konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Καλη σαρακοστη και σε σενα!
τι κανεις?
το γιορτασες χτες και σημερα?
καλησπερα :-* :-* :-*
απο το σαββατο διασκεδαζα
τωρα μολις γυρισα....
Καλη σαρακοστη και σε σενα!
τι κανεις?
το γιορτασες χτες και σημερα?
υδραυλικο φωναξες η να ερθω πιανουν τα χερια μουκαλησπερα σε ολλους και καλη σαρακοστη :-* :-* :-*
το σαββατο ειναι η βαρδια μου.αλλα επιδη εγω πειρα αδεια λογο τα υδραβλικα μου,γι`αυτο εχουνε βαλει αλλη κοπελα ;) ;) ;)
υδραυλικο φωναξες η να ερθω πιανουν τα χερια μου
καλησπερα :-* :-* :-*
απο το σαββατο διασκεδαζα
τωρα μολις γυρισα....
του εδωσες και καταλαβε!
αλιμονο σε μας...
σκετο τηλεφωνο η θελεις και βιογραφικοσε καμια εβδομαδα θα σε χριαστω
αφησε το τηλεφωνο σου και θα σε παρω να σου πω ποτε θα σε χριαστω
δυστυχως οχι.γιατι εσυ δεν πειγες πουθενα?
σκετο τηλεφωνο η θελεις και βιογραφικο
σε καμια βδομαδα ξεκινας καμια ανακαινηση μηπως
δυστυχως οχι.
οπως λεει και ο λαος: "εργασια και χαρα"
τι να κανουμε. υπομονη μεχρι την πεμπτη. τοτε θα εχω ρεπο...
οκ ειμαι σε αναμονηεννοειτε πως θελω και το βιογραφικο σου να μην ξερω με τι υδραβλικο περνω?
και καμια εβδομαδα θα περιμενω μηπως φιαξουν απο μονα τους τα υδραβλικα η αλλιος σε φωναζω εσενα
μην ξεχασεις να του ζητησεις αποδειξη ομως.....εννοειτε πως θελω και το βιογραφικο σου να μην ξερω με τι υδραβλικο περνω?
και καμια εβδομαδα θα περιμενω μηπως φιαξουν απο μονα τους τα υδραβλικα η αλλιος σε φωναζω εσενα
οχι ακριβως!τι δουλευες και χτες και σημερα?
μην ξεχασεις να του ζητησεις αποδειξη ομως.....
οχι ακριβως!
περισσοτερα με πμ!
θα εχεις εκπτωση και απο την εφορια... ;)εννοειτε πως θα του ζητησω αποδειξη αμα μου ξανα χαλασουν που θα τον βρω μετα
Καλή σαρακοστή σε όλους.
Κωνσταντίνα μωρό μου αφού πέρασες καλά, δεν πειράζει για τα υδραυλικά αυτά φτιάχνονται. :-* :-*
απο τις ωραιες γυναικες δεν παιρνω λεφτα οποτε τι αποδειξη να δωσω οσο για το αν σου χαλασουν ξανα ευκολα με βρισκεις ασε που δινω εγγυηση καλης λειτουργιαςεννοειτε πως θα του ζητησω αποδειξη αμα μου ξανα χαλασουν που θα τον βρω μετα
καλησπερα και σε σενα :-* :-* :-*
με τοσους υδραβλικους πιας την χαρη μου
απο τις ωραιες γυναικες δεν παιρνω λεφτα οποτε τι αποδειξη να δωσω οσο για το αν σου χαλασουν ξανα ευκολα με βρισκεις ασε που δινω εγγυηση καλης λειτουργιας
Με τόσους υδραυλικούς ….χα χα
Ξέρεις την παροιμία…
Οι πολλές μαμές βγάζουν το παιδί στραβό….
μην εισαι τοσο σιγουρος που μπορει να βγει στραβο