ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.793
- Πόντοι
- 3.656
Μακρόθεν από το πληκτρολόγιο είναι εύκολο να τη λες και να καταδικάζεις τους Λευκούς Ιππότες,τόλμα όμως να τους πεις στη μάπα τους αυτά και θα δεις πού θα καταλήξεις.
Στην κουζίνα να καθαρίζεις πατάτες ή αποθηκάριος.
Λευκός ιππότης δηλαδή άντρας που βάζει διπλά στάνταρτς σε άντρες και γυναίκες ήτοι φέρεται στους άντρες ελεεινά σα να είναι σκουπίδια και στις γυναίκες γαλαντομικά και μεγαλόψυχα σεβόμενος τις ευαισθησίες τους,είναι η εύκολη λύση να κάνεις καριέρα στη Δύση αν δεν είσαι γκαίουλας.Με το λευκό ιπποτισμό έχεις μαζί σου όλο το γυναικείο πληθυσμό,συν τους φεμινιστές,τους ευαίσθητους άντρες,τους αριστερούς,είσαι politically correct,αυτομάτως αποκτάς δύναμη και μπορείς να κάνεις τρελλή καριέρα να κονομήσεις τρελά λεφτά αφού είσαι αυτό που θέλουν όλοι και η βιομηχανία.
Αμα δηλώσεις πουτανιάρης,μισογύνης ...καλά κρασιά.
Οπότε έτσι και μιλήσεις ανοιχτά κατά των λευκών ιπποτών(που σημειωτέον είναι πάντα λευκοί δεν παίζουν αράπηδες,μουσλίμια και browns και λοιπές μειονότητες ανάμεσά τους) απλά την πούτσισες.
Το ίδιο και για τους μουνοζητιάνους ή τους πουσταίους για διάφορους λόγους.
Δηλαδή Mgtow σημαίνει αυτόματα loser,αυνάνας,παραιτημένος.Οι γκαίυ και πουσταίοι θα έχουν τριπλά εισοδήματα από εσένα εκτός αν αποφασίσεις να γαμάς ανδρικά κωλαράκια οι Λευκοί ιππότες θα σε χύνουν στη μάπα και οι φεμινίστριες θα σε κατουράνε στο υπόγειο της μαμάς σου που θα μένεις με τα επιδόματα.
1ον. Γιατί είσαι τόσο βέβαιος ότι οι Λευκοί Ιππότες, οι Φεμινιστές, οι Μουνοζητιάνοι κλπ είναι ικανότεροι από εμένα σε οποιουδήποτε τύπου μάχη; πως είσαι βέβαιος ότι δεν έχω αυξημένη σωματοδομή, ή δεν είμαι δάσκαλος σε δύο πολεμικές τέχνες;
2ον. Με τους πουσταίους δεν ασχολούμαι, εκτός κι αν ισχυριστούν ότι στην πραγματικότητα είναι γυναίκες. Εκεί απλά αναφέρω τη Βιολογία του Λυκείου, σχετικά με τις διαφορές των αρσενικών και των θηλυκών
3ον. Mgtow σημαίνει ότι ακολουθείς το δικό σου δρόμο για αυτοβελτίωση, εξοικονόμηση πόρων, δημιουργικά χόμπι που να σε κάνουν χαρούμενο. Δεν έχεις την ανάγκη να σε εκτιμήσει θετικά καμία γυναίκα. Δεν παρακαλάς για να πηδήξεις, δεν χαλάς πόρους σε κεράσματα, σε δώρα κλπ δεν γίνεσαι συναισθηματικό ταμπόν για καμία και δεν είσαι αναγκασμένος να κάνεις ότι σε ενδιαφέρουν οι ανοησίες που αραδιάζει. Δεν ακούς γκρίνια. Χαλάς όσα κρίνεις σε σεξεργάτριες. Είσαι πραγματικά ελεύθερος από τα βάρη που έχει ο κάθε άντρας που βρίσκεται σε μακρόχρονη σχέση ή γάμο.
4ον. Δεν να έχεις την παραμικρή ιδέα για τη δουλειά μου, το βαθμό που έχω σε αυτή και τα πιθανά άλλα εισοδήματά μου. Κι όμως, δηλώνεις ότι μένω στο υπόγειο της μαμάς μου. Με λίγα λόγια, η καριέρα του Μέντιουμ, δεν σου ταιριάζει. Καμία Φεμινίστρια δεν μπορεί να με κατουρήσει, αφού δεν ασχολούμαι μαζί της. Κατουράνε όσους ασχολούνται με αυτές και τις παρακαλάνε, ελπίζοντας ότι θα πηδήξουν. Που δεν γίνεται σχεδόν ποτέ