You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 916K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.612
- Πόντοι
- 2.646
η κοπέλα είναι απίστευτη μουναρα.Αντι να είναι στο σαρβαιβα να παίρνουμε λίγο μάτι,πήραν τις διάσημες απ τα λιντλ.
Mystery X
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2007
- Κριτικές
- 4
- Like
- 9.418
- Πόντοι
- 2.306
Τύπε καλα τα λες για το μάτι αλλα δε θα μπορούσε να παρει τα ποδια της στα αγωνίσματα.. η λαουρα μπροστά της ειναι Γιουσέιν μπολτ..η κοπέλα είναι απίστευτη μουναρα.Αντι να είναι στο σαρβαιβα να παίρνουμε λίγο μάτι,πήραν τις διάσημες απ τα λιντλ.
tomahok
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Δεκ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 3.419
- Πόντοι
- 606
adreasfairways
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.293
- Πόντοι
- 216
και λιγα λες τυπεΤύπε καλα τα λες για το μάτι αλλα δε θα μπορούσε να παρει τα ποδια της στα αγωνίσματα.. η λαουρα μπροστά της ειναι Γιουσέιν μπολτ..
toni1969papadop
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Μαΐ 2015
- Like
- 940
- Πόντοι
- 81
Ποση αντιθεση κανει η φωτοσοπαρισμένη φωτο με τις υπολοιπες, που κι αυτες πειραγμένες πάλι ειναι.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.962
- Πόντοι
- 9.931
Κατι μου λεει οτι θα αργήσουμε πολυ να ξαναδούμε την Κωνσταντίνα στην τιβι και αν γίνει αυτο δεν νομίζω να ειναι κεντρική παρουσιάστρια αλλά σε δεύτερο ρόλο. Νομιζω της εκανε μεγαλη ζημια η σχέση της με τον γερο είτε ήταν αλήθεια, είτε ψέμα.
JOULIANI
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Ιαν 2006
- Κριτικές
- 7
- Like
- 90
- Πόντοι
- 16
εχω την αισθηση οτι δεν θα την ξαναδουμε στη τιβι....την ξεβρασε το ιδιο το συστημα .
Εκανε και αυτη τις μαλακιες της με ανθρωπους που "καθαρισε" ....δεν θα μπορει να σταθει πουθενα .
Πρωτα απο ολα δεν κανει για αυτο το θεμα .
Δεν εχει λεγειν δεν εχει τιποτα ...........
Νομιζει οτι καποια ειναι .
Εκανε και αυτη τις μαλακιες της με ανθρωπους που "καθαρισε" ....δεν θα μπορει να σταθει πουθενα .
Πρωτα απο ολα δεν κανει για αυτο το θεμα .
Δεν εχει λεγειν δεν εχει τιποτα ...........
Νομιζει οτι καποια ειναι .
μπαρμπαγιαννης
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 15 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 12
- Like
- 7.612
- Πόντοι
- 2.646
κάβλα είναι.Ναι γιατί οι αλλες είναι καλύτερες αθλητικά.Ειδαμε και τις αθλήτριες στο νομντς που τις πήγαινε το σίχαμα η Αποστόλης.
Επισκέπτης
κάβλα είναι.Ναι γιατί οι αλλες είναι καλύτερες αθλητικά.Ειδαμε και τις αθλήτριες στο νομντς που τις πήγαινε το σίχαμα η Αποστόλης.
Τυπε ακυρωθηκε η συμμετοχη της τελευταια στιγμη γιατι εθεαθησαν κατι Ιαπωνικα φαλαινοθηρικα στον Αγιο Δομηνικο και κινδυευε η ζωη της.... :S :S :S
ουτε το sea shepherd δεν την σωνει αυτηΤυπε ακυρωθηκε η συμμετοχη της τελευταια στιγμη γιατι εθεαθησαν κατι Ιαπωνικα φαλαινοθηρικα στον Αγιο Δομηνικο και κινδυευε η ζωη της.... :S :S :S
Celebc
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2017
- Like
- 100
- Πόντοι
- 66
ε με το δικιο της τυπε..Τυπε ακυρωθηκε η συμμετοχη της τελευταια στιγμη γιατι εθεαθησαν κατι Ιαπωνικα φαλαινοθηρικα στον Αγιο Δομηνικο και κινδυευε η ζωη της.... :S :S :S
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.584
- Πόντοι
- 11.445
Από το 29:00 και μετά κάνει μια κατάθεση ψυχής η Κωνσταντίνα μας:
"Με όλους όσους έχω υπάρξει τους έχω ερωτευτεί. Είμαι σε μια ηλικία που δύο (2) τελευταίες μου σχέσεις ήταν σχέσεις ζωής"
ΔΕΝ ήταν σχέση ζωής ο Πρόεδρος! Αυτά για να δείτε πόσο αγνή ψυχή έχει και δεν δαγκώνει μόνο κάρτες με απεριόριστο όριο!!!
"Εδωσες τα πάντα όμως Κωνσταντίνα! Δεν το ξέρει ο κόσμος!!!"
ΤΙ διάλο έδωσε;
στον προεδρο εδωσε κωλο αλλα την ετρωγε μονο με δονητη ... οι αλλες σχεσεις ηταν με επιχειρηματιες που αφου την ξεπατωσαν , την σκουπιδιασαν οπως αρμοζει σε σκουπιδι ....
ririkonav
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 2 Απρ 2007
- Κριτικές
- 48
- Like
- 6.584
- Πόντοι
- 11.445
τελικα πηγε η ορκα ? :S
Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.603
- Πόντοι
- 6.056
θελω να την δω οταν επιστρεψει (σε καμια βδομαδα) πεινασμενη...
Επισκέπτης
θελω να την δω οταν επιστρεψει (σε καμια βδομαδα) πεινασμενη...
Εγω και ζω και αναπνεω να την δω να παιρνει μερος σε καποιο αγωνισμα...μιλαμε θα αλλαξουμε 10 συκωτια απο τα γελια.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις