Νέα

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

• Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 4K
  • Εμφανίσεις 907K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

andonis21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2008
Κριτικές
14
Like
206
Πόντοι
290
Τι να γαμήσει ο πουστόγερος αφού έχει να δει την τςαπού του κατι χρόνια....γαμώ τα λεφτά τους.... :s&m_1:

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Εγω πιστευω πως θα της παρει κανα σπιτι στην παραλιακη και καμια Πορσε.

Σιγα μην της αφησει εστω και ιχνος απ' την κληρονομια (επιχειρησεις, οικοπεδα, ελικοπτερα κλπ)

Και έτσι να'ναι αν έπαιρνε καναν παπάρα από αυτούς της TV, στελέχη, παρουσιαστές. Σε στυλ Λάτσιου ξέρω γω θα την χάλαγε; Ας έπαρινε έναν μέτριο εμφανισιακά τέλοσπάτων του χώρου που τουλάχιστον να μην την χλευάζει όλη η Ελληνική κοινωνία και που να της ρίχνει και κάνα πούτσο. Φαντάζεσαι εσύ τώρα να είσαι γκόμενα στην ηλικία της και να πλαγιάζεις με τον κοντομηνά; Έλεος ρε φίλε...  Για την συγκεκριμένη τύπισσα ο όρος πουτάνα, υποτιμάει τις πουτάνες.

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
Και έτσι να'ναι αν έπαιρνε καναν παπάρα από αυτούς της TV, στελέχη, παρουσιαστές. Σε στυλ Λάτσιου ξέρω γω θα την χάλαγε; Ας έπαρινε έναν μέτριο εμφανισιακά τέλοσπάτων του χώρου που τουλάχιστον να μην την χλευάζει όλη η Ελληνική κοινωνία και που να της ρίχνει και κάνα πούτσο. Φαντάζεσαι εσύ τώρα να είσαι γκόμενα στην ηλικία της και να πλαγιάζεις με τον κοντομηνά; Έλεος ρε φίλε...  Για την συγκεκριμένη τύπισσα ο όρος πουτάνα, υποτιμάει τις πουτάνες.

να και η εικονα  :grin:

Συνημμένα

• 11.jpg
    11.jpg
    27,6 KB · Εμφανίσεις: 46

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
:rockon: :rockon: :rockon:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Κάτι η κρίση , κάτι το'να το άλλο , έχουν μαζευτεί οι χοντρολεφτάδες και έχουν κοπεί οι χορηγίες οι παλιές . Δεν υπάρχουν πια πολλοί διαθέσιμοι να τα χώνουν στο κάθε πουταναριό .
Μην τρελαθούμε , από το να ξέπεφτε σε κανα υπαλληλάκο καλός είναι και ο αρκουδιάρης .
Στο φινάλε δεν είναι και τίποτα το φοβερό η συγκεκριμένη .

jstar

Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2010
Like
14
Πόντοι
16
δεν περιγράφεται το κράξιμο που τρώει στο twitter αυτή η κοπέλα ..
ειδικα στο hashtag της νεας εκπομπης του αλφα.
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Κάτι η κρίση , κάτι το'να το άλλο , έχουν μαζευτεί οι χοντρολεφτάδες και έχουν κοπεί οι χορηγίες οι παλιές . Δεν υπάρχουν πια πολλοί διαθέσιμοι να τα χώνουν στο κάθε πουταναριό .
Μην τρελαθούμε , από το να ξέπεφτε σε κανα υπαλληλάκο καλός είναι και ο αρκουδιάρης .
Στο φινάλε δεν είναι και τίποτα το φοβερό η συγκεκριμένη .
αψογος!!! :rockon:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
Για λύπηση η τύπισσα. Δεν μπορούσε ας πούμε να βρει έναν τυπά από το χώρο της όπως ένα σωρό άλλες πουτάνες της TV που να είναι ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέτριος εμφανισιακά και να την γαμάει σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Ήθελε τα ΠΟΛΛΑ αλλά αν νομίζει ότι ο Κοντομηνάς θα της τα γράψει όλα μάλλον είναι γελασμένη.
εχει παρει τα ρισκα της μαν,,,πιστευω θα την πατησει λογω ελλειψης γνωση; οικονομικων
ο χοντρος ειναι μια φουσκα που κι αυριο μπορει να σκασει κ να μεινει κι αυτος κι αυτη στο ζερο... :grin:
τοχει παθει μια φιλη μου παλια καραμουναρα,πανρευτηκε ενα χαλια χοντρο εργολαβο,μουλεγε εινια οφ το ατομο αλλα γουσταρω ξαπλα κ βιπ κατασταση,,,, :grin:
εφαγε δεκα χρονια μαζι του,ο χοντρος εσκασε σαν φουσκα στις οικοδομες,κ τωρα δουλευει τετραωρη στο σκλαβενιτη κ την γαμαει ενας αλλος οφ κατι σαν  ψιλοδιευθηντης καταστηματος. :grin:
θειαα δικη που λεμε κι ετσι  :grin:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
εχει παρει τα ρισκα της μαν,,,πιστευω θα την πατησει λογω ελλειψης γνωση; οικονομικων
ο χοντρος ειναι μια φουσκα που κι αυριο μπορει να σκασει κ να μεινει κι αυτος κι αυτη στο ζερο... :grin:
τοχει παθει μια φιλη μου παλια καραμουναρα,πανρευτηκε ενα χαλια χοντρο εργολαβο,μουλεγε εινια οφ το ατομο αλλα γουσταρω ξαπλα κ βιπ κατασταση,,,, :grin:
εφαγε δεκα χρονια μαζι του,ο χοντρος εσκασε σαν φουσκα στις οικοδομες,κ τωρα δουλευει τετραωρη στο σκλαβενιτη κ την γαμαει ενας αλλος οφ κατι σαν  ψιλοδιευθηντης καταστηματος. :grin:
θειαα δικη που λεμε κι ετσι  :grin:

εγω θα επαιρνα τ φερραρι ενος φιλου μου και θα πουλουσα μουρη στη φιλη σου , θα την καρφωνα και μετα θα την παρατουσα  :grin:

Judge Dred89

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2014
Like
5
Πόντοι
16
εγω θα επαιρνα τ φερραρι ενος φιλου μου και θα πουλουσα μουρη στη φιλη σου , θα την καρφωνα και μετα θα την παρατουσα  :grin:
κωστακη ντιζελ καις?την εχω γαμισει εγω μικρη σχολειο-πενταημερη κλπ-  :grin: εξ ου κι η οικειοτητα,,,,απλα κουβεντιαζαμε τις μαλ..ιες που εκανε,,τωρα θελει ναρθει εδω,αλλα γερμανικα δεν μπορει να μαθει,λογω οτι ηταν μουναρα τοτε  :tits2: αλλα κ σκραπας στα γραμματα  μαζι... :s&m_3:
τοτε βεβαια πιστευα κι εγω οτι με τον χοντρο χτυπησε φλεβα χρυσου,αλλα φευ,,, :helpplea:

kostakis_ss

Σεβαστός
Εγγρ.
18 Μαρ 2008
Κριτικές
29
Like
195
Πόντοι
1.390
κωστακη ντιζελ καις?την εχω γμισει εγω μικρη σχολειο εξ ου κι η οικειοτητα,,,,απλα κουβεντιαζαμε τις μαλ..ιες που εκανε,,τωρα θελει ναρθει εδω,αλλα γερμανικα δεν μπορει να μαθει,λογω οτι ηταν μουναρα τοτε  :tits2: αλλα κ σκραπας στα γραμματα  μαζι... :s&m_3:

κηροζινη τυπε  :grin:
Γερμανια εισαι??

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom