Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 145K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Παραθετω και γω με περηφανια ενα κορυφαιο Κολομβιανο θηλυκο που κανει chat απο Sex webcams

Περιττο να αναφερω οτι ειχα φαει μεγαλο κολλημα με την εν λογω δεσποινιδα, την χαζευα επι ωρες παλιοτερα...

arcans36

Μέλος
Εγγρ.
18 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Παραθετω και γω με περηφανια ενα κορυφαιο Κολομβιανο θηλυκο που κανει chat απο Sex webcams

Περιττο να αναφερω οτι ειχα φαει μεγαλο κολλημα με την εν λογω δεσποινιδα, την χαζευα επι ωρες παλιοτερα...
μεγαλε βλεπω οτι σου αρεσουν και τα μεγαλα βυζια.καλα θα κανεις να παρακουλουθεις τις παραδοσεις του καθηγητη βυζολαγνου,ο οποιος εχει μελετηση και ερευνηση το θεμα αυτο και συνεχως μας παρουσιαζει τα αποτελεσματα των ερευνων του.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αισθανομαι πανετοιμος να φοιτησω στη σχολη, πιστευω εχω ολα τα εφοδια να πετυχω!
Υ.Γ. Παραδεχεσαι γκομενακι δασκαλε?  ;)

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
Ζητω το περηφανο Κολομβιανο εθνος :rockon:

http://[URL unfurl="true"]www.cartagenacaribe.com/en/ggeneral/images/escudo-nacional.jpg[/img[/URL]]
[/quote]

Έτσι!!! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-061.gif

Γιατί σβήνονται ποστ από δω; :think:

arcans39

Μέλος
Εγγρ.
19 Αυγ 2009
Like
0
Πόντοι
0
βυζο τι γινετε? εχει εμφανιστει ενας καινουργιος τυπος και θελει να μυηθει στο κοσμο των λατινικων βυζιων.πρεπει να τον αναλαβεις.

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
Αξιοτιμε βυζολαγνε ειμαι ο νεος μαθητης της Σχολης!!! Πως θα γινει να παρω εμπειριες απο τα Λατινοαμερικανικα στηθια??

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Γενικά σβήνουν ποστ απ'το θρεντ δε το'χεις προσέξει;

Γεια σου αρχηγέ, καιρό είχαμε να σε δούμε. Τις προάλλες γράψαμε καμια 10αρια posts για τη ΣΧΟΛΗ και τα ταξίδια που θα οργανώσει στην Κολομβία αλλά καθάρισαν τις τελευταίες σελίδες.

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
με ενδιαφέρει να εντρυφήσω στην κολομβιανή φιλοσοφία και τρόπο σκέψης

πρέπει να γραφτώ στη σχολη?

βυζολάγνος

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Σεπ 2007
Κριτικές
18
Like
5.746
Πόντοι
5.035
μας περνανε γραβατες δηλαδη?

Πρέπει να συγκληθεί η Κολομβιανή γερουσία τύπε μου. Πού είναι ο Απόλυτος και η Σίλβα;

Γεια σου αρχηγέ, καιρό είχαμε να σε δούμε. Τις προάλλες γράψαμε καμια 10αρια posts για τη ΣΧΟΛΗ και τα ταξίδια που θα οργανώσει στην Κολομβία αλλά καθάρισαν τις τελευταίες σελίδες.

Το είδα, το είδα...

Φίλτατε, είσαι ευπρόσδεκτος στην Κολομβιανή οικογένεια.
applause-038.gif

Η Κολομβιανή φιλοσοφία στηρίζεται στο αξίωμα "Viva Las Tetas" με μούσσα τη Χίλντα. :rockon:

Animated-Flag-Colombia.gif

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66

Για τα της Κολομβίας, η παρακολούθηση αυτού του thread είναι αρκετή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωοδότρα ισχύ του πυρφόρου και φωτοδότη ελληνικού ερωτισμού θα συνιστούσα ΣΧΟΛΗ.
εγγραφές: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62809.0]Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;[/url]

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
mouninja muchas grazias

το παρόν thread είναι αρκετό για τα προσωπικά μου "θέλω" και θα ξεκινήσω ανάγνωση αμέσως τώρα ώστε να είμαι έτοιμος τέλος αυγούστου

Στο μεταξύ, δράττομαι τις ευκαιρίας τούτης ώστε να πληροφορήσω τις χιλίδες κολομβιανές υπάρξεις που διαβάζουν το παρόν thdread ότι δεν πρέπει να ντρέπονται να μου στείλουν σε pm το τηλέφωνο τους και μια φωτογραφία με μαγιό

όσα κορίτσια δε λάβουν απάντηση δεν προκρίθηκαν στην επομενη φάση αλλα αυτό δεν πρέπει να τις αποθαρρύνει - όχι πολύ

Και πάλι muchas grazias

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
Φίλτατε, είσαι ευπρόσδεκτος στην Κολομβιανή οικογένεια.

Η Κολομβιανή φιλοσοφία στηρίζεται στο αξίωμα "Viva Las Tetas" με μούσσα τη Χίλντα. :rockon:

vyzo με συγκινείς και με τον τρόπο σου με ενθαρρύνεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα

Enforcer

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2007
Like
9
Πόντοι
66
είδα το πιο πάνω video

Δεν είναι άσχημη η Καταλίνα. Είναι όμως λίγο μπερδεμένη. Καταλίνα, μπορώ να σε βοηθήσω

Επίσης, είδαμε ποσο προβληματική είναι η παθητική ασφάλεια των taxi στην κολομβία

Τέλος ποτε μα ποτε δε δίνουμε κλειδιά αυτοκινητου σε γυναικα

δικός σας

Αλμπέιρο

mouNINJA

Μέλος
Εγγρ.
21 Αυγ 2008
Like
32
Πόντοι
66
Έτσι μπράβο, χαίρομαι που βλέπω την ομάδα να οργανώνεται.

Σιγά-σιγά πρέπει να διευθετούμε περισσότερες λεπτομέρειες για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι.
Επομένως, όσοι θα ασχοληθούν με επισκέψεις σε αξιοθέατα, μουσεία, μνημεία θα φορούν κάτι τέτοιο:
i_rep_colombia_tshirt-p235515118304244836q6wh_400.jpg

ενώ όσοι προτιμήσουν θέατρα, κινηματογράφους και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αυτό:
i_rep_colombia_tshirt-p235799811022735719trx1_400.jpg

Μάγκες, το ταξίδι θα είναι όλα τα λεφτά. :rockon:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom