razorxt
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαρ 2012
- Κριτικές
- 2
- Like
- 396
- Πόντοι
- 36
αυτο λεω....δεν εχει σημασια η μορφωση με τετοιες
μονο
αυτο λεω....δεν εχει σημασια η μορφωση με τετοιες
βρε παιδια την φιλοσοφικη τελιωσε το κοριτσι δεν εγινε νευροχειρουργος
δεν την εχω δει στο γυαλι γιατι δεν βλεπω τετοιες εκπομπες ομως σαν κορμι λεει πολλα....εαν ειχα τα φραγκα ως επιχειρηματιας θα τις προσφερα ενα <δωρακι> για να την εχω για 1 εβδομαδα διπλα μου
Ποια μορφωση βρε παιδια?? Εκεινο που πρωτοβλεπει ο αρρεναs ειναι κανα βυζακι που ατενιζει τον ουρανο σαν αντιαεροπορικο, καμμια ισια γαμπα και κανα τσουπωτο κωλαρακι.....Βαφονται, μακιγιαρονται, χτενιζονται με τιs ωρεs για να εισπραξουν το θεικο...."Τι κωλαρα εισαι εσυ μαναρ μ!!"
Ποια μορφωση βρε παιδια?? Εκεινο που πρωτοβλεπει ο αρρεναs ειναι κανα βυζακι που ατενιζει τον ουρανο σαν αντιαεροπορικο, καμμια ισια γαμπα και κανα τσουπωτο κωλαρακι.....Βαφονται, μακιγιαρονται, χτενιζονται με τιs ωρεs για να εισπραξουν το θεικο...."Τι κωλαρα εισαι εσυ μαναρ μ!!"
εγώ την ξεκολιαζα ευχαρίστως
βρε παιδια την φιλοσοφικη τελιωσε το κοριτσι δεν εγινε νευροχειρουργος
δεν την εχω δει στο γυαλι γιατι δεν βλεπω τετοιες εκπομπες ομως σαν κορμι λεει πολλα....εαν ειχα τα φραγκα ως επιχειρηματιας θα τις προσφερα ενα <δωρακι> για να την εχω για 1 εβδομαδα διπλα μου,ομως μεχρι εκει
ή αν ειμουν καποιος διασημος ποδομπασκετακιας θα την τιμουσα με το πεος μου
γιατι οταν εισαι επιχ. πρεπει να πληρωσεις ενω οταν εισαι ποδομπασκετιστας απλα τις πηδας αυτο και τιποτε αλλο
τοση ζητηση εχουν οι μπασκετμπολιστες τυπε?
Και.........οι πολιστεsτοση ζητηση εχουν οι μπασκετμπολιστες τυπε?
Και.........οι πολιστεs
Ετσι ετσι.......γενικοτερα οσοι γμωριζουν να χειριζονται μεγαλα τοπια(μπαλες) ειναι παραλληλισμος φιλαρα
H μόρφωση - όσο υψηλή και αν είναι - δεν συνάδει με το ήθος και το ύφος που πλασάρει ο κάθε άνθρωπος.
Νομίζω, στις περισσότερες των περιπτώσεων, είναι αντιστρόφως ανάλογα.
Ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, πανεπιστημιακοί κλπ αμέτοχοι χρόνια απο τα πραγματικά προβλήματα, εγκλωβισμενοι στον ορθολογικό τρόπο σκέψης τους και κυρίως στην εικόνα τους που θέλουν να της διασφαλίσουν ένα μυστηριακό χαρακτήρα.
Οσο για την κοπελίτσα που συζητάτε δεν έχει σημασία - για αυτην τουλάχιστον - αν ξεχωρίζει το "Ειλείθυια" από το "Ηλίθια" ....ουτε αν τη θεωρείται το δεύτερο παρότι αυτή ξέρει τι είναι το πρώτο..
Σημασία έχει ότι επιβιώνει χαλαρά, με τις χαζομαρούλες, σε μια περίοδο που εσεις ξεροχύνετε πάνω στο πληκτρολόγιο παίρνοντας μάτι τα στηθάκια της...και εγώ κάθομαι και γράφω εδω...
ναι.....προλαβαινεις να γινεις??????
Οτι κ να λεμε μια χαρα αξιαγαμητη ειναι..Κ βυζαρα κ κωλαρα κ τσιμπουκοχειλα!!
Και βαλεεεε !!! ;)Τσόκαρο.............................