Nathan_Prince
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαΐ 2018
- Like
- 1.052
- Πόντοι
- 201
Ανάσταση Βυζου
Να τρέχουμε μόνο με κωλάρες προτείνεις;μην δειτε βυζια ολοι ξωπισω
Ναι το είχε ανεβάσει μέλος εδώ και μετα το κατέβασε.Αυτη είναι που την είχαν παρτουζώσει κατι τυπαδες σε παραλία της Ικαρίας και είχε κυκλοφορήσει το βιντεακι? Αν όντως υπάρχει βιντεακι το θέλω .
Ρε σεις δεν έχετε βαρεθεί να λέτε τέτοια στον αέρα, επειδή κάποια είναι μουνάρα βγαίνουν βιντεάκια με αυτήν. Τι είναι αυτό υπάρχει κάτι τέτοιο;Αυτη είναι που την είχαν παρτουζώσει κατι τυπαδες σε παραλία της Ικαρίας και είχε κυκλοφορήσει το βιντεακι? Αν όντως υπάρχει βιντεακι το θέλω .
Ναι αλίμονο. Αφού υπάρχουν γιατί δεν μας τα δείχνουν τουλάχιστον να μας φανούν και χρήσιμα κάπουΓια όλες υπάρχουν βιντεάκια με παρτούζες
Ρε φίλε εντάξει, καμία τύπισσα στο Instagram δεν είναι έτσι από κοντά, όλες βάζουν φίλτρα και κάνουν κάτι. Στο φινάλε δεν θα τις παντρευτούμε κιόλας. Η τύπισσα έχει ένα προφίλ γεμάτο καύλα, για να χύνεις που και που είναι ότι πρέπει και επίσης έχει και ΒΥΖΑΡΕΣ που δεν αμφισβητούνται. Απλά μην αρχίσουμε πάλι τις υπερβολές ότι κάνει και αυτή βύζιτες ή παρτούζες, όλες βύζιτες και παρτουζιάρες τις έχουμε βγάλει εδώ μέσαΜην ξεγελιέστε... Τα body editor, τα φίλτρα και οι γωνίες λήψεις διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο. Απο κοντά η κοπελιά αυτή δεν είναι έτσι. Προγουλα, μπράτσα και πολλά κιλά για το σουλούπι της. Κάπου έγινε συγκριση με την Μπάρκα. Όχι, δεν μπορούν να συγκριθούν. Η άλλη είναι σαφώς πιο χοντρή και όχι τόσο σεξουαλική. Αν δεν είχε την μαμά να πάει και να παρακαλάει ή να εκβιάζει με αμαρτίες του παρελθόντος άλλους, θα δουλευε σε κανένα Everest.
Εμένα γιατί με παρέθεσες και είπες για παντρειές,υπερβολές και παρτούζες ή βίζιτες; Δεν ανέφερα κάτι απο όσα είπες.Ρε φίλε εντάξει, καμία τύπισσα στο Instagram δεν είναι έτσι από κοντά, όλες βάζουν φίλτρα και κάνουν κάτι. Στο φινάλε δεν θα τις παντρευτούμε κιόλας. Η τύπισσα έχει ένα προφίλ γεμάτο καύλα, για να χύνεις που και που είναι ότι πρέπει και επίσης έχει και ΒΥΖΑΡΕΣ που δεν αμφισβητούνται. Απλά μην αρχίσουμε πάλι τις υπερβολές ότι κάνει και αυτή βύζιτες ή παρτούζες, όλες βύζιτες και παρτουζιάρες τις έχουμε βγάλει εδώ μέσα
Απλά απάντησα στο σχόλιο για τα φίλτρα, τα άλλα δεν πηγαίνουν σε εσέναΕμένα γιατί με παρέθεσες και είπες για παντρειές,υπερβολές και παρτούζες ή βίζιτες; Δεν ανέφερα κάτι απο όσα είπες.