konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
μπορει ;)λες να εφαγε τπτ χαλασμενο?
μπορει ;)λες να εφαγε τπτ χαλασμενο?
πεστα χρυχοστομε :-* :-* :-*καλημερα μωρο μου :-* :-* :-*Καλό απόγευμα!!! Το καλοκαίρι χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή με το φαγητό που τρώμε είτε αυτό είναι ψάρι είτε κατι άλλο γιατί οι περισσότεροι καταστηματάρχες δεν τηρούν τους υγειονομικούς κανόνες!!!
μπορει να εχει δουλειτσα ο ανθρωπος ;) ;) ;)Ρε γατε γιωργο που εισαι ??????? Σε φωναζει το........................................... Βαθυ λαρυγγι..
Aρχίσε να φωνάζεις ψι ψι βγάλε και κανένα ψαροκόκκαλο και που ξέρεις ίσως φανεί!!!μπορει να εχει δουλειτσα ο ανθρωπος ;) ;) ;)
εμενα δεν με ξεχναει ποτε.ειναι το γατουλινι μου :-* :-* :-*
απο την αλλη εβδομαδα.θα το πω συντομα ;) ;) ;)Μαρουλόστομε!!!! Καλό απόγευμα και πάλι!!!
Πότε θα αρχίσεις να εργάζεσαι και πού;
λες???Aρχίσε να φωνάζεις ψι ψι βγάλε και κανένα ψαροκόκκαλο και που ξέρεις ίσως φανεί!!!
δεν μπορω να σου πω ακομαΝα υποθέσω ότι ο περί ης ο λογος είναι κάπου στην Κασσάνδρας;
καλησπερα αγορινα :-* :-* :-*καλα ειμαι.ποτε δεν ειμουν καλητερα :-* :-* :-*καλησπερα στο κουκλι. τι κανεις κωνσταντινα?
πως εισαι?
πω πω μην μου κανεις τετοια και με προκαλεις!καλησπερα αγορινα :-* :-* :-*καλα ειμαι.ποτε δεν ειμουν καλητερα :-* :-* :-*
;)καλησπερα παιδια :-* :-* :-*
καλησπερα κουκλιτσα :-* :-* :-* καλα εισαικαλησπερα παιδια :-* :-* :-*
για σου αγορινα μου :-* :-* :-*