Νέα

Κονδυλώματα

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 369K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
ήρεμα ρε που έφερες το τέλος του κόσμου  :headbang:

ο γιατρος τι λεει, με προφυλακτικο μπορει να κολλησει η γκομενα σου? αν οχι τοτε τι τραβας τα μαλλια σου, καποτουλα και δωστου μουνιου να καταλαβει  :rockon:

Ετσι κ αλλιώς πάντα κάνω με προφυλακτικό, αλλά το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%..
Ποτέ δεν έχω κάνει χωρίς προφυλακτικό στη ζωή μου,όσο καιρό και να ήμουν με γκόμενα..
μεταδίδεται και έμμεσα, με επαφή κλπ.. άρα σίγουρα θα έχει κολήσει...

Επισκέπτης
Ετσι κ αλλιώς πάντα κάνω με προφυλακτικό, αλλά το προφυλακτικό δεν προστατεύει 100%..
Ποτέ δεν έχω κάνει χωρίς προφυλακτικό στη ζωή μου,όσο καιρό και να ήμουν με γκόμενα..
Δεν είναι και σίγουρο,εξαρτάται αν έχεις έρθει σε επαφή με ακάλυπετι περιοχή.
Επιπλέον και να κολλήσει δεν είναι σίγουρο οτί θα προκαλέσει καρκίνο της μήτρας.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

άλλο το πως κολλάς εσύ και άλλο πως θα το μεταδόσεις εσύ στη γκόμενα. Αυτό διευκρίνησε με το γιατρό να ξερεις πως θα παίξεις απο δω και μπρος. Προσοχή θα θέλει στα δαχτυλακια στο μουνι κτλ.
Ψαξτο σωστά να ξερεις να κανεις τα κουμαντα σου. Και κοψε τις υστεριες δε τις μπορω  :headbang:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
ότι ξέρεις δεν σε σκοτώνει. Yπάρχουν πολύ χειρότερες καταστάσεις.Ψυχραιμία

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
άλλο το πως κολλάς εσύ και άλλο πως θα το μεταδόσεις εσύ στη γκόμενα. Αυτό διευκρίνησε με το γιατρό να ξερεις πως θα παίξεις απο δω και μπρος. Προσοχή θα θέλει στα δαχτυλακια στο μουνι κτλ.
Ψαξτο σωστά να ξερεις να κανεις τα κουμαντα σου. Και κοψε τις υστεριες δε τις μπορω  :headbang:

Εγώ προσέχω να μην έχω πιάσει το καυλί μου πριν της βάλω δάχτυλο..
Αυτή προφανώς και μου τον πιάνει.. οπότε το χέρι της θα είναι μολυμένο..
το θέμα είναι αν μετά που κάνει μπάνιο και ξεπλένεται εκεί χαμηλά, το μεταδώσει..
Sorry για την υστερία, αλλά δεν είναι καθόλου εύκολο να έχεις κάτι τέτοιο..
Θα πρέπει σε κάθε επόμενη γκόμενα, να συστήνομαι ως "γεια σου,με λενε Μάκη,και έχω κονδυλώματα."
πως να μην τρέξει μακριά η γκόμενα μετά;;;

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αν έχει κολλήσει κι αυτή κάποτε θα μείνει, γιατί θα ξέρει ότι δε θα πεθάνει, σε αντίθεση με σένα  :rockon:

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
αν έχει κολλήσει κι αυτή κάποτε θα μείνει, γιατί θα ξέρει ότι δε θα πεθάνει, σε αντίθεση με σένα   :rockon:

Χαχα! Εχεις δίκιο σ αυτό. Αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ αυτός που θα μείνει.
καλά είπαμε..δεν θα πεθάνω κ όλας! αλλά είναι άσχημο να μαθαίνεις οτι κάτι έχεις.
Εστω και αν είναι ΑΚΜΗ που λέει ο λόγος!!

Επισκέπτης
Χαχα! Εχεις δίκιο σ αυτό. Αλλά δεν ξέρω αν θα είμαι εγώ αυτός που θα μείνει.
καλά είπαμε..δεν θα πεθάνω κ όλας! αλλά είναι άσχημο να μαθαίνεις οτι κάτι έχεις.
Εστω και αν είναι ΑΚΜΗ που λέει ο λόγος!!
Προσοχή απλά λοιπόν και αν είσαι τυχερός σύντομα θα απαλλαγείς.

hussain

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
2
Πόντοι
6
το θέμα είναι αν μετά που κάνει μπάνιο και ξεπλένεται εκεί χαμηλά, το μεταδώσει..
Θα πρέπει σε κάθε επόμενη γκόμενα, να συστήνομαι ως "γεια σου,με λενε Μάκη,και έχω κονδυλώματα."

Αγόρι, δες πόσοι φίλοι εδώ στο σαϊτ σε στηρίζουμε, θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα μας, αλλά πανικός πριν την θεραπεία και τα αποτέλεσμά της δεν βοηθά σε τίποτα. Εικάζεις απλά το χειρότερο, ούτε θα συστήνεσαι, ούτε τίποτα από τα λόγια του πανικού. Δεν ζεις στον 19ο αιώνα. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν και ειδικά κολπικά προϊοντα καθαριότητας, οπότε μην βάζεις στο νου σου τα χειρότερα. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να μιλήσεις μαζί της, ειδικά αν είστε σταθεροί ερωτικοί σύντροφοι για να λάβει και εκείνη τα μέτρα της.

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366

παρδον αλλα διαφωνω για τετοιου ειδους συστασεις σε καθε γκομενα. Παιρνε τις προφυλαξεις σου ΠΑΝΤΑ και αμα κανεις σταθερη σχεση επι μακρον το συζητάς. Πρωτο λογο ο γιατρος, τοπαμε ετσι? μη κανεις εικασιες  ;)

nonameman

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2007
Κριτικές
8
Like
97
Πόντοι
1
Αγόρι, δες πόσοι φίλοι εδώ στο σαϊτ σε στηρίζουμε, θα μπορούσε να είχε συμβεί στον καθένα μας, αλλά πανικός πριν την θεραπεία και τα αποτέλεσμά της δεν βοηθά σε τίποτα. Εικάζεις απλά το χειρότερο, ούτε θα συστήνεσαι, ούτε τίποτα από τα λόγια του πανικού. Δεν ζεις στον 19ο αιώνα. Οι γυναίκες ούτως ή άλλως χρησιμοποιούν και ειδικά κολπικά προϊοντα καθαριότητας, οπότε μην βάζεις στο νου σου τα χειρότερα. Θεωρώ όμως ότι πρέπει να μιλήσεις μαζί της, ειδικά αν είστε σταθεροί ερωτικοί σύντροφοι για να λάβει και εκείνη τα μέτρα της.

Φίλε μου,έχεια απόλυτο δίκιο, και ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εδώ μέσα!
Τα λόγια σου είναι πολύ σωστά.
Είμαστε μόλις λίγους μήνες μαζί (3) και φοβάμαι να της το πω για να μην την χάσω...
και νιώθω με τα χέρια δεμένα! γι αυτό και ο πανικός! Ούτε απ εξω απ έξω δεν μπορώ
να της το φέρω. Φοβάμαι θα καταστρέψει τη σχέση μας..

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αφού την έχεις ήδη κολλήσει, τι σκέφτεσαι και βλακείες?

Επισκέπτης
Φίλε μου,έχεια απόλυτο δίκιο, και ευχαριστώ πάρα πολύ όλους εδώ μέσα!
Τα λόγια σου είναι πολύ σωστά.
Είμαστε μόλις λίγους μήνες μαζί (3) και φοβάμαι να της το πω για να μην την χάσω...
και νιώθω με τα χέρια δεμένα! γι αυτό και ο πανικός! Ούτε απ εξω απ έξω δεν μπορώ
να της το φέρω. Φοβάμαι θα καταστρέψει τη σχέση μας..
Αυτό είναι ένα θέμα αλλά νομίζω οτί αν καταστραφεί μάλλον δεν αξίζει έτσι και αλλιώς!!! ;)
Από πού κόλλησες εσύ κατάλαβες;! :think:

boomb

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2009
Like
18
Πόντοι
166
αυτός δεν έλεγε πριν ότι γενικά κάνουν με προφυλακτικό αλλά πού και πού είχαν παρασυρθεί?  :think:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
αυτός δεν έλεγε πριν ότι γενικά κάνουν με προφυλακτικό αλλά πού και πού είχαν παρασυρθεί?  :think:

επ δε το αντεληφθην  :o

τυπε...για να μη σε σκυλοβρισω, διευκρινησε αν ισχυει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom