ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Μπόκολε ξανά χάνεις το νόημα της ερώτησης μου. Για να υποστηρίζεις μια θεωρία σημαίνει ότι κατά βάθως πιστεύεις ότι εαν όλοι την ακολουθούσαν ο κόσμος θα ήταν καλύτερος. Αλλιώς απλά θέλεις να διαφέρεις από τη μάζα.
Είπα ότι αν όλοι ακολουθήσουν το παράδειγμα σου 1. Πως θα γεννιούνται παιδιά αφού εσείς δεν ασχολείστε με τις γυναίκες πέραν της μπουρδελότσαρκας και
2. Με τι θα αντικαταστήσεις την ερωτική επαφή πέραν του πηδήματος?
Το ότι στην κοινωνέια υπάρχουν σκατά το ξέρουμε, το ότι γενικά σήμερα ζούμε αρρωστημένες καταστάσεις επίσης. Δεν μας λες με την δική σου λογική πως θα εξελιχθεί η κοινωνία όμως.
Επίσης δεν νομίζω ότι για τα διαζύγια φταίει μόνο ο άντρας ούτε μόνο η γυναίκα. Οι πιο πολλοί εδώ στο σαιτ δεν είναι παντρεμένοι αλλά πάνε με πουτάνες, call girls κτλπ? Σε όλους η γυναίκα τους δε τους κάθετεαι?
Χώρια ότι δεν ξέρω πόσο χρονών είσαι αλλά σε κόβω ότι μεγάλωσες και παντρεύτικες σε μια διαφορετική εποχή από την σημερινή και νομίζω ότι δεν έχεις σωστά διαμορφωμένη άποψη από τις κοπέλες και τους άντρες που σήμερα είναι 30 και κάτω.
1. Όχι, δεν νομίζω ότι ο κόσμος θα γίνει καλύτερος αν όλοι γίνουν MGTOW, με την έννοια που λες εσύ. Αν όμως ένα πολύ μεγάλο κομμάτι του ανδρικού πληθυσμού αποσυνδεθεί από το σύστημα, υπάρχουν λίγες ελπίδες να αναγκαστούν να αλλάξουν τους νόμους που μας έχουν μετατρέψει σε πολίτες β' κατηγορίας. Απλά, ελπίδες για την Κοινωνία της Δύσης, κάτι περισσότερο από το μηδέν.
2. Υπάρχει η επιλογή της παρένθετης μητέρας, όσον αφορά τη γέννα του παιδιού. Παράδειγμα ο Ρονάλντο, τρία παιδιά απέκτησε με τον τρόπο αυτό και δεν κινδυνεύει κάποια καλή σύζυγος να του πάρει μισό δισεκατομμύριο και τα παιδιά του. Φτηνότερα θα έρθει σε οποιονδήποτε απλό ένα πιθανό διαζύγιο
3. Η Ερωτική επαφή πέραν του πηδήματος, υπάρχει σε ελάχιστα ζευγάρια. Στη θέση της υπάρχει γκρίνια και συνεχείς απαιτήσεις. Μας γκρινιάζουν μέχρι θανάτου. Κοίτα το βίντεο του Ζηρινόφσκι σχετικά
4. Δεν νομίζω ότι μπορώ να εξελίξω την Κοινωνία με οποιαδήποτε ενέργειά μου. Το μόνο που μπορώ να κάνω είναι να αυτοπροστατευθώ από τους νόμους που αναφέρω επιλέγοντας να μην παίξω το παιχνίδι. Είναι αδύνατον να κερδίσω.
5. Αλίμονο να ισχυριζόμουν ότι δεν πρέπει να υπάρχουν διαζύγια. Αυτό που επισημαίνω είναι ότι το διαζύγιο πλήττει μονόπλευρα των άντρα, αυτή την εποχή στη Δύση
6. Ναι έχεις δίκιο για την ηλικία μου. Η άποψή μου όμως είναι ότι οι γυναίκες κάτω των 30 είναι πολύ χειρότερες (σαν σύνολο εννοώ) από τις προηγούμενες γενιές, γιατί τα Κοινωνικά Δίκτυα τους έχουν φουσκλώσει τα μυαλά σχετικά με την αξία τους κι ακόμα γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι οι νόμοι είναι υπέρ τους και δεν υπάρχει περίπτωση άντρας να βρει δίκιο σε οποιαδήποτε διένεξη