Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Πολυ σωστη η αποφαση του δικαστηριου.
Ηταν απαραδεκτο να υπαρχουν τα ιδια ορια αναμεσα σε γυναικες και αντρες.
Αποτελουσε ευθεια παραβιαση της αρχης της αναλογικης ισοτητας.
να δουμε τι αλλες μαλακιες θα γραψεις  για να κανεις γλειψιμο  στις ελλεηνιδες του bourdela ...

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706
Τότε ας πουμε γενικως οτι δεν πρεπει να προσλαμβανονται γυναικες στα σωματα ασφαλειας και στον στρατο και τελειωσαμε

Αν πρεπει ομως να προσλαμβανονται δεν ειναι δυνατον να εχουν τα ιδια κριτηρια προσληψης
κατι τετοια κουλα ευτυχως δεν ειναι εφαρμοσιμα.
Αν ειναι ετσι τοτε να εφαρμοστουν τετοια κριτηρια στην κοινωνια γενικοτερα.
Πχ ο μικροκαμωμενος να πληρωνει φτηνοτερο αεροπορικο εισητηριο
Ο διμετρος χοντρος να πληρωνει ακριβοτερα στο ρεστοραν
Ο μικροτσουτσουνος να πληρωνει λιγοτερα στο μπουρδελο.

Γυναικες να προσλαμβανοντε στην κουζινα ή στην καθαριοτητα, με πολυ επειεικια το λεω γιατι σε περιπτωση  συναγερμου πρεπει να ειναι αξιομαχη

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Επίσης τα σώματα ασφαλείας και ο στρατός έχουν εξαιρέσεις καθώς πρόκειται για ειδικές υπερεσίες και όχι γενικώς και αορίστως υπηρεσίες δημοσίου
Αν το πάρουμε έτσι γενικά τα σωματομετρικά όρια είναι ρατσιστικά άρα απαράδεκτα

Με λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Με λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;
Σύμφωνα με τον Άλεξ ναι

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.346
Πόντοι
3.656
Τότε ας πουμε γενικως οτι δεν πρεπει να προσλαμβανονται γυναικες στα σωματα ασφαλειας και στον στρατο και τελειωσαμε

Αν πρεπει ομως να προσλαμβανονται δεν ειναι δυνατον να εχουν τα ιδια κριτηρια προσληψης

Όχι. Να προσλαμβάνονται ΜΟΝΟ αν είναι ικανές να ανταγωνιστούν τους άντρες που δίνουν εξετάσεις για την ίδια θέση. όχι με χαμηλότερα κριτήρια ικανοτήτων. Αυτό είναι ισότητα

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
ο ινσελισμος μαζι με τον mgtowισμο  εξαπλωνεται ταχυτατατα και χειμαρωδως σε ολη την δυση

μεσα στην επομενη 10ετια η συντριπτικη πλειοψηφια των μητροπολεων του καπιταλισμου θα εχουν προεδρο η πρωθυπουργο που θα δηλωνει ευθαρσως οτι ανηκει σε αυτες τις κατηγοριες θα εκλεγει ως τετοιος και θα προωθησει τις αντιστοιχες πολιτικες

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Το επιχειρημα ειναι επιεικως ασχετο και ακυρο

Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα 1.50 και 48 κιλα

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
να δουμε τι αλλες μαλακιες θα γραψεις  για να κανεις γλειψιμο  στις ελλεηνιδες του bourdela ...
Κατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριο

Αρα μαλλον αυτος που λεει μαλακιες δεν ειμαι εγω

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
768
Πόντοι
96
οι αιδοιοειλωτες χορηγοι ειναι τρισχειροτεροι απο τις ελλεηνιδες γιατι αυτοι ειναι υπευθυνοι για την ψευδαισθητικη κατασταση στην οποια ζουν οι δευτερες με τις ψευδαισθητικες υψηλοτατες προσδοκιες και στανταρτς που καλλιεργουν πραγμα που οδηγουν στην μαζικη αγαμια οσους δεν ειναι αιδοιοειλωτες και πληττουν βαναυσα την νεολαια μας

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.687
Πόντοι
1.706

Συμφωνησε το δικαστηριο σ αυτη την αποψη?

Αρα ειμαστε σε καλο δρομο εμεις οι mgtow

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Πότε ειπε ο Αλεξ κατι τετοιο?
Εφ'όσον κατά τα δικά σου τα κριτήρια είναι κατά της "αναλογικότητας της ισότητας" (παπάντζα), δημιουργεί διακρίσεις μεταξύ των δύο φύλων. Άρα με την ευρεία έννοια είναι ρατσιστικό.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εφ'όσον κατά τα δικά σου τα κριτήρια είναι κατά της "αναλογικότητας της ισότητας" (παπάντζα), δημιουργεί διακρίσεις μεταξύ των δύο φύλων. Άρα με την ευρεία έννοια είναι ρατσιστικό.
Παπαντζα η αναλογικοτητα της ισοτητας?
Βασικη αρχη του συνταγματικου δικαιου ειναι

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Παπαντζα η αναλογικοτητα της ισοτητας?
Βασικη αρχη του συνταγματικου δικαιου ειναι
Επιφυλάσσομαι να το διαβάσω ο ίδιος για να δω την διατύπωση
Κατά δεύτερον αποφάσισε: θα ευθυγραμμίζεσαι κατά περίπτωση με τις αποφάσεις δικαστηρίων και σε άρθρα νόμων ή θα ισχύουν όλα -ταμπλ'ντοτ.
Διαφορετικά να διαχωρίζεις την προσωπική άποψη από τα νομικά κείμενα

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

ξερουμε  πολυ καλα  τα ελληνικα δικαστηρια  και ποσο κοστιζουν  τα βουλευματα κατα παραγγελια ...

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
Τι παπαριές για αναλογικότητα και ισότητα διαβάζουμε εδώ μέσα σήμερα. Φανταστείτε να ζητήσουνε οι άντρες νηπιαγωγοί leverage στις προσλήψεις τους με νόμο, ή φανταστείτε να υπάρχει νόμος που θα θα αναγκάζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων να δίνουν τα παιδιά από το διαζύγιο 50% στον άντρα και τη γυναίκα, ή βάσει νόμου να πρέπει οι γυναίκες που δουλεύουνε στην οικοδομή να είναι αριθμητικά όσες και οι άντρες χτίστες.  :idiot:

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom