You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κωνσταντίνα Σπυροπούλου
- Μέλος που άνοιξε το νήμα nickpie2008
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 4K
- Εμφανίσεις 916K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 36.962
- Πόντοι
- 9.931
Αυστηρά μόνο κώλο
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
μην το απαξιωνεις το μουνοτρυπιδι τυπεΑυστηρά μόνο κώλο
Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 6
ταχτάριζε καλά το μαραμένο πουτσάκι του ολιγάρχη βρωμόγερα..
monimaprostuxos
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Νοε 2017
- Like
- 22
- Πόντοι
- 1
της εγλυφε το μουνι και ετρεχαν τα βρωμοσαλια του...το Κωνσταντινακι μας πρεπει να το επιανε ριγος απο την ΑΗΔΙΑταχτάριζε καλά το μαραμένο πουτσάκι του ολιγάρχη βρωμόγερα..
Γαμιαδών33
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Νοε 2016
- Like
- 22
- Πόντοι
- 6
το ρίγος της ήταν από το παράλληλο δάγκωμα της χρυσής American Express..της εγλυφε το μουνι και ετρεχαν τα βρωμοσαλια του...το Κωνσταντινακι μας πρεπει να το επιανε ριγος απο την ΑΗΔΙΑ
boobookies
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 5 Δεκ 2006
- Like
- 17.334
- Πόντοι
- 2.256
Από το 29:00 και μετά κάνει μια κατάθεση ψυχής η Κωνσταντίνα μας:
"Με όλους όσους έχω υπάρξει τους έχω ερωτευτεί. Είμαι σε μια ηλικία που δύο (2) τελευταίες μου σχέσεις ήταν σχέσεις ζωής"
ΔΕΝ ήταν σχέση ζωής ο Πρόεδρος! Αυτά για να δείτε πόσο αγνή ψυχή έχει και δεν δαγκώνει μόνο κάρτες με απεριόριστο όριο!!!
"Εδωσες τα πάντα όμως Κωνσταντίνα! Δεν το ξέρει ο κόσμος!!!"
ΤΙ διάλο έδωσε;
"Με όλους όσους έχω υπάρξει τους έχω ερωτευτεί. Είμαι σε μια ηλικία που δύο (2) τελευταίες μου σχέσεις ήταν σχέσεις ζωής"
ΔΕΝ ήταν σχέση ζωής ο Πρόεδρος! Αυτά για να δείτε πόσο αγνή ψυχή έχει και δεν δαγκώνει μόνο κάρτες με απεριόριστο όριο!!!
"Εδωσες τα πάντα όμως Κωνσταντίνα! Δεν το ξέρει ο κόσμος!!!"
ΤΙ διάλο έδωσε;
Puchas Gracias
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Ιουλ 2016
- Like
- 198
- Πόντοι
- 66
Την παραπάνω συνέντευξη θα πρέπει να την δει όλος ο Ελληνικός Λαός. Καμία γυναίκα στην σύγχρονη ιστορία της ιδιωτικής τηλεόρασης δεν έχει απαξιωθεί, λοιδορηθει και κατηγορηθεί όσο η Σπυροπούλου.
Αν ήθελε μπορούσε να ήταν ακόμα με τον πρόεδρο όπως λέτε και να απολαμβανε εκπομπές, χρήμα, τηλεόραση. Όμως όχι. Η Κωνσταντίνα είναι πλέον μια άνεργη και απλή φοιτήτρια, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που αρνήθηκε τα πλούτη και ας τα είχε μπροστά στα πόδια της.
Αν ήθελε μπορούσε να ήταν ακόμα με τον πρόεδρο όπως λέτε και να απολαμβανε εκπομπές, χρήμα, τηλεόραση. Όμως όχι. Η Κωνσταντίνα είναι πλέον μια άνεργη και απλή φοιτήτρια, ένα κορίτσι της διπλανής πόρτας που αρνήθηκε τα πλούτη και ας τα είχε μπροστά στα πόδια της.
Επισκέπτης
Η πρώην παρουσιάστρια του Alpha επέστρεψε στο Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, ώστε να τελειώσει τις σπουδές της στο Τμήμα Φιλολογίας, Παιδαγωγικής και Ψυχολογίας. Μάλιστα, η Κωνσταντίνα διάβασε πολύ στην περασμένη εξεταστική και πέρασε τα μαθήματα της, με αρκετά καλούς βαθμούς.
Δηλαδή κυριολεκτικά γαμήθηκε κορίτσι για να περάσει...!!!
ΝΑΣΟΣ ΑΘΑΝΑΣΙΑΔΗΣ
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2016
- Κριτικές
- 49
- Like
- 23.333
- Πόντοι
- 24.596
Διαγραμμένο μέλος 112207
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 7
- Like
- 14.007
- Πόντοι
- 3.936
Μια χαρά κωλαράκι έχει από κοντά κ ωραίο 3άρι βύζο.
giatioxi
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 11 Αυγ 2016
- Κριτικές
- 1
- Like
- 355
- Πόντοι
- 186
:S :S :S
https://[URL unfurl="true"]www.bourdela.com/forum/index.php?action=dlattach;topic=159611.0;attach=989836;image[/img[/URL]]
[/quote]
Θα σε ρώταγα τύπε αλλά άστο καλύτερα... σίγουρα έμπαινες.. :takethis: :S :S :S
Επισκέπτης
...Και εδώ βλέπουμε την ομορφότερη στη Μύκονο με διαφορά...
Η ομορφοτερη φαλαινα τυπε....την παιζανε οι φαλαινοι ολη μερα για παρτη της. :S :S :S
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 19
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 32
- Εμφανίσεις