gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
και κρατας και τα πμ ολα.....δεν εχεις ιδεα ποσα ξερω....
και κρατας και τα πμ ολα.....δεν εχεις ιδεα ποσα ξερω....
ε ολοι αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες τυπεσπρωχνει και ο παπακαλιατης κομπαρσους;
και κρατας και τα πμ ολα.....
ε ετσι θα ναι....ε ολοι αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες τυπε
ετσι δεν πανε αυτα?
Αυτοs ομωs πληρωνεται....ο κομπαρσοs το κανει τζαμπαε ολοι αυτοι κανουν αλλαξοκωλιες τυπε
ετσι δεν πανε αυτα?
θα κουβαλαγες πετσετες για τα φλοκια
δεν μιλας καλα τωρα.
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα εκανα καριερα στη βιομηχανια πορνο?
σε πληρωφορω οτι και προσοντα εχω και εμφανισημος ειμαι. και δεν κωλονω να βγω στο γυαλι. η φωτο στο αβαταρ μου ειμαι εγω οταν εγινα 18 χρονων. βεβαια εχω αλλαξει απο τοτε αλλα παραμενω ωραιο παιδι
πριν ελεγες οτι εισαι 18 για να φας τη λουκ. οταν μαθεις τι ζητας θα παρεις την απαντηση που ψαχνεις. μεχρι τοτε...δεν μιλας καλα τωρα.
τι σε κανει να πιστευεις οτι δεν θα εκανα καριερα στη βιομηχανια πορνο?
σε πληρωφορω οτι και προσοντα εχω και εμφανισημος ειμαι. και δεν κωλονω να βγω στο γυαλι. η φωτο στο αβαταρ μου ειμαι εγω οταν εγινα 18 χρονων. βεβαια εχω αλλαξει απο τοτε αλλα παραμενω ωραιο παιδι
πριν ελεγες οτι εισαι 18 για να φας τη λουκ. οταν μαθεις τι ζητας θα παρεις την απαντηση που ψαχνεις. μεχρι τοτε...
Η μια ειναι ειδικευμενη στα ...σιριαλ και η αλλη στιs φωτορε φιλε 18 ειμαι στη φωτο του αβαταρ μου τωρα ειμαι 33. τη λουκ δεν τη γουσταρω ειναι μεγαλη και σιτεμενη, πλακα της κανω.
την ανναμαρια θελω
σοβαρα σου μιλησα..δεν βοηθατε καθολου!δεν πηρα τισ απαντησεις που ηθελα!θα δω κανα ντοκιμαντερ στο γιου πορν θα κοιμηθω λιγο και θα ξαναμπω πιο αργα που θα μπουν πιο σοβαροι ανθρωποι μπασ και δωσουν καμια πληροφορια!
Και δεν το λεs τοση ωρα??????????????σοβαρα σου μιλησα..
τωρα αν δεν κατανοησες μαλλον θες το λινκ της σιρινα..
στείλτης PM για fluffer στου Σειρηνάκη....την ανναμαρια θελω
για διαφημησεις τηλεορασης ειναι 35-40 ευρω η ημερα, που διαρκει απο 8-10 ωρες. συνηθως πανε ατομα που δεν εχουν κατι καλυτερο να κανουν, και για τον χαβαλε επειδη ειστε μαζεμενα πολλα παιδιαγεια σας!εχεισ παει ποτε κανεις να πεξει σε ταινια η σειριαλ η τηλεπαιχνιδι σαν κομπαρσος?τι χρημα παιζει?πως ειναι?πως παμε εκει?
Τι κανει ο κομπαρσος σε μια τσοντα?
20-30 ευρω (πρεπει να δύνασαι να κοβεις και τιμολογιο παροχης), για απασχοληση απο τα χαραματα μεχρι τα βαθια μεσανυχτα, παντα αναλογα με τις αναγκες-κάβλες του σκηνοθετη-σεναριου κλπ κλπ..γεια σας!εχεισ παει ποτε κανεις να πεξει σε ταινια η σειριαλ η τηλεπαιχνιδι σαν κομπαρσος?τι χρημα παιζει?πως ειναι?πως παμε εκει?