Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
------
τυπε βαλε στην εξισωση έναν που δουλευει σκληρα...ξαφνικα να χασει
σπιτι-παιδια-και λεφτα…
γκρεμιστηκε ο κοσμος του...θα πεις να μην την επαιρνε…
ΦΙΛΕ οι ανθρωποι α)αλλαζουν κ β)ποτε δεν εισαι σιγουρος…
εχω δει ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ μεγαλα καμακια που φτυναν γκομενες…
σημερα να ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ...
ΠΡΟΣΒΟΛΕΣ..ΚΕΡΑΤΑ ΚΤΛ...
γιατι πολύ απλα, στην συγκρουση θα χασουν.υλικα &πνευματικα..
--------
Aυτά και άλλα πολλά..

Συνημμένα

• PW_189_A5906E_MARRIAGE.jpg
    PW_189_A5906E_MARRIAGE.jpg
    42,5 KB · Εμφανίσεις: 33

dCorso

Μέγας
Εγγρ.
8 Μαΐ 2015
Κριτικές
33
Like
7.474
Πόντοι
4.746
Φίλοι μου είναι κοινό μυστικό στην ιατρική κοινότητα ότι πλείστες περιπτώσεις ελληνίδων 30+ με προβλήματα υπογονιμότητας οφείλονται στα σιωπηρά αφροδίσια όπως η χλαμύδια, που έχουν αρπάξει ως παράσημα. Μια αιτία του δημογραφικού προβλήματος είναι και η παραπάνω.. Αντιθέτως, έχω παρατηρήσει ότι γυναίκες που δεν είχαν -σπάνιο αλλά συμβαίνει ενίοτε-πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους τεκνοποιούν εύκολα ακόμα κι αν παντρευτούν μετά τα 35...
:hi:

ACHILEAS77

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Αυγ 2008
Κριτικές
51
Like
1.661
Πόντοι
3.495
Aυτά και άλλα πολλά..
------

κοιτα και εγω μιλαω εκ του ασφαλους,

ο αλλος ξαφνικα παει στο-
-ΝΟΙΚΙ
-διατροφη
-λοιπα εξοδα γιατι δεν ειναι μονο η διατροφη.
-αν δεν βγαζει πολλα π.χ πανω απο 2,3 χιλιαρικα δεν εχει ελπιδα να ξαναρχισει απο την αρχη, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ 2παιδια κ την κανουμε, το ΙΔΙΟ ισχυει για μια νορμαλ γκομενα-
βαλε και το χειροτερο...
δεν θα βλεπει τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ-
δεν λεω ειναι σωστο, ειναι σαν να πας σε μια δουλεια που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αλλα δεν εχεις εναλακτικη..
-------------
το ιδιο κ για παλιας ΚΟΠΗΣ ΑΝΤΡΙΚΑ ΑΡΧΙΔΙΑ..
που θελαν την γυναικα υποχειριο,ανεργη,αμορφωτη γιατι ετσι..
-θα παρακαλαγε για κανα ρουχο.
-δεν ΘΑ ΤΟΝ ΠΑΡΑΤΑΓΕ γιατι δεν θα τα εβγαζε περα ειδικα σε πιο μεγαλη ηλικια συνταξη =0
-θα ειχε καθολικη ΕΞΑΡΤΗΣΗ...
-δεν θα ελεγε κουβεντα σε κουσουρια οπως...
-μαλακες φιλοι-
-τζογο-
-ποτο-
κ πολλα αλλα....
ο καθε μπινες κοντοπιθαρος, κομπλεξικος
εκει ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΤΟΥΣΕ ΣΤΗΝ ΕΞΑΡΤΗΣΗ..
γιατι γενικα ουτε γοης ηταν ποτε, ουτε γαμουσε καλα...ουτε σωστος ανθρωπος ηταν-
ηθελε υπηρετρια-και κοινωνικη καταξιωση=παιδια...
αυτα

Νίο

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιουν 2018
Κριτικές
6
Like
11.791
Πόντοι
3.936
------
κοιτα και εγω μιλαω εκ του ασφαλους,
ο αλλος ξαφνικα παει στο-
-ΝΟΙΚΙ
-διατροφη
-λοιπα εξοδα γιατι δεν ειναι μονο η διατροφη.
-αν δεν βγαζει πολλα π.χ πανω απο 2,3 χιλιαρικα δεν εχει ελπιδα να ξαναρχισει απο την αρχη, ΟΠΩΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΜΕ 2παιδια κ την κανουμε, το ΙΔΙΟ ισχυει για μια νορμαλ γκομενα-
βαλε και το χειροτερο...
δεν θα βλεπει τα ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ-
δεν λεω ειναι σωστο, ειναι σαν να πας σε μια δουλεια που ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ αλλα δεν εχεις εναλακτικη..
-------------
Ο γάμος σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία παρτίδα σκάκι για πολύ δυνατούς παίκτες..
που ακόμη και αυτοί.. κάποια στιγμή θα χαλαρώσουν και θα την πατήσουν, έτσι θα τους κάνουν Μάτ οι γυναίκες.  :S

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Ο γάμος σήμερα έχει εξελιχθεί σε μία παρτίδα σκάκι για πολύ δυνατούς παίκτες..
που ακόμη και αυτοί.. κάποια στιγμή θα χαλαρώσουν και θα την πατήσουν, έτσι θα τους κάνουν Μάτ οι γυναίκες.  :S

Ρε μεγάλε αν άνθρωποι με την εμφάνιση του Μπράντ Πιτ και του Τζόνυ Ντεπ, με το χιούμορ του Ρόμπιν Ουίλιαμς και με τα λεφτά του Υιού Τραμπ εκδιώχθηκαν και κατηγορήθηκαν από τις γυναίκες τους, τι περιμένουμε να γίνει με μας; ΤΙΠΟΤΑ δεν μπορεί να τις κάνει ευτυχισμένες 

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Πρεζακιας
Ψυχασθενης
Αυτοκτονικος
Ασχολιαστο

Εχεις δικιο μωρε, παλαβες ηταν αυτες που δεν περασαν καλα μαζι τους

Ο Μπραντ Πιτ κατηγορήθηκε από την αξιαγάπητη Αντζελίνα ότι κακοποιούσε τα παιδιά. Αν αποδεικνυόταν, θα πήγαινε φυλακή. Δεν αποδείχτηκε, η Αντζελίνα είναι έξω. Ο Ντεπ κατηγορήθηκε για βία. Η πραγματικότητα είναι ότι η γλυκιά κοπέλα του είχε σπάσει το χέρι. Ο Ουίλιαμς αυτοκτόνησε, δεν άντεξε τρεις χωρισμούς και να πληρώνει τρεις διατροφές.  Η γυναίκα του υιού Τραμπ τον άφησε γιατί ήταν φθηνότερος από ένα ζευγάρι πλαστικά σανδάλια. Donald Trump Jr.’s Wife Is Leaving Because He’s Cheaper Than a Pair of Plastic Sandals From CVS: Report

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Για να συνεισφέρω στη συζήτηση !!

Οι ιάπωνες είναι από τους πιο "εγκεφαλικούς" λαούς στο κόσμο με ένα πάθος για αυτό που λένε τελειότητα.

Το πέρασμα μου από τα εκεί dodgo μου έμαθε κάτι που το συνάντησα πολλές φορές έκτοτε στη ζωή μου.

"Στη μάχη (αλλα και στη ζωή γενικότερα ) θα πάθεις αυτό που υποσυνείδητα φοβάσαι ότι θα πάθεις"

Το υποσυνείδητο σου όμως μπορείς σε κάποιο βαθμό να το διαμορφώσεις. Πολλές φορές σε αυτό βοηθάει να χρησιμοποιείς τις βασικές αισθήσεις σου και τα συναισθήματα που σου δημιουργούν χωρίς σκέψη και ανάλυση !!!

Οποιος εχει δεί τον τελευταίο Σαμουράι, σε μια σκηνή που μάχεται ο Τομ Κρουζ με τον πιο επιδέξιο ξιφομάχο με ξύλινα σπαθιά εκπαίδευσης, του δίνεται η συμβουλή "Don't think" την οποία οταν εφαρμόζει πέρνει ισοπαλία ενω πριν ο ιάπωνας τον έχει επανειλημμένα σαπίσει.

Αν καταλάβεις οτι κάτι ενδόμυχα σε φοβίζει απλά μην το κάνεις. Η φρόντισε να πάψει να σε φοβίζει !!

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Για να συνεισφέρω στη συζήτηση !!
Οι ιάπωνες είναι από τους πιο "εγκεφαλικούς" λαούς στο κόσμο με ένα πάθος για αυτό που λένε τελειότητα.
Το πέρασμα μου από τα εκεί dodgo μου έμαθε κάτι που το συνάντησα πολλές φορές έκτοτε στη ζωή μου.
"Στη μάχη (αλλα και στη ζωή γενικότερα ) θα πάθεις αυτό που υποσυνείδητα φοβάσαι ότι θα πάθεις"
Το υποσυνείδητο σου όμως μπορείς σε κάποιο βαθμό να το διαμορφώσεις. Πολλές φορές σε αυτό βοηθάει να χρησιμοποιείς τις βασικές αισθήσεις σου και τα συναισθήματα που σου δημιουργούν χωρίς σκέψη και ανάλυση !!!
Οποιος εχει δεί τον τελευταίο Σαμουράι, σε μια σκηνή που μάχεται ο Τομ Κρουζ με τον πιο επιδέξιο ξιφομάχο με ξύλινα σπαθιά εκπαίδευσης, του δίνεται η συμβουλή "Don't think" την οποία οταν εφαρμόζει πέρνει ισοπαλία ενω πριν ο ιάπωνας τον έχει επανειλημμένα σαπίσει.
Αν καταλάβεις οτι κάτι ενδόμυχα σε φοβίζει απλά μην το κάνεις. Η φρόντισε να πάψει να σε φοβίζει !!

Ίσως δίνουμε διαφορετική σημασία στη λέξη φοβάμαι. Καμία γυναίκα δεν φοβάμαι εγώ και πολλά εκατομμύρια άλλοι άνδρες. Αυτό που δεν προετοίμασε κανένας να αντιμετωπίσουμε (οι πατεράδες μας δεν διανοούνταν ότι η κατάσταση θα εξελισσόταν έτσι με τις γυναίκες) είναι ο συνδυασμός γυναικείας ικανότητας χειρισμού, αληθοφανών ψεμμάτων, πασπαλισμένα με μπόλικα δάκρυα και απόλυτα προκατειλημμένου Νομικού Συστήματος.  Κανείς από όσους την πάτησαν δεν θα πίστευε ότι η γλυκιά του γυναικούλα θα έφτανε στο σημείο να τον κατηγορήσει ψευδώς ότι κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά, ή ότι βίαζε τα ίδια του τα παιδιά, ή ότι θα εκμεταλλευόταν χωρίς καμία ενοχή τις τρύπες του Νομικού Συστήματος για να εμποδίζει την επικοινωνία του με τα παιδιά του. Κι όμως, όλα αυτά έχουν γίνει, κι όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται χειρότερα. Η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση 
Υστερόγραφο. Κι εγώ της οικογένειας είμαι, αλλά προτιμώ τις Κορεάτικες εκδόσεις των τεχνών

Souker

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2018
Like
103
Πόντοι
16

πολυ ιδιαιτερο αυτο που εγραψες ...
:hi:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Ίσως δίνουμε διαφορετική σημασία στη λέξη φοβάμαι. Καμία γυναίκα δεν φοβάμαι εγώ και πολλά εκατομμύρια άλλοι άνδρες. Αυτό που δεν προετοίμασε κανένας να αντιμετωπίσουμε (οι πατεράδες μας δεν διανοούνταν ότι η κατάσταση θα εξελισσόταν έτσι με τις γυναίκες) είναι ο συνδυασμός γυναικείας ικανότητας χειρισμού, αληθοφανών ψεμμάτων, πασπαλισμένα με μπόλικα δάκρυα και απόλυτα προκατειλημμένου Νομικού Συστήματος.  Κανείς από όσους την πάτησαν δεν θα πίστευε

η γλυκιά του γυναικούλα θα έφτανε στο σημείο να τον κατηγορήσει ψευδώς ότι κακοποιούσε την ίδια και τα παιδιά, ή ότι βίαζε τα ίδια του τα παιδιά, ή ότι θα εκμεταλλευόταν χωρίς καμία ενοχή τις τρύπες του Νομικού Συστήματος για να εμποδίζει την επικοινωνία του με τα παιδιά του. Κι όμως, όλα αυτά έχουν γίνει, κι όσο περνάει ο καιρός θα γίνονται χειρότερα. Η ατιμωρησία φέρνει αποθράσυνση  
Υστερόγραφο. Κι εγώ της οικογένειας είμαι, αλλά προτιμώ τις Κορεάτικες εκδόσεις των τεχνών

Δεν έγραψα για πίστη ( σκέψη μετά απο ανάλυση δηλαδή ) έγραψα για υποσυνείδητο φόβο.

Εχει τεράστια διαφορά !!!

Συνήθως οι άνθρωποι "τυλίγονται" γύρω από τους φόβους η τις πληγές τους.

Οταν βλέπεις κάποιον να "υπεραναλύει" καταστάσεις το κάνει για να πείσει τον εαυτό του και όχι αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Αυτό για παράδειγμα είναι ενδειξη υποσυνείδητου φόβου. Και δεν είναι η μόνη βέβαια.

Τα mind games εχουν ενδιαφέρον. Βγάζεις πιο εύκολα γκόμενες !!! :grin:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν έγραψα για πίστη ( σκέψη μετά απο ανάλυση δηλαδή ) έγραψα για υποσυνείδητο φόβο.

Οταν βλέπεις κάποιον να "υπεραναλύει" καταστάσεις το κάνει για να πείσει τον εαυτό του και όχι αυτούς στους οποίους απευθύνεται. Αυτό για παράδειγμα είναι ενδειξη υποσυνείδητου φόβου. Και δεν είναι η μόνη βέβαια.
H υπερανάλυση είναι ο τρόπος που θα σου εξασφαλίσει ότι θα έχεις απροβλημάτιστη "λειτουργία". Έχοντας δουλέψει με Γερμανούς πάντοτε θαύμαζα την υπεραναλυτική τους σκέψη, που τους έδινε μια υπεροχή έναντι των υπολοίπων. Λαός που δε θεωρούσε την αποτυχία επιλογή.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Ο Μπραντ Πιτ κατηγορήθηκε από την αξιαγάπητη Αντζελίνα ότι κακοποιούσε τα παιδιά. Αν αποδεικνυόταν, θα πήγαινε φυλακή. Δεν αποδείχτηκε, η Αντζελίνα είναι έξω. Ο Ντεπ κατηγορήθηκε για βία. Η πραγματικότητα είναι ότι η γλυκιά κοπέλα του είχε σπάσει το χέρι. Ο Ουίλιαμς αυτοκτόνησε, δεν άντεξε τρεις χωρισμούς και να πληρώνει τρεις διατροφές.  Η γυναίκα του υιού Τραμπ τον άφησε γιατί ήταν φθηνότερος από ένα ζευγάρι πλαστικά σανδάλια. Donald Trump Jr.’s Wife Is Leaving Because He’s Cheaper Than a Pair of Plastic Sandals From CVS: Report

Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι για τον πρώτο. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου απόψεις και υποθέσεις.

Π

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655

Τα mind games εχουν ενδιαφέρον. Βγάζεις πιο εύκολα γκόμενες !!! :grin:

Είναι αλήθεια ότι η υπερανάλυση είναι αναγκαία για την εκλογίκευση κάποιον αποφάσεων που στην αρχή δε φαίνονται σωστές. Έτσι κι αλλιώς, εάν ξέραμε απο την αρχή τι είναι το σωστό και τι όχι, δεν θα υπήρχε και η ανάγκη ανάλυσης, σωστά?

Κάποιες φορές όμως, οι αποφάσεις, κυρίως αυτές που πάρθηκαν από ένστικτο, (υπερ)αναλύονται μετέπειτα, μιας και η ωρίμανση έρχεται μέσα από αυτές.

Π

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Στο μόνο που θα συμφωνήσω είναι για τον πρώτο. Τα υπόλοιπα είναι δικές σου απόψεις και υποθέσεις.

Π

The court document noted that Heard was previously arrested for “violent domestic abuse and having confessed under oath to a series of violent attacks on Mr Depp.” It added that she allegedly staged all of this to advance her career.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom