CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 22 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 582
- Like
- 583
- Πόντοι
- 8.805
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Βλεπεις η φημη μου σου, προηγειται....
;) ;) ;) ;) ;) ;) ;)
Εισαι και πολυ γατουλαΕ οχι και κεραμιδογατος τετοιος ΓΑΤΑΡΟΣ
Γι'αυτο και ψαχνη ομορφες γατουλες ;) ;)εισαι ο ποιο ομορφος γατος :-* :-* :-*
Βλεπεις η φημη μου σου, προηγειται....
και εσυ εισαι ομορφουλις :-* :-* :-*δεν είσαι τόσο ευγενικό ζώο όσο εγώ
τι έχουμε εδώ; μην τους ακούς!
Μονο καλα εχω ακουσει....
καλο με τους ευγενικους και αγριο με τους κακουςδεν είσαι τόσο ευγενικό ζώο όσο εγώ
ληπον........απο δω και περα εσυ θα εισαι το δελφινακι μου :-* :-* :-*τι έχουμε εδώ; μην τους ακούς!
και εσυ θα εσυ το γατουλινι μου :-* :-* :-*Γι'αυτο και ψαχνη ομορφες γατουλες ;) ;)
εσύ τόσο ομορφούλα, με μένα που είμαι όμορφος πρέπει να κάνεις παρέα, όχι με γατιά, μαδάνε κιόλας!
ληπον........απο δω και περα εσυ θα εισαι το δελφινακι μου :-* :-* :-*και εσυ θα εσυ το γατουλινι μου :-* :-* :-*
ληπον........απο δω και περα εσυ θα εισαι το δελφινακι μου :-* :-* :-*και εσυ θα εσυ το γατουλινι μου :-* :-* :-*
και μετα θα κανουμε ενα ωραιο δελφινακιεσύ τόσο ομορφούλα, με μένα που είμαι όμορφος πρέπει να κάνεις παρέα, όχι με γατιά, μαδάνε κιόλας!
που και που να βγαζεις και τα νυχια σου ;) ;) ;)γατουλινι μου ;) ;) ;)καλο με τους ευγενικους και αγριο με τους κακους
Δεν ξερη τι ειναι να εχεις το γατουλινι μου αναμεσα στα ποδια σου η στα στηθη σου και να σε αναβηκαι εσυ εισαι ομορφουλις :-* :-* :-*
αλλα μη μου πειραξεις το γατουλινι μου
και μετα θα κανουμε ενα ωραιο δελφινακι
Δεν ξερη τι ειναι να εχεις το γατουλινι μου αναμεσα στα ποδια σου η στα στηθη σου και να σε αναβη