συνηθως με ποιες περνας πιο ωραια στο κρεβατι??????
και με τις δύο. Οι ψηλές μου ταιριάζουν λίγο περισσότερο ενώ έχουν πιο ωραία ποδαράκια γιατι οι κοντές συχνά έχουν πατουσάκια μινιατούρες.
συνηθως με ποιες περνας πιο ωραια στο κρεβατι??????
Δεσποινάκι μου την τάπωσες, το στραπ-ον στο στόμα της έβαλες
Όχι η αλήθεια είναι, θεώρησε ότι με αποστόμωσες κι έτσι.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΤΑΠΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..............
και με τις δύο. Οι ψηλές μου ταιριάζουν λίγο περισσότερο ενώ έχουν πιο ωραία ποδαράκια γιατι οι κοντές συχνά έχουν πατουσάκια μινιατούρες.
ΝΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ ΝΑ ΤΑΠΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ..............
ξερεις γιατι με το μικρο φοβασει οτι θα τελειωσει με το μεγαλο δεν εχεις θεμα, ειναι σαν τα σαμπουαν οσο πιο πολυ εχεις τοσο πιο πολυ χαλας
χερομαι που το παραδεχεσαι.....................
δεν τα κατάφερνες στο μπάσκετ μικρή και σου εχει μείνει αποθημένο;
το ιδιο ισχυει και για τις πουτσεςγιατι το μεγαλο θα κρατησει για παντα???????????????
δεν ειναι ετσι.......
δεν τα κατάφερνες στο μπάσκετ μικρή και σου εχει μείνει αποθημένο;
Μωρή ηλίθια, γαμώ τα μυαλά σου.
Διάβασε λίγο το θέμα. Από την αρχή εξηγώ ότι υπάρχουν πανέμορφες που είναι όμως κοντές, είμαι γκόμενα όπως μπορείς να δεις από το σηματάκι αν ανοίξεις τα γκαβά σου και τέλος λέω ότι ΕΙΜΑΙ ζουμπάς.
Απλά δεν μπορώ και τις κλισέ αλλά παπαρίστικες ατάκες περί μπουκαλιών κτλ.
Λες και θα πεις μπαζόλα την Σαρλίζ που είναι ψηλή ή την έχει γαμήσει κανείς από δω και ξέρει να μας πει αν είναι αρκετή ή όχι.
Από τις καλύτερές του,μαζί με τους χαχόλους,την τελευταία και μερικές ακόματο κομματι ειναι απο κριτικη του κ.Πυραυλου για μια ερωτικη επαφη με μια πολυ κοντη ιεροδουλη.
Πρέπει να ήμουν ο πρώτος αντισυνουσιαζόμενος της ημέρας, καθότι ο κάλαθος των αχρήστων στο δωμάτιο συνουσιών ήταν κενός περικαυλίδων και ψωλοχυμάτων.
Αφού την καταγάμησα, χωρίσαμε αμετάκλητα και παντοτινά.
Ενώ ήμουν σε φάση μετασυνουσιακής χαύνωσης, αναρωτιόμουν για ποιό λόγο γάμησα αρκετά αυτό το ημικαχεκτικό εφταμηνίτικο θήλυ, το οποίο σε γενικές γραμμές αξιολογώ ως αναξιέραστο.
Ένας λόγος είναι ότι στις σεξουαλικές πράξεις με μικρά το δέμας θήλεα, το ανδρικό μόριο δείχνει τεράστιο, πελώριο, σαν βοϊδόπουτσα.
Με άλλα λόγια, καυλώνεις με τον εαυτό σου...
οχι πιστεψε με οταν επαιζα βολει στο σχολειο............. τους καρφωνα ολουςςςςςςςςς............
κοριτσακι πηγαινε να παιξεις με τα παιχνιδακια σου................
γιατι βλεπω οι αληθειες σε μπειραζουν.........
ειμαι μεγαλος φανΑπό τις καλύτερές του,μαζί με τους χαχόλους,την τελευταία και μερικές ακόμα
Κι εγώ τύπε.Τις έχω διαβάσει όλες.Την άλλη που συμπέρανε ότι οι υδραυλικοί που έβαλαν τις βρύσες στο τάδε δέλο πρέπει να ήταν ψηλά παιδιά, τη θυμάσαι;ειμαι μεγαλος φαν
kavliara-despina vs μαρουλοφαγού!!!!