You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κονδυλώματα
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arxidoulis
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 369K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Επισκέπτης
μελος απο 06/07/07, 18:06 ξαφνικα μας θυμηθηκε για να ρωτησει για τα κονδυλωματα..
ΕΛΕΟΣ ρε..
ΕΛΕΟΣ ρε..
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
πούτσες μπλε....του τυπου?
αχ εξηγηστε βρε παιδια!
περσονα εσυ ξερεις?
ακου καταραμμένος.
καμμιά σχέση.
Θα είμαι φορέας για πάντα;
Δεν θεραπευόμαστε ποτέ από τον ιό των κονδυλωμάτων και μένουμε φορείς δια βίου, αλλά το ανοσοποιητικό μας σύστημα (όταν είναι σε καλή κατάσταση) τον κρατά υπό έλεγχο. Αν όμως το ανοσοποιητικό μας καταπέσει, τα κονδυλώματα μπορεί να ξαναβγούν, όπως και συμβαίνει με άλλους ιούς (π.χ. έρπητας).
Κινδυνεύουν οι μελλοντικοί μου ερωτικοί σύντροφοι να κολλήσουν κατά την ερωτική πράξη;
Εάν είναι θεραπευμένα και δεν υπάρχουν ορατά κονδυλώματα, τότε δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν οι σύντροφοί σου. Ωστόσο, το ότι κόλλησες μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις δεύτερη. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο ΠΑΝΤΑ να φοράς προφυλακτικό. Άλλωστε, δεν κινδυνεύεις να ξανακολλήσεις μόνο κονδυλώματα, αλλά και πολλές άλλες αρρώστιες.
Διαβάστε περισσότερα
πούτσες μπλε....
ακου καταραμμένος.
καμμιά σχέση.
Θα είμαι φορέας για πάντα;
Δεν θεραπευόμαστε ποτέ από τον ιό των κονδυλωμάτων και μένουμε φορείς δια βίου, αλλά το ανοσοποιητικό μας σύστημα (όταν είναι σε καλή κατάσταση) τον κρατά υπό έλεγχο. Αν όμως το ανοσοποιητικό μας καταπέσει, τα κονδυλώματα μπορεί να ξαναβγούν, όπως και συμβαίνει με άλλους ιούς (π.χ. έρπητας).
Κινδυνεύουν οι μελλοντικοί μου ερωτικοί σύντροφοι να κολλήσουν κατά την ερωτική πράξη;
Εάν είναι θεραπευμένα και δεν υπάρχουν ορατά κονδυλώματα, τότε δεν κινδυνεύουν να κολλήσουν οι σύντροφοί σου. Ωστόσο, το ότι κόλλησες μια φορά δεν σημαίνει ότι δεν θα κολλήσεις δεύτερη. Γι’ αυτό είναι απαραίτητο ΠΑΝΤΑ να φοράς προφυλακτικό. Άλλωστε, δεν κινδυνεύεις να ξανακολλήσεις μόνο κονδυλώματα, αλλά και πολλές άλλες αρρώστιες.
Διαβάστε περισσότερα
θενκς ρε περσονα
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Κράτα την ανάσα σου και δε θα πονέσει...Την τρίτη θα πάω για καυτηρίαση.. θα πονέσει;;
Έλα ρε, ολόκληρος άντρας ρωτάς άμα θα πονέσει;
Εμ τι είμαι;;;
Αφου θα είναι για πάντα στον οργανισμό μου.. τελειωμένος ειμαι..
και να υπενθυμήσω οτι έχω τον τύπο 16..τον χειρότερο..
Την τρίτη θα πάω για καυτηρίαση.. θα πονέσει;;
πόσες μέρες θα είμαι "καμμένος"/??
Μην πανικοβάλλεσαι.
Επισκέπτης
Εχετέ υπόψην και οτί:
Η χρήση προφυλακτικών παρέχει κάποια προστασία, καθώς όμως δεν καλύπτουν όλη την περιγεννητική περιοχή, ούτε όλα τα στάδια της ερωτικής συνεύρεσης, δεν προσφέρουν απόλυτη προστασία. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η χρήση του προφυλακτικού μπορεί να μας προφυλάξει σε μεγάλο βαθμό και από την HPV λοίμωξη και από πολλά άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Διαβάστε περισσότερα
Η χρήση προφυλακτικών παρέχει κάποια προστασία, καθώς όμως δεν καλύπτουν όλη την περιγεννητική περιοχή, ούτε όλα τα στάδια της ερωτικής συνεύρεσης, δεν προσφέρουν απόλυτη προστασία. Ας μην ξεχνάμε όμως, ότι η χρήση του προφυλακτικού μπορεί να μας προφυλάξει σε μεγάλο βαθμό και από την HPV λοίμωξη και από πολλά άλλα σεξουαλικά μεταδιδόμενα νοσήματα.
Διαβάστε περισσότερα
Επισκέπτης
Ψυχραιμίααα,θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα(αυτό να σκέφτεσαι πάντα)!!! ;)Δεν ξέρω παιδιά..
αλλο να μην το χεις και να λές οκ, δεν είναι τίποτα,
και άλλο να το χεις πάθει εσύ ο ίδιος...
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι τελειωμένος.
boomb
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2009
- Like
- 18
- Πόντοι
- 166
Δεν ξέρω παιδιά..
αλλο να μην το χεις και να λές οκ, δεν είναι τίποτα,
και άλλο να το χεις πάθει εσύ ο ίδιος...
Εγώ προσωπικά αισθάνομαι τελειωμένος.
Αν είχες έρπη θα έπεφτες του θανατά?
το ίδιο πράγμα είναι...
nonameman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Ψυχραιμίααα,θα μπορούσε να ήταν και χειρότερα(αυτό να σκέφτεσαι πάντα)!!! ;)
Πόσο χειρότερα;; υπάρχει χειρότερα;;
nonameman
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 8
- Like
- 97
- Πόντοι
- 1
Αν είχες έρπη θα έπεφτες του θανατά?
το ίδιο πράγμα είναι...
Δεν είναι το ίδιο, γιατί η ερωτική μου σύντροφος κινδυνεύει με
καρκίνο του τραχήλου της μήτρας...
αρα πως να μην τρελαθώ;;;
Επισκέπτης
Yπατίτιδα,ΑΙDS,σύφιλη,βλενόροια,τί λες υπάρχουν χειρότερα;!Πόσο χειρότερα;; υπάρχει χειρότερα;;
Ταλαιπωρεί αλλά δεν είναι θανατηφόρο αυτό που έχεις!!!
ektor lopez
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Αυγ 2008
- Like
- 53
- Πόντοι
- 366
Δεν είναι το ίδιο, γιατί η ερωτική μου σύντροφος κινδυνεύει με
καρκίνο του τραχήλου της μήτρας...
αρα πως να μην τρελαθώ;;;
ήρεμα ρε που έφερες το τέλος του κόσμου
ο γιατρος τι λεει, με προφυλακτικο μπορει να κολλησει η γκομενα σου? αν οχι τοτε τι τραβας τα μαλλια σου, καποτουλα και δωστου μουνιου να καταλαβει
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 108
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 65
- Εμφανίσεις
- 10K
- Απαντήσεις
- 22
- Εμφανίσεις