Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
ξερουμε  πολυ καλα  τα ελληνικα δικαστηρια  και ποσο κοστιζουν  τα βουλευματα κατα παραγγελια ...
Τους πιπιλάνε το μυαλό από τις σχολές ότι είναι λογικό και δημιουργείται ρεύμα.

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86
Πολυ σωστη η αποφαση του δικαστηριου.
Ηταν απαραδεκτο να υπαρχουν τα ιδια ορια αναμεσα σε γυναικες και αντρες.
Αποτελουσε ευθεια παραβιαση της αρχης της αναλογικης ισοτητας.

Καποτε υπηρχαν διαφορετικα ορια αλλα επαιρναν συγκεκριμενο αριθμο γυναικων..
Ετρεχαν οι γυναικες στα δικαστηρια με επιχειρημα οτι παραβιαζεται η ισοτητα και οταν κερδιζαν τα δικαστηρια εμπαιναν και αυτες επιπλεον των επιτυχοντων

Επειτα επαψε να υπαρχει διακριση στον αριθμο εισαγωγης αλλα θεσπιστηκαν ιδια κριτηρια αθλητικων δοκιμασιων

Παλι τρεχουν στα δικαστηρια

Η προκυρηξη γραφει ακριβως τις απαιτησεις. Αν δεν τις πιανουν ας μην συμμετασχουν

Παραβιαση ισοτητας μπορει να επικαλεστει καποιος που ειναι κατω απο 1,70 η εχει πανω απο πχ 3 βαθμους μυωπια

Επισης κακως αθλητικες δοκιμασιες γινονται μονο κατα την εισαγωγη
Θα επρεπε να ειναι ετησιες με απολυση οσων δεν πιανουν τα ορια τα οποια θα ηταν αναλογα με την ηλικια και μονο
Θα γλυτωνε ο φορολογουμενος απο την μισθοδοσια πολλων φυρων

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Καποτε υπηρχαν διαφορετικα ορια αλλα επαιρναν συγκεκριμενο αριθμο γυναικων..
Ετρεχαν οι γυναικες στα δικαστηρια με επιχειρημα οτι παραβιαζεται η ισοτητα και οταν κερδιζαν τα δικαστηρια εμπαιναν και αυτες επιπλεον των επιτυχοντων

Επειτα επαψε να υπαρχει διακριση στον αριθμο εισαγωγης αλλα θεσπιστηκαν ιδια κριτηρια αθλητικων δοκιμασιων

Παλι τρεχουν στα δικαστηρια

Η προκυρηξη γραφει ακριβως τις απαιτησεις. Αν δεν τις πιανουν ας μην συμμετασχουν

Παραβιαση ισοτητας μπορει να επικαλεστει καποιος που ειναι κατω απο 1,70 η εχει πανω απο πχ 3 βαθμους μυωπια

Επισης κακως αθλητικες δοκιμασιες γινονται μονο κατα την εισαγωγη
Θα επρεπε να ειναι ετησιες με απολυση οσων δεν πιανουν τα ορια τα οποια θα ηταν αναλογα με την ηλικια και μονο
Θα γλυτωνε ο φορολογουμενος απο την μισθοδοσια πολλων φυρων
Την ειχε σημερα το πρωι τη κοπελα λιμενικο σε καναλι. Της ηρθαν επισημα χαρτια απο την υπηρεσια και μετα την αποφαση του ΣτΕ οπως εκεινη ειπε οτι εχασε, οτι πρεπει να αδειασει τη γωνια, απολυεται. Και ζητησε παρ ολα αυτα να παραμεινει στη θεση της.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
Το επιχειρημα ειναι επιεικως ασχετο και ακυρο
Το ιδιο ισχυει και για εναν αντρα 1.50 και 48 κιλα

Φυσικά. Αν κι έχω δει άντρες σε αυτές τις διαστάσεις να σηκώνουν τα διπλάσια από μια αντίστοιχη γυναίκα. Θα πρέπει να περάσουν κάποια τεστ, που να φανεί αν έχουν την ικανότητα να κάνουν αυτή τη δουλειά

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
Κατα περιεργη συμπτωση ομως, συμφωνησε μαζι μου ενα δικαστηριο
Αρα μαλλον αυτος που λεει μαλακιες δεν ειμαι εγω

Το Στε διαφώνησε ε την άποψη του δικαστήριου αυτού όμως

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
Τι παπαριές για αναλογικότητα και ισότητα διαβάζουμε εδώ μέσα σήμερα. Φανταστείτε να ζητήσουνε οι άντρες νηπιαγωγοί leverage στις προσλήψεις τους με νόμο, ή φανταστείτε να υπάρχει νόμος που θα θα αναγκάζει τις αποφάσεις των δικαστηρίων να δίνουν τα παιδιά από το διαζύγιο 50% στον άντρα και τη γυναίκα, ή βάσει νόμου να πρέπει οι γυναίκες που δουλεύουνε στην οικοδομή να είναι αριθμητικά όσες και οι άντρες χτίστες.  :idiot:

Φυσικά και δεν υπάρχει καμία λογική σε αυτό.

Μα εκεί οι γυναίκες θα ισχυριστούν ότι είναι θέμα φύσης. ΌΠΟΥ ΤΙΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ θα επικαλούνται τη φύση. Κι όσο για την Κοινή Επιμέλεια, υπάρχει Νόμος. Τους ζυγούς μήνες στον ένα γονέα, τους μονούς στον άλλο. Έχει εκδοθεί μόνο μια τέτοια απόφαση, κι αυτή σε Ασφαλιστικά Μέτρα, όταν το είχα ψάξει. Αν ο άλλη έχει άλλη πληροφόρηση, ας μας πει. Και οι γυναίκες αποφεύγουν τις δουλειές με τα τρία D. Difficult, Dangerous, Dirty. Ποτέ δεν θα μπουν σε ορυχεία, δεν θα δουλέψουν σε χυτήρια μετάλλων και δεν θα πάνε στις πλατφόρμες εξόρυξης πετρελαίου / φυσικού αερίου στην Αλάσκα ή στη μέση του Ατλαντικού Ωκεανού. Και ζούνε άνετα χάρη σε αυτούς τους άντρες που δουλεύουν εκεί 

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496

Σε αγωνα ποδοσφαιρου γυναικων, οι παικτριες του Καμερουν φερθηκαν απρεπως και προκλητικα στη διαρκεια του αγωνα φτυνοντας αντιπαλες και την διαιτητη! Ατιμωρητες! Και τωρα η FIFA θα εξετασει σοβαρα να βαλει ανδρες διαιτητες ωστε να επιβαλλονται και να μη συμβαινουν παρομοια περιστατικα που δυσφημουν το αθλημα. Οι γυναικες διαιτητες ομως θελουν να συνεχισουν να διαιτητευουν οι ιδιες με το επιχειρημα, Γυναικειο ποδοσφαιρο, γυναικες πρεπει να ειναι και οι διαιτητες. Αφου τους δοθηκε η ευκαιρια και ειναι ακαταλληλες για τη δουλεια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
Την ειχε σημερα το πρωι τη κοπελα λιμενικο σε καναλι. Της ηρθαν επισημα χαρτια απο την υπηρεσια και μετα την αποφαση του ΣτΕ οπως εκεινη ειπε οτι εχασε, οτι πρεπει να αδειασει τη γωνια, απολυεται. Και ζητησε παρ ολα αυτα να παραμεινει στη θεση της.

Γιατί όχι; παίζει τα χαρτιά είμαι γυναίκα, είμαι θύμα, βοηθήστε με, κι ας μην μου αξίζει, κι ας πήρα τη θέση κάποιου ικανότερου άντρα, επειδή είμαι γυναίκα

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656

Σε αγωνα ποδοσφαιρου γυναικων, οι παικτριες του Καμερουν φερθηκαν απρεπως και προκλητικα στη διαρκεια του αγωνα φτυνοντας αντιπαλες και την διαιτητη! Ατιμωρητες! Και τωρα η FIFA θα εξετασει σοβαρα να βαλει ανδρες διαιτητες ωστε να επιβαλλονται και να μη συμβαινουν παρομοια περιστατικα που δυσφημουν το αθλημα. Οι γυναικες διαιτητες ομως θελουν να συνεχισουν να διαιτητευουν οι ιδιες με το επιχειρημα, Γυναικειο ποδοσφαιρο, γυναικες πρεπει να ειναι και οι διαιτητες. Αφου τους δοθηκε η ευκαιρια και ειναι ακαταλληλες για τη δουλεια.

Μα έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούν να την γλυτώσουν σχεδόν από οτιδήποτε, απλά επειδή είναι γυναίκες. Αρκεί αν ισχυριστούν ότι πληγώθηκαν τα συναισθήματά τους. Αμέτρητοι Μουνόδουλοι θα τις υποστηρίξουν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.093
Πόντοι
1.496
Με λίγα λόγια είναι ρατσιστικό να μην προσληφθεί σαν τραυματιοφορέας μια γυναίκα με ύψος 1,50 cm που να ζυγίζει 48 κιλά; πως θα βάλει σε φορείο άνθρωπο 120 κιλών με σπασμένο πόδι από τροχαίο;
  Ενας νοσηλευτης, φυσικοθεραπευτης σε νοσοκομειο. Ειναι δυσκολη και βαρια δουλεια γιατι εχει να κανει με αποκατασταση ανθρωπων απο τροχαια, και με ηλικιωμενους που εχουν προβληματα, απο εγκεφαλικα κλπ, δυσκολια στη κινηση. Ειναι δυσκολη δουλεια, κοπιαστικη, απαιτει υπομονη, μυικη δυναμη να σηκωσει τον ασθενη, να τον βοηθησει. Τη δουλεια του τωρα αυτου μπορει να τη κανει γυναικα; Δηλαδη αν προκηρυσοταν θεση και πηγαινε γυναικα, θα μπορουσε να αντεπεξελθει.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
  Ενας νοσηλευτης, φυσικοθεραπευτης σε νοσοκομειο. Ειναι δυσκολη και βαρια δουλεια γιατι εχει να κανει με αποκατασταση ανθρωπων απο τροχαια, και με ηλικιωμενους που εχουν προβληματα, απο εγκεφαλικα κλπ, δυσκολια στη κινηση. Ειναι δυσκολη δουλεια, κοπιαστικη, απαιτει υπομονη, μυικη δυναμη να σηκωσει τον ασθενη, να τον βοηθησει. Τη δουλεια του τωρα αυτου μπορει να τη κανει γυναικα; Δηλαδη αν προκηρυσοταν θεση και πηγαινε γυναικα, θα μπορουσε να αντεπεξελθει.

Κι όμως, θα απαιτήσουν ποσόστωση, και ΤΕΛΙΚΑ θα την κερδίσουν

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
Μα έχουν συνειδητοποιήσει ότι μπορούν να την γλυτώσουν σχεδόν από οτιδήποτε, απλά επειδή είναι γυναίκες. Αρκεί αν ισχυριστούν ότι πληγώθηκαν τα συναισθήματά τους. Αμέτρητοι Μουνόδουλοι θα τις υποστηρίξουν.
Φίλτατε, διακρίνω πως με αργά αλλά σταθερά - ομολογουμένως - βήματα εισέρχεστε στις παρυφές του πικερισμού!!!

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
Φίλτατε, διακρίνω πως με αργά αλλά σταθερά - ομολογουμένως - βήματα εισέρχεστε στις παρυφές του πικερισμού!!!
σπαζεσαι  γιαυτο ;;

ο Ιωαννης ειναι γενικοτερα συναντιληπτωρ σε πολλα θεματα με την Εθνικοσοσιαλιστικη πλαρφορμα  .

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.891
Πόντοι
5.975
σπαζεσαι  γιαυτο ;;

ο Ιωαννης ειναι γενικοτερα συναντιληπτωρ σε πολλα θεματα με την Εθνικοσοσιαλιστικη πλαρφορμα  .
Ωστόσο οι εντάσεις και οι διαφωνίες μεταξύ σας στο Νόμο του Picker είναι (ως ένα βαθμό) επικές...

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16
τις  βλεπεις τις καριολες ..  , παντου ... , στο  δρομο ... , στο σουπερ  μαρκετ ... , οπουδηποτε ..
εκει που εχεις  ΕΣΥ προτεραιοτητα αυτες δεν κανουν  πισω ... θελουν να περασουν και πονταρουν στην αγαμια και  τον πιρφορισμο του ελληνα  τρομπετο ....
επειδη  εμαθαν  πως εχουν μια τρυπα  τους ανηκει ο κοσμος ολος .... !

στο  χερι μας ειναι να το αλλαξουμε  αυτο ..
αλλα οσο  υπαρχουν αγαμητα  πριρφοροναυαγια θα χαλανε την πιατσα ..

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656

Είμαι συνειδητός MGTOW 2ου επιπέδου. Εκτός από τις συγγενείς μου, όλες οι άλλες σχέσεις που έχω με γυναίκες είναι είτε τυπικές, είτε επαγγελματικές. Ο χυμός που βγάζουν δεν αξίζει την προσπάθεια για στίψιμο. Δεν συμφωνώ με το πρόγραμμα του Πίκερ (πηδάω όσες φορές μου καυλώνει), ούτε με το να διαλαλώ ότι πηγαίνω μόνο με σεξεργάτριες, το σωστό είναι να είμαστε κάτω από το ραντάρ, γιατί αυτή η στάση βλάπτει τη σημερινή μορφή της  Κοινωνίας και θα μας κυνηγήσουν

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.329
Πόντοι
3.656
τις  βλεπεις τις καριολες ..  , παντου ... , στο  δρομο ... , στο σουπερ  μαρκετ ... , οπουδηποτε ..
εκει που εχεις  ΕΣΥ προτεραιοτητα αυτες δεν κανουν  πισω ... θελουν να περασουν και πονταρουν στην αγαμια και  τον πιρφορισμο του ελληνα  τρομπετο ....
επειδη  εμαθαν  πως εχουν μια τρυπα  τους ανηκει ο κοσμος ολος .... !
στο  χερι μας ειναι να το αλλαξουμε  αυτο ..
αλλα οσο  υπαρχουν αγαμητα  πριρφοροναυαγια θα χαλανε την πιατσα ..

Αν εμείς δεν δώσουμε το παράδειγμα, δεν θα υπάρξουν ακόλουθοι. Τις αγνοώ επιδεικτικά. Μετά από αρκετή εξάσκηση στον καθρέφτη έχω καταφέρει να με πλησιάζει κάποια ας πούμε πωλήτρια για να με ψήσει να πάρω οτιδήποτε, σχεδόν μισόγυμνη κι εγώ να την κοιτάω αδιάφορα λες και φοράει Μπούρκα.  Βλέπω την έκπληξη και την αμφιβολία στα μάτια τους και νιώθω απέραντη ηδονή. Pussy Pass, Denied. Και να είσαι σίγουρος ότι στο τέλος της μέρας δεν θα θυμάται τα ναυάγια που τους τρέχουν τα σάλια επειδή τους δείχνει την πραμάτεια της. Τον ένα που αδιαφόρησε γι αυτήν, θα θυμάται και θα αναρωτιέται γιατί

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom