Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Για πιο λογο ενα παλικαρι να μπει καν στη διαδικασια; Το πιανεις; Ο τυπος απευθυνεται σε τυφλους-αμπαλους-μαλακες-ανικανους-μαλθακους και ανοητους κ

Βγαινεις με μια γκομενα. Στα πρωτα 3 λεπτα δεν εχεις καταλαβει αν γουσταρει ή οχι; Ακομα και πριν βγειτε για πρωτη φορα, ο τροπος που μιλησατε και εκλεισε το ραντεβου, δεν καταλαβες τι θελει;

Ειδες λοιπον οτι δεν γουσταρει. Σηκω φυγε και μη ξανα ασχοληθεις. Τι σε εμποδιζει;

Τι σε εμποδιζει ακομα και αν σου στειλει να ξαναβγειτε δευτερη φορα να της πεις ειτε ευγενικα ειτε οπως γουσταρεις να παει να παιξει αλλου;

Αν δεν μπορεις να κανεις τα παραπανω απλα πραγματακια σαν αντρας...εισαι προβληματικος-αρρωστος.

Ενας παιχτης, απλα γελαει και αλλαζει καναλι, παει παρακατω να δει τιποτα γκαζια ή κωλαρακια εως να βγει εξω το βραδυ για παιχνιδι. Απλα.

Ουτε κολλαει, ουτε μπαινει σε Friendzone ουτε καθεται εκτος και κραζει συνεχεια.

Κατσε κραζε να γαμανε τα γκομενακια οι αλλοι...τι βγαινει με αυτο;

Το εσυ δεν πηγαινε σε εσενα, γενικα μιλαω.
Αυτο ακριβως λεω.
Απευθυνομαι  στον απειρο, μαλθακο,προβληματισμενο, προβληματικο για να τον προστατεψω.
Δεν απευθυνομαι στον εμπειρο ,περπατημενο,αερατο.

Με αλλα λογια απευθυνομαι στον μαθητη της πρωτης δημοτικου.
Ο μαθητης του λυκειου ξερει τι πρεπει να κανει, δεν χρειαζεται να γυρισει στα θρανια του δημοτικου

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
οχι θα λεμε στους νεους να σαπισουν απο τα 30 τους εξυπηρετωντας την κωλαθρα της καθε ελλεηνιδας που θα τον κερατωνει κιολας

Κανεις δεν ειπε κατι τετοιο, μη τα μπλεκεις και λες κατι που δεν ισχυει. Δεν ειπε καποιος απο εμας αυτο που εγραψες.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Συμφωνω σε πολλα με τον mgtow gr ,οχι σε ολα.
Παντως αποτραβηγμενος δεν ειναι. Προτεινει πουτανες κ ακομη καλυτερα εσκορτς. Προφανως δεν ενδιαφερετε για το συναισθηματικο, δεν ειναι ολοι το ιδιο.

Δεν ειναι ξαδερφος μου να του κανω πλατες ουτε κερδιζω κατι απο αυτο.

Εχει περασει απο την φαση "καλο παιδι" οπως ομολογει.

Ισως ο coach red pill να ειναι καλυτερος. Δεν διαφωνω. Δεν τον ηξερα, θα τον ακουσω ομως.

Ακομη κ χτες μου ελεγε η μανα μου "βρες καμμια γυναικα να ξαναπαντρευτεις" παρολο που τις δειχνω με αποδειξεις κ επιχειρηματα την καταστροφη κ καμμενη γη που αφηνει κατι τετοιο.
Εγω δεν το χαφτω πλεον, ο απειρος ομως θα το χαψει. Ε, αυτον παμε να προστατεψουμε.

Δεν νομιζω πως χρειαζεται ο mindreader να του πω εγω  να προσεχει απο την λαγνη ματια καποιας ινδοκινεζας.
Θα το πω σε αυτον που παει για πρωτη φορα στην ταυλανδη, που εχει να δει μουνι απο τοτε που πηγε σε βαπτιση κ το παιδι ηταν κοριτσακι, κ η μανα του τον πρηζει να αποκατασταθει.

Μαντες δεν ημαστε,ουτε κακοψυχοι. Ομολογουμε πως την πατησαμε ασχημα οσο δεν ξεραμε. Οσο περναμε το μπλε χαπι.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
απο τενεκε μαχαλα Θρακη ειμαι Μποκολε αν αυτο σε λεει κατι

Και πάλι όμως δεν μου απάντησες αν αυτό με το να σε κοιτάει στο πρόσωπο μόνο όταν σου κάνει παιδί είναι συνήθεια δικιά σου, της οικογένειάς σου ή του μαχαλά που μεγάλωσες. Αν μπορείς και θέλεις, απάντησε

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
( ΣΥΝΕΧΕΙΑ )
"Ανάλυση'' τέρμα. Πάμε τώρα στη ''Σύνθεση''.
Αν πετύχετε κάποια τέτοια Γυναίκα (το Γ κεφαλαίο) και επιπλεον τη γουστάρετε από αισθητικης και σεξουαλικής απόψεως μην την αφήσετε. Μαλλον είναι πια λαχείο.
Και δεν το καταλαβαίνεις το λαχείο και εύκολα. Κατά τη γνώμη μου λοιπόν:
Αν  ποτέ νοιώσετε ότι για κάποια γυναίκα ότι πέρα από την όποια αισθητικής η σεξουαλικής βάσης έλξη, την εκτιμάτε σαν άνθρωπο. Για παράδειγμα για την επαγγελματική της επάρκεια η την ακρίβεια της γνώμης της, και ρωτάτε τη γνώμη της σε σχετικά θέματα.
Αν νοιώσετε ότι με κάποιο περίεργο ( και ισως για κάποιους ανεξήγητο ) τρόπο,  γουστάρετε να κάθεστε και να συζητάτε μαζί της απο σοβαρά θέματα, μέχρι μαλακίες του κερατά, χωρίς να τη βαριέστε, με τον ίδιο περίπου τρόπο που συζητάτε με τα φιλαράκια σας όταν πίνετε μπύρες στο χαλαρό.
Αν με κάποιο ( πρωτόγνωρο  για κάποιους τρόπο ) ''πιάσετε'' τον εαυτό σας να σκέπτεται ότι θέλει να κάνει κάποια  άλλα ( εκτός απο το σεξ ) πράγματα  με την συγκεκριμμένη γυναίκα πράγμα επίσης εξαιρετικά σπάνιο.
Αν ''πιάσετε'' τον εαυτό σας να έχει ''περίεργες'' ανησυχίες η ακόμη και αμφιβολίες του τύπου ''τι γνώμη έχει για εμένα η συγκεκριμμένη γυναίκα ??''.
κλπ κλπ κλπ
Τότε υπάρχει μια πιθανότητα να έχεις κερδίσει ένα λαχείο, η ένα ''λαχείο''. Με τον όρο  ''λαχείο'' εννοώ ότι μπορεί τελικά το λαχείο να αποδειχθεί στη πορεία φόλα μεγαλοπρεπής. Αλλά σίγουρα αξίζει να το ψάξεις λίγο παραπάνω επενδύοντας σε αυτό κάποιο χρόνο και κρατώντας πάντα πισινή !!
Ο αγώνας  συνεχίζεται !!!  :grin: :grin:
Αυτά τα ΄΄γενικά΄΄απο εμένα εν ολίγοις. :hi: :hi: :hi:

Καλά τα λες και κυρίως ΛΟΓΙΚΑ. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να επισημάνω σε ένα άντρα με πείρα σαν κι εσένα ότι η λογική έχει ελάχιστη σχέση με τις γυναίκες. Κι ακόμα ότι ισχύει απόλυτα το ρητό. Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αυτές δεν θα αλλάξουν. Οι γυναίκες παντρεύονται τους άντρες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα καταφέρουν να τους αλλάξουν. ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ, κάνουν λάθος. Έτσι λοιπόν την πάτησα κι εγώ με μια που είχε δύο πτυχία, μίλαγε 4 ξένες γλώσσες (στη συνέχεια έμαθε άλλες δύο), δούλευε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα (αν και ήταν η νεότερη στη δουλειά), έμενε μόνη της και ταιριάζαμε στη μουσική. Λαχείο κανονικό δηλαδή, η γυναίκα με τα γονίδια της οποίας ήθελα να ανακατέψω τα δικά μου. Την φόλα την έφαγα, τελικά 

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλά τα λες και κυρίως ΛΟΓΙΚΑ. Δεν νομίζω όμως ότι πρέπει να επισημάνω σε ένα άντρα με πείρα σαν κι εσένα ότι η λογική έχει ελάχιστη σχέση με τις γυναίκες. Κι ακόμα ότι ισχύει απόλυτα το ρητό. Οι άντρες παντρεύονται τις γυναίκες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι αυτές δεν θα αλλάξουν. Οι γυναίκες παντρεύονται τους άντρες τους και ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι θα καταφέρουν να τους αλλάξουν. ΚΑΙ ΟΙ ΔΎΟ, κάνουν λάθος. Έτσι λοιπόν την πάτησα κι εγώ με μια που είχε δύο πτυχία, μίλαγε 4 ξένες γλώσσες (στη συνέχεια έμαθε άλλες δύο), δούλευε με υπευθυνότητα και σοβαρότητα (αν και ήταν η νεότερη στη δουλειά), έμενε μόνη της και ταιριάζαμε στη μουσική. Λαχείο κανονικό δηλαδή, η γυναίκα με τα γονίδια της οποίας ήθελα να ανακατέψω τα δικά μου. Την φόλα την έφαγα, τελικά 

Και τελικα; Τι παιχτηκε; Αν θες, γραψε μας.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Και τελικα; Τι παιχτηκε; Αν θες, γραψε μας.

Όταν αποχτήσαμε σπίτι, δύο παιδιά, καινούργιο αμάξι, άρχισε να αλλάζει ρυθμό. Ζήταγε όλο και περισσότερα. Τελικά χωρίσαμε και ο οικονομικός διακανονισμός ήταν πολύ άσχημος, για μένα. Τα χρόνια πέρασαν, κι ο γιος μου μένει μαζί μου εδώ και καιρό. Τελικά γλίτωσα, κι ας το πλήρωσα ακριβά. Όλα κοστίζουν

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Όταν αποχτήσαμε σπίτι, δύο παιδιά, καινούργιο αμάξι, άρχισε να αλλάζει ρυθμό. Ζήταγε όλο και περισσότερα. Τελικά χωρίσαμε και ο οικονομικός διακανονισμός ήταν πολύ άσχημος, για μένα. Τα χρόνια πέρασαν, κι ο γιος μου μένει μαζί μου εδώ και καιρό. Τελικά γλίτωσα, κι ας το πλήρωσα ακριβά. Όλα κοστίζουν

Τι ηλικια εχεις και τι ηλικια η πρωην;

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Οσο πιο εξυπνη ειναι η γυναικα τοσο με τρομαζει.

Οσο νεοτερος εισαι τοσο σκεφτεσαι να ανακατεψεις τα γονιδια σου με "εξυπνα" γονιδια. Επισης ζητας ταιρι αποκατεστημενο με καλη δουλεια.

Οταν ομως γκρεμιστει ο κοσμος σου τοτε ψαχνεις απλα για  χαζη ξανθια με ωραια βυζια.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Οσο πιο εξυπνη ειναι η γυναικα τοσο με τρομαζει.
Οσο νεοτερος εισαι τοσο σκεφτεσαι να ανακατεψεις τα γονιδια σου με "εξυπνα" γονιδια. Επισης ζητας ταιρι αποκατεστημενο με καλη δουλεια.
Οταν ομως γκρεμιστει ο κοσμος σου τοτε ψαχνεις απλα για  χαζη ξανθια με ωραια βυζια.

Λάθος κατάλαβες για την επαγγελματική αποκατάσταση. Ας πούμε δεν θα παντρευόμουν μια κομμώτρια που θα έβγαζε τα διπλάσια. Ήθελα έξυπνα γονίδια για τα παιδιά μου. Φυσικά ένα άτομο με τόσα προσόντα, που στηρίζονται από ανάλογη ευφυία, δεν μπορεί να είναι εργαζόμενη των 600€

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Λάθος κατάλαβες για την επαγγελματική αποκατάσταση. Ας πούμε δεν θα παντρευόμουν μια κομμώτρια που θα έβγαζε τα διπλάσια. Ήθελα έξυπνα γονίδια για τα παιδιά μου. Φυσικά ένα άτομο με τόσα προσόντα, που στηρίζονται από ανάλογη ευφυία, δεν μπορεί να είναι εργαζόμενη των 600€
Καλα καταλαβα. Αυτο λεω. Εξυπνα γονιδια για τους απογονους. Ξεχασα να βαλω το "επαγγελμα αξιοπρεπες με κυρος"
Σ.σ. σημερα προτιμω την χαζοκομμωτρια απο την επιτυχημενη δικηγορινα με τα prada.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146

Σε αυτο το σημειο που γραφεις θα τοποθετηθω: Φυσικά ένα άτομο με τόσα προσόντα, που στηρίζονται από ανάλογη ευφυία, δεν μπορεί να είναι εργαζόμενη των 600€.

Εχεις παρατηρησει ποσοι ανθρωποι ειναι εξυπνοι με πτυχια, με μεταπτυχιακα, με σοβαρες σπουδες, γνωστες πανω σε πολλα θεματα που σχετιζονται πανω στην επιστημη τους. Επισης ανθρωποι πανεξυπνοι, ταλαντουχοι.

Χιλιαδες απο αυτους τους ανθρωπους εκει εξω εργαζονται για εναν μισθο, εναν καλο μισθο, εναν πολυ καλο μισθο, εναν πολυ καλο μισθο με μπονους αλλα στη τελικη εργαζονται για καποιον αλλον. Εχουν ολα αυτα που εχουν, την εξυπναδα, τις σπουδες, τα πτυχια, το ταλεντο αλλα εργαζονται για καποιον αλλον ειτε παιρνουν λιγα ειτε πολλα ειναι κατω απο καποιον αλλον.

Το να βγαλεις χρηματα, δεν απαιτει μονο εξυπναδα.

Επιμονη. Αυτο ειναι που οδηγει στην επιτυχια, σε καθε τομεα. Επιμονη.

Χιλιαδες παραδειγματα ανθρωπων που αυτοι που εργαζονται για αυτους, ειναι πνευματικα ανωτεροι απο αυτους, δεν ειχαν ομως την επιμονη στο να βγαλουν δικα τους χρηματα. Εχουν ολο το υπολοιπο πακετο, δεν εχουν ομως την επιμονη.

Το θεμα του πλουτου, ειναι η επιμονη. Πολλοι μετα τις πρωτες σφαλιαρες τα παρατησαν-τρομοκρατηθηκαν-δεν αντεξαν το στρες και αραξαν στην ακρη και εργαζονται για αλλον.

Η επιμονη που εχουν οι λιγοι, τους οδηγει στο να μην την "ακουν" απο οσες σφαλιαρες-κλωτσιες-μπουνιες φανε, να συνεχιζουν, να εχουν τρομερη αφοσιωση στο στοχο τους, να θυσιαζουν τα παντα, να ειναι για αυτους το πρωτο και τελευταιο θεμα στη ζωη τους. Να μην εχουν συναισθηματα για κανεναν, ουτε για τον εαυτο τους.

Αυτη τους η επιμονη μαζι με οτι σερνει μαζι της, τους οδηγει στην επιτυχια. Οχι μονο η εξυπναδα.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Καλα καταλαβα. Αυτο λεω. Εξυπνα γονιδια για τους απογονους. Ξεχασα να βαλω το "επαγγελμα αξιοπρεπες με κυρος"
Σ.σ. σημερα προτιμω την χαζοκομμωτρια απο την επιτυχημενη δικηγορινα με τα prada.

Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να εχεις καποια προτιμηση σε γυναικες με σκοπο το γαμο-οικογενεια.

Γαμας οτι σου αρεσει εμφανισιακα και τα υπολοιπα αστα για τον επομενο.

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
αν δεν περιοριστουν τα γυναικεια δικαιωματα και δεν εργαζεται η γυναικα με αλλους ορους απο τους αντιστοιχους ανδρες δεν υπαρχει σωτηρια μεσα στον καπιταλισμο

απλα ο συγχορνος καπιταλισμος δεν εχει αναγκη την ανδρικη εργασια,τι δεν καταλαβαινετε?

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
αν δεν περιοριστουν τα γυναικεια δικαιωματα και δεν εργαζεται η γυναικα με αλλους ορους απο τους αντιστοιχους ανδρες δεν υπαρχει σωτηρια μεσα στον καπιταλισμο

απλα ο συγχορνος καπιταλισμος δεν εχει αναγκη την ανδρικη εργασια,τι δεν καταλαβαινετε?

Δεν εχει σχεση αυτο. Ας εχουν εργασιακα δικαιωματα, ας εργαζονται κανονικα.

Η μουνοδουλιαση εχει φερει τη κοινωνια σε αυτο το σημειο και η ελλειψη αντρισμου-αντρικης συμπεριφορας απο τους και καλα αντρες που αποτελουν το 90%.

Καμια γυναικα δεν θα μπορουσε να κανει αυτα που κανει αν δεν επιαναν αυτα που κανει.

Βρισκουν "αντρες" και κανουν οτι κανουν σε ολα τα επιπεδα.

Λογω του οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν αντρες ολα αυτα τα φοβικα πιθηκακια, για αυτο δεν υπαρχει καμια ελπιδα για αλλαγη.

Αλλαγη ομως μπορει να υπαρξει σε προσωπικο επιπεδο αν καθε αντρας καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ξεκινησει να ζει ως αντρας.

Αυτοι ειναι το 10% των αντρων που ζουν ως αντρες και δεν μπορει καμια γυναικα να τους ενοχλησει στο παραμικρο. Ξερει πολυ καλα τι παιζει με αυτους, εχει εξαντλησει ολα τα πιθανα σεναρια, γνωριζει πολυ καλα πιθανες αντιδρασεις στο αν θα κανει μαλακιες και ή βγαζει τη θυλυκη της πλευρα και ειναι οπως θα πρεπει να ειναι (η ιδια γυναικα που ειναι σκυλα σε ολους τους αλλους) ή απλα παει στον επομενο γιατι πολυ απλα ξερει οτι με αυτον δεν τη παιρνει και πως θα φαει τα μουτρα της.

Ειτε γινεται η καλυτερη ειτε παει για αλλον. Αρκετα συχνα θα παρει μια γευση και απο αυτον, ετσι για να εχει να το θυμαται οτι τη ξεσκισε και ενας αντρας στη ζωη της. Να εχει να το θυμαται οταν θα γαμιεται χωρις καυλα με το χ μαλακα-καλο παιδι-καλο συζυγο που θα του φορτωθει για να του γαμησει τη ζωη.

Ονειρο της (που αρκετα συχνα βγαινει γιατι ο αλλος απλα δεν εχει ελεος) να γαμηθει πριν το γαμο ξανα με τον αντρα που ειχε γνωρισει και που την εχει στοιχειωσει μεσα της. Ετσι και καλα μηπως και τον ξεχασει και μπορεσει να τα παει καλα στο γαμο της. Προφαση για να κοροιδεψει τον εαυτο της οτι δεν ειναι τοσο ξεσκισμενη πουτανα. Ο αλλος ομως ως γνησιος λυκος μπορει να τη γαμησει και μετα τη προβα νυφικου στο χ σημειο απο ολες τις τρυπες, να παει και στο γαμο της και να φροντισει να μαθει οτι της γαμαει και τις φιλες της που γνωρισε στο γαμο. Ετσι για να γουσταρει και να καιγεται η γαμιολα.

Ουτε εργαζεσαι για μισθο, ουτε γινεσαι φιλος καμιας, ουτε συζυγος.

Μπορεις; Καλως. Δεν μπορεις; Κατι εχεις κανει λαθος και θα το βρεις μπροστα σου.

Παρε τη ζωη στα χερια σου και ζησε οπως εσυ θελεις, οχι οπως μπορεις.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Δεν υπαρχει κανενας απολυτως λογος να εχεις καποια προτιμηση σε γυναικες με σκοπο το γαμο-οικογενεια.
Γαμας οτι σου αρεσει εμφανισιακα και τα υπολοιπα αστα για τον επομενο.

Όταν κυκλοφορούσα γαμούσα μόνο ότι μου άρεσε. Όταν αποφάσισα να κάνω οικογένεια έβαλα προδιαγραφές. Δεν νομίζω να είμαι ο μόνος. Όμως αν ήξερα τότε όσα ξέρω σήμερα, για το Νομικό πλαίσιο που υπάρχει εναντίον των αντρών, απλά δεν θα παντρευόμουν. Θα έμενα σε μια γκαρσονιέρα με τα ελάχιστα, δεν θα αγόραζα αυτοκίνητο, με βόλευε η μοτοσυκλέτα, και θα χάλαγα όλα τα φράγκα μου σε ταξίδια, διασκέδαση, γκόμενες (όσο πέρναγε η μπογιά μου) και σε σεξεργάτριες

emperor13

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2018
Like
756
Πόντοι
96
Δεν εχει σχεση αυτο. Ας εχουν εργασιακα δικαιωματα, ας εργαζονται κανονικα.

Η μουνοδουλιαση εχει φερει τη κοινωνια σε αυτο το σημειο και η ελλειψη αντρισμου-αντρικης συμπεριφορας απο τους και καλα αντρες που αποτελουν το 90%.

Καμια γυναικα δεν θα μπορουσε να κανει αυτα που κανει αν δεν επιαναν αυτα που κανει.

Βρισκουν "αντρες" και κανουν οτι κανουν σε ολα τα επιπεδα.

Λογω του οτι δεν υπαρχει περιπτωση να γινουν αντρες ολα αυτα τα φοβικα πιθηκακια, για αυτο δεν υπαρχει καμια ελπιδα για αλλαγη.

Αλλαγη ομως μπορει να υπαρξει σε προσωπικο επιπεδο αν καθε αντρας καταλαβει καποια βασικα πραγματα και ξεκινησει να ζει ως αντρας.

Αυτοι ειναι το 10% των αντρων που ζουν ως αντρες και δεν μπορει καμια γυναικα να τους ενοχλησει στο παραμικρο. Ξερει πολυ καλα τι παιζει με αυτους, εχει εξαντλησει ολα τα πιθανα σεναρια, γνωριζει πολυ καλα πιθανες αντιδρασεις στο αν θα κανει μαλακιες και ή βγαζει τη θυλυκη της πλευρα και ειναι οπως θα πρεπει να ειναι (η ιδια γυναικα που ειναι σκυλα σε ολους τους αλλους) ή απλα παει στον επομενο γιατι πολυ απλα ξερει οτι με αυτον δεν τη παιρνει και πως θα φαει τα μουτρα της.

Ειτε γινεται η καλυτερη ειτε παει για αλλον. Αρκετα συχνα θα παρει μια γευση και απο αυτον, ετσι για να εχει να το θυμαται οτι τη ξεσκισε και ενας αντρας στη ζωη της. Να εχει να το θυμαται οταν θα γαμιεται χωρις καυλα με το χ μαλακα-καλο παιδι-καλο συζυγο που θα του φορτωθει για να του γαμησει τη ζωη.

Ονειρο της (που αρκετα συχνα βγαινει γιατι ο αλλος απλα δεν εχει ελεος) να γαμηθει πριν το γαμο ξανα με τον αντρα που ειχε γνωρισει και που την εχει στοιχειωσει μεσα της. Ετσι και καλα μηπως και τον ξεχασει και μπορεσει να τα παει καλα στο γαμο της. Προφαση για να κοροιδεψει τον εαυτο της οτι δεν ειναι τοσο ξεσκισμενη πουτανα. Ο αλλος ομως ως γνησιος λυκος μπορει να τη γαμησει και μετα τη προβα νυφικου στο χ σημειο απο ολες τις τρυπες, να παει και στο γαμο της και να φροντισει να μαθει οτι της γαμαει και τις φιλες της που γνωρισε στο γαμο. Ετσι για να γουσταρει και να καιγεται η γαμιολα.

Ουτε εργαζεσαι για μισθο, ουτε γινεσαι φιλος καμιας, ουτε συζυγος.

Μπορεις; Καλως. Δεν μπορεις; Κατι εχεις κανει λαθος και θα το βρεις μπροστα σου.

Παρε τη ζωη στα χερια σου και ζησε οπως εσυ θελεις, οχι οπως μπορεις.

γιγαντωνεται ο πλουτος που υπαρχει στα χερια των γυναικων γιαυτο γιγαντωνεται η πιεση και η καταπιεση εργασιακη και αλλη στους ανδρες

ταυτοχρονα η χρηματιστηριακη καπιταλιστικη πραγματικοτητα δεν εχει αναγκη την ανδρικη εργασια με αποτελεσμα την μαζικη αγαμια και εργασιακη προλεταροποιηση των ανδρων

γιαυτο και γιγαντωνεται η διωξη εναντιον των ανδρων και αναδεικνυονται τα δικαιωματα των γκει και των αφυλων

στον νεου τυπου καπιταλισμο οι γυναικες οριζουν την καταναλωση και την ζητηση οποτε και οι ελιτ τις εξυπηρετουν και εξυπηρετουνται απο την μαζικη εξοντωση του ανδρικου πληθυσμου πραγμα που οδηγει στην συρρικωνση εργασιακων δικαιωματων-δαπανων για τους ανδρες και ταυτοχρονη αυξηση των φορων και κοστους ζωης για τους ιδιους

ζουμε σε μια γυναικοκεντρικη νεοφιλελε καπιταλιστικη χουντα

pussy wagon

Σεβαστός
Εγγρ.
13 Οκτ 2010
Κριτικές
18
Like
5.571
Πόντοι
1.796
γραφτε λιγο στο νημα αποχωρησεις αν ξερει καποιος για τον αλεξ τι εγινε