konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
τιιι?να φωνάξω τώρα .
τιιι?να φωνάξω τώρα .
Και ποιος σου ειπε ρε φιλαρακι οτι αν μπω εκει που θελω θα θελω μετα να βγω? Χαζος ειμαι?πρόσεχε ρε ΚΟΜΑΝΤΟ μην σφηνώσεις πουθενά και μετά δεν βγαίνεις από την πολύ φόρα που θα πάρεις .
μετά φίλε θα θέλει βγάλσιμο και είναι μανούβρα δεν μας λυπάσαι καθόλου ?Και ποιος σου ειπε ρε φιλαρακι οτι αν μπω εκει που θελω θα θελω μετα να βγω? Χαζος ειμαι?
Γιατρος και μαλιστα ειδικοτητας εισαι εσυ και μονο για την περιπτοση μου μωρακι μου.δε θα υπαρχει γιατρος μετα για να τον βγαλει
Καληνύχτα Κωνσταντινάκι μωράκι ;)παιδια σας καληνυχτιζω.παω για υπνο τωρα.
Καληνύχτα φίλε ΚΟΜΑΝΤΟ .Και εγω το ιδιο γιατι το πρωι πρεπει να ανοιξω και το μαγαζι. Καληνυχτα κοριτσαρα μου και Φιλε Αντωνακι.
σαν τσοντα ητανε.αλλα ειχε πολυ γελιο και καλησπερα στον καινουριοκαλησπέρα πάλι τσόντα είδες ? εδώ στο site έχουμε τόσες να χορτάσει το μάτι σου ;)
οχι τωρα ειμαι στην σελιδα μου μωρο μουκωσταντινα εισαι καπου στο τσατ?
Επειδή με μπέρδεψες είναι και το σενάριο του αυστηρώς κατάλληλο σαν κωμική τσόντα,τελικά τι είδες;σαν τσοντα ητανε.αλλα ειχε πολυ γελιο και καλησπερα στον καινουριο
ναι μωρο μου σαν κωμικη τσοντα ειναι.Επειδή με μπέρδεψες είναι και το σενάριο του αυστηρώς κατάλληλο σαν κωμική τσόντα,τελικά τι είδες;
θα με βριτε αυριο φρατνζη 47.Απο τις 10 το πρωι μεχρι στις 5 το απογευμαπου σε βρίσκουμε μωρό αύριο ?
θα με βριτε αυριο φρατνζη 47.Απο τις 10 το πρωι μεχρι στις 5 το απογευμα
ποια σελιδα κωσταντίνα??
γιατι γελας μωρο μου