You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 913K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
μια πλαστικη κουκλα απο το sex shop θα ηταν καλυτερη επιλογη για πανελ και παιζει να ηταν και πιο εξυπνη
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
δεν αντεχεται πανω απο λεπτο
ειναι και φιλολογος τρομαρα της...
ως γνωστον αυτες κανουν τις καλυτερες πιπες.οποιος εχει περασει απο φιλοσοφικη σχολη ξερει...(φοιτητης,η επισκεπτης)
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
ως γνωστον αυτες κανουν τις καλυτερες πιπες σε περιορισμενο κυκλο λιγων και προνομιουχων αντρων.οποιος εχει περασει απο φιλοσοφικη σχολη ξερει...(φοιτητης,η επισκεπτης)
ετσι ειναι καλυτερο
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
ετσι ειναι καλυτερο
αλλα προσοχη!ειναι μονο γι'αυτο.τιποτα αλλο.αλλιως θα βραχυκυκλωσει και θα χαλασει.οι προδιαγραφες της ειναι συγκεκριμενες.ουτε καν να μιλαει!!!!
μονο
Gamidis
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2012
- Like
- 6
- Πόντοι
- 16
Καλό, χαζούλι μουνάκι που στο κρεβάτι θα γουργουρίζει σαν γατάκι, αλλά να διώξουν το υπέρμουνο την Ευαγγελία για να κρατήσουν αυτή πάει πολύ.
πρεπει να εχει μεγαλο ταλεντο στα χειλη.τι λεμε τοση ωρα;
βεβαια παιζει και να δεχτηκε να της δινουν ψιχουλα για μισθο (βεβαια πονταρει στην αναγνωρισιμοτητα για μελλοντικα) τωρα με την κριση
πρεπει να εχει μεγαλο ταλεντο στα χειλη.τι λεμε τοση ωρα;
βεβαια παιζει και να δεχτηκε να της δινουν ψιχουλα για μισθο (βεβαια πονταρει στην αναγνωρισιμοτητα για μελλοντικα) τωρα με την κριση
Και φτηνή (σε μισθό) και ταλέντο, τι καλύτερο; ;)
grshadowgr
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Απρ 2009
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
γεια χαρα
επανενεργοποιηση λογαριασμου μετα απο 3+ χρονια, και πρωτο μου ποστ για αυτο το τρελλο πλασμα.... απλα απιστευτη, αρκει να ανοιγει το στομα της για συγκεκριμενο λογο και οχι για να μιλαει!
επανενεργοποιηση λογαριασμου μετα απο 3+ χρονια, και πρωτο μου ποστ για αυτο το τρελλο πλασμα.... απλα απιστευτη, αρκει να ανοιγει το στομα της για συγκεκριμενο λογο και οχι για να μιλαει!
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Καλό, χαζούλι μουνάκι που στο κρεβάτι θα γουργουρίζει σαν γατάκι, αλλά να διώξουν το υπέρμουνο την Ευαγγελία για να κρατήσουν αυτή πάει πολύ.
Αυτη δεν προλαβε να ξεκινησει η σεζον εφυγε ακομα δεν ηρθε...Ξερεις κανεις τι επαιξε?
Επισκέπτης
εγω ξεκολιαζα ολο το πανελ της εκπομπης αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
έτσι !!!!!!!!
κι εγώ !!!!!!
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Πότε έγινε αυτό ρε παιδιά?Αυτη δεν προλαβε να ξεκινησει η σεζον εφυγε ακομα δεν ηρθε...Ξερεις κανεις τι επαιξε?
εγω ξεκολιαζα ολο το πανελ της εκπομπης αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
Μάλλον θες να κάνεις τον ήρωα.
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.298
- Πόντοι
- 8.645
Χτύπησε το μάτι της;
θα κανει καλες πιπες γι αυτο κ την πηγανε εκει και πεταξε εξω την Αραβανη...Κι εγω μόλις τη βλέπω αλλάζω κανάλι...Πολύ δήθεν.
Κάνει μπαμ ότι την φυτέψαν με το ζόρι εκεί μέσα!
Μπράβο στο βύσμα πάντως
Επισκέπτης
Πιστεύω πως είναι η κλασσική χαζή bimbo που τρώει πούτσες για να παίρνει δουλειές και εκπομπές ! Γι'αυτό πρέπει να έφαγαν και την "ξενέρωτη" την Αραβανή και να έχωσαν την Κωνσταντίνα στην εκπομπή...
Πάντως για μένα έχουν και αυτές οι γκόμενες τη γοητεία τους..αν όχι για μακροχρόνια σχέση και γάμο,τουλάχιστον για σεξ και φιλία...
Πάντως για μένα έχουν και αυτές οι γκόμενες τη γοητεία τους..αν όχι για μακροχρόνια σχέση και γάμο,τουλάχιστον για σεξ και φιλία...
alpula
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 25 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 41
- Like
- 25.534
- Πόντοι
- 17.470
την είδα προχθές σε βραδυνή έξοδο,με εφαρμοστό φόρεμα μίνι,δωδεκάποντα και άντε γεια!
νόμιζα οτι θα ήταν πολύ αδυνατη(κοκκαλο)έτσι πως την εβλεπα στην Tv αλλα τελικά διαψευστηκα...έχει μπουτάρες(με την καλή έννοια)και είναι ζουμερή γυναίκαρα!!!
νόμιζα οτι θα ήταν πολύ αδυνατη(κοκκαλο)έτσι πως την εβλεπα στην Tv αλλα τελικά διαψευστηκα...έχει μπουτάρες(με την καλή έννοια)και είναι ζουμερή γυναίκαρα!!!
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Christmasdetails: Αγάπες μου απόψε δεν θα σας κάνω παρεουλα
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου
....από αύριο όμως είμαι κοντά σας ....για λίγους και εκλεκτούς και για αυτούς που με χρειάζονται πραγματικά αυτές τις νύχτες ...
@ΔανάηMagic λοβ γιου