fgfgfgfg
Μέλος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2020
- Like
- 21
- Πόντοι
- 0
Δεν ξερω τι πινεις τυπε αλλα αυτο που πινεις ειναι πολυ καλο.
Εμενα με 3 επίσημα διαζυγια να με σωσεις εσυ?
Υποθεσεις επι υποθεσεων κανεις. Σαββιδης σταϊλ.
Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα τυπε. Ακολουθησε την πορεια σου.
Τελος
Πρώτον το ότι έχεις τρια διαζύγια δε σημαίνει ότι απέκτησες εμπειρία. Δεύτερον μη με συγκρίνεις με τον ηλιθιο. Τρίτον λάρωσε με τις προστακτικές. Όχι μόνο είσαι για κλάμματα, είχες το θράσος να νομίζεις ότι κάποιος που πήρε το χρόνο να κατέβει κάτω στα σκατα που επιπλέεις για να βοηθήσει, είναι άξιος ειρωνίας. Με τρια διαζύγια είσαι άνω των σαράντα. ΕΙσαι λοιπόν ένας σαραντάρης ή πενηντάρης που απέτυχε τρεις φορές να μείνει με μια γυναίκα λόγω της πλήρης άγνοιας σου για το αντίθετο φύλο. Και τώρα ως μεσήλικας βαθμολογεις γυναίκες σαν έφηβος ενώ πνιγείς τον πόνο σου με τάνες δυο φορές το μήνα προσπαθώντας παράλληλα μέσω του Ίντερνετ να μάθεις επιτέλους τι πήγε τόσο στραβά. Fast forward στο σήμερα και είσαι ακόμα στάσιμος όπως την πρώτη μέρα που ξεκίνησες το ταξίδι της ανακάλυψης της γυναικείας ψυχοσύνθεσης. Περίμενε όμως, δεν είναι αυτό που προσπάθησες να ανακαλύψεις. Στην πραγματικότητα δεν ήθελες ποτέ να μάθεις, γιατί εκτός των άλλων είσαι και νάρκισσος (στο χωριό μου τους λέμε μπούφους). Αυτό που ήθελες ήταν να βρεις ένα κράτημα και μια δικαιολογία για να αποποιηθείς των ευθυνών για τα χάλια σου.
Αβαταρ με έναν ηλιθιο να γελάει και να σου λέει «εγώ ξέρω, όλα καλά».
Αυτό που πίνω δε θα το βρεις πουθενά πασά μου, φυτρώνει στο δωμάτιο δίπλα. Απλά την επόμενη φορά προσπάθησε να είσαι σοβαρός. Το «επίσημα» στα διαζύγια ήταν λέξη που χρησιμοποιήθηκε για να δώσει βαρύτητα, λες και έτσι θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά.
Καλό βράδυ.