amc_anthony13
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3
- Πόντοι
- 2.057
καλός κόμματος η Λάουρα αλλά μόνο μύον της είναι το μικρό στήθος σε όλα τα άλλα σκίζει .ναι με την Λαουρα ειμαστε φιλες αλλα δεν μενουμε μαζι.
καλός κόμματος η Λάουρα αλλά μόνο μύον της είναι το μικρό στήθος σε όλα τα άλλα σκίζει .ναι με την Λαουρα ειμαστε φιλες αλλα δεν μενουμε μαζι.
οχι μωρο μου δεν ανακαινιζετε.ναι νομίζω εκτός άμα ανακαινίζετε .
εε τι να κανουμε μωρο μου δεν μας τα δινει ολα ο θεος.καλός κόμματος η Λάουρα αλλά μόνο μύον της είναι το μικρό στήθος σε όλα τα άλλα σκίζει .
χμ....8εϊκό τρίο....άμα με προσθέσετε στη φιλία σας....αλήθεια...πόσο πάει;ναι με την Λαουρα ειμαστε φιλες αλλα δεν μενουμε μαζι.
καλός κόμματος η Λάουρα αλλά μόνο μύον της είναι το μικρό στήθος σε όλα τα άλλα σκίζει .
χμ....8εϊκό τρίο....άμα με προσθέσετε στη φιλία σας....αλήθεια...πόσο πάει;
καλά μην τρώγεσε μια λέξη είπαμε .εε τι να κανουμε μωρο μου δεν μας τα δινει ολα ο θεος.
υπάρχουν και άλλεςχμ....8εϊκό τρίο....άμα με προσθέσετε στη φιλία σας....αλήθεια...πόσο πάει;
καλά ο καθένας έχει διαφορετικά γούσταΤο μείον (μύον) είναι σχετικό ..για άλλους ναι για άλλους όχι
Καλησπερα φιλαρακι. Το παρεδωσα προσωπικα στις 15.45. ;) ;) ;)γεια σου ρε φιλε να υποθεσω οτι το λαπτοπ δεν ηρθε σημερα?
Ήρθε ήρθε....Καλησπέραγεια σου ρε φιλε να υποθεσω οτι το λαπτοπ δεν ηρθε σημερα?
ΚΟΜΑΝΤΟ ΜΟΥ που είσαι????????????? ευχαριστώ πολύ....Καλησπερα φιλαρακι. Το παρεδωσα προσωπικα στις 15.45. ;) ;) ;)