Διαγραμμένο μέλος 231635
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.675
- Πόντοι
- 441
Τώρα αυτή είναι δημοσιογράφος ρε, θα τρελαθούμε τελειώς; ΤΙ ΚΑΥΛΑ ΕΙΝΑΙ
Απλά είναι περίεργο να είσαι νέα ρεπόρτερ σε κανάλια και να ανεβάζεις τόσο sexy πράγματα. Τώρα κάτι μαλακιες που γράφουν εδώ μέσα ότι κάνει βυζιτες είναι η κλασική μπούρδα του Έλληνα. Κατά τα άλλα να συνεχίσει οπωσδήποτε να μας καυλώνει έτσι η κοριτσάρα. Αρρώστια είναιΤο οτι ανεβαζει κατι σεξυ τι σχεση εχει με το επαγγελμα της? Ενα σεξυ προφιλ καθοριζει να εισαι καλος στη δουλεια σου? Συνελθετε. Ειδαμε και τους καθωσπρεπει ποσο καλα κανουν τη δουλεια τους. Καλα κανει, και μαγκια της.
Ποια νούμερο 1 μωρέ, ένα ωραίο μουνάκι από τα πολλά που έστειλαν βιογραφικό έγινε "ρεπόρτερ" (να βγαίνει σε ένα παράθυρο να λέει 2-3 μαλακίες) στην Καινούργιου, σιγά το μέσο και την εξαίρεση που χρειάζεταιΔεν είναι μλκια εκτός αν είναι τόσο ικανή που με την μια βρήκε δουλειά σαν 1η ρεπόρτερ στην νο1 εκπομπή τους είδους σε όλα τα κανάλια ενώ άλλοι από την ίδια σχολή με πολύ περισσότερα προσόντα είναι στα αζήτητα και δεν είναι ρεπόρτερ ούτε σε τοπικά κανάλια..
Εδώ θα είμαστε σε κανα χρόνο που θα αρχίσει σαν παρουσιαστρια σε καμία καλοκαιρινή εκπομπή και μετά επειδή θα είναι πασίγνωστη θα ειναι μόνο για πολύ πολύ βαρβατα πορτοφόλια μέχρι που κάποτε θα την σπιτωσει καποιος
Κάνει ρεπορτάζ του δρόμου μαλλον...με το...όφωνο στο χέρι...all the time!!!!δείτε εδώ τι στόρι ανεβάζει η καριολάρα (δημοσιογράφος και καλά)
ΟΧΙ..πιο μεγάλο από του Μεταξά...Και πάλι ΟΧΙ!Στο ότι έχει θέμα για την πάρτη της στο bou, δεν σου αρκεί;![]()
Τυπε εδώ έχει νήμα η Δανάη Μπάρκα γιατί να μην έχει και αυτή που είναι σχεδόν στα ίδια κυβικά;ΟΧΙ..πιο μεγάλο από του Μεταξά...Και πάλι ΟΧΙ!
"I see you, I raise you" όπως λένε στο Poker. Εγκρίνω και επαυξάνω!Ξέρω ότι τα διαβάζεις εσύ που την πασαρεις όσα θέλεις τα έχω στείλε μ επιτελους
Την έχω δει από κοντά. Χοντρά μπράτσα, κοιλούμπα και προγούλια. Σίγουρα ζυγίζει 80+ κιλά. Έπαθα σοκ με το πόσο διαφορετική μοιάζει στο Instagram με τις φιλτραρισμένες, φωτοσοπαρισμενες φωτογραφίες. Άλλη μια φορά είχα πάθει αντίστοιχο σοκ όταν είδα από κοντά μια ινφλουενσερ (τρομάρα της ) εν ονόματι Τόνια που ήταν μπόγος από κοντά και τούμπανο στο instagram.Να ξέρεις ίσα ίσα από κοντά μοιάζει πιο αδύνατη στα άλλα συμφωνώ
Aυτη είναι και διάσημη. .ποιος την ξέρει την άλλη;Τυπε εδώ έχει νήμα η Δανάη Μπάρκα γιατί να μην έχει και αυτή που είναι σχεδόν στα ίδια κυβικά;
Καλά να πάθετε μαλακες που βγάζετε τα μάτια μας σε αυτές τις διαδικτυακές παπαριές...Την έχω δει από κοντά. Χοντρά μπράτσα, κοιλούμπα και προγούλια. Σίγουρα ζυγίζει 80+ κιλά. Έπαθα σοκ με το πόσο διαφορετική μοιάζει στο Instagram με τις φιλτραρισμένες, φωτοσοπαρισμενες φωτογραφίες. Άλλη μια φορά είχα πάθει αντίστοιχο σοκ όταν είδα από κοντά μια ινφλουενσερ (τρομάρα της ) εν ονόματι Τόνια που ήταν μπόγος από κοντά και τούμπανο στο instagram.
Πράγματι...η πλεμπα έχει θλιβερό γούστο και ακόμα πιο μεγαλη η θλίψη που προκαλούν αν βγουν ζευγαρωμενοι ένας αιδοιοδουλος που υποκύπτει στο να μην είναι μόνος και μια αποκρουστική η έστω άσχημο- μέτρια γυναίκα...φρίκη!Από κοντά είναι σχεδόν στα ίδια κυβικά με τη Δανάη Μπάρκα.
Οχι τόσο χοντρή ακόμα αλλά πλησιάζει. Δηλαδή είναι μια παχουλή με βυζιά όπως και το 70% των γυναικών που κατοικούν στην Ελλάδα.
Απλώς έχει βρει τον τρόπο να προβάλει τα βυζιά της για να αυξήσει τους followers μπας και γίνει ινφλουενσερ και βγάλει από κει κανά φράγκο. Και καλά κάνει αφού στην Ελλάδα υπάρχουν μπόλικα κορόιδα και λιγούρια που τον παίζουν με οτιδήποτε έχει μεγάλα βυζιά και ας είναι και ιπποπόταμος.
Καλά,ας μην ήταν κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου,και θα σε έλεγα εγώ αν έπαιρνε πρωινάδικο με τέτοιο ανταγωνισμό.Χίλιες φορές τις τσουπωτές Σίσσυ Χρηστίδου και παλιότερα τη Ράνια Θρασκιά,παρά την παχύσαρκη Μπάρκα.Aυτη είναι και διάσημη. .ποιος την ξέρει την άλλη;
Φταιω εγώ να κάνω θέματα για γκόμενες σε τιποτα φαγαδικα;
Με αγάπη πάντα...Καλά να πάθετε μαλακες που βγάζετε τα μάτια μας σε αυτές τις διαδικτυακές παπαριές...
Bulls -eye!!!Καλά,ας μην ήταν κόρη της Βίκυς Σταυροπούλου,και θα σε έλεγα εγώ αν έπαιρνε πρωινάδικο με τέτοιο ανταγωνισμό.Χίλιες φορές τις τσουπωτές Σίσσυ Χρηστίδου και παλιότερα τη Ράνια Θρασκιά,παρά την παχύσαρκη Μπάρκα.
Βρε μαλάκες έλεος πια με τις γκρίνιες. Δεν γουστάρετε, δεν γουστάρετε τέλος. Μην μπαίνετε στο θέμα. Κάντε άλλα για όποιες θέλετε. Μπαίνετε μέσα για να πείτε πόσο δεν σας αρέσει; Χεστήκαμε για την γνώμη σας και χεστήκατε για την δική μας. Τα ίδια και στης Παπαρίζου, μπαίνει μέσα ο κάθε βλακας και λέει πως έχει παχύνει. Ε να μην μπαίνεις ρε μαλάκα. Εδώ άλλοι καυλώνουν με την Μπάρκα η Γκρόσι σας πείραξε.Aυτη είναι και διάσημη. .ποιος την ξέρει την άλλη;
Φταιω εγώ να κάνω θέματα για γκόμενες σε τιποτα φαγαδικα;