Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μαλάκα πλέζουρα φορτώ ρε πούστη ένα κιλό να ηρεμήσω.
να πας να γαμηθεις ρε..
αφου εισαι μαζοχα μωρη καριολα..
συνεχισε να ψωλοβαρας με τις αμοιβαδες..
Υ.Γ προτιμω να κραξω τον ταμτακο προμοτερ..

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Φιλτατε, θες εναν κοσμο φοβισμενο για να ζεις ωραια εκει μεσα με τις φοβιες σου......αυτα που γραφω τα εχω μελετησει εκτενως και μαλιστα αν θες να μαθεις (γιατι παλι με μαλακα νεοελληνα μπλεκω που θελει και καλα να εισαι καποιος για να τον πιστεψει) εχω κανει διατριβη πανω στον HIV (Μαστερ Ανοσολογιας) και δε λεω μαλακιες. ΔΕΝ ΕΙΠΑ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΑΚΑΠΟΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΙΝΔΥΝΟ, ομως το να τρομαζεις τον κοσμο δεν ειναι η σωστη οδος για να προσεχει....η ουσια ειναι μια......ποτε ακαποτο σεξ, αλλα οχι και να ειμαστε υποχονδριοι....το 0.04% ειναι γεγονος απο μελετες και αν σκεφτεις ποσοι ανθρωποι γαμιουνται ακαποτα αυτη τη στιγμη που βριζομαστε θα εκανες τα μαθηματικα σου και θα εβλεπες οτι το 0.04% δεν ειναι μικρο ποσοστο. απλα εισαι λιγο απαιδευτος, δε πειραζει, διαβασε λιγο παραπανω, ασε τις συνομωτικα σχεδια και θα δεις...........

Π

αιντε να μιλήσουμε νορμάλ.
ποιός σου είπε ότι φοβάμαι ή τα λέω για εκφοβισμό;
Γνώση χρειάζεται.
Και καλό είναι να προσέχεις για να έχεις.

Η γαμημένη νοοτροπία του έλληνα ή δε γαμάω, ή γαμάω ακάποτα όπου λάχει είναι το τραγικό.

δες τα στατιστικά και ξεστραβώσου.
στην Αμερική που οι εκστρατείες ενημέρωσης είναι μεγάλες οι νεκροί ήταν 2 χιλιάρια και στην Αφρική ενενηντακάτι......

εδώ στην Ελλάδα ο σούπερ μάριο θεωρεί μεγάλο επίτευγμα να γαμήσω ακάποτο στη Φυλής.

Στην Αμερική εάν το έγραφε φόρα παρτίδα σε δημόσιο φόρουμ το πιο πιθανό ήταν να περάσει κανα δυό χρόνια φυλακή και άλλα τόσο καταναγκαστική κοινωνική εργασία.

δεν γαμιέται. δε μπορείς να σώσεις ένα μαλάκα που δε θέλει να σωθεί.
οι άλλοι όμως δε του φταίνε σε τίποτα.

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
και όσο για την μετάδοση των κονδυλωμάτων αυτή

"Genital HPV is transmitted by genital skin-to-skin contact, or through the transfer of infected genital fluids. This is usually during vaginal or anal sex, but it is also possible to pass it on through non-penetrative sexual activity.

In rare circumstances, a woman can pass HPV on to her baby during vaginal child birth."

(δεοντως γενική και αναφέρεται σε όλες τις ΣΜΝ)

σε ότι δε αφορά την θεραπεία των κονδυλωμάτων αναφέρεται το εξής

"There is no treatment that can completely eliminate genital warts once a person has been infected. Often outbreaks of genital warts will become less frequent over time, until the body naturally clears the virus and the warts disappear of their own accord. However, in some people the infection may linger.

A doctor can give patients various treatments to clear genital warts, but they may reappear even after treatment. Genital warts are caused by a virus, not a bacterium, so antibiotics will not get rid of them. "

αυτά από το σάιτ του persona

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
να πας να γαμηθεις ρε..
αφου εισαι μαζοχα μωρη καριολα..
συνεχισε να ψωλοβαρας με τις αμοιβαδες..
Υ.Γ προτιμω να κραξω τον ταμτακο προμοτερ..

ρε γαμώ τη ράτσα μου τα πιτσιρίκια λυπάμαι.
αυτούς τους έχω για να γελάμε....
πάει ο 15άρης που διαβάζει το μαλάκα του .04 και λέει "σιγά μην πάθω τίποτα"....
και μετά το δάκρυ Κ Ο Ρ Ο Μ Η Λ Ο

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

"Genital HPV is transmitted by genital skin-to-skin contact, or through the transfer of infected genital fluids. This is usually during vaginal or anal sex, but it is also possible to pass it on through non-penetrative sexual activity.

In rare circumstances, a woman can pass HPV on to her baby during vaginal child birth."

"There is no treatment that can completely eliminate genital warts once a person has been infected. Often outbreaks of genital warts will become less frequent over time, until the body naturally clears the virus and the warts disappear of their own accord. However, in some people the infection may linger.

A doctor can give patients various treatments to clear genital warts, but they may reappear even after treatment. Genital warts are caused by a virus, not a bacterium, so antibiotics will not get rid of them. "

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866

κατάλαβες αγάπη γιατι η αλοιφή λέγεται wart-ex τώρα;

pokahontas

Μέγας
Εγγρ.
24 Αυγ 2008
Κριτικές
16
Like
1.789
Πόντοι
4.655
ρε γαμώ τη ράτσα μου τα πιτσιρίκια λυπάμαι.
αυτούς τους έχω για να γελάμε....
πάει ο 15άρης που διαβάζει το μαλάκα του .04 και λέει "σιγά μην πάθω τίποτα"....
και μετά το δάκρυ Κ Ο Ρ Ο Μ Η Λ Ο

Ε και τι θες να γινει δηλαδη, να λεμε μη πας ακαποτα, θα κολλησεις σιγουρα? αν θελει να ρισκαρει, ας ρισκαρει....δικο του θεμα ειναι.......τι εισαι να πουμε, ο παπας της ενοριας? Εδω δινουμε και λαμβανουμε συμβουλες, για να προστατευομαστε, οχι ομως να ειμαστε υποχονδριοι. Το σεξ ειναι απολαυση και η καποτα στο σεξ το κανει να ειναι ακινδυνο, αρα και πιο απολαυστικο. Τωρα, αν καθε φορα που γαμας (με καποτα), σκεφτεσαι τι κολλησα τωρα, καλυτερα να μη γαμας....Τεσπα, η αποψη μου ειναι....

Π

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
κατάλαβες αγάπη γιατι η αλοιφή λέγεται wart-ex τώρα;

πάντως θα πρέπει να κάνεις τακτικό Pap-Test .. το συστήνουν

The subtypes of HPV that can lead to cervical cancer may also pose a risk for men and women who have regular anal sex. Though few countries offer regular screening for anal and rectal cancer, many doctors recommend that people who have frequent anal sex ([size=14pt]such as gay or bisexual men[/size]) should still receive a regular Pap smear test of the rectum and anus. As with cervical cell changes, early detection and treatment can help to prevent cancer from developing.

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Ε και τι θες να γινει δηλαδη, να λεμε μη πας ακαποτα, θα κολλησεις σιγουρα? αν θελει να ρισκαρει, ας ρισκαρει....δικο του θεμα ειναι.......τι εισαι να πουμε, ο παπας της ενοριας? Εδω δινουμε και λαμβανουμε συμβουλες, για να προστατευομαστε, οχι ομως να ειμαστε υποχονδριοι. Το σεξ ειναι απολαυση και η καποτα στο σεξ το κανει να ειναι ακινδυνο, αρα και πιο απολαυστικο. Τωρα, αν καθε φορα που γαμας (με καποτα), σκεφτεσαι τι κολλησα τωρα, καλυτερα να μη γαμας....Τεσπα, η αποψη μου ειναι....

Π

φιλαράκι εάν έκανες σεξ μόνος σου χωρίς παρτενέρ θα σουλεγα βάλτο και μέσα στον υπόνομο.
από κει και πέρα επειδή εμπλέκονται 2 (μιλάμε για τα μη χρεωτά) πρέπει να σέβεσαι τη ζωή και τις πιθανότητες να δημιουργήσεις πρόβλημα στην υγεία άλλων.
μου έχει τύχει φορές να μου ζητάνε γκόμενες που ξέρω κάνα δυό βδομάδες ακάποτο και μάλιστα να εκνευρίζονται όταν λέω "δεν παίζει με καμμία".
η δε ατάκα "γιατί δεν με εμπιστεύεσαι;" είναι τουλάχιστον για χαστούκι και από τις δύο πλευρές.......

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
Να τον ακουτε τον προφεσορα εχει αποψη για ολα τα θεματα

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πάντως θα πρέπει να κάνεις τακτικό Pap-Test .. το συστήνουν

The subtypes of HPV that can lead to cervical cancer may also pose a risk for men and women who have regular anal sex. Though few countries offer regular screening for anal and rectal cancer, many doctors recommend that people who have frequent anal sex ([size=14pt]such as gay or bisexual men[/size]) should still receive a regular Pap smear test of the rectum and anus. As with cervical cell changes, early detection and treatment can help to prevent cancer from developing.
γι αυτό μωρή κουφάλα πας μόνο με στραπονιές έτσι;
εκεί πήγε κατευθείαν το μάτι σου....

είσαι εσύ ενας παλιόπουσταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Να τον ακουτε τον προφεσορα εχει αποψη για ολα τα θεματα
πες μου τα ψυχικά σου ζόρια.
πες μου για την παιδική σου ηλικία.......

Υ.Γ.
ο μαλάκας με το μουσι ποιός είναι; φίλος;
Ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαα

tramountana

Σεβαστός
Εγγρ.
2 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.724
Πόντοι
1.306
γι αυτό μωρή κουφάλα πας μόνο με στραπονιές έτσι;
εκεί πήγε κατευθείαν το μάτι σου....

είσαι εσύ ενας παλιόπουσταςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς

πότε έκανες το τελευταίο σου Pap-Test κούκλα μου ???

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
πότε έκανες το τελευταίο σου Pap-Test κούκλα μου ???
όταν σε γάμησα και μάτωσε το γκροβεράκι σου.
με είπαν κάτι τουριστριούλες ότι είσαι ψιλοβρωμιάρης.
γι αυτό χωρίσαμε.

alohaaaaaa

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2008
Κριτικές
7
Like
9
Πόντοι
16
πες μου τα ψυχικά σου ζόρια.
πες μου για την παιδική σου ηλικία.......

Υ.Γ.
ο μαλάκας με το μουσι ποιός είναι; φίλος;
Ααααααααααααααααααχαχχαχαχαχαχαχαχααχχαα

Βγαλε ολο το κομπλεξ σου...Εαν σε κανει να νιωθεις ομορφα...

Ο γιατρος ειπε να σε δεχτουμε με ολα σου τα προβληματα

Οταν θα μεγαλωσεις επιτελους θα μαθεις ποιος ειναι ο μουσατος

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Βγαλε ολο το κομπλεξ σου...Εαν σε κανει να νιωθεις ομορφα...

Ο γιατρος ειπε να σε δεχτουμε με ολα σου τα προβληματα

Οταν θα μεγαλωσεις επιτελους θα μαθεις ποιος ειναι ο μουσατος

εντάξ μπαμπάκο. αφού ξες εσύ μου φτάνει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom