Νέα

Κοντοπουτάνες

• Μέλος που άνοιξε το νήμα santa
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 164
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
πως τυπε;;;;πως τις το φερες;;;

Βέβαια, ξέχασα να σου πω οτι είχαμε αποκτήσει μια οικειότητα...και έξω που την πέτυχα 2-3 φορές χαιρετηθήκαμε κτλ...αλλιώς δύσκολα, αν σκεφτείς οτι είμαι γενικά μαγκωμένος στο να την πέσω σε κάποια....

GUS13

Μέλος
Εγγρ.
1 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
κοντοπουτανα    αυτη τη στιγμη..? η βραδι μεταξι....η φυλής και περιξ... :pipa3: :pipa3: :pipa3:

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
ωπαιος,και οταν βγαινατε για τι μιλάγατε;;;;

Για διάφορα ρε τύπε...για τι μιλάνε σε ένα ραντεβού οι άνθρωποι?Ο ένας κάνει ερωτήσεις στον άλλον για τα προσωπικά του, με ρώτησε αν έχω σχέση κτλ, την ρώτησα και γω (για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα κάνω πουστιά σε κάποιον, μια που οι γυναίκες δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι και τόσο, ειδικά στα πρώτα ραντεβού σου παρουσιάζουν αυτό που θέλουν)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Για διάφορα ρε τύπε...για τι μιλάνε σε ένα ραντεβού οι άνθρωποι?Ο ένας κάνει ερωτήσεις στον άλλον για τα προσωπικά του, με ρώτησε αν έχω σχέση κτλ, την ρώτησα και γω (για να είμαι σίγουρος οτι δεν θα κάνω πουστιά σε κάποιον, μια που οι γυναίκες δεν είναι να τις εμπιστεύεσαι και τόσο, ειδικά στα πρώτα ραντεβού σου παρουσιάζουν αυτό που θέλουν)
τύπε εγω δεν εχω τι να πω!!! μονο να γαμήσω θελω

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τύπε εγω δεν εχω τι να πω!!! μονο να γαμήσω θελω

Αυτό δεν γίνεται...αν η γκόμενα καταλάβει στο πρώτο ραντεβού ειδικά, οτι θες μόνο να πηδήξεις τότε το 'χασες το παιχνίδι....και το καταλαβαίνουν πίστεψέ με, δεν ξέρω πως....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Αυτό δεν γίνεται...αν η γκόμενα καταλάβει στο πρώτο ραντεβού ειδικά, οτι θες μόνο να πηδήξεις τότε το 'χασες το παιχνίδι....και το καταλαβαίνουν πίστεψέ με, δεν ξέρω πως....
το ξερω τυπε αλλα δεν εχω τι να πώ

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
το ξερω τυπε αλλα δεν εχω τι να πώ

2 επιλογές υπάρχουν..ή θα το παίξεις αγαπούλης (δεν το συνιστώ, πρώτον γιατί θα είσαι ξεφτίλας και θα δώσεις κίνητρο να έχει ύφος σε όλους τους επόμενους, βλέπε ελλεηνίδες και δεύτερον γιατί θα σου κάτσει στο σβέρκο και θα σε ζαλίζει μέχρι να την σουτάρεις) ή θα της το πεις ειλικρινά και οτι γίνει (θα φας σουτ κατα 80%)
Υπάρχει και μια τρίτη λύση αλλά θέλει δουλειά και υπομονή...να πεις οτι μόλις βγήκες από σχέση και οτι απογοητεύτηκες κτλ και δεν είσαι αυτό τον καιρό για να ξεκινήσεις κάτι και οτι θέλεις να περάσετε μια πειραματική περίοδο...αν πιάσει, θα πηδάς χωρίς να έχεις σχέση αρκεί να την βγάζεις κάπου κάπου έξω για να δικαιολογείς αυτό που έχετε....

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
2 επιλογές υπάρχουν..ή θα το παίξεις αγαπούλης (δεν το συνιστώ, πρώτον γιατί θα είσαι ξεφτίλας και θα δώσεις κίνητρο να έχει ύφος σε όλους τους επόμενους, βλέπε ελλεηνίδες και δεύτερον γιατί θα σου κάτσει στο σβέρκο και θα σε ζαλίζει μέχρι να την σουτάρεις) ή θα της το πεις ειλικρινά και οτι γίνει (θα φας σουτ κατα 80%)
Υπάρχει και μια τρίτη λύση αλλά θέλει δουλειά και υπομονή...να πεις οτι μόλις βγήκες από σχέση και οτι απογοητεύτηκες κτλ και δεν είσαι αυτό τον καιρό για να ξεκινήσεις κάτι και οτι θέλεις να περάσετε μια πειραματική περίοδο...αν πιάσει, θα πηδάς χωρίς να έχεις σχέση αρκεί να την βγάζεις κάπου κάπου έξω για να δικαιολογείς αυτό που έχετε....
τύπε στα ραντεβου ειναι το θεμα τι να πει κανεις,θα μου πεις εξαρτατε απο την γκομενα αυτο,δυσκολο να την πεσεις σε καποια που την βλεπεις πρωτη φορα μην φας και κανα ξυλικι

master21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Μαρ 2010
Κριτικές
1
Like
38
Πόντοι
366
Μηπως αντι να μιλας κοιτας τα βυζια και σου τρεχουν τα σαλια τυπε;

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τοσο πετυχημενα οσο δινεις εδω τυπε? :grin:
τυπε εχθες ταμειο,χ το μαυροβουνιο με την αγγλια ενω καποιοι λεγανε ξερο διπλο,ασσο το βελγιο και χ την γερμανια με το καζακσταν που ειχε 3 γκολ αβαντα!!!!

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
τυπε εχθες ταμειο,χ το μαυροβουνιο με την αγγλια ενω καποιοι λεγανε ξερο διπλο,ασσο το βελγιο και χ την γερμανια με το καζακσταν που ειχε 3 γκολ αβαντα!!!!
τα ειχες γραψει αυτα στο σαιτ τυπε?

Ολλανδός

Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
9
Πόντοι
66
τύπε στα ραντεβου ειναι το θεμα τι να πει κανεις,θα μου πεις εξαρτατε απο την γκομενα αυτο,δυσκολο να την πεσεις σε καποια που την βλεπεις πρωτη φορα μην φας και κανα ξυλικι

Κοίτα, γενικά πρέπει να τηρείς κάποια στανταρ στα ραντεβού...ξεκαθαρίζεις τις προθέσεις σου, δεν δείχνεις οτι θες (μόνο) να πηδήξεις, κερνάς ειδικά στο πρώτο ραντεβού (άλλο να μην γουστάρεις τις ελληνίδες που θέλουν ΣΥΝΕΧΕΙΑ να τις κερνάς λες και είσαι γιος εφοπλιστή και άλλο να είσαι εξηνταβελόνης) και προσέχεις (ή κάνεις οτι προσέχεις) αυτά που έχουν να σου πουν....από κει και πέρα κάνεις παιχνίδι ανάλογα με την γκόμενα....

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Εχθες κοντοπουτανο ξανθο μιλφ στο Φυλης 65 στην πρωινη βαρδια. ΔΕΝ περασα , απλα παρατηρησα σφιχτο κομπακτ κορμακι . Δεν βιαζοταν στο δωματιο (περιμεναμε αρκετη ωρα) και πετυχημενη ατακα της τσατσας : " Η κοπελα ειναι στο δωματιο παιδια και καλυτερα να καθησετε γιατι απ οτι φαινεται μεσα ερωτευτηκαν" . Δεν χτυπησε την πορτα και πολυ καλα εκανε.

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τις κοντοπουτανες δεν τις γουσταρουν ουτε οι κοντοπουτανοι :2funny:

zatoichi3

Μέλος
Εγγρ.