Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
Αν και ελλεεινιδόφατσα,καλά τα λέει

Τα σχολιά των φεμιναζί από κάτω για γέλια

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Εγώ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο mtgow. Ο άνδρας που δε συμβιβάζεται αλλά ταυτόχρονα κλαίει τη μοίρα του και δε γαμαει χωρίς δωράκι; Αυτός είναι ο άλφα; Δηλαδή αν εγώ είμαι ευαίσθητος και ψάχνω μια καλή κοπέλα που δεν είναι σκλάβα του ίματζ, είμαι γκει; Αυτή τι είναι; Και τι μπορώ να κάνω; Να γίνω φουσκωτός; Να κλειστώ σπίτι; Να μισώ τις γυναίκες; Να τις σαπίζω στο ξύλο;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Εγώ δεν κατάλαβα ποιος είναι ο mtgow. Ο άνδρας που δε συμβιβάζεται αλλά ταυτόχρονα κλαίει τη μοίρα του και δε γαμαει χωρίς δωράκι; Αυτός είναι ο άλφα; Δηλαδή αν εγώ είμαι ευαίσθητος και ψάχνω μια καλή κοπέλα που δεν είναι σκλάβα του ίματζ, είμαι γκει; Αυτή τι είναι; Και τι μπορώ να κάνω; Να γίνω φουσκωτός; Να κλειστώ σπίτι; Να μισώ τις γυναίκες; Να τις σαπίζω στο ξύλο;
Και εγω το ιδιο . Δεν λεω οτι τα παιδια δεν εχουν δικιο. Σε ενα ποσοστο 75% εχουν δικιο γιαυτα που κανουν οι γυναικες και την γυναικεια φυση.
Το θεμα ειναι τι κανουμε ποια ειναι η λυση?????????????????
Στα 40+ εχω πηδηξει περισσοτερες (οχι πουτανες) γκομενες απο οσο λενε αυτοι χωρις να ξερω καν τι παιζει.(προτου να καταλαβω και να εξηγησω τι παιζει)

Σε αυτο που με βοηθησαν οχι μονο οι MGTOW  αλλα και ολοι οι αλλοι red pill κτλ  ειναι ενα .

Τωρα ειμαι 40+ ολα αυτα που λενε τα παιδια τα εβλεπα τοσα χρονια γιατι μου συναιβηκαν αλλα δεν ηξερα να τα εξηγησω.εεεεε τωρα μπορω να τα εξηγησω .

Τοτε απλα Δεν υπηρχε  το youtube  και η πληροφορια δεν ηταν ελευθερη
Τωρα που υπαρχει και παλι δεν μπορει καποιος να με καθοδηγηση γιατι η λυση στο προβλημα δεν υπαρχει απλα  σου λενε οι ποιο πολλοι
ελα να σου κανω coaching και μαλακιες.

Την μια εισαι Αλφα την αλλη εισαι βητα. γιατι !!!! οτι και να κανεις αμα στραβωσει η γκομενα ενα τσακ να κανει εχει φυγει  οποτε!!!!

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Ναι δηλαδή οκ βλέπω τα παιδιά αυτά που βάζουν νούμερα στις γυναίκες 1-10. Δηλαδή εγώ ρε φίλε άμα δεν είμαι κούκλος αλλά αντικειμενικά άσχημος, τέλος όλα; Αν βρω δηλαδή μια κοπέλα που δεν είναι όμορφη αλλά οι δυο μας περνάμε σούπερ, είναι μπέτα; Μπέτα γιατί βγαίνω με μπετό; Εξήγα ρε ουρλάουμπερ

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Θυμάμαι ένας mgtow στο βίντεό (ο ελεύθερος άντρας λεγόταν το κανάλι του στο youtube) του είχε πει οτι δεν πρέπει να κάνεις οτι δεν σε νοιάζει που δεν έχεις γκόμενα , αλλά όντως να μην σε νοιάζει , κάπως έτσι αν το θυμάμαι καλά.

Θυμίζει λίγο τον νόμο του πίκερ που λέει οτι δεν έχουμε γκόμενα και δεν μας καίγεται καρφί.

Τωρα στο ποιός είναι ο mgtow υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις , όπως δεν μπορουν να συμφωνουν όλοι οι νεοδημοκράτες (παράδειγμα) σε όλα έτσι και οι mgtow δεν μπορουν να συμφωνουν όλοι σε όλα.

Οι βασικές αρχές όμως είναι οτι δεν παντρεύεσαι και αποφευγεις και τις μακροχρόνιες σχέσεις , ίσως να ξεχνάω και καμία ακόμη.

Για περισσότερα δες αν θες το κανάλι του greek mgtow στο bitchute.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Θυμάμαι ένας mgtow στο βίντεό (ο ελεύθερος άντρας λεγόταν το κανάλι του στο youtube) του είχε πει οτι δεν πρέπει να κάνεις οτι δεν σε νοιάζει που δεν έχεις γκόμενα , αλλά όντως να μην σε νοιάζει , κάπως έτσι αν το θυμάμαι καλά.

Θυμίζει λίγο τον νόμο του πίκερ που λέει οτι δεν έχουμε γκόμενα και δεν μας καίγεται καρφί.

Τωρα στο ποιός είναι ο mgtow υπάρχουν διάφορες προσεγγίσεις , όπως δεν μπορουν να συμφωνουν όλοι οι νεοδημοκράτες (παράδειγμα) σε όλα έτσι και οι mgtow δεν μπορουν να συμφωνουν όλοι σε όλα.

Οι βασικές αρχές όμως είναι οτι δεν παντρεύεσαι και αποφευγεις και τις μακροχρόνιες σχέσεις , ίσως να ξεχνάω και καμία ακόμη.

Για περισσότερα δες αν θες το κανάλι του greek mgtow στο bitchute.

Φίλε χωρίς να θέλω να γίνω καυστικός αλλά μεγαλύτερη μαλακια δεν έχω ακούσει ξανά. Τι θα πει να μη σε νοιάζει που δεν έχεις γκομενα; Το να έχεις σχέση με το αντίθετο φύλλο ή έστω να μιλάς είναι το νορμαλ. Το δε με νοιάζει δε τις έχω ανάγκη είναι ο ορισμός της κατάθλιψης, βασικά όχι μόνο αυτό αλλά κλείνεις στην κυριολεξία την έκκριση ορμονών στην υποφυση έτσι (άκου με κάτι ξέρω). Οι βίζιτες ρε μπρο είναι η ξεφτίλα του αντρικού πληθυσμού. Να μπορεί να βρει γκομενα και να είναι χαρούμενος ο μπόγος δίπλα (χωρίς φράγκα ούτε γκλαμουριες) και συ να είσαι δίπλα μοναχος και να τον σχολιάζεις ενώ πας να πάρεις ταξί για να γαμησεις είτε το πτώμα στο μπουρδελο μετά τον πακι, είτε την τυπισσα στο χοτελ που περιμένει να στα φάει για μισή ώρα μπες βγες με λιπαντικό.

Είμαστε σοβαροί;

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φίλε χωρίς να θέλω να γίνω καυστικός αλλά μεγαλύτερη μαλακια δεν έχω ακούσει ξανά. Τι θα πει να μη σε νοιάζει που δεν έχεις γκομενα; Το να έχεις σχέση με το αντίθετο φύλλο ή έστω να μιλάς είναι το νορμαλ. Το δε με νοιάζει δε τις έχω ανάγκη είναι ο ορισμός της κατάθλιψης, βασικά όχι μόνο αυτό αλλά κλείνεις στην κυριολεξία την έκκριση ορμονών στην υποφυση έτσι (άκου με κάτι ξέρω). Οι βίζιτες ρε μπρο είναι η ξεφτίλα του αντρικού πληθυσμού. Να μπορεί να βρει γκομενα και να είναι χαρούμενος ο μπόγος δίπλα (χωρίς φράγκα ούτε γκλαμουριες) και συ να είσαι δίπλα μοναχος και να τον σχολιάζεις ενώ πας να πάρεις ταξί για να γαμησεις είτε το πτώμα στο μπουρδελο μετά τον πακι, είτε την τυπισσα στο χοτελ που περιμένει να στα φάει για μισή ώρα μπες βγες με λιπαντικό.

Είμαστε σοβαροί;
Αυτο που καταλαβαινω εγω απο mgtow ειναι μην  τις εχεις επικεντρο τις ζωης σου γιατι θα σε πουλησουν για τον επομενο.  Δεν εχει αδικο
τα διαζυγια βγαινου κατα 90 % μετα απο αιτηση γυναικας . Ολοι ξερουμε οτι οι γυναικες κανουνε mokneybranching  απο εσενα παει κατευθειαν σε εμενα αμα την καλυπτω  κτλ κτλ
δες και το νομο μπριφολτ που ειχε βρει το 1920 νομιζω ισως και αλλη χρονια και θα καταλαβει τιγινοταναι απο τοτε.
Αμα γουσταρεις παρε και τις δεκα εντολες και θα καταλαβαεις τι γινοταναι ακομα πιο παλια. οχι μηχεια λεει μια εντολη ....
ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝΑΙ ΤΟΤΕ  και το παραμυθι τις θρησκειας σκεφτηκε να γραψει για να την γλυτωσουνε οι αντρες τοτε.

οι γυναιακες τοτε θα γαμιοντουσαν αβερτα κουβερτα και αμα μιλουσες σε σκοτωνε ο γκομενος τις μεχρι να τον σκοτωσει ο επομενο γκομενος τις  και παει λεγοντας .

τα στοιχεια ειναι παντα εκει απλα πρεπει να εχεις την ορεξη να τα δεις. Γιατι ?? γιατι αμα τα δεις  ισως ξενερωσεις και ειναι γαμωτο να ξενερωνεις μεσα σε μια τοσο ωραια ζωη
Γιατι η ζωη ειναι ωραια ωραια σαν το μουνι οταν τυο χυνεις και οι γκομενα τρεμει.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Φίλε δε διαφωνώ μαζί σου απλά αν τη σχέση σου ή τις γυναίκες τις βλέπεις σαν εχθρό που περιμένει να σου τη φέρει, τότε γαμησε τα. Εφιάλτης. Και μετά λέει ο άλλος δεν τις έχουμε ανάγκη κλπ. Εγώ λέω μήπως ψάχνουμε τη λάθος γυναίκα; Μήπως δεν έχουμε αναπτύξει - λόγω έλλειψης σχέσεων και εμπειριών μικροί - καλά φίλτρα για το τι είναι η κάθε μια; Μήπως επειδή το καίμε στις τάνες ξεχνάμε τι κριτήρια θελουμε σε μια πραγματική γυναίκα; Δηλαδή να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα. Καλό και το κλάμα αλλά αν εγώ δε μπορώ να γίνω Συσσοβίτης με δερματινιά, πάει να πει ότι τελείωσα σαν άντρας; Ή μήπως οι γυναίκες έχοντας αναπτύξει κακό σκανερ βλέπουν τι μπούφος και άβγαλτος είμαι και με χειρίζονται ανάλογα (πιστολιά ή ξεζουμισμα);

Λέω εγώ τώρα.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Φίλε δε διαφωνώ μαζί σου απλά αν τη σχέση σου ή τις γυναίκες τις βλέπεις σαν εχθρό που περιμένει να σου τη φέρει, τότε γαμησε τα. Εφιάλτης. Και μετά λέει ο άλλος δεν τις έχουμε ανάγκη κλπ. Εγώ λέω μήπως ψάχνουμε τη λάθος γυναίκα; Μήπως δεν έχουμε αναπτύξει - λόγω έλλειψης σχέσεων και εμπειριών μικροί - καλά φίλτρα για το τι είναι η κάθε μια; Μήπως επειδή το καίμε στις τάνες ξεχνάμε τι κριτήρια θελουμε σε μια πραγματική γυναίκα; Δηλαδή να το δούμε λίγο αλλιώς το θέμα. Καλό και το κλάμα αλλά αν εγώ δε μπορώ να γίνω Συσσοβίτης με δερματινιά, πάει να πει ότι τελείωσα σαν άντρας; Ή μήπως οι γυναίκες έχοντας αναπτύξει κακό σκανερ βλέπουν τι μπούφος και άβγαλτος είμαι και με χειρίζονται ανάλογα (πιστολιά ή ξεζουμισμα);

Λέω εγώ τώρα.
Γιαυτο λεω και εγω εστω οτι ξερουμε  το προβλημα τοτε ποια ειναι η λυση? Γιατι ολα τα προβληματα εχουν λυση. Δε αλλιως μηπως καιγομαστε αντρες γυναικες απο μονοι μας .
Οτι ξερεις  ξερω .
Αλλα το οτι υπαρχει προβλημα ειναι το μονο σιγουρο. Αυτο ειναι το μονο σιγουρο.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Σαν λύση εγώ βλέπω να αλλάξουμε τα κριτήρια με τα οποία προσεγγίζουμε τις γυναίκες. Εννοώ να ανοίξουμε λίγο την πόρτα στον ψυχικό μας κόσμο και να ψάξουμε με βάση αυτό. Χωρίς την εμφάνιση. Να μπει σε δεύτερο ρόλο ή βασικά σε κανένα ρόλο. Εγώ το ψήνω να πάω με φίλους σε στέκια που δε θα πήγαινα συνήθως. Να πάω σε μια βιβλιοθήκη, σε μια έκθεση, σε ένα θέατρο, με πιάνεις; Κάπου που πάνε γυναίκες που καλλιεργούν άλλα πράγματα όχι το Ίνστα τους. Να ψάχνω ξέροντας ακριβώς τι ψάχνω, άρα και σε ότι γνωριμίας κάνω θα ξέρω ακριβώς τι να ρωτήσω γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει. Όταν ακούω τύπους να κερνάνε ποτά με το ρολόι στο χέρι για να κάνουν κίνηση να γαμησουν σε ένα χοτελ πεθαίνω στο γέλιο. Αυτή γ φάση του κερνάς ποτό για να γαμησεις τρεις ώρες μετά δε ξέρω γιατί, ήρθε από Αμερική.

fylobios30

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Δεκ 2012
Κριτικές
2
Like
2.207
Πόντοι
606
Σαν λύση εγώ βλέπω να αλλάξουμε τα κριτήρια με τα οποία προσεγγίζουμε τις γυναίκες. Εννοώ να ανοίξουμε λίγο την πόρτα στον ψυχικό μας κόσμο και να ψάξουμε με βάση αυτό. Χωρίς την εμφάνιση. Να μπει σε δεύτερο ρόλο ή βασικά σε κανένα ρόλο. Εγώ το ψήνω να πάω με φίλους σε στέκια που δε θα πήγαινα συνήθως. Να πάω σε μια βιβλιοθήκη, σε μια έκθεση, σε ένα θέατρο, με πιάνεις; Κάπου που πάνε γυναίκες που καλλιεργούν άλλα πράγματα όχι το Ίνστα τους. Να ψάχνω ξέροντας ακριβώς τι ψάχνω, άρα και σε ότι γνωριμίας κάνω θα ξέρω ακριβώς τι να ρωτήσω γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει.

Καλή ιδέα. Εκεί παίζεις ωραίο παιχνίδι . ΠΑΛΙ ΘΑ ΠΑΣ ΓΙΑ ΟΜΟΡΦΗ ΟΜΩΣ, δεν θα πας για πατσόλα.
Απλά πιο διακριτικά όμορφη και ντυμένη , όχι σαν μπαρίστα στη μύκονο.
Και όταν είσαι μάγκας, δεν δείχνεις ληγούρης στις γκόμενες. Βασικά δεν δείχνεις να τις αντιμετωπίζεις σαν γκόμενες.
Το παίζεις ότι απλά είσαι κοινωνικός. Και δίνεις μια ευκαιρία να γνωριστείτε !
Μια φορά . Οπότε πρέπει να ... βρεθείτε πάλι . ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΥΤΑ,ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΝΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΕΧΤΕΙ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΝΑΥΑΓΙΟ ΓΙΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑ

Όταν βρεθεί μαζί σου ... προχωράς σε έργα . ΠΟΤΕ ΛΟΓΙΑ. Δεν λες λόγια με γυναίκες.
Είναι σαν μια ζουμερή μπριζόλα.ΔΕΝ ΛΕΣ ΣΤΗ ΜΠΡΙΖΟΛΑ , ΤΩΡΑ ΘΑ ΣΕ ΚΟΨΩ , ΘΑ ΣΕ ΔΑΓΚΩΣΩ , ΘΑ ΣΕ ΚΑΝΩ ΚΟΜΜΑΤΙΑ, ΘΑ ΣΕ ΦΑΩ !
Ορμάς και την τρως !!!!!!

Αν δεν κάτσει , πας σε επόμενη . Αμέσως.
Η προηγούμενη διαγράφεται , δεν υπάρχει, δεν την ξέρεις.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σαν λύση εγώ βλέπω να αλλάξουμε τα κριτήρια με τα οποία προσεγγίζουμε τις γυναίκες. Εννοώ να ανοίξουμε λίγο την πόρτα στον ψυχικό μας κόσμο και να ψάξουμε με βάση αυτό. Χωρίς την εμφάνιση. Να μπει σε δεύτερο ρόλο ή βασικά σε κανένα ρόλο. Εγώ το ψήνω να πάω με φίλους σε στέκια που δε θα πήγαινα συνήθως. Να πάω σε μια βιβλιοθήκη, σε μια έκθεση, σε ένα θέατρο, με πιάνεις; Κάπου που πάνε γυναίκες που καλλιεργούν άλλα πράγματα όχι το Ίνστα τους. Να ψάχνω ξέροντας ακριβώς τι ψάχνω, άρα και σε ότι γνωριμίας κάνω θα ξέρω ακριβώς τι να ρωτήσω γιατί πραγματικά με ενδιαφέρει. Όταν ακούω τύπους να κερνάνε ποτά με το ρολόι στο χέρι για να κάνουν κίνηση να γαμησουν σε ένα χοτελ πεθαίνω στο γέλιο. Αυτή γ φάση του κερνάς ποτό για να γαμησεις τρεις ώρες μετά δε ξέρω γιατί, ήρθε από Αμερική.

Εγώ προτείνω σαν λύση να φάμε καμιά πούτσα στον κώλο τελικά για να κατανοήσουμε καλύτερα τη γυναικεία ψυχολογία και να έρθουμε σε επαφή με τον ψυχικό τους κόσμο.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.

qertq

Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Κριτικές
1
Like
247
Πόντοι
36
Σε εκθεσεις παιζζει πολλη γκομενα πηγαινα καποτε μηπως και βγαλω καμμια , επερνα και μια φιλη μαζι και ξεκαρφωμα.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Αν και ελλεεινιδόφατσα,καλά τα λέει

Τα σχολιά των φεμιναζί από κάτω για γέλια
Αυτό το βίντεο δέχτηκε μεγάλη επίθεση από φεμινίστριες γιατί έγινε γνωστό από τον mikeius , αλλιώς θα είχε πάλι αρνητικά σχόλια αλλά λιγότερα.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Εγώ προτείνω σαν λύση να φάμε καμιά πούτσα στον κώλο τελικά για να κατανοήσουμε καλύτερα τη γυναικεία ψυχολογία και να έρθουμε σε επαφή με τον ψυχικό τους κόσμο.

Ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε εδώ μέσα γαμώ την πουτάνα μου γαμώ.

Άμα θες σε ρίχνω ένα εγώ.

Σε εκθεσεις παιζζει πολλη γκομενα πηγαινα καποτε μηπως και βγαλω καμμια , επερνα και μια φιλη μαζι και ξεκαρφωμα.

Ισχύει. Απλά ξες με τη λογική του αν θες γυναίκα που να μην είναι γκλάμουρ και φτηνή ή τάνα, ε μη πας στο Λόχαν ν απλώσεις δίχτυα ...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.785
Πόντοι
3.656

Αν ενδιαφέρεσαι πραγματικά να μάθεις, δες βίντεο της Κοινότητας. Το να πετάς τις παραπάνω ερωτήσεις, τις οποίες έχεις σοφιστεί αυθαίρετα, μάλλον δεν βοηθάει κανένα. Ρώτησε, μελέτησε ψάξε, κι ύστερα μπορείς ΙΣΩΣ να βγάλεις κάποιο συμπέρασμα. Τώρα πετάς ασυναρτησίες, δεν γνωρίζω ποια έιναι η πραγματική σου ατζέντα

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ναι δηλαδή οκ βλέπω τα παιδιά αυτά που βάζουν νούμερα στις γυναίκες 1-10. Δηλαδή εγώ ρε φίλε άμα δεν είμαι κούκλος αλλά αντικειμενικά άσχημος, τέλος όλα; Αν βρω δηλαδή μια κοπέλα που δεν είναι όμορφη αλλά οι δυο μας περνάμε σούπερ, είναι μπέτα; Μπέτα γιατί βγαίνω με μπετό; Εξήγα ρε ουρλάουμπερ
Οκ,
Νουμερα στις γυναικες 1-10 αν εννοεις το rating την εξωτερικη τους εμφανιση δηλαδη.
Δεν καταλαβα την ερωτηση. Να μην τις αξιολογουμε? Δλδ η χοντρη 1,60 ειναι το ιδιο με την καλλιγραμμη?

Δεν συμφωνω πως ο αντρας πρεπει να ειναι κουκλος.
Εκπροσωπος του ωραιου φυλου ειναι η γυναικα. Αυτη πρεπει να ενδιαφερετε για την εξωτερικη της εμφανιση.
Ο αντρας να γυμναζεται επειδη το θελει κ για λογους υγειας. Σε καμμια περιπτωση για να αρεσει. Ενταξει οχι ατημελητος και βρωμυλος αλλα καθαρος και αξιοπρεπης.

Αν βγαινεις με κοπελα που δεν ειναι ομορφη αλλα περνας ΕΣΥ καλα, πολυ καλα κανεις.
Εμεις ενημερωνουμε για τους κινδυνους που ακολουθουν συνηθως σχεσεις με γαμους και παιδια.
Beta οχι απο το μπετό.
Beta σημαινει βητα. Οτι δεν εισαι αλφα κατηγορια αλλα εισαι beta.
Μη σε στενοχωρει αυτο. Στην πραγματοκοτητα το 98% των αντρων ειμαστε beta.

Κατα την γνωμη μου επρεπε να υπαρχουν κι αλλες κατηγοριες ,τουλαχιστον gamma και delta.

Πιστευω να σε καλυψα...

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Οκ,
Νουμερα στις γυναικες 1-10 αν εννοεις το rating την εξωτερικη τους εμφανιση δηλαδη.
Δεν καταλαβα την ερωτηση. Να μην τις αξιολογουμε? Δλδ η χοντρη 1,60 ειναι το ιδιο με την καλλιγραμμη?

Δεν συμφωνω πως ο αντρας πρεπει να ειναι κουκλος.
Εκπροσωπος του ωραιου φυλου ειναι η γυναικα. Αυτη πρεπει να ενδιαφερετε για την εξωτερικη της εμφανιση.
Ο αντρας να γυμναζεται επειδη το θελει κ για λογους υγειας. Σε καμμια περιπτωση για να αρεσει. Ενταξει οχι ατημελητος και βρωμυλος αλλα καυαρος και αξιοπρεπης.

Αν βγαινεις με κοπελα που δεν ειναι ομορφη αλλα περνας ΕΣΥ καλα, πολυ καλα κανεις.
Εμεις ενημερωνουμε για τους κινδυνους που ακολουθουν συνηθως σχεσεις με γαμους και παιδια.
Beta οχι απο το μπετό.
Beta σημαινει βητα. Οτι δεν εισαι αλφα κατηγορια αλλα εισαι beta.
Μη σε στενοχωρει αυτο. Στην πραγματοκοτητα το 98% των αντρων ειμαστε beta.

Κατα την γνωμη μου επρεπε να υπαρχουν κι αλλες κατηγοριες ,τουλαχιστον gamma και delta.

Πιστευω να σε καλυψα...

Φίλε θέλω πραγματικά να σε σώσω αλλά ξέρω ότι δε θα πετύχει. Απλά το μόνο που αναρωτιέμαι είναι τι τραύμα έχετε υποστεί για να φτάσετε εδώ, γιατί και γω έχω περάσει διάφορα αλλά κρατιέμαι οκ.

Δε βαριέσαι, θα γράψω ένα-δυο πράγματα.

- Βαθμολογίες σε γυναίκες είναι ότι πιο παιδιάστικο και ηλιθιο υπάρχει. Το ίδιο και σε άντρες.
- το γυμναστήριο είναι μόνο για όσους έχουν θέμα με το σώμα τους, οι γυναίκες δε δίνουν δεκάρα για το αν γυμνάζεσαι.
- τα μπετά χτίζουν, η χοντρή που κοροϊδεύεις την έλιωσε στο γαμησι ο Κωστακης από δίπλα και τώρα ο Κωστακης έμαθε και γαμαει «δεκάρι».

Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται η ανάγκη για αγοραίο έρωτα είναι με τρανς κοπέλα γιατί είναι δυσεύρετη κατηγορία (όχι ότι δε μπορείς να τις βρεις έξω αλλά τεσπα).

Εγώ σου λέω το εξής: η μέρα που θα αποδεχτείς πραγματικά τον εαυτό σου όπως είναι, είναι η μέρα που θα αρχίσεις να ζεις. Όλο αυτό το self improvement είναι ένα τούνελ δίχως τέλος, γιατί πάντα υπάρχει λόγος και τρόπος να βρεις κουσούρι και να το διορθώσεις. Φυσικά ούτε εγώ είμαι σε εκείνο το σημείο, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. Αλλά ελπίζω. Είναι δύσκολη η ζωή όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου φίλε. Όλες αυτές οι μπαρούφες που διαβάζεις και αραδιάζεις είναι απλά η απόρροια δυστυχισμένων ανθρώπων που ποτέ δεν αγάπησαν τον εαυτό τους καο λανθασμένα υπέθεσαν ότι δεν τους αγάπησε κανένας. Από αυτά βγαίνουν οι μισογύνηδες, άλλοι τα ρίχνουν στο κράτος, άλλοι στις παρέες, ηλικία, πανσέληνο, κλπ.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Φίλε θέλω πραγματικά να σε σώσω αλλά ξέρω ότι δε θα πετύχει. Απλά το μόνο που αναρωτιέμαι είναι τι τραύμα έχετε υποστεί για να φτάσετε εδώ, γιατί και γω έχω περάσει διάφορα αλλά κρατιέμαι οκ.

Δε βαριέσαι, θα γράψω ένα-δυο πράγματα.

- Βαθμολογίες σε γυναίκες είναι ότι πιο παιδιάστικο και ηλιθιο υπάρχει. Το ίδιο και σε άντρες.
- το γυμναστήριο είναι μόνο για όσους έχουν θέμα με το σώμα τους, οι γυναίκες δε δίνουν δεκάρα για το αν γυμνάζεσαι.
- τα μπετά χτίζουν, η χοντρή που κοροϊδεύεις την έλιωσε στο γαμησι ο Κωστακης από δίπλα και τώρα ο Κωστακης έμαθε και γαμαει «δεκάρι».

Η μόνη περίπτωση που δικαιολογείται η ανάγκη για αγοραίο έρωτα είναι με τρανς κοπέλα γιατί είναι δυσεύρετη κατηγορία (όχι ότι δε μπορείς να τις βρεις έξω αλλά τεσπα).

Εγώ σου λέω το εξής: η μέρα που θα αποδεχτείς πραγματικά τον εαυτό σου όπως είναι, είναι η μέρα που θα αρχίσεις να ζεις. Όλο αυτό το self improvement είναι ένα τούνελ δίχως τέλος, γιατί πάντα υπάρχει λόγος και τρόπος να βρεις κουσούρι και να το διορθώσεις. Φυσικά ούτε εγώ είμαι σε εκείνο το σημείο, αλλιώς δε θα ήμουν εδώ. Αλλά ελπίζω. Είναι δύσκολη η ζωή όταν δεν αγαπάς τον εαυτό σου φίλε. Όλες αυτές οι μπαρούφες που διαβάζεις και αραδιάζεις είναι απλά η απόρροια δυστυχισμένων ανθρώπων που ποτέ δεν αγάπησαν τον εαυτό τους καο λανθασμένα υπέθεσαν ότι δεν τους αγάπησε κανένας. Από αυτά βγαίνουν οι μισογύνηδες, άλλοι τα ρίχνουν στο κράτος, άλλοι στις παρέες, ηλικία, πανσέληνο, κλπ.
Δεν ξερω τι πινεις τυπε αλλα αυτο που πινεις ειναι πολυ καλο.

Εμενα με 3 επίσημα διαζυγια να με σωσεις εσυ?

Υποθεσεις επι υποθεσεων κανεις. Σαββιδης σταϊλ.

Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα τυπε. Ακολουθησε την πορεια σου.

Τελος

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom