Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 134K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Έμεινε τίποτα να ζήσετε με τον άντρα της ζωής σας ή τα έχετε κάνει όλα με τους γκόμενους;;

Τα τελευταία χρόνια, που η γυναικεία ελευθεριότητα στον ερωτικο τομέα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, παρατηρείται ολοένα και περισσότερο το τραγικό φαινόμενο των πολυταξιδεμένων και πολύπειρων γυναικών, οι οποίες μέχρι τα 30 περίπου έχουν αλλάξει τόσους ερωτικούς συντρόφους, όσα τα περιστέρια που προσγειώνονται καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος...

Αυτή η ακατάπαυστα πολυάριθμη επέλαση αντρών από τη ζωή τους, τις έχει μετατρέψει σε πανέμπειρες μηχανές, που έχουν ταξιδέψει σχεδόν παντού, έχουν δει πολλά ξενοδοχεία και μουσεία, έχουν γευτεί τα καλύτερα εδέσματα σε πάμπολλα εστιατόρια ανά την επικράτεια και τον κόσμο, έχουν άπειρες σεξουαλικές έμπειρες και εικόνες και έχουν διασκεδάσει γενικά με όλους τους τρόπους, έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές με πολλούς και διάφορους παρτενέρ σε κάθε φάση της ζωής τους...

Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά όταν έρθει η ώρα της παντρειάς, με τον ιππότη στο λευκό άλογο, εκεί σκουραίνουν τα πράγματα, γιατί ο ιππότης, όσο χαζός και χάφτας και να είναι, διαπιστώνει μέρα με την ημέρα, ότι το «λαχείο» που τού ´τυχε, ζει μία μόνιμη πολλαπλή προμνησία (το λεγόμενο deja vu), καθώς τίποτα δεν φαντάζει για την τριαντάχρονη σκρόφα καινούριο ή εντυπωσιακό, μιας και τά ´χει ζήσει όλα σε επανάληψη πολλές φορές και αντί να χαίρεται τα όσα κάνει με τον ιππότη, μάλλον της βγαίνει και μια μελαγχολία από τις πολλές αναμνήσεις - απορρίψεις του βρώμικου και άτιμου παρελθόντος της...

Όσο καλά και να παίξει το ρόλο της στην τελευταία παράσταση της ζωής της, που θα κλειδώσει το παρελθόν και θα ξεκλειδώσει το μέλλον της ως συζύγου και μητέρας, πάντα κάτι θα της θυμίζει τα πολυτάραχα χρόνια που έζησε μέχρι τα 30, τα οποία φαίνονται στο βλέμμα, στις κινήσεις αλλά και στις συνήθειές της σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, γιατί η εμπειρία ζωής είναι σαν το βήχα και το χρήμα· δεν κρύβεται με τίποτα!!

Υ.Γ.: τώρα αν ο ιππότης είναι τόσο κουρασμένος από τις αποτυχίες που συνάντησε στο παρελθόν από διάφορα άλλα τσακισμένα καράβια και ζει και αυτός με το χρονόμετρο του γάμου, ίσως και να φάει τον πρόλογο και να αποκαταστήσει την απελπισμένη τριαντάρα, που θα έκανε ακόμη και λοβοτομή, προκειμένου να σβήσει τις θύμισσες του παρελθόντος της, που την καταδιώκουν, την κατατρέχουν και τις υπενθυμίζουν συνεχώς, πως όλα τα έχει ζήσει πλειστάκις και με πολλούς, οπότε τίποτα δεν της κάνει αίσθηση ούτε είναι μοναδικό πλέον...

Καρατσιωλης (δικηγορος απο την Σαλονικη) speaking

Χαιρομαι που διαβαζω posts σαν αυτο.
Αυτη ειναι η πραγματικοτητα.
Και οσο και αν καποιοι εδω μεσα γενικως θελουν να πηδουν οτι κινειται,
το να ειναι μια κοπελα ...'ξεκολιαρα', ε πως να το κανουμε, καλο δεν ειναι....
Ακομη κι αν αφησει κανεις την 'ηθικη' κατα μερους, ακομη κι αν αφησεις τυχον θεματα υγειας,
δεν παυει να ειναι ενα αμαρτωλο παρελθον,
που εν πολλοις, υπονομευει το μελλον, αν μιλαμε για γαμο-οικογενεια φυσικα...αλλιως δεν τιθεται ζητημα....

Οταν η αλλη εχει παει με πεντακοσιους, οσο κι αν θελησει να σοβαρεψει,
γι'αυτην εισαι ενας ακομη αριθμος.
Ισως, ενας εντελως συμβιβασμος, απλα γιατι ηρθε η ωρα της 'αποκαταστασης',
κι επειδη ο 'μαλακας' ισως εκανε αρκετα για την 'χαρη' της...

Ομως, ποσο 'στερεα' βαση ειναι οταν μια γυναικα εχει τετοιο παρελθον;
Οι ανθρωποι δεν ειναι 'πουκαμισα' να τους αλλαζουμε ετσι για την πλακα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Έμεινε τίποτα να ζήσετε με τον άντρα της ζωής σας ή τα έχετε κάνει όλα με τους γκόμενους;;
Τα τελευταία χρόνια, που η γυναικεία ελευθεριότητα στον ερωτικο τομέα έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, παρατηρείται ολοένα και περισσότερο το τραγικό φαινόμενο των πολυταξιδεμένων και πολύπειρων γυναικών, οι οποίες μέχρι τα 30 περίπου έχουν αλλάξει τόσους ερωτικούς συντρόφους, όσα τα περιστέρια που προσγειώνονται καθημερινά στην πλατεία Συντάγματος...
Αυτή η ακατάπαυστα πολυάριθμη επέλαση αντρών από τη ζωή τους, τις έχει μετατρέψει σε πανέμπειρες μηχανές, που έχουν ταξιδέψει σχεδόν παντού, έχουν δει πολλά ξενοδοχεία και μουσεία, έχουν γευτεί τα καλύτερα εδέσματα σε πάμπολλα εστιατόρια ανά την επικράτεια και τον κόσμο, έχουν άπειρες σεξουαλικές έμπειρες και εικόνες και έχουν διασκεδάσει γενικά με όλους τους τρόπους, έχοντας ζήσει μοναδικές στιγμές με πολλούς και διάφορους παρτενέρ σε κάθε φάση της ζωής τους...
Όλα καλά μέχρι εδώ αλλά όταν έρθει η ώρα της παντρειάς, με τον ιππότη στο λευκό άλογο, εκεί σκουραίνουν τα πράγματα, γιατί ο ιππότης, όσο χαζός και χάφτας και να είναι, διαπιστώνει μέρα με την ημέρα, ότι το «λαχείο» που τού ´τυχε, ζει μία μόνιμη πολλαπλή προμνησία (το λεγόμενο deja vu), καθώς τίποτα δεν φαντάζει για την τριαντάχρονη σκρόφα καινούριο ή εντυπωσιακό, μιας και τά ´χει ζήσει όλα σε επανάληψη πολλές φορές και αντί να χαίρεται τα όσα κάνει με τον ιππότη, μάλλον της βγαίνει και μια μελαγχολία από τις πολλές αναμνήσεις - απορρίψεις του βρώμικου και άτιμου παρελθόντος της...
Όσο καλά και να παίξει το ρόλο της στην τελευταία παράσταση της ζωής της, που θα κλειδώσει το παρελθόν και θα ξεκλειδώσει το μέλλον της ως συζύγου και μητέρας, πάντα κάτι θα της θυμίζει τα πολυτάραχα χρόνια που έζησε μέχρι τα 30, τα οποία φαίνονται στο βλέμμα, στις κινήσεις αλλά και στις συνήθειές της σε όλους τους τομείς της καθημερινότητας, γιατί η εμπειρία ζωής είναι σαν το βήχα και το χρήμα· δεν κρύβεται με τίποτα!!
Υ.Γ.: τώρα αν ο ιππότης είναι τόσο κουρασμένος από τις αποτυχίες που συνάντησε στο παρελθόν από διάφορα άλλα τσακισμένα καράβια και ζει και αυτός με το χρονόμετρο του γάμου, ίσως και να φάει τον πρόλογο και να αποκαταστήσει την απελπισμένη τριαντάρα, που θα έκανε ακόμη και λοβοτομή, προκειμένου να σβήσει τις θύμισσες του παρελθόντος της, που την καταδιώκουν, την κατατρέχουν και τις υπενθυμίζουν συνεχώς, πως όλα τα έχει ζήσει πλειστάκις και με πολλούς, οπότε τίποτα δεν της κάνει αίσθηση ούτε είναι μοναδικό πλέον...
Καρατσιωλης (δικηγορος απο την Σαλονικη) speaking

Τώρα πια είμαι σίγουρος. Μεταφέρει όσα έχει δει στα βίντεο της MGTOW κοινότητας. Δικός μας κι αυτός

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Παντως, αντρας χωρις ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ, δεν μετραει για αντρας....
και αυτο για να το πετυχεις δεν φτανουν τα λεφτα,
θελει δουλεια με τον εαυτο σου....

Και η αυτοπεποιθηση ενος αντρα (οχι ενος μαλακα που κανει οτι τα ξερει ολα, ολα τα σφαζω ολα τα μαχαιρωνω),
μετραει σε ολες τις εθνικοτητες γυναικων....

Το red coach pill εχει κανει υπεροχα βιντεο με συμβουλες γι'αυτο το θεμα.

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.923
Πόντοι
4.655
Τι μαλακίες γράφει εδώ. Μιλάμε για τεράστια ανασφάλεια.

Π

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Μία 17χρονη, ή οποία δούλευε για 8 λίρες την ώρα, κέρδισε 1.000.000 λίρες στερλίνες στη λοταρία. Δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και νοιώθει άδεια. Τι θα κάνει; Μα φυσικά θα κυνηγήσει Νομικά την εταιρεία. Αλίμονο να πιστεύει ότι έχει ευθύνη. Ήταν μικρή και άμαθη, κι αν τις κέρδιζε ένα χρόνο αργότερα, δεν θα είχε πρόβλημα. Οι γυναίκες δεν είναι υπεύθυνες για κάτι, πάντα κάποιος άλλος φταίει. Η νεότερη νικήτρια της Βρετανίας Euromillions σχεδιάζει να μηνύσει τα αφεντικά της λοταρίας για «καταστροφή» της ζωής της. «Νόμιζα ότι θα το έκανε 10 φορές καλύτερα, αλλά το έκανε 10 φορές χειρότερο. Μακάρι να μην είχα περισσότερα χρήματα τις μέρες », λέει ο Jane Park. Η Jane Park, η οποία κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στερλίνες στην ηλικία των 17 ετών, δήλωσε ότι κάποιος της ηλικίας της δεν έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό (BBC Scotland). Αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να αναλάβει νομικές ενέργειες εναντίον των αρχηγών λοταρίας για αμέλεια. Η Jane Park, δήλωσε ότι η νίκη της είχε «καταστρέψει» τη ζωή της και συχνά πίστευε ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν είχε κερδίσει ποτέ. Η κ. Park, τώρα 21 ετών, ισχυρίστηκε ότι κάποιος της ηλικίας της δεν έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κερδίσει ένα τόσο σημαντικό χρηματικό ποσό. Είπε ότι 18 θα πρέπει να είναι η ελάχιστη ηλικία για να κερδίσει την κλήρωση και πρότεινε ότι το σημερινό όριο των 16 ήταν πολύ μικρό. πηγή

Εγγρ.
19 Ιουν 2015
Κριτικές
1
Like
340
Πόντοι
26
εγω ξερω στην σπαρτη τους ομοφυλοφιλους του πεταγαν στον καιαδα, και στην αθήνα δεν ειχαν κανενα πολιτικο δικαιωμα, ουτε να μιλανε στην αγορα τους επετρεπαν

Αμ φίλε, έλα όμως που ο μισός πλανήτης και οι διάφοροι και διαφορές "καθηγητάδες" των μεγάλων ξένων πανεπιστημίων μας έχουν βγάλει πιο ξεφωνημένες και από τις γκέι παρελάσεις. Εδώ νομίζουν ότι ο Λεωνίδας γαμούσε παιδιά τρομάρα τους. Και φυσικά, επειδή κουτσοδιαβάσαν ένα κείμενο και το σκατομετέφρασαν, ξαφνικά διαδίδουν ότι μαλακία τους κατέβει και βάζουν ο ένας τον άλλο στις βιβλιογραφίες τους και γίνεται χαμός σε επίπεδο που ακόμα και η βικιπεδία είναι πιο αξιόπιστη πηγή για αυτά τα πράγματα. :headbang:

Στην Αττική, επειδή τον καιρό των τυράννων έπαιζαν ψηλά, σχετικά πάντα, ποσοστά ομοφυλοφιλίας(ιδιίως παιδεραστίας), το έγραψάν και ο Πλάτωνας(; η κάποιοι πλατωνικοί ή σύγχρονοί του, δεν θυμάμαι) ότι τέτοιου είδους σχέσεις φτάναν να αναπτύσσονται ως πολιτκή τακτική έτσι ώστε ο ερωμένος να είναι πιο πιστός στον ερωμένου του παρά στον Τύραννο που τον κυβερνά.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
ΠΑΝΤΑ οι γυναικες κατηγορούν καποιον άλλο για τις κακες συνέπειες των πραξεων τους.Ενας από τους λογους που δεν είναι ισες με τους αντρες . ;)

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
15.332
Πόντοι
3.656
Η τρέλα των και καλά δυνατών, μορφωμένων και ανεξάρτητων γυναικών, άρχισε να βαράει τιλτ. Η Dr. Angie Hamouie πήρε πτυχίο κολεγίου - τώρα προσθέτει ένα πιστοποιητικό γάμου! Μια πτυχιούχος Ιατρός  "παντρεύεται" το πτυχίο της σε μια προσπάθεια να δώσει στην οικογένειά της και τους φίλους τον ενθουσιασμό που νοιώθει και η ίδια για την αποφοίτησή της και την αποδοχή στο όνειρό της από το Πανεπιστήμιο της Georgetown. Τρέξτε να σας γιατρέψει πηγή

psarogiatros

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2018
Like
45
Πόντοι
0
το να ειναι μια κοπελα ...'ξεκολιαρα', ε πως να το κανουμε, καλο δεν ειναι....
Ακομη κι αν αφησει κανεις την 'ηθικη' κατα μερους, ακομη κι αν αφησεις τυχον θεματα υγειας,
Φίλοι μου είναι κοινό μυστικό στην ιατρική κοινότητα ότι πλείστες περιπτώσεις ελληνίδων 30+ με προβλήματα υπογονιμότητας οφείλονται στα σιωπηρά αφροδίσια όπως η χλαμύδια, που έχουν αρπάξει ως παράσημα. Μια αιτία του δημογραφικού προβλήματος είναι και η παραπάνω.. Αντιθέτως, έχω παρατηρήσει ότι γυναίκες που δεν είχαν -σπάνιο αλλά συμβαίνει ενίοτε-πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους τεκνοποιούν εύκολα ακόμα κι αν παντρευτούν μετά τα 35...

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.635
Πόντοι
216
Φίλοι μου είναι κοινό μυστικό στην ιατρική κοινότητα ότι πλείστες περιπτώσεις ελληνίδων 30+ με προβλήματα υπογονιμότητας οφείλονται στα σιωπηρά αφροδίσια όπως η χλαμύδια, που έχουν αρπάξει ως παράσημα. Μια αιτία του δημογραφικού προβλήματος είναι και η παραπάνω.. Αντιθέτως, έχω παρατηρήσει ότι γυναίκες που δεν είχαν -σπάνιο αλλά συμβαίνει ενίοτε-πολλαπλούς ερωτικούς συντρόφους τεκνοποιούν εύκολα ακόμα κι αν παντρευτούν μετά τα 35...

Χαιρομαι που το επιβεβαιωνεις.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.294
Πόντοι
8.006
Μία 17χρονη, ή οποία δούλευε για 8 λίρες την ώρα, κέρδισε 1.000.000 λίρες στερλίνες στη λοταρία. Δεν διαχειρίστηκε σωστά την κατάσταση και νοιώθει άδεια. Τι θα κάνει; Μα φυσικά θα κυνηγήσει Νομικά την εταιρεία. Αλίμονο να πιστεύει ότι έχει ευθύνη. Ήταν μικρή και άμαθη, κι αν τις κέρδιζε ένα χρόνο αργότερα, δεν θα είχε πρόβλημα. Οι γυναίκες δεν είναι υπεύθυνες για κάτι, πάντα κάποιος άλλος φταίει. Η νεότερη νικήτρια της Βρετανίας Euromillions σχεδιάζει να μηνύσει τα αφεντικά της λοταρίας για «καταστροφή» της ζωής της. «Νόμιζα ότι θα το έκανε 10 φορές καλύτερα, αλλά το έκανε 10 φορές χειρότερο. Μακάρι να μην είχα περισσότερα χρήματα τις μέρες », λέει ο Jane Park. Η Jane Park, η οποία κέρδισε 1 εκατομμύριο λίρες στερλίνες στην ηλικία των 17 ετών, δήλωσε ότι κάποιος της ηλικίας της δεν έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κερδίσει ένα τόσο μεγάλο χρηματικό ποσό (BBC Scotland). Αποκάλυψε ότι σχεδιάζει να αναλάβει νομικές ενέργειες εναντίον των αρχηγών λοταρίας για αμέλεια. Η Jane Park, δήλωσε ότι η νίκη της είχε «καταστρέψει» τη ζωή της και συχνά πίστευε ότι τα πράγματα θα ήταν καλύτερα αν δεν είχε κερδίσει ποτέ. Η κ. Park, τώρα 21 ετών, ισχυρίστηκε ότι κάποιος της ηλικίας της δεν έπρεπε να έχει το δικαίωμα να κερδίσει ένα τόσο σημαντικό χρηματικό ποσό. Είπε ότι 18 θα πρέπει να είναι η ελάχιστη ηλικία για να κερδίσει την κλήρωση και πρότεινε ότι το σημερινό όριο των 16 ήταν πολύ μικρό. πηγή
Με λιγα λογια:
17χρονη κερδιζει 1 εκατομμυριο λιρες.
Μεχρι τα 21 τα εχει φαει ολα.
Εχει μαθει να ζει ομως πλουσιοπαροχα.
Αρα τι κανει?
Αγωγη στην εταιρια λοταριας να παρει αποζημιωση 1 εκατομμυριο λιρες επειδη την κατεστρεψαν δινοντας της 1 εκατομμυριο λιρες οταν ηταν ανηλικη.
Καποιοι ανθρωποι στον πλανητη πραγματικα δεν αποτελουν τιποτα περισσοτερο απο περιττη καταναλωση οξυγονου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146

Ισχυει, σωστος.

diogenis_c

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Like
2.286
Πόντοι
456
+1

Γιατρός είσαι;  (γιατί όλοι το παρατηρούμε αυτό που γράφεις γύρω μας αλλά είναι αλλιώς να το επιβεβαιώνει και ένας γιατρός).

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Σε κάποια πράγματα συμφωνώ μαζί του σε κάποια διαφωνώ.

Και τον θεωρώ κάτι σαν σύγχρονο Διογένη !!!

Το ποστάρω γιατί πιστεύω οτι απηχεί τις απόψεις πολλών από τους followers του thread αλλα και του mgtow τρόπου ζωής γενικότερα. :hi:

Συνημμένα

• FB_IMG_1552149770951.jpg
    FB_IMG_1552149770951.jpg
    66,5 KB · Εμφανίσεις: 27

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Σε κάποια πράγματα συμφωνώ μαζί του σε κάποια διαφωνώ.

Και τον θεωρώ κάτι σαν σύγχρονο Διογένη !!!

Το ποστάρω γιατί πιστεύω οτι απηχεί τις απόψεις πολλών από τους followers του thread αλλα και του mgtow τρόπου ζωής γενικότερα. :hi:

Αυτο της φωτογραφιας, το εφαρμοζεις στη ζωη σου;

acapoeira

Μέλος
Εγγρ.
11 Νοε 2017
Like
233
Πόντοι
86

οποτε πηδαμε μαναδες χωρις φαντα :dancing:

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτο της φωτογραφιας, το εφαρμοζεις στη ζωη σου;

Ναι αυτό το εφαρμόζω απόλυτα !!

Μπορεί να συμβιβαστώ για κάποιους άλλους καλούς λόγους στη ζωή μου.

Αλλά δεν θα συμβιβαστώ για να μην μείνω μόνος.

Είμαι πολύ κοινωνικός, δεν είμαι μονήρης.

Εχω φίλους εχω γκόμενες εχω καλές σχέσεις με τους συγγενείς μου.

Αλλά οποτε χρειάστηκε να μείνω μόνος μου, σε κάποια επαγγελματικά ταξίδια για παράδειγμα πάλι μια χαρά ήμουν.

Πολλές φορές όταν θέλω να συγκεντρωθώ και να εστιάσω τη προσπάθειά μου σε κάτι επιλέγω και να απομονωνομαι.

Γενικά πιστεύω οτι ο όποιος συμβιβασμός στη ζωή μου πρέπει να εξυπηρετεί κάτι σημαντικό για μένα η για τους ανθρώπους που ενδιαφέρομαι.

Αν εξυπηρετεί απλά τη διασκέδαση ενός φόβου, καταλήγει τελικά στη μείωση της αξιοπρέπειας σου.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
824
Πόντοι
146
Ναι αυτό το εφαρμόζω απόλυτα !!

Μπορεί να συμβιβαστώ για κάποιους άλλους καλούς λόγους στη ζωή μου.

Αλλά δεν θα συμβιβαστώ για να μην μείνω μόνος.

Είμαι πολύ κοινωνικός, δεν είμαι μονήρης.

Εχω φίλους εχω γκόμενες εχω καλές σχέσεις με τους συγγενείς μου.

Αλλά οποτε χρειάστηκε να μείνω μόνος μου, σε κάποια επαγγελματικά ταξίδια για παράδειγμα πάλι μια χαρά ήμουν.

Πολλές φορές όταν θέλω να συγκεντρωθώ και να εστιάσω τη προσπάθειά μου σε κάτι επιλέγω και να απομονωνομαι.

Γενικά πιστεύω οτι ο όποιος συμβιβασμός στη ζωή μου πρέπει να εξυπηρετεί κάτι σημαντικό για μένα η για τους ανθρώπους που ενδιαφέρομαι.

Αν εξυπηρετεί απλά τη διασκέδαση ενός φόβου, καταλήγει τελικά στη μείωση της αξιοπρέπειας σου.

Αυτο στο τελος, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα αν επιλεξει καποιος να μην ειναι μονος του χωρις φιλους-συγγενεις. Μοιραια θα συμβει, ετσι ειναι οι ανθρωποι.

Προσωπικα, εχω επιλεξει να ειμαι μονος, απο μικρη ηλικια εφυγα απο το σπιτι και τελος.

Δεν πιστευω ουτε σε ερωτες-αγαπες ουτε σε συγγενεις ουτε σε φιλιες.

Πιστευω οτι το μονο που πραγματικα υπαρχει στη ζωη ειναι το χρημα, το συμφερον, η κακια, το σεξ. Αυτα, και ολα τα παραγωγα τους.

Δικαιωμα του καθενα να ζει οπως επιθυμει, να γραφει τη γνωμη-αποψη του. Απλα εγραψα τη δικη μου.

Θα επιμεινω παντως στη τελευταια σου προταση, "Αν εξυπηρετεί απλά τη διασκέδαση ενός φόβου, καταλήγει τελικά στη μείωση της αξιοπρέπειας σου". Ειναι πραγματικα τραγικο, ασχημο οταν συμβαινει. Πολυ ασχημο.

Να εισαι καλα φιλε μου, να εχεις παντα υγεια.

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.342
Πόντοι
28.786
Αυτο στο τελος, ειναι η σκληρη πραγματικοτητα αν επιλεξει καποιος να μην ειναι μονος του χωρις φιλους-συγγενεις. Μοιραια θα συμβει, ετσι ειναι οι ανθρωποι.

Προσωπικα, εχω επιλεξει να ειμαι μονος, απο μικρη ηλικια εφυγα απο το σπιτι και τελος.

Δεν πιστευω ουτε σε ερωτες-αγαπες ουτε σε συγγενεις ουτε σε φιλιες.

Πιστευω οτι το μονο που πραγματικα υπαρχει στη ζωη ειναι το χρημα, το συμφερον, η κακια, το σεξ. Αυτα, και ολα τα παραγωγα τους.

Δικαιωμα του καθενα να ζει οπως επιθυμει, να γραφει τη γνωμη-αποψη του. Απλα εγραψα τη δικη μου.

Θα επιμεινω παντως στη τελευταια σου προταση, "Αν εξυπηρετεί απλά τη διασκέδαση ενός φόβου, καταλήγει τελικά στη μείωση της αξιοπρέπειας σου". Ειναι πραγματικα τραγικο, ασχημο οταν συμβαινει. Πολυ ασχημο.

Να εισαι καλα φιλε μου, να εχεις παντα υγεια.

:hi: :hi: :hi:
Θα συμφωνήσω μαζί σου οτι η σύγκρουση συμφερόντων είναι η "μήτρα" της ιστορίας και η πιο ασφαλής βάση για να "διαβάζεις" και να εξηγείς καταστάσεις κσι να προβλέπεις εξελίξεις.

Το πολεμος πατηρ πάντων του Ηράκλειτου αυτό ουσιαστικά δηλώνει.

Ομως μην ξεχνάς οτι ακόμη και το χρήμα ( συμφέρον ) τελικά μια ψευδαίσθηση είναι αφού αυτά που μπορεί να σου προσφέρει είναι πεπερασμένα !!

Οπως ψευδαισθήσεις ειναι τελικά και ο έρωτας η φιλία κσι πολλά άλλα συναισθήματα η καταστάσεις.

Ομως προσωπικά μετά από μια δύσκολη αλλά ενδιαφέρουσα μέχρις στιγμής διαδρομή στη ζωή μου συνειδητοποίησα κάτι σημαντικό.

Οτι ο άνθρωπος οφείλει να καλλιεργεί μέχρις ενος βαθμού τις ψευδαισθήσεις του εν γνώσει του οτι πρόκειται για ψευδαισθήσεις. Και αυτό γιατί διαφορετικά η ζωή του χάνει το νόημα την ουσία της, τη "νοστιμιά" της.

Είναι προσωπική μου διαπιστωση και δεν προτρέπω κανένα να την υιοθετήσει. Σαν τροφή για σκέψη την αναφέρω !!

Τελικά ο κάθε άνθρωπος είναι ο υπεύθυνος αρχιτέκτονας της ζωής του.

Εύχομαι να είσαι και εσύ πάντα υγιής και ευτυχισμένος !! :hi:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.735
Πόντοι
736
Ενα ενδιαφέρον βίντεο απο τον φίλιππο του power of love (εγω τον ξέρω απο το youtube πριν το pol ... anyway) εν το μεταξύ δεν ξέρω αν έπρεπε να το βάλω εδω η στο νημα με τις ελλεηνίδες ... ας είναι εδω :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom