Νέα

Κομπάρσοι σε τηλεόραση κτλ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ATHINA22
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 59
  • Εμφανίσεις 4K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Τωρα που ζορισανε τα πραγματα ακομα και για τουs επωνυμουs, φαντασου οι ανωνυμοι!!!!!

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
θα κουβαλαγες πετσετες για τα φλοκια :think: :think:

δεν μιλας καλα τωρα.
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα εκανα καριερα στη βιομηχανια πορνο?
σε πληρωφορω οτι και προσοντα εχω και εμφανισημος ειμαι. και δεν κωλονω να βγω στο γυαλι. η φωτο στο αβαταρ μου ειμαι εγω οταν εγινα 18 χρονων. βεβαια εχω αλλαξει απο τοτε αλλα παραμενω ωραιο παιδι

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
δεν μιλας καλα τωρα.
σε πληρωφορω οτι και προσοντα εχω και εμφανισημος ειμαι. και δεν κωλονω να βγω στο γυαλι. η φωτο στο αβαταρ μου ειμαι εγω οταν εγινα 18 χρονων. βεβαια εχω αλλαξει απο τοτε αλλα παραμενω ωραιο παιδι
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
ζητουνται συμμετοχες στη νεα τσοντα μυστηριου "η πρωτη μου φορα νο5".

αιτησεις στη λουκριτια που δε σβηνει ποτε τα πμ. μπορει να σας καλεσουμε και σε δυο χρονια για αλλο καστινγκ

Επισκέπτης
δεν μιλας καλα τωρα.
πριν ελεγες οτι εισαι 18 για να φας τη λουκ. οταν μαθεις τι ζητας θα παρεις την απαντηση που ψαχνεις. μεχρι τοτε...

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
πριν ελεγες οτι εισαι 18 για να φας τη λουκ. οταν μαθεις τι ζητας θα παρεις την απαντηση που ψαχνεις. μεχρι τοτε...

ρε φιλε 18 ειμαι στη φωτο του αβαταρ μου τωρα ειμαι 33. τη λουκ δεν τη γουσταρω ειναι μεγαλη και σιτεμενη, πλακα της κανω.

την ανναμαρια θελω

OP
OP
A

ATHINA22

Μέλος
Εγγρ.
13 Μαρ 2006
Κριτικές
1
Like
20
Πόντοι
1
δεν βοηθατε καθολου!δεν πηρα τισ απαντησεις που ηθελα!θα δω κανα ντοκιμαντερ στο  γιου πορν θα κοιμηθω λιγο και θα ξαναμπω πιο αργα που θα μπουν πιο σοβαροι ανθρωποι μπασ και δωσουν καμια πληροφορια!

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
ρε φιλε 18 ειμαι στη φωτο του αβαταρ μου τωρα ειμαι 33. τη λουκ δεν τη γουσταρω ειναι μεγαλη και σιτεμενη, πλακα της κανω.

την ανναμαρια θελω
Η μια ειναι ειδικευμενη στα ...σιριαλ  και η αλλη στιs φωτο
Εκλεισεs ηδη την μια ...πορτα

loukritia!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2008
Like
14
Πόντοι
366
δεν βοηθατε καθολου!δεν πηρα τισ απαντησεις που ηθελα!θα δω κανα ντοκιμαντερ στο  γιου πορν θα κοιμηθω λιγο και θα ξαναμπω πιο αργα που θα μπουν πιο σοβαροι ανθρωποι μπασ και δωσουν καμια πληροφορια!
σοβαρα σου μιλησα..

τωρα αν δεν κατανοησες μαλλον θες το λινκ της σιρινα..

Αλεκος_3

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2010
Like
6
Πόντοι
6
αλα η λουκ. ενημερωμενη τη βρισκω. παω στοιχημα οτι εχει δει ολες τις τσοντες του σειρηνακη και οχι απο 1 φορα

brad-pitt

Μέλος
Εγγρ.
27 Οκτ 2009
Κριτικές
5
Like
5
Πόντοι
16
γεια σας!εχεισ παει ποτε κανεις να πεξει σε ταινια η σειριαλ η τηλεπαιχνιδι σαν κομπαρσος?τι χρημα παιζει?πως ειναι?πως παμε εκει?
για διαφημησεις τηλεορασης ειναι 35-40 ευρω η ημερα, που διαρκει απο 8-10 ωρες. συνηθως πανε ατομα που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, και για τον χαβαλε επειδη ειστε μαζεμενα πολλα παιδια  :)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
γεια σας!εχεισ παει ποτε κανεις να πεξει σε ταινια η σειριαλ η τηλεπαιχνιδι σαν κομπαρσος?τι χρημα παιζει?πως ειναι?πως παμε εκει?
20-30 ευρω (πρεπει να δύνασαι να κοβεις και τιμολογιο παροχης), για απασχοληση απο τα χαραματα μεχρι τα βαθια μεσανυχτα, παντα αναλογα με τις αναγκες-κάβλες του σκηνοθετη-σεναριου κλπ κλπ..

η τεχνη θελει θυσιες..  :rolleyes: :rolleyes:

αν δεν σου αρεσουν οι θυσιες, δωσε στα παληκαρια εδω τηλεφωνακι και τιμοκαταλογο και θα σου εξπλέιν δε ντριμ συντομα και ακατάπαυστα..  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom