foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Φωτογραφίες σου??????????? που μπορούμε να δούμε!!!!!!!
σου είπα είμαι νέος εδω΄μέσα (σε αυτο το forum)
Και εδώ:
Φωτογραφίες σου??????????? που μπορούμε να δούμε!!!!!!!
Να τονισω ομως πως αλλο οι φωτογραφιες και αλλο το "ζωνατνο"........Φωτογραφίες σου??????????? που μπορούμε να δούμε!!!!!!!
Σωστά... αυτό δεν το σκέφτηκα Αλλά στο κάτω-κάτω η παρέα δεν είναι που μετράει; ;)
η παρεα ειναι πρωτη αλλα και ο χωρος παιζει ρολο ;)
Καλησπέρα Κωνσταντίνα!!!!! για εμάς τους "νέους" θα μας πεις το στέκι σου????????? Κηφισού, πόσο???
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
κατσε καλα γιατι δεν αργω να ξαναερθω
καλημερα νεουλη μου :-* :-* :-*
κιφησου 30 και πειραιως 193 :-* :-* :-*
Κουκλί .............. απ' ότι βλέπω εισαι εδω!!!! έτσι δεν είναι? μπορεις να βαλεις καμια "ωραια" φωτογραφία σου να σε δουμε καλύτερα????
Πολλά φιλιά απο εναν νέο θαυμαστη σου!!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Αυτα τα είπαμε κουκλί μου!!!!!!!! κι απ' ότι βλέπω και μαθαίνω θα πρέπει να είσαι "πύραυλος"!!!!!!!!!!! Live φώτο μπορώ να έχω???????
η παρεα ειναι πρωτη αλλα και ο χωρος παιζει ρολο ;)
αυτα που βλεπεις προς το παρον :-* :-* :-* και τωρα που καλοκαιριαζει θα δεις πολλες ;)
Άντε να δούμε, τι θα δούμε, διότι ............ άσχημα τα πράγματα!!!!
Εσύ που ξέρεις, για πές μου, που θα ήθελες να σ' επισκεφθώ????? Πειραιώς ή Κηφισσού????
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Υ.Γ.
Ελά, δεν μπορεί, θα έχεις καμιά καφτή φωτο να μας φτιαξεις πρωτομηνιάτικα!!!! δεν υπάρχει περίπτωση, κάτι θα έχεις!!!!!!
Ααααααααχ! Κι εγώ που περίμενα να μου πεις: Μαζί σου και στην κόλαση!! :'( :'( :-* :-* :-*
,μωρο μου σου ειπα αμα θες ελα να με δεις απο κοντα ;) το ζωντανο ειναι πιο ωραιο
οχι την φοβαμαι την κολαση θα εχει πολυ
,
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φυσικότατα καρδούλα μου, είναι πολύ καλύτερο το ζωντανό,ΜΕΝ, αλλά ακόμη δεν μου είπες σε πιό απο τα δύο θέλεις να έρθω!!!!!!! που θα περάσουμε καλύτερα??????
Και μιάς και λέμε τέτοια, δες λίγο τα pm σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάρα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Μη φοβάσαι καθόλου!! Με τα νέα μέτρα που ανακοινώνονται αύριο, αν δεν κάνω λάθος, εκεί να δεις τί έχει να πέσει! Η κόλαση θα μας φανεί παιχνιδάκι
,
:-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
Φυσικότατα καρδούλα μου, είναι πολύ καλύτερο το ζωντανό,ΜΕΝ, αλλά ακόμη δεν μου είπες σε πιό απο τα δύο θέλεις να έρθω!!!!!!! που θα περάσουμε καλύτερα??????
Και μιάς και λέμε τέτοια, δες λίγο τα pm σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Πάρα πολλά :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
δεν μου εχεις στειλει κανενα πμ