Νέα

Κόντρα και αδιαφορία απέναντι στο μισογυνισμό και την αγαμία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα urlauber
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 133K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216

Παρακολουθώ διαλέξεις αυτού του τύπου του Αλέξανδρου του Γρέις και έχω μείνει έκπληκτος από τα όσα σοφά λέει για τις σύγχρονες γυναίκες και τις προβληματικές σχέσεις των δυο φίλων. Είναι Αυστραλός και ευτυχώς μιλάει καθαρά την αγγλική γλώσσα με θετική συνέπεια να αντιλαμβάνομαι αρκετά κι εγώ που μιλάω μέτρια την αγγλική.
Το θέμα του βίντεο λέει ότι στα 30 οι γυναίκες χτυπάνε σε τοίχο διότι μειώνεται η αξία τους στην σεξουαλική αγορά και τότε  αναζητούν μακροχρόνιες σχέσεις με beta αρσενικά. Μέχρι τότε όμως γαμιούνται με alpha males όπερ σημαίνει (στην ελληνική κοινωνία) κωλοπαιραδάρες. Στο βίντεο δίνει έμφαση στο γεγονός μείωσης της αξίας της γυναίκας όσο περνάνε τα χρόνια...
Με αφορμή τα παραπάνω κάθομαι και αναρωτιέμαι μήπως είναι απελπισμένος όποιος προσπαθεί να συσχετιστεί με 40αρες και 45αρες? Η κάνει λάθος ο Αλέξανδρος καθώς γύρω μας πολλές 40αρες και 45αρες είναι όμορφες και αξίζουν την κατάθεση μας?

Σε παραπεμπω σε 2 σχετικα νηματα, που ειναι πολυ ενδιαφεροντα,
και εχουμε συζητησει πολλα χρησιμα πραγματα.

Δες εκει και πες τη γνωμη σου

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Σε παραπεμπω σε 2 σχετικα νηματα, που ειναι πολυ ενδιαφεροντα,
και εχουμε συζητησει πολλα χρησιμα πραγματα.

Δες εκει και πες τη γνωμη σου

Τα παρακολουθώ τα θέματα και όπως λές έχουν ειπωθεί πολλά σωστά πράγματα. Ακόμα κι αν υπάρχουν αντικρουόμενες απόψεις δεν σημαίνει ότι αυτές είναι λάθος. Εξαρτάται από ποια μεταβλητή τις αξιολογείς. Για παράδειγμα στο ερώτημα ποια είναι η καλύτερη ηλικία για το άνδρα σε ρωτώ ποια είναι η κρίσιμη μεταβλητή για να τοποθετηθώ.  Η υγεία και οι σωματικές αντοχές ή το κοινωνικό στάτους και η καταναλωτική δύναμη? Όπως είναι προφανές η απάντηση διαφέρει στην κάθε περίπτωση.

Για το αν ψάχνουν απεγνωσμένα γαμπρό οι σημερινές 40αρες υπάρχουν δυο απαντήσεις: κάποιες ψάχνουν και κάποιες άλλες δεν ψάχνουν. 
Σχετικά με το θέμα του βίντεο που ανάρτησα και το ερώτημα που έθεσα η γνώμη μου είναι πως εάν συσχετιστείς με μια όμορφη, καυλιάρα κι έξυπνη 40αρα....συμβιβάζεσαι με το γεγονός πως έχει φάει λιβάδια ψωλιές. Το τι θα έπραττα εγώ και τι αξία θα της έδινα δεν ξέρω φίλε....άβυσσος η ψυχή.

Christos Savvidis

Μέλος
Εγγρ.
9 Νοε 2018
Like
822
Πόντοι
146
Σταματηστε να βλεπετε βιντεο με τυπακια που λενε μαλακιες και δειτε κανα βιντεο να μαθετε να γυμναζεστε-τρωτε-ντυνεστε και ξεκινηστε.

Βελτιωση στα παντα και ολα θα αλλαξουν.

Οσο καθεστε και βλεπετε παπαρολογιες, καποιοι αλλοι γαμανε τα μουνετα και περνανε καλα.

Εργα, αφηστε τα λογια του καθενα και καντε εργα.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936
Όποιος καταφεύγει σε τέτοιες λύσεις,συμβουλές από video,pua(ούτε που ήξερα τι είναι,μαγκιά τους που βρίσκουν κορόιδα),είναι για λύπηση!
Όπως τα λέει ο Σαββ,βελτίωση σε όλα τα επίπεδα και έμφαση στα πιο δυνατά,απλά είναι τα πράγματα...

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Καινούργια ενημέρωση, απόδειξη για το ότι η κατάσταση γύρω μας είναι δεδομένη. Τύπος στο Facebook κάνει ανάρτηση φωτογραφίας στην οποία ο Λέννυ Κράβιτς έχει γράψει σε ένα χαρτί ότι οι άντρες τα έχουν κάνει όλα σκατά, γι αυτό και πρέπει να υποχωρήσουν και να παραδώσουν την εξουσία στις γυναίκες. Αντέδρασα ρωτώντας γιατί θεωρούν δίκαιο το γεγονός πως αν και οποιαδήποτε δομή / εταιρεία / κλπ  έχει φτιαχτεί / εξελιχθεί και συντηρείται από άντρες πρέπει να διοικηθεί από γυναίκες. Κι εκτός τούτου, αν οποιοσδήποτε θεωρεί ότι αυτό είναι το πρέπον, ας δημιουργήσει οποιαδήποτε δομή κλπ κι ας καλέσει κάποια γυναίκα να τη διοικήσει, όχι να καλεί άλλους να το κάνουν. Ας μην κάνει με ξένα κόλυββα κηδεία, όπως έλεγε η γιαγιά μου. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε και από άντρες, και από γυναίκες.
1ο. Είσαι Μισογύνης
2ον. Είσαι φασίστας
3ον. Ποιά σε πλήγωσε;
4ον. Είσαι ομοφοβικός, αυτό δεν το είχα ξανακούσει, ομολογώ

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Καινούργια ενημέρωση, απόδειξη για το ότι η κατάσταση γύρω μας είναι δεδομένη. Τύπος στο Facebook κάνει ανάρτηση φωτογραφίας στην οποία ο Λέννυ Κράβιτς έχει γράψει σε ένα χαρτί ότι οι άντρες τα έχουν κάνει όλα σκατά, γι αυτό και πρέπει να υποχωρήσουν και να παραδώσουν την εξουσία στις γυναίκες. Αντέδρασα ρωτώντας γιατί θεωρούν δίκαιο το γεγονός πως αν και οποιαδήποτε δομή / εταιρεία / κλπ  έχει φτιαχτεί / εξελιχθεί και συντηρείται από άντρες πρέπει να διοικηθεί από γυναίκες. Κι εκτός τούτου, αν οποιοσδήποτε θεωρεί ότι αυτό είναι το πρέπον, ας δημιουργήσει οποιαδήποτε δομή κλπ κι ας καλέσει κάποια γυναίκα να τη διοικήσει, όχι να καλεί άλλους να το κάνουν. Ας μην κάνει με ξένα κόλυββα κηδεία, όπως έλεγε η γιαγιά μου. Μπορείτε να φανταστείτε τι έγινε και από άντρες, και από γυναίκες.
1ο. Είσαι Μισογύνης
2ον. Είσαι φασίστας
3ον. Ποιά σε πλήγωσε;

Τολμησες να γραψεις τετοιο πραγμα????

Φιλε θα σε τραμπουκιζουν για καιρο ακομα να το ξερεις...

:grin: :grin: :grin: :grin:

Sad_man

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2017
Like
3.712
Πόντοι
606
1ο. Είσαι Μισογύνης
2ον. Είσαι φασίστας
3ον. Ποιά σε πλήγωσε;

Μόνο στο bou βρίσκεις το δίκιο σου πλέον  :2funny:

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Τολμησες να γραψεις τετοιο πραγμα????

Φιλε θα σε τραμπουκιζουν για καιρο ακομα να το ξερεις...

:grin: :grin: :grin: :grin:

Κοίτα, τα μηνύματα υποτίμησης συνεχίζουν για 3η μέρα και έχουν περάσει τα 40. Σίγουρα θα υπάρξει συνέχεια

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Μόνο στο bou βρίσκεις το δίκιο σου πλέον  :2funny:

Τι σχέση έχει αυτό που έγραψες με την πραγματικότητα; δεν ψάχνω να βρω το δίκιο μου. Θεωρώ ότι η κατάσταση αυτλή είναι δεδομένη, το αναφέρω κιόλας στην υπογραφή μου. Πρόσεχε την αμετάβλητη φύση των ανδρών να σε πληγώσουν για χάρη κάποιας γυναίκας

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.530
Πόντοι
216
tizitaei.jpg

lostre_

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2019
Like
10
Πόντοι
1
Δεν έχουμε καταλάβει πως πλέον είμαστε στην "λάθος" πλευρά της ιστορίας; Πως από το μερικές φορές καταπιεστικο περιβάλλον της πατριαρχιας πλέον στην "προοδευτική" Δύση έχουμε περάσει στην συγκαλυμμενη μητριαρχια; Πλέον όλα είναι εναντίον μας. Από το απλό φλερτ μέχρι το διαζύγιο. Πάντα ο άνδρας τώρα έχει άδικο. Που υπάρχει. Εν δυνάμει βιαστές, σεξιστες, φαλλοκρατες, καταπιεστες κλπ. Αυτή είναι η νέα γλώσσα, αυτός ο νέος "ρόλος" που μας φόρεσαν οι ελίτ.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
Είμαι σε πονηρή παραλία κοντά στο Λαύριο και κάνω μπανιστήρι σε δυο μουνάρες ολόγυμνες Ελληνίδες. Η μία είχε γκόμενο με τον οποίο μιλούσαν εγγλέζικα μόνο ενώ η άλλη ήτο μόνη. Με λύπη διαπίστωσα ότι η ξανθιά ελλεηνίδα είχε γκόμενο τον λάθρο τον μελαμψό.....Σύριος? Ιρακινός? Κούρδος? Δεν μπόρεσα να διευκρινήσω.  Ειλικρινά στεναχωρήθηκα.

Που κατάντησαν οι ελλεηνίδες???  Σας μιλάω για γκόμενες γύρω στα 35-38 ποθητές στην πλειοψηφία ημών ..... να γαμιέται με τον λάθρο με το σκούρο δέρμα ρε γαμώτο? Η κατάσταση είναι για κλάματα!

Katagavlomenos

Ανώτερος
Εγγρ.
23 Ιουν 2006
Κριτικές
10
Like
2.682
Πόντοι
6.205
φιλε δυστυχως το αποδεχονται ολοι οι λουλιδες και βολεψακιδες που πολλοι απο αυτους ειναι κρυφο πσωγλεντιδες ...
αν δεν σκληρύνουν τα πραγματα δεν θα γινει τιποτα .... θα αφανιστουμε... μεχρι τωρα η ψηφος ηταν η δυναμη μας
αφου δεν τους διωξαμε με αυτο ... τωρα μονο ενα θαυμα θα μας σωσει ....

Εγγρ.
13 Μαΐ 2020
Like
2.009
Πόντοι
216
Είμαι σε πονηρή παραλία κοντά στο Λαύριο και κάνω μπανιστήρι σε δυο μουνάρες ολόγυμνες Ελληνίδες. Η μία είχε γκόμενο με τον οποίο μιλούσαν εγγλέζικα μόνο ενώ η άλλη ήτο μόνη. Με λύπη διαπίστωσα ότι η ξανθιά ελλεηνίδα είχε γκόμενο τον λάθρο τον μελαμψό.....Σύριος? Ιρακινός? Κούρδος? Δεν μπόρεσα να διευκρινήσω.  Ειλικρινά στεναχωρήθηκα.

Που κατάντησαν οι ελλεηνίδες???  Σας μιλάω για γκόμενες γύρω στα 35-38 ποθητές στην πλειοψηφία ημών ..... να γαμιέται με τον λάθρο με το σκούρο δέρμα ρε γαμώτο? Η κατάσταση είναι για κλάματα!

Που είναι το περίγεργο;
Για μια ελλεηνίδα είναι τιμή να τη γαμάει ο Πακιστανός.
Πραγματικά οι ελλεηνίδες είναι η κατώτερη μορφή γυναίκας στον πλανήτη.
Σε αντίθεση με τους άντρες που είμαστε και γαμώ, οι γυναίκες μας είναι για κλάματα.
Γιαυτό εγώ γαμάω μόνο ξένες.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656
Σενάριο. 20χρονος εργαζόμενος σε παιδικό σταθμό όχι μόνο κάνει σεξ με 13χρονο κορίτσι, αλλά τοα αφήνει και έγγυο. Ποια ποινή θα αντιμετώπιζε; Φυσικά βιαστής, πολλά χρόνια φυλάκα. Τι έγινε σε περίπτωση όπουα τα φύλλα είναι αντίθετα;
Σε φυλάκιση 30 μηνών καταδικάστηκε στη Βρετανία μια 20χρονη εργαζόμενη σε παιδικό σταθμό η οποία όχι μόνο έκανε σεξ με 13χρονο αλλά έφερε στη ζωή και το παιδί του.
Η Λία Κόρντις αποπλάνησε το ανήλικο αγόρι κατεβάζοντας τα παντελόνια του και απαιτώντας να κάνουν σεξ μετά από νυχτερινή έξοδο και μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, πριν από 3,5 σχεδόν χρόνια, τον Ιανουάριο του 2017.
Σύμφωνα με τη δικογραφία το αγόρι έπαιζε Xbox όταν η Κόρντις μπήκε στο δωμάτιό του και άρχισε να τον χαϊδεύει.
Η 20χρονη υποστηρίζει ότι οι κατηγορίες σε βάρος της είναι ψεύτικες λέγοντας ότι αντίθετα ήταν αυτή που έπεσε θύμα βιασμού από τον 13χρονο.
Στο δικαστήριο ειπώθηκε, επίσης, ότι η Κόρντις όχι μόνο έστελνε μηνύματα στον 13χρονο αλλά του έδινε και χρήματα για να αγοράσει λιχουδιές. πηγή

OP
OP
urlauber

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
1ο. Είσαι Μισογύνης
2ον. Είσαι φασίστας
3ον. Ποιά σε πλήγωσε;
Χειροτεροι ολων οι φεμινιστες.
Οντα που δεν εχουν καταλαβει τον λογο υπαρξης τους στην κοινωνια.
Προσωπικα δεν αφηνω κατι να πεσει κατω, στις απαντησεις σε σχολια μου στο φβ.
Ρωτωντας ευγενικα "γιατι?" Και ζητοντας επιχειρηματα, τα 40 αρνητικα ποστ εναντιον μου, μειωνοντε σε 2-3

Εγγρ.
14 Μαΐ 2020
Κριτικές
2
Like
100
Πόντοι
1
Η Αθήνα είναι πλέον αχταρμάς - ευρωπαϊκή πόλη, έχετε γεμίσει ξένους, λογικό είναι να δείτε ξένο να γαμάει ελληνίδα. Ωραία λογική έχετε, είδες μια άρα όλες ψοφάνε για ξένο πουτσο και μας μας έχουν στο ράφι.

Μάλιστα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom