Kkostas611
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Απρ 2023
- Like
- 3.171
- Πόντοι
- 441
Τι κορμί, τι βυζαρες, τι καυλόφατσα, τι πλάσμα είναι αυτό ρε πουστη μου...
Έμπαινα όλοςΤι κορμί, τι βυζαρες, τι καυλόφατσα, τι πλάσμα είναι αυτό ρε πουστη μου...
Ώ ρε βυζαΑαρεςςς
Στο ότι έχει θέμα για την πάρτη της στο bou, δεν σου αρκεί;Σε τι είναι διάσημη;
Φιλε μπορεις να στειλεις ινμποξ πληροφοριες;;για να την συνατησω;;;Μύστες επειδή την έχω πάρει, είναι γεματουλα, βυζαρες ατελείωτες και πίπα να σου κοπούν τα γόνατα. Ως γνωστόν, η πίπα της χοντρής είναι η καλύτερη.
Φίλε σε πιστέψαμεΜύστες επειδή την έχω πάρει, είναι γεματουλα, βυζαρες ατελείωτες και πίπα να σου κοπούν τα γόνατα. Ως γνωστόν, η πίπα της χοντρής είναι η καλύτερη.
Δεν είναι του σπορ και σίγουρα δεν είναι του μπατζετ σουΦιλε μπορεις να στειλεις ινμποξ πληροφοριες;;για να την συνατησω;;;
Ρε φίλε δεν είναι πόρνη η κοπέλα έλεος. Δημοσιογράφος είναι, απλά είναι κορίτσαρος και έχει βυζάρεςΦιλε μπορεις να στειλεις ινμποξ πληροφοριες;;για να την συνατησω;;;
Αδερφέ μπορεί να μην είναι σαν τις άλλες που ζητάνε 150-200κτλπα δεν θα την βρει ο οποιοσδήποτε αλλά να ξέρεις είναι χειρότερη γνωστός μου το καλοκαίρι του 22 την είχε για παρέα 1 μήνα για να κάνει ζωαρα και να την οηδαει σαν κουνελαΡε φίλε δεν είναι πόρνη η κοπέλα έλεος. Δημοσιογράφος είναι, απλά είναι κορίτσαρος και έχει βυζάρες
Οχι βέβαια...Στο ότι έχει θέμα για την πάρτη της στο bou, δεν σου αρκεί;
Ήταν μια αγάπη για το καλοκαίρι όπως το πασίγνωστο ελαφρό άσμα ;Αδερφέ μπορεί να μην είναι σαν τις άλλες που ζητάνε 150-200κτλπα δεν θα την βρει ο οποιοσδήποτε αλλά να ξέρεις είναι χειρότερη γνωστός μου το καλοκαίρι του 22 την είχε για παρέα 1 μήνα για να κάνει ζωαρα και να την οηδαει σαν κουνελα
Ήταν μια ωραία θέση εργασίας λογικά δεν ξέρω λεπτομέρειες δυστυχώςΉταν μια αγάπη για το καλοκαίρι όπως το πασίγνωστο ελαφρό άσμα ;
Ωχ κάτσε, ξυνεται το δεξί μου αρχιδι τώρα που έμαθα ότι δεν με πιστεύειςΦίλε σε πιστέψαμε