varadero40
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Eγω Κωνσταντινα ειμαι αυτος. Παρακαλω οχι κακιες εδω ειμαστε μια ομορφη παρεα Επιβητορα τι εκανες στο κοριτσι ?
Καλιο αργα παρα ποτε, ετσι
Eγω Κωνσταντινα ειμαι αυτος. Παρακαλω οχι κακιες εδω ειμαστε μια ομορφη παρεα Επιβητορα τι εκανες στο κοριτσι ?
Γιατι ρε το στεναχωρητε το κοριτσι ανθρωπος ειναι οπως ολοι μας εγινε μια στραβη μαλλον δεν θα την κρεμασουμεεσυ δεν θελω να μου μιλας.μη νομιζεις οτι τα ξεχασα τι εγινε.
Γιατι ρε το στεναχωρητε το κοριτσι ανθρωπος ειναι οπως ολοι μας εγινε μια στραβη μαλλον δεν θα την κρεμασουμε
εχεις πμΓιατι ρε το στεναχωρητε το κοριτσι ανθρωπος ειναι οπως ολοι μας εγινε μια στραβη μαλλον δεν θα την κρεμασουμε
Πες τα ρε ΓΙΩΡΓΟ. Ανθρωποι ειμαστε και σφαλματα κανουμε.Τα λαθη ειναι ανθρωπινα.
Aν θυμαμαι καλα, στην ολη φαση, την στραβη δεν την εκανε η Κωνσαντινα.
Δεν ειναι η μονη που εχει παραπονα απο το συγκεκριμενο μελος.
Σαν να το εβγαλα το λαβρακι ;) ;) ;)πες τα πες τα να το ακουσουνε και οι αλλοι φιλοι εδω μεσα
Εγω ΓΙΩΡΓΟ δεν θυμαμε τι ειχε γινει. Οποιος εκανε απο τους δυο την μαλακια ας ζητησει συγνωμη και να σταματησουν ολα εδω. ΕΠΙΒΗΤΟΡΑ κανε οτι θες εγω σας αφηνω παω καμια βολτα. Κακο VARADERO και δρομο για παραλια για καφε. Καλο ραδυ σε ολους.
Αυτος θα την κανει την βολτα εμεις παραμενουμε εδωκαλη βολτιτσα :-* :-* :-*
Αντε για να μην στεναχωριεσαι και εγω μεσα θα κατσω σημερα.....Αυτος θα την κανει την βολτα εμεις παραμενουμε εδω
Αυτος θα την κανει την βολτα εμεις παραμενουμε εδω
Ειναι και η φιλη σου μαζι ?εγω την εχω βρει μεσα στο σπιτι
Ειναι και η φιλη σου μαζι ?