ιδια κριτηρια προσληψης
Αν ειναι ετσι τοτε να εφαρμοστουν τετοια κριτηρια στην κοινωνια γενικοτερα.
Πχ ο μικροκαμωμενος να πληρωνει φτηνοτερο αεροπορικο εισητηριο
Ο διμετρος χοντρος να πληρωνει ακριβοτερα στο ρεστοραν
Ο μικροτσουτσουνος να πληρωνει λιγοτερα στο μπουρδελο.
Γυναικες να προσλαμβανοντε στην κουζινα ή στην καθαριοτητα, με πολυ επειεικια το λεω γιατι σε περιπτωση συναγερμου πρεπει να ειναι αξιομαχη
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 3.656
Επίσης τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός έχουν εξαιρέσεις καθώς πρόκειται για ειδικές υπερεσίες και όχι γενικώς και αορίστως υπηρεσίες δημοσίου
Αν το πάρουμε έτσι γενικά τα σωματομετρικά όρια είναι ρατσιστικά άρα απαράδεκτα
Με λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
εχω δειΕχεις δει εβραιες αστυνομικινες και στρατιωτινες εν δρασει?
Αξιες αυτες κ ο μισθος τους.
Αξιομαχες ,ετοιμοπολεμες, ετοιμες
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Σύμφωνα με τον Άλεξ ναιΜε λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 15.346
- Πόντοι
- 3.656
Τότε ας πουμε γενικως οτι δεν πρεπει να προσλαμβανονται γυναικες στα σωματα ασφαλειας και στον στρατο και τελειωσαμε
Αν πρεπει ομως να προσλαμβανονται δεν ειναι δυνατον να εχουν τα ιδια κριτηρια προσληψης
Όχι. Να προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ αν είναι ικανές να ανταγωνιστούν τους άντρες που δίνουν εξετάσεις για την ίδια θέση. όχι με χαμηλότερα κριτήρια ικανοτήτων. Αυτό είναι ισότητα
ο ινσελισμος μαζι με τον mgtowισμο εξαπλωνεται ταχυτατατα και χειμαρωδως σε ολη την δυση
μεσα στην επομενη 10ετια η συντριπτικη πλειοψηφια των μητροπολεων του καπιταλισμου θα εχουν προεδρο η πρωθυπουργο που θα δηλωνει ευθαρσως οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες θα εκλεγει ως τετοιος και θα προωθησει τις αντιστοιχες πολιτικες
μεσα στην επομενη 10ετια η συντριπτικη πλειοψηφια των μητροπολεων του καπιταλισμου θα εχουν προεδρο η πρωθυπουργο που θα δηλωνει ευθαρσως οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες θα εκλεγει ως τετοιος και θα προωθησει τις αντιστοιχες πολιτικες
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Oχι, δεν ειναι ισοτητα αυτοΌχι. Να προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ αν είναι ικανές να ανταγωνιστούν τους άντρες που δίνουν εξετάσεις για την ίδια θέση. όχι με χαμηλότερα κριτήρια ικανοτήτων. Αυτό είναι ισότητα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Το επιχειρημα ειναι επιεικως ασχετο και ακυροΜε λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;
Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα 1.50 και 48 κιλα
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Πότε ειπε ο Αλεξ κατι τετοιο?Σύμφωνα με τον Άλεξ ναι
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Κατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριονα δουμε τι αλλες μαλακιες θα γραψεις για να κανεις γλειψιμο στις ελλεηνιδες του bourdela ...
Αρα μαλλον αυτος που λεει μαλακιες δεν ειμαι εγω
οι αιδοιοειλωτες χορηγοι ειναι τρισχειροτεροι απο τις ελλεηνιδες γιατι αυτοι ειναι υπευθυνοι για την ψευδαισθητικη κατασταση στην οποια ζουν οι δευτερες με τις ψευδαισθητικες υψηλοτατες προσδοκιες και στανταρτς που καλλιεργουν πραγμα που οδηγουν στην μαζικη αγαμια οσους δεν ειναι αιδοιοειλωτες και πληττουν βαναυσα την νεολαια μας
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.687
- Πόντοι
- 1.706
Συμφωνησε το δικαστηριο σ αυτη την αποψη?Κατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριο
Αρα ειμαστε σε καλο δρομο εμεις οι mgtow
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Ούτε αυτός προσλαμβάνεται σε σώματα ασφαλείας-στρατόΤο επιχειρημα ειναι επιεικως ασχετο και ακυρο
Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα 1.50 και 48 κιλα
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Εφ'όσον κατά τα δικά σου τα κριτήρια είναι κατά της "αναλογικότητας της ισότητας" (παπάντζα), δημιουργεί διακρίσεις μεταξύ των δύο φύλων. Άρα με την ευρεία έννοια είναι ρατσιστικό.Πότε ειπε ο Αλεξ κατι τετοιο?
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
και το ανώτατο σε ακύρωσε πανηγυρικάΚατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριο
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.294
- Πόντοι
- 8.006
Παπαντζα η αναλογικοτητα της ισοτητας?Εφ'όσον κατά τα δικά σου τα κριτήρια είναι κατά της "αναλογικότητας της ισότητας" (παπάντζα), δημιουργεί διακρίσεις μεταξύ των δύο φύλων. Άρα με την ευρεία έννοια είναι ρατσιστικό.
Βασικη αρχη του συνταγματικου δικαιου ειναι
enallaktikos
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Οκτ 2007
- Like
- 281
- Πόντοι
- 86
Επιφυλάσσομαι να το διαβάσω ο ίδιος για να δω την διατύπωσηΠαπαντζα η αναλογικοτητα της ισοτητας?
Βασικη αρχη του συνταγματικου δικαιου ειναι
Κατά δεύτερον αποφάσισε: θα ευθυγραμμίζεσαι κατά περίπτωση με τις αποφάσεις δικαστηρίων και σε άρθρα νόμων ή θα ισχύουν όλα -ταμπλ'ντοτ.
Διαφορετικά να διαχωρίζεις την προσωπική άποψη από τα νομικά κείμενα
ξερουμε πολυ καλα τα ελληνικα δικαστηρια και ποσο κοστιζουν τα βουλευματα κατα παραγγελια ...Κατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριο
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.286
- Πόντοι
- 456
Τι παπαριές για αναλογικότητα και ισότητα διαβάζουμε εδώ μέσα σήμερα. Φανταστείτε να ζητήσουνε οι άντρες νηπιαγωγοί leverage στις προσλήψεις τους με νόμο, ή φανταστείτε να υπάρχει νόμος που θα θα αναγκάζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων να δίνουν τα παιδιά από το διαζύγιο 50% στον άντρα και τη γυναίκα, ή βάσει νόμου να πρέπει οι γυναίκες που δουλεύουνε στην οικοδομή να είναι αριθμητικά όσες και οι άντρες χτίστες.
Φυσικά και δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.
Φυσικά και δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.