Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Δεν ξερω τι πινεις τυπε αλλα αυτο που πινεις ειναι πολυ καλο.

Εμενα με 3 επίσημα διαζυγια να με σωσεις εσυ?

Υποθεσεις επι υποθεσεων κανεις. Σαββιδης σταϊλ.

Δεν εισαι υποχρεωμενος για τιποτα τυπε. Ακολουθησε την πορεια σου.

Τελος

Πρώτον το ότι έχεις τρια διαζύγια δε σημαίνει ότι απέκτησες εμπειρία. Δεύτερον μη με συγκρίνεις με τον ηλιθιο. Τρίτον λάρωσε με τις προστακτικές. Όχι μόνο είσαι για κλάμματα, είχες το θράσος να νομίζεις ότι κάποιος που πήρε το χρόνο να κατέβει κάτω στα σκατα που επιπλέεις για να βοηθήσει, είναι άξιος ειρωνίας. Με τρια διαζύγια είσαι άνω των σαράντα. ΕΙσαι λοιπόν ένας σαραντάρης ή πενηντάρης που απέτυχε τρεις φορές να μείνει με μια γυναίκα λόγω της πλήρης άγνοιας σου για το αντίθετο φύλο. Και τώρα ως μεσήλικας βαθμολογεις γυναίκες σαν έφηβος ενώ πνιγείς τον πόνο σου με τάνες δυο φορές το μήνα προσπαθώντας παράλληλα μέσω του Ίντερνετ να μάθεις επιτέλους τι πήγε τόσο στραβά. Fast forward στο σήμερα και είσαι ακόμα στάσιμος όπως την πρώτη μέρα που ξεκίνησες το ταξίδι της ανακάλυψης της γυναικείας ψυχοσύνθεσης. Περίμενε όμως, δεν είναι αυτό που προσπάθησες να ανακαλύψεις. Στην πραγματικότητα δεν ήθελες ποτέ να μάθεις, γιατί εκτός των άλλων είσαι και νάρκισσος (στο χωριό μου τους λέμε μπούφους). Αυτό που ήθελες ήταν να βρεις ένα κράτημα και μια δικαιολογία για να αποποιηθείς των ευθυνών για τα χάλια σου.

Αβαταρ με έναν ηλιθιο να γελάει και να σου λέει «εγώ ξέρω, όλα καλά».

Αυτό που πίνω δε θα το βρεις πουθενά πασά μου, φυτρώνει στο δωμάτιο δίπλα. Απλά την επόμενη φορά προσπάθησε να είσαι σοβαρός. Το «επίσημα» στα διαζύγια ήταν λέξη που χρησιμοποιήθηκε για να δώσει βαρύτητα, λες και έτσι θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά.

Καλό βράδυ.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Πρώτον το ότι έχεις τρια διαζύγια δε σημαίνει ότι απέκτησες εμπειρία. Δεύτερον μη με συγκρίνεις με τον ηλιθιο. Τρίτον λάρωσε με τις προστακτικές. Όχι μόνο είσαι για κλάμματα, είχες το θράσος να νομίζεις ότι κάποιος που πήρε το χρόνο να κατέβει κάτω στα σκατα που επιπλέεις για να βοηθήσει, είναι άξιος ειρωνίας. Με τρια διαζύγια είσαι άνω των σαράντα. ΕΙσαι λοιπόν ένας σαραντάρης ή πενηντάρης που απέτυχε τρεις φορές να μείνει με μια γυναίκα λόγω της πλήρης άγνοιας σου για το αντίθετο φύλο. Και τώρα ως μεσήλικας βαθμολογεις γυναίκες σαν έφηβος ενώ πνιγείς τον πόνο σου με τάνες δυο φορές το μήνα προσπαθώντας παράλληλα μέσω του Ίντερνετ να μάθεις επιτέλους τι πήγε τόσο στραβά. Fast forward στο σήμερα και είσαι ακόμα στάσιμος όπως την πρώτη μέρα που ξεκίνησες το ταξίδι της ανακάλυψης της γυναικείας ψυχοσύνθεσης. Περίμενε όμως, δεν είναι αυτό που προσπάθησες να ανακαλύψεις. Στην πραγματικότητα δεν ήθελες ποτέ να μάθεις, γιατί εκτός των άλλων είσαι και νάρκισσος (στο χωριό μου τους λέμε μπούφους). Αυτό που ήθελες ήταν να βρεις ένα κράτημα και μια δικαιολογία για να αποποιηθείς των ευθυνών για τα χάλια σου.

Αβαταρ με έναν ηλιθιο να γελάει και να σου λέει «εγώ ξέρω, όλα καλά».

Αυτό που πίνω δε θα το βρεις πουθενά πασά μου, φυτρώνει στο δωμάτιο δίπλα. Απλά την επόμενη φορά προσπάθησε να είσαι σοβαρός. Το «επίσημα» στα διαζύγια ήταν λέξη που χρησιμοποιήθηκε για να δώσει βαρύτητα, λες και έτσι θα σε πάρει κανείς στα σοβαρά.

Καλό βράδυ.

Τρικυμία εν κρανιω

100% λαθος σε ολες τις υποθεσεις που κανεις. Πως τα καταφερνεις?

Ο νεος σαββιδης

Μην ασχολεισαι μαζι μου.

Καλο βραδυ

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Τρικυμία εν κρανιω

100% λαθος σε ολες τις υποθεσεις που κανεις. Πως τα καταφερνεις?

Ο νεος σαββιδης

Μην ασχολεισαι μαζι μου.

Καλο βραδυ

By all means, διόρθωσε μας. Ο Σαβιδης είναι ίδιος εσυ, τα ίδια φόρουμ διαβάζετε τις ίδιες βλακείες γράφετε. Στα ίδια μήκη βλακείας Κινήστε αλλά επειδή επιτέλους έγινε ντεμοντέ ο μπούφος, τον πετάς σαν προσβολή τώρα σε μένα επειδή σε έκανα να κλαις μερικά ποστ πιο πάνω. Άντε καλά. Είπαμε, ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Βαθμολόγησε με την άλλη φορά.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
By all means, διόρθωσε μας. Ο Σαβιδης είναι ίδιος εσυ, τα ίδια φόρουμ διαβάζετε τις ίδιες βλακείες γράφετε. Στα ίδια μήκη βλακείας Κινήστε αλλά επειδή επιτέλους έγινε ντεμοντέ ο μπούφος, τον πετάς σαν προσβολή τώρα σε μένα επειδή σε έκανα να κλαις μερικά ποστ πιο πάνω. Άντε καλά. Είπαμε, ότι σε κάνει να νιώθεις ασφαλής. Βαθμολόγησε με την άλλη φορά.
Τυπε καλως η κακως αυτο ειναι ενα θρεντ σχετικο με mgtow.
Ασχετα αν εσυ συμφωνεις ή οχι ,που δεν μας ενδιαφερει κιολας.

Ανοιξε ενα αλλο θρεντ να γραφεις τα δικα σου κ μην μας ζαλιζεις τα μεζεα.
Εγω δεν προκειτε να ασχοληθω με εκεινο εφοσον δεν συμφωνω.

Α και που σαι...
Μου εχεις κανεις την μουρη κρεας πωπω...

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Τυπε καλως η κακως αυτο ειναι ενα θρεντ σχετικο με mgtow.
Ασχετα αν εσυ συμφωνεις ή οχι ,που δεν μας ενδιαφερει κιολας.

Ανοιξε ενα αλλο θρεντ να γραφεις τα δικα σου κ μην μας ζαλιζεις τα μεζεα.
Εγω δεν προκειτε να ασχοληθω με εκεινο εφοσον δεν συμφωνω.

Α και που σαι...
Μου εχεις κανεις την μουρη κρεας πωπω...

Βρε νάρκισσε της κακιάς ώρας... διορθώνοντας εσένα μαθαίνουν τα νέα παιδιά στο φόρουμ. Δεν είναι καν για σένα τα ποστ αυτά, τρια διαζύγια έχεις, τι ζημιά να σου κάνω; Όταν το 4chan ήταν στα ντουζένια του ήσουν ακόμα στο πρώτο διαζύγιο. Αυτά που αραδιάζεις - στο ξαναλέω - είναι θεωρίες χαζές που δεν οφελούν κανέναν.

Το μόνο χειρότερο από ένα μπουφο είναι ένας νάρκισσος μπούφος. Ο απλός μπούφος μπορεί να αλλάξει, ο νάρκισσος βάζει παροπίδες και μένει στάσιμος. Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι γιατί πήρες τρια διαζύγια αν και δύσκολα να το πιστέψω.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Ουτε μια μερα στο σαιτ κι εχει ηδη 74 μηνυματα.

Το επομενο hot thing του σαιτ.

Εσυ μου ζητησες να σου απαντησω.
Δεν θελω να το ξανακανω.
Δεν θελω να σου μιλαω/γραφω

Βρες καναν ομοιο σου να προκαλειστε κ να προσβαλεστε

Ξεκουβαλα

Συνημμένα

• 20200615_003841.jpg
    20200615_003841.jpg
    109,2 KB · Εμφανίσεις: 62

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Ουτε μια μερα στο σαιτ κι εχει ηδη 74 μηνυματα.

Το επομενο hot thing του σαιτ.

Εσυ μου ζητησες να σου απαντησω.
Δεν θελω να το ξανακανω.
Δεν θελω να σου μιλαω/γραφω

Βρες καναν ομοιο σου να προκαλειστε κ να προσβαλεστε

Ξεκουβαλα

50 χρόνων άνθρωπος δε μπορεί να κάνει διάλογο για θέμα που ο ίδιος δημιούργησε. Αν εσυ έχεις τρια διαζύγια - που μάλλον δεν έχεις - τα δυο τουλάχιστον είναι προξενιά. Και ο Ρος είχε τρια διαζύγια αλλά κατέληξε με την Άνιστον, εσυ γιατί κατέληξες να διαβάζεις θεωρίες συνομωσίας;

Τελοσπάντων, το θέμα είναι ότι κάθε ένας με στοιχειώδη λογική όταν διαβάζει αυτά που γράφεις γελάει. Αυτά περί άλφα, βήτα, ένα ως δέκα, κλπ.

Καλύτερα πες μας για τα διαζύγια σου.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Τύπε fgfgfgfg , όπως σου είπε και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ δες πρώτα μερικά mgtow βίντεο και βγάλε μετά συμπέρασμα για τους mgtow , αν δεν συμφωνείς με αυτά που λένε δικαίωμά σου.

Ενδεικτικό βίντεο είναι και το παρακάτω σχετικό με το θέμα , φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να συμφωνήσει με όλα όσα λέει στο βίντεο , ακόμα και αν θεωρεί τον εαυτό του mgtow.

Η κάποιος άλλος μπορεί να συμφωνεί με αυτά που λένε οι mgtow αλλά να μην έχει ακούσει καν τον όρο mgtow.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.690
Πόντοι
736
Τι γνώμη έχετε για το blackpill σε σχέση με το redpill?
Είχα ποστάρει ένα σχετικό βίντεο πριν λίγο καιρό

Βασικά δεν θυμάμαι μπορεί να ηταν και άλλο το βίντεο , ηταν ένα που έλεγε για διαφορές red pill και black pill μπορεί να μην ηταν αυτό.

Εδω λένε για το black pill και νομίζω κάνουν και συγκρίσεις με το red pill

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Τύπε fgfgfgfg , όπως σου είπε και ο ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ δες πρώτα μερικά mgtow βίντεο και βγάλε μετά συμπέρασμα για τους mgtow , αν δεν συμφωνείς με αυτά που λένε δικαίωμά σου.

Ενδεικτικό βίντεο είναι και το παρακάτω σχετικό με το θέμα , φυσικά δεν είναι υποχρεωμένος κάποιος να συμφωνήσει με όλα όσα λέει στο βίντεο , ακόμα και αν θεωρεί τον εαυτό του mgtow.

Η κάποιος άλλος μπορεί να συμφωνεί με αυτά που λένε οι mgtow αλλά να μην έχει ακούσει καν τον όρο mgtow.

Ωραία θα σχολιάσω το βίντεο αυτό. Όμορφα και πολιτισμένα. Μισό.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Από πού να ξεκινήσει κανείς......

Πρώτον το βίντεο αυτό είναι μια σταγόνα στον ωκεανό παρόμοιων βίντεο που στόχο έχουν... ότι έχει καθετί στο Ίντερνετ. Να σου πουλήσει κάτι, είτε αντικείμενο, είτε συνεδρία κλπ. Πώς; Πατώντας πάνω στην ανθρώπινη ματαιοδοξία. Έτσι κάπως χτίστηκε το φίτνες, κάτι δισεκατομμύρια.

Ξεκινά λέγοντας «μη κλαις», γιατί; Γιατί στην πλειονότητα τους οι υποστηρικτές του μτγκ (ας το λέμε έτσι), είναι παιδιά που έχουν φάει μπούλινγκ με το κιλό. Υποσυνείδητα προσπαθούν να γίνουν κυνικοί για να γίνουν αρσενικοί και άλφα. Μέσα σε αυτό πέφτει όλη αυτή η βλακεία για την αντιμετώπιση των γυναικών.

Τι μας λέει λοιπόν; Η γυναίκα είναι μια με τρεις τρύπες, δε την χρειάζεσαι, αυτό, εκείνο, το άλλο. Αντίθετα, εδώ είναι η συνταγή της επιτυχίας. Λάθος. Γιατί; Γιατί δεν μπορείς να μάθεις συμπεριφορικά τεχνάσματα μέσω θεωρίας. Δεν μπορείς να μάθεις πώς να είσαι με τις γυναίκες πριν ξεκινήσεις να είσαι με γυναίκες. Δεν μπορείς να πας από το μηδέν στο δέκα, κατευθείαν. Η πραγματικότητα είναι - και γι’ αυτό είναι άκρως σημαντική η παρουσία γονέων στο παιδί αλλά και η ανάπτυξη παρέας και επαφής με το αντίθετο φύλο από την παιδική ηλικία - ότι η σκάλα είναι πάντα η ίδια. Ένα, δυο, τρια, τέσσερα κλπ.

Τεσπα μπορώ να αναλύω κι άλλο, αλλά γαμησε το. Το θέμα είναι ότι όλο αυτό που εξυμνείτε ουσιαστικά προωθεί μίσος προς τις γυναίκες (οι οποίες προσπαθούν να σε εξαπατήσουν), δημιουργεί αντικοινωνικές συμπεριφορές (σε καίει δηλαδή σε προσωπικό επίπεδο) και σε αποτρέπει από το να χτίσεις την προσωπικοτητα σου. Ο νούμερο ένα λόγος προβληματικών ανθρώπων είναι η έλλειψη εμπειριών.

Αυτά. Επίσης, ο καρνάβαλος που μιλάει στο βίντεο, είναι η κλασική περίπτωση δυνατής φωνής που επαναλαμβάνει. Δεν πιστεύει, απλά έχει υπνωτιστεί. Θες άλλο παράδειγμα; Δες τις πορείες. Δε ξέρουν καν γιατί φωνάζουν. Τι εννοώ; Όταν επαναλαμβάνεις ή κάνεις κυρηγμα, ουσιαστικά παίρνεις έτοιμη τροφή και την πασάρεις. Δεν την απέκτησες μέσω εμπειριών, δεν την δημιούργησες και γι’ αυτό δεν παίρνεις και ευθύνη για αυτήν και το τι κάνει στον άλλον. Επίσης, πολλοί εθίζονται σε κάτι όταν είναι «ομάδα» ή «κοινότητα» και γίνονται μανιακοί με την προστασία των πιστεύω της (βλ. προβληματικά παιδιά σε οπαδικά).

Αν καθίσεις και δεις το θέμα καθαρά, θα καταλάβεις πόσο λάθος είναι αυτή η προσέγγιση. Είναι αντίθετη με τους βασικούς κανόνες συμπεριφοράς και κοινωνικών σχέσεων. Καλύτερα να αλλάξεις πρότυπα, να κάνεις πρότυπο το χοντρό παιδί από δίπλα - τον οποίο περιφρονείς - ο οποίος έχει ψυχική ηρεμία, κοπέλα, αντιμετωπίζει την ζωή με ισορροπία και προχωρά. Ο ναρκισσισμός σκοτώνει.

Για να μάθεις τις γυναίκες και τον εαυτό σου, πρέπει να αποκτάς συνέχεια εμπειρίες. Για να γίνει αυτό πρέπει να αφήσεις πίσω σου κάθε τύπου δυσμορφίες, στερεότυπα και αναβολές. Η σοφία - όπως το λένε μερικοί - δεν μπορεί να αποκτηθεί με θεωρίες. Μπορώ να απομνημονεύσω και να γράφω πληθώρα θεωριών αλλά η επόμενη εύλογη ερώτηση είναι «πόσα από αυτά εφαρμόστηκαν στην πράξη». Εάν η απάντηση είναι μηδέν, τότε δεν απέκτησες γνώση... απλά μας διάβασες ένα κείμενο. Και ακριβώς επειδή δεν είναι απόρροια πράξεων, δεν μπορείς να υπενιχθεις ότι αυτά που λες είναι αλήθειες.

Με πιάνεις;

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Για να το πω το τελευταίο κομμάτι πιο απλά: βαθμολογοντας τις γυναίκες, θέτοντας χαζά κριτήρια, καταφέρνεις τα εξής: να χαραμίζεις πολλές ευκαιρίες για εμπειρίες που σου παρουσιάζονται (είτε είναι κοπέλα, είτε ένα παιδί που γνώρισες είτε μια πρόσκληση κλπ), τρέφεις τον ναρκισσισμό σου (εγώ πάω με πάνω από οχτάρια κλπ), δημιουργείς μια αντικοινωνική συμπεριφορά που τρέφεται από το φαινεσθαι, δημιουργείς - προφανώς - πολλά αναληθή σενάρια για το ποιον σου, στο τέλος κάνεις μια τρύπα στο νερό.

fgfgfgfg

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιουν 2020
Like
21
Πόντοι
0
Αυτά δε θα σου τα πει κανένα βιβλίο γιατί ποτέ δε διαβάζω βιβλία, αυτά είναι από εμπειρίες που έχω αποκομίσει και πολλά από αυτά κρίνουν και εμένα και παλιές λανθασμένες πεποιθήσεις που είχα. Αν αυτό εσυ το εκλαμβάνεις ως άχρηστο ή προσβλητικό...

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
fgfg είσαι μεγάλος βλάκας. Δεν υπάρχει σωτηρία.
Αφού δε βλέπεις πρόβλημα στο ότι πρέπει εσύ να πας σε βιβλιοθήκες και θέατρα ή οτιδήποτε άλλο που δε γουστάρεις όπως έλεγες, απλά για να βρεις γκόμενα τότε παρέμεινε ένας bluepilled βλάκας.
Σου είπα ποιά θα είναι η κατάληξή σου. Θα κάθεσαι να σε γαμάνε τίποτα αράπια, για να έρθεις σε επαφή με τον ψυχικό κόσμο της γυναίκας.
Είσαι κλαυσίγελος και ντροπή για το ανδρικό φύλο.
Δεν καταλαβαίνεις ότι υπάρχουν κάποια κατεστημένα και πρότυπα, π.χ. ο άντρας κυνηγός, που βλάπτουν τους άντρες και έχει έρθει η ώρα να διαλυθούν.
Όπως για τις γυναίκες υπήρξε ο φεμινισμός που τις απελευθέρωσε, έτσι χρειάζεται και ένα αντίστοιχο κίνημα για τους άντρες, που να τους απαλάξει από τα σάπια πρότυπα τους παρελθόντος, για να μπορέσουν να γίνουν πραγματικοί άντρες ελεύθεροι.

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Σταμάτα βρε ηλίθιε να κάνεις παράθεση όταν μιλάω με τα παιδιά. Ούτε σε διαβάζω, νομίζεις δε μυρίζω τα βλαχοτρόλ-άνεργους από χιλιόμετρα μακριά; Σώπασε.

Που την είδες την παράθεση βρε άσχετε;

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Τώρα τσέκαρα τα μηνύματά σου. Όλο με τραβέλια ασχολείσαι.
Είδες που κατάλαβα ότι είσαι αδερφή διαβάζοντας μόνο ένα μήνυμά σου για τις απόψεις σου για τις γυναίκες;
Τυχαίο, δε νομίζω;

90 μηνύματα σε μια μέρα. Κλώνος - troll. Και μετά λες εμένα troll άνεργο.
Η προβολή πάει σύννεφο σε αυτό το site.

Μας λέει και βλάχους ο Σαλονικιός τραβελορουφήχτρας.
Εμ βέβαια όταν ρουφάς παχιά καβλιά αποκτάς class.
Όλα τα πουτανάκια έτσι νομίζουν.

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.572
Πόντοι
1.706
Τώρα τσέκαρα τα μηνύματά σου. Όλο με τραβέλια ασχολείσαι.
Είδες που κατάλαβα ότι είσαι αδερφή διαβάζοντας μόνο ένα μήνυμά σου για τις απόψεις σου για τις γυναίκες;
Τυχαίο, δε νομίζω;

90 μηνύματα σε μια μέρα. Κλώνος - troll. Και μετά λες εμένα troll άνεργο.
Η προβολή πάει σύννεφο σε αυτό το site.

Μας λέει και βλάχους ο Σαλονικιός τραβελορουφήχτρας.
Εμ βέβαια όταν ρουφάς παχιά καβλιά αποκτάς class.
Όλα τα πουτανάκια έτσι νομίζουν.
Εγω  που καταλαβα οτι εχει κουσουρια κ τον εκοψα τσακ μπαμ χωρις να διαβασω μηνυματα του?
Εχω ενστικτο
Δεν μπορεις να πεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom