You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Κολομβία
- Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 145K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Παραθετω και γω με περηφανια ενα κορυφαιο Κολομβιανο θηλυκο που κανει chat απο Sex webcams
Περιττο να αναφερω οτι ειχα φαει μεγαλο κολλημα με την εν λογω δεσποινιδα, την χαζευα επι ωρες παλιοτερα...
Περιττο να αναφερω οτι ειχα φαει μεγαλο κολλημα με την εν λογω δεσποινιδα, την χαζευα επι ωρες παλιοτερα...
μεγαλε βλεπω οτι σου αρεσουν και τα μεγαλα βυζια.καλα θα κανεις να παρακουλουθεις τις παραδοσεις του καθηγητη βυζολαγνου,ο οποιος εχει μελετηση και ερευνηση το θεμα αυτο και συνεχως μας παρουσιαζει τα αποτελεσματα των ερευνων του.Παραθετω και γω με περηφανια ενα κορυφαιο Κολομβιανο θηλυκο που κανει chat απο Sex webcams
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Αισθανομαι πανετοιμος να φοιτησω στη σχολη, πιστευω εχω ολα τα εφοδια να πετυχω!
Υ.Γ. Παραδεχεσαι γκομενακι δασκαλε? ;)
καλο φαινετε,αρκει να μην ειναι ψευτικο.Αισθανομαι πανετοιμος να φοιτησω στη σχολη, πιστευω εχω ολα τα εφοδια να πετυχω!
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
Ζητω το περηφανο Κολομβιανο εθνος
http://[URL unfurl="true"]www.cartagenacaribe.com/en/ggeneral/images/escudo-nacional.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Έτσι!!! [img]http://smileys.on-my-web.com/repository/Respect/respect-061.gif
Γιατί σβήνονται ποστ από δω;
Nick-Thess
Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 3
- Like
- 309
- Πόντοι
- 21
Αξιοτιμε βυζολαγνε ειμαι ο νεος μαθητης της Σχολης!!! Πως θα γινει να παρω εμπειριες απο τα Λατινοαμερικανικα στηθια??
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
γιατι σου εσβησαν ποστ? τι εγραψες? παιχτηκε τιποτα?
Γενικά σβήνουν ποστ απ'το θρεντ δε το'χεις προσέξει;
μας περνανε γραβατες δηλαδη?Γενικά σβήνουν ποστ απ'το θρεντ δε το'χεις προσέξει;
Γενικά σβήνουν ποστ απ'το θρεντ δε το'χεις προσέξει;
Γεια σου αρχηγέ, καιρό είχαμε να σε δούμε. Τις προάλλες γράψαμε καμια 10αρια posts για τη ΣΧΟΛΗ και τα ταξίδια που θα οργανώσει στην Κολομβία αλλά καθάρισαν τις τελευταίες σελίδες.
βυζολάγνος
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 6 Σεπ 2007
- Κριτικές
- 18
- Like
- 5.746
- Πόντοι
- 5.035
μας περνανε γραβατες δηλαδη?
Πρέπει να συγκληθεί η Κολομβιανή γερουσία τύπε μου. Πού είναι ο Απόλυτος και η Σίλβα;
Γεια σου αρχηγέ, καιρό είχαμε να σε δούμε. Τις προάλλες γράψαμε καμια 10αρια posts για τη ΣΧΟΛΗ και τα ταξίδια που θα οργανώσει στην Κολομβία αλλά καθάρισαν τις τελευταίες σελίδες.
Το είδα, το είδα...
με ενδιαφέρει να εντρυφήσω στην κολομβιανή φιλοσοφία και τρόπο σκέψης
πρέπει να γραφτώ στη σχολη?
Φίλτατε, είσαι ευπρόσδεκτος στην Κολομβιανή οικογένεια.
Η Κολομβιανή φιλοσοφία στηρίζεται στο αξίωμα "Viva Las Tetas" με μούσσα τη Χίλντα.
με ενδιαφέρει να εντρυφήσω στην κολομβιανή φιλοσοφία και τρόπο σκέψης
πρέπει να γραφτώ στη σχολη?
Για τα της Κολομβίας, η παρακολούθηση αυτού του thread είναι αρκετή.
Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη ζωοδότρα ισχύ του πυρφόρου και φωτοδότη ελληνικού ερωτισμού θα συνιστούσα ΣΧΟΛΗ.
εγγραφές: www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,62809.0]Tί επιλογές έχω για να μπορέσω να βρω γκόμενα;[/url]
mouninja muchas grazias
το παρόν thread είναι αρκετό για τα προσωπικά μου "θέλω" και θα ξεκινήσω ανάγνωση αμέσως τώρα ώστε να είμαι έτοιμος τέλος αυγούστου
Στο μεταξύ, δράττομαι τις ευκαιρίας τούτης ώστε να πληροφορήσω τις χιλίδες κολομβιανές υπάρξεις που διαβάζουν το παρόν thdread ότι δεν πρέπει να ντρέπονται να μου στείλουν σε pm το τηλέφωνο τους και μια φωτογραφία με μαγιό
όσα κορίτσια δε λάβουν απάντηση δεν προκρίθηκαν στην επομενη φάση αλλα αυτό δεν πρέπει να τις αποθαρρύνει - όχι πολύ
Και πάλι muchas grazias
το παρόν thread είναι αρκετό για τα προσωπικά μου "θέλω" και θα ξεκινήσω ανάγνωση αμέσως τώρα ώστε να είμαι έτοιμος τέλος αυγούστου
Στο μεταξύ, δράττομαι τις ευκαιρίας τούτης ώστε να πληροφορήσω τις χιλίδες κολομβιανές υπάρξεις που διαβάζουν το παρόν thdread ότι δεν πρέπει να ντρέπονται να μου στείλουν σε pm το τηλέφωνο τους και μια φωτογραφία με μαγιό
όσα κορίτσια δε λάβουν απάντηση δεν προκρίθηκαν στην επομενη φάση αλλα αυτό δεν πρέπει να τις αποθαρρύνει - όχι πολύ
Και πάλι muchas grazias
Φίλτατε, είσαι ευπρόσδεκτος στην Κολομβιανή οικογένεια.
Η Κολομβιανή φιλοσοφία στηρίζεται στο αξίωμα "Viva Las Tetas" με μούσσα τη Χίλντα.
vyzo με συγκινείς και με τον τρόπο σου με ενθαρρύνεις να γίνω καλύτερος άνθρωπος σε όλα τα επίπεδα
είδα το πιο πάνω video
Δεν είναι άσχημη η Καταλίνα. Είναι όμως λίγο μπερδεμένη. Καταλίνα, μπορώ να σε βοηθήσω
Επίσης, είδαμε ποσο προβληματική είναι η παθητική ασφάλεια των taxi στην κολομβία
Τέλος ποτε μα ποτε δε δίνουμε κλειδιά αυτοκινητου σε γυναικα
δικός σας
Αλμπέιρο
Δεν είναι άσχημη η Καταλίνα. Είναι όμως λίγο μπερδεμένη. Καταλίνα, μπορώ να σε βοηθήσω
Επίσης, είδαμε ποσο προβληματική είναι η παθητική ασφάλεια των taxi στην κολομβία
Τέλος ποτε μα ποτε δε δίνουμε κλειδιά αυτοκινητου σε γυναικα
δικός σας
Αλμπέιρο
Έτσι μπράβο, χαίρομαι που βλέπω την ομάδα να οργανώνεται.
Σιγά-σιγά πρέπει να διευθετούμε περισσότερες λεπτομέρειες για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι.
Επομένως, όσοι θα ασχοληθούν με επισκέψεις σε αξιοθέατα, μουσεία, μνημεία θα φορούν κάτι τέτοιο:
ενώ όσοι προτιμήσουν θέατρα, κινηματογράφους και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αυτό:
Μάγκες, το ταξίδι θα είναι όλα τα λεφτά.
Σιγά-σιγά πρέπει να διευθετούμε περισσότερες λεπτομέρειες για να είμαστε όσο το δυνατόν περισσότερο προετοιμασμένοι.
Επομένως, όσοι θα ασχοληθούν με επισκέψεις σε αξιοθέατα, μουσεία, μνημεία θα φορούν κάτι τέτοιο:
ενώ όσοι προτιμήσουν θέατρα, κινηματογράφους και λοιπές πολιτιστικές εκδηλώσεις, αυτό:
Μάγκες, το ταξίδι θα είναι όλα τα λεφτά.
Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)
- Απαντήσεις
- 154
- Εμφανίσεις
- 28K
- Απαντήσεις
- 25
- Εμφανίσεις
- 2K
- Απαντήσεις
- 220
- Εμφανίσεις