You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 907K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Ποτέ δεν ξέρεις που μπορεί να φτάσει κάποιον ο γεροντοέρωτας!!!!
Φιλε, ο Κοντομηνας (και ολοι οι ομοιοι του) δαγκωνει...
Δεν τον δαγκωνουν.
manasou
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Μαρ 2013
- Like
- 7
- Πόντοι
- 6
Εγω πιστευω πως θα της παρει κανα σπιτι στην παραλιακη και καμια Πορσε.
Σιγα μην της αφησει εστω και ιχνος απ' την κληρονομια (επιχειρησεις, οικοπεδα, ελικοπτερα κλπ)
Και έτσι να'ναι αν έπαιρνε καναν παπάρα από αυτούς της TV, στελέχη, παρουσιαστές. Σε στυλ Λάτσιου ξέρω γω θα την χάλαγε; Ας έπαρινε έναν μέτριο εμφανισιακά τέλοσπάτων του χώρου που τουλάχιστον να μην την χλευάζει όλη η Ελληνική κοινωνία και που να της ρίχνει και κάνα πούτσο. Φαντάζεσαι εσύ τώρα να είσαι γκόμενα στην ηλικία της και να πλαγιάζεις με τον κοντομηνά; Έλεος ρε φίλε... Για την συγκεκριμένη τύπισσα ο όρος πουτάνα, υποτιμάει τις πουτάνες.
Nacho Vidal
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2014
- Like
- 12
- Πόντοι
- 16
Εχω πετυχει στο μεταξουργειο μια που της εμοιαζε αρκετα στο προσωπο.......
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
Και έτσι να'ναι αν έπαιρνε καναν παπάρα από αυτούς της TV, στελέχη, παρουσιαστές. Σε στυλ Λάτσιου ξέρω γω θα την χάλαγε; Ας έπαρινε έναν μέτριο εμφανισιακά τέλοσπάτων του χώρου που τουλάχιστον να μην την χλευάζει όλη η Ελληνική κοινωνία και που να της ρίχνει και κάνα πούτσο. Φαντάζεσαι εσύ τώρα να είσαι γκόμενα στην ηλικία της και να πλαγιάζεις με τον κοντομηνά; Έλεος ρε φίλε... Για την συγκεκριμένη τύπισσα ο όρος πουτάνα, υποτιμάει τις πουτάνες.
να και η εικονα
Συνημμένα
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Ψωριάρης
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 9
- Like
- 23
- Πόντοι
- 16
Κάτι η κρίση , κάτι το'να το άλλο , έχουν μαζευτεί οι χοντρολεφτάδες και έχουν κοπεί οι χορηγίες οι παλιές . Δεν υπάρχουν πια πολλοί διαθέσιμοι να τα χώνουν στο κάθε πουταναριό .
Μην τρελαθούμε , από το να ξέπεφτε σε κανα υπαλληλάκο καλός είναι και ο αρκουδιάρης .
Στο φινάλε δεν είναι και τίποτα το φοβερό η συγκεκριμένη .
Μην τρελαθούμε , από το να ξέπεφτε σε κανα υπαλληλάκο καλός είναι και ο αρκουδιάρης .
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
αψογος!!!Κάτι η κρίση , κάτι το'να το άλλο , έχουν μαζευτεί οι χοντρολεφτάδες και έχουν κοπεί οι χορηγίες οι παλιές . Δεν υπάρχουν πια πολλοί διαθέσιμοι να τα χώνουν στο κάθε πουταναριό .
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
εχει παρει τα ρισκα της μαν,,,πιστευω θα την πατησει λογω ελλειψης γνωση; οικονομικωνΓια λύπηση η τύπισσα. Δεν μπορούσε ας πούμε να βρει έναν τυπά από το χώρο της όπως ένα σωρό άλλες πουτάνες της TV που να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέτριος εμφανισιακά και να την γαμάει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Ήθελε τα ΠΟΛΛΑ αλλά αν νομίζει ότι ο Κοντομηνάς θα της τα γράψει όλα μάλλον είναι γελασμένη.
ο χοντρος ειναι μια φουσκα που κι αυριο μπορει να σκασει κ να μεινει κι αυτος κι αυτη στο ζερο...
τοχει παθει μια φιλη μου παλια καραμουναρα,πανρευτηκε ενα χαλια χοντρο εργολαβο,μουλεγε εινια οφ το ατομο αλλα γουσταρω ξαπλα κ βιπ κατασταση,,,,
εφαγε δεκα χρονια μαζι του,ο χοντρος εσκασε σαν φουσκα στις οικοδομες,κ τωρα δουλευει τετραωρη στο σκλαβενιτη κ την γαμαει ενας αλλος οφ κατι σαν ψιλοδιευθηντης καταστηματος.
θειαα δικη που λεμε κι ετσι
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
εχει παρει τα ρισκα της μαν,,,πιστευω θα την πατησει λογω ελλειψης γνωση; οικονομικων
ο χοντρος ειναι μια φουσκα που κι αυριο μπορει να σκασει κ να μεινει κι αυτος κι αυτη στο ζερο...
τοχει παθει μια φιλη μου παλια καραμουναρα,πανρευτηκε ενα χαλια χοντρο εργολαβο,μουλεγε εινια οφ το ατομο αλλα γουσταρω ξαπλα κ βιπ κατασταση,,,,
εφαγε δεκα χρονια μαζι του,ο χοντρος εσκασε σαν φουσκα στις οικοδομες,κ τωρα δουλευει τετραωρη στο σκλαβενιτη κ την γαμαει ενας αλλος οφ κατι σαν ψιλοδιευθηντης καταστηματος.
θειαα δικη που λεμε κι ετσι
εγω θα επαιρνα τ φερραρι ενος φιλου μου και θα πουλουσα μουρη στη φιλη σου , θα την καρφωνα και μετα θα την παρατουσα
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κωστακη ντιζελ καις?την εχω γαμισει εγω μικρη σχολειο-πενταημερη κλπ- εξ ου κι η οικειοτητα,,,,απλα κουβεντιαζαμε τις μαλ..ιες που εκανε,,τωρα θελει ναρθει εδω,αλλα γερμανικα δεν μπορει να μαθει,λογω οτι ηταν μουναρα τοτε αλλα κ σκραπας στα γραμματα μαζι...εγω θα επαιρνα τ φερραρι ενος φιλου μου και θα πουλουσα μουρη στη φιλη σου , θα την καρφωνα και μετα θα την παρατουσα
τοτε βεβαια πιστευα κι εγω οτι με τον χοντρο χτυπησε φλεβα χρυσου,αλλα φευ,,,
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
κωστακη ντιζελ καις?την εχω γμισει εγω μικρη σχολειο εξ ου κι η οικειοτητα,,,,απλα κουβεντιαζαμε τις μαλ..ιες που εκανε,,τωρα θελει ναρθει εδω,αλλα γερμανικα δεν μπορει να μαθει,λογω οτι ηταν μουναρα τοτε αλλα κ σκραπας στα γραμματα μαζι...
κηροζινη τυπε
Γερμανια εισαι??
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
οχι ρε κωστακη ταχω ξαναπει αυτα,,κηροζινη τυπε
Γερμανια εισαι??
δεν παω σε φτωχομπινεδιαρικες χωρες... τι να κανω εκει να παρω 1200ε το μηνα,,,
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
κουιζ
τι βλεπετε εδω?
εγω δυο αδερφες δυο πουτανες,κι ενας δεξια που δεν μπορω να καταλαβω τι ειναι,,μαλλον φεισμπουκοχαζο...
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
οχι ρε κωστακη ταχω ξαναπει αυτα,,
δεν παω σε φτωχομπινεδιαρικες χωρες... τι να κανω εκει να παρω 1200ε το μηνα,,,
ελβετια τοτε
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
ταχουμε πει ρε δεκα φορες και,,ξεχνας πολυ...ελβετια τοτε
kostakis_ss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 29
- Like
- 195
- Πόντοι
- 1.390
ταχουμε πει ρε δεκα φορες και,,ξεχνας πολυ...
ειχες αλλο νικ τοτε ομως
Judge Dred89
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2014
- Like
- 5
- Πόντοι
- 16
δεν νομιζω ναμαι ο μονος ελληνας στην ελβετια...ειχες αλλο νικ τοτε ομως
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις