konstantinas
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
απο την αλλη εβδομαδα θα σας πω ;)Ειναι πράγματι ζουμερά και φρέσκα, αλλά που και πότε ?
απο την αλλη εβδομαδα θα σας πω ;)Ειναι πράγματι ζουμερά και φρέσκα, αλλά που και πότε ?
Γενικά κάθε κοπέλα έχεις σταθερές ώρες ή αλλάζετε;!απο την αλλη εβδομαδα θα σας πω ;)
Τι να γινη δεν μπορη να ειμαστε ολοι κοντα, ισως γινη καποια φορα παντως στεγνος δεν μενωγατουλινι μου τι να σου κανω μου εισαι μακρια και δεν τα εχεις δοκιμασει :-* :-* :-*
αναλογα.καποιες ναι και καποιες οχι. ;)Γενικά κάθε κοπέλα έχεις σταθερές ώρες ή αλλάζετε;!
οταν θα ερθεις Αθηνα θα σε περιμενω να σε γνωρισω :-* :-* :-*Τι να γινη δεν μπορη να ειμαστε ολοι κοντα, ισως γινη καποια φορα παντως στεγνος δεν μενω
Kαλώς να ξέρω μην πάω για άλλη και βρω άλλη!!!αναλογα.καποιες ναι και καποιες οχι. ;)
θα σου πω να μην μπερδευτεις ;)Kαλώς να ξέρω μην πάω για άλλη και βρω άλλη!!!
Και εγω θελω να σε γνωρισω,οταν ειναι να ερθω θα πεσουν μυνηματα πρωταοταν θα ερθεις Αθηνα θα σε περιμενω να σε γνωρισω :-* :-* :-*
Θα περιμενωΚαι εγω θελω να σε γνωρισω,οταν ειναι να ερθω θα πεσουν μυνηματα πρωτα
Κων/ντινα καλο βραδυ απο δευτερα παλι :-* :-*Θα περιμενω
καληνυχτα :-* :-* :-*Κων/ντινα καλο βραδυ απο δευτερα παλι :-* :-*
υπομονη. θα περασουν. δεν μπορεις να πας και στην θαλασσα....για σου μωρο :-* :-* :-*τι να κανω αδιαθετη ;)
καλησπερα αγορινα μου :-* :-* :-*
φροντισε να εισαι εσυ ο πρωτοςυπομονη. θα περασουν. δεν μπορεις να πας και στην θαλασσα....
οπως ειπες και πριν. τυχερος ο πρωτος που θα σου ερθει οταν επιστρεψεις ;)
καλα ειμαι μωρο μου :-* :-* :-*Τι κάνει η κουκλάρα μας ???????????
Μάθαμε τίποτα ????
Που πηγατε ολοι?
καλησπερα :-* :-* :-*Eδω ειμαι (εγω τουλαχιστον)
καλησπερα :-* :-* :-*