Νέα

Κόλπα για βελτίωση της απόδοσης των call girls

• Μέλος που άνοιξε το νήμα coolfly
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 95
  • Εμφανίσεις 7K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Παικτη, δεν νομιζω οτι εχουμε να απολογηθουμε για κατι. Ακομα και σε δημοσιες υπηρεσιες παιρνω σχεδον παντα καλο service με το να μην το παιζω γαμιας και να ειμαι ευγενικος και ανθρωπινος.
Δεν ειναι απολογια τύπε μου. Ειναι ειλικρινης απορια για την σταση καποιων.

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796
Χαχαχα, οχι ρε παικτη, δεν σκαω με μπουκετο και σοκολατακια..
Απλα η αλλη κοιταζε στον καταλογο του ξενοδοχειου ενα σουφλε σοκολατα. Αφου θα την πληρωσω που θα την πληρωσω πανω απο 100, γιατι να μην την κερασω κι ενα γλυκο που ηθελε; Θα μου λειψουν τα 4 ευρω;

Γιατί τύπε λίγα βγάζουν.. κανονικά αυτές έπρεπε να μας κερνάνε καφεδάκι και γλυκάκι από το Χοτελ  :P

chris33

Μέλος
Εγγρ.
27 Σεπ 2011
Like
11
Πόντοι
66
Να τους δίνετε  κάτι έξτρα  και όλα θα πάνε καλύτερα

Ampelale

Τιμημένος
Εγγρ.
10 Οκτ 2015
Κριτικές
35
Like
6.108
Πόντοι
6.796

Συνημμένα

• λήψη.jpg
    λήψη.jpg
    8,8 KB · Εμφανίσεις: 27

Epicuros

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
3
Like
84
Πόντοι
1
Κάποτε είχα γνωρίσει μιά call ...woman (τότε Milf). Δούλευε μόνη της και δεν είχε πίεση χρόνου από τον νταβατζή. Της έκανα φοβερό γαμήσι μέχρι που με παρακάλεσε να την γαμήσω κι από τον κώλο. ('Εκανα και την απερισκεψία να την γαμήσω απ΄τον κώλο χωρίς προφύλαξη. Ευτυχώς χωρίς συνέπειες). Ερχόταν σπίτι μου και ξεχνούσε να φύγει. Μέχρι που μου πρότεινε να αράξει μαζί μου... Κι αυτά γιατί την έκανα κι έχυνε απανωτά. Κι αυτές θέλουν να χύνουν κι αν τους το προκαλέσεις αλλάζουν τρόπο που γαμιούνται.

Επισκέπτης
Ελα ντε. Και σε μενα ετυχε μια κοπελα καποτε να κοιταει τον καταλογο με τα παγωτα. Και ντρεποταν να ζητησει. Θα ημουν δηλαδη πολυ μαγκας και αντρας αν την αφηνα να ξερογλειφεται? Ειλικρινα δεν καταλαβαινω τους βαρύμαγκες που μας το παιζουν δηθεν εδω μεσα.

Ποιος σου το επαιξε βαρυμαγκας χασοδικη μου να τον σκισω ?
Για πουτανες μιλαμε εδω, μπουρδελα, studio κτλ δεν λεμε για το τι κανεις οταν βγαινεις με γκομενες.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.285
Πόντοι
8.006
Ποιος σου το επαιξε βαρυμαγκας χασοδικη μου να τον σκισω ?
Για πουτανες μιλαμε εδω, μπουρδελα, studio κτλ δεν λεμε για το τι κανεις οταν βγαινεις με γκομενες.
Αν θελεις με πιστευεις, δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου οταν μιλησα για βαρυμαγκες.
Ουτε εγω μιλησα για γκομενες. Για πουτανες μιλησα.

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.936
Πόντοι
2.356
Αν θελεις με πιστευεις, δεν ειχα εσενα στο μυαλο μου οταν μιλησα για βαρυμαγκες.
Ουτε εγω μιλησα για γκομενες. Για πουτανες μιλησα.

Έχει βαρύτητα ο λόγος σου εδώ μέσα,κανόνισε να αρχίζει να σκάει ο κόσμος στα μπουρδέλα με τουλούμπες και τρουφάκια.  :2funny:

Πάντως ένα πιθανό "Σε λατρεύω" πόσοι συναγωνιστές νομίζεις ότι μπορούμε να το διαχειριστούμε χωρίς να πυρφορίσουμε έστω και λιγάκι..

Εγώ αν και έχω δώσει extraδάκια,το έχω παίξει άβγαλτος και άλλες μαλακίες,
έχω καταλήξει ότι αν είσαι ανθρώπινος,χωρίς όμως να παραγνωριστείς και χωρίς να χάσεις τον έλεγχο της "γνωριμίας",είσαι κομπλέ.

Εγγρ.
6 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
2.685
Πόντοι
4.125
Χαχαχα, οχι ρε παικτη, δεν σκαω με μπουκετο και σοκολατακια..
Απλα η αλλη κοιταζε στον καταλογο του ξενοδοχειου ενα σουφλε σοκολατα. Αφου θα την πληρωσω που θα την πληρωσω πανω απο 100, γιατι να μην την κερασω κι ενα γλυκο που ηθελε; Θα μου λειψουν τα 4 ευρω;

Δηλαδή αν κοιτάξει την βιτρίνα με τα μονόπετρα και τα περιδέραια θα της τα πάρεις κ αυτά?  :2funny: :2funny:

Gregorvan

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2016
Like
0
Πόντοι
0
Εγω τις γλυφω καλα και αυτο αρκει!

fistikoulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
40
Like
1.904
Πόντοι
2.471
Ολο το  θεμα παιζει στην συμπεριφορα  νομιζω, ειτε παιρνεις με 50 γιουρα ειτε με 300 καταρχην δεν παιζει με τιποτα να εχεις την ψυχολογια του πληρωνω λεφτα και σε εχω αγορασει για μια ωρα, εαν εισαι ευγενικος με καλη συμπεριφορα παντα κερδιζεις τουλαχιστον εμενα μου βγαινει παντα σε καλο

Inherent Vice

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2016
Like
22
Πόντοι
0
:hi:
Ολο το  θεμα παιζει στην συμπεριφορα  νομιζω, ειτε παιρνεις με 50 γιουρα ειτε με 300 καταρχην δεν παιζει με τιποτα να εχεις την ψυχολογια του πληρωνω λεφτα και σε εχω αγορασει για μια ωρα, εαν εισαι ευγενικος με καλη συμπεριφορα παντα κερδιζεις τουλαχιστον εμενα μου βγαινει παντα σε καλο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom