sinnerman
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Νοε 2006
- Like
- 19
- Πόντοι
- 166
Ενοεις κοκκινο του αιματος τυπε?μονοχρωμη σε κοκκινο ξηγιουντε
Ενοεις κοκκινο του αιματος τυπε?μονοχρωμη σε κοκκινο ξηγιουντε
βυζο τοτε εισαι για το τριο παολα-χιμενα-τζεσικα.και βανεσσα για κλεισιμο.
ξερεις καμια γλωσσα να ειναι αλλο χρωμα?Ενοεις κοκκινο του αιματος τυπε?
εχεις δικιο βυζο.αξιζει να θυσιαστης για τα βυζια της χιλντας.Θα το παίξω κορόνα-γράμματα και με Χίλντα τύπε. Κρίμα να φτάσω στην πηγή και να μην πιω βυζογαλατάκι.
ξερεις καμια γλωσσα να ειναι αλλο χρωμα?
κατι τετοιο βυζο.Το ψάρι γλώσσα τύπε.
για παρτυ σου παμμεγιστεπου το βρικες αυτο ρε τυπε? εισαι απαιχτος.
τυπε αμα βρεις και κανενα βιντεο απο περασμα κολομβιανης γραβατας θα εισαι αρχηγος.για παρτυ σου παμμεγιστε
σκιτσο απο κολομβιανη γραβατα
μπορεις να ερθεις θελουμε εναν ινδιανο μαζι μας.ετσι και αλλιως εχεις κοινες ριζες με τα αδελφια εσυ.Τιτανομέγιστοι!! βίντεο από πέρασμα κολομβιανής γραβάτας δεν έχω αλλά σας παραθέτω το κάτωθι βιντεάκι αποσκοπώντας να κερδίσω την εύνοια σας... μπας και με πάρετε μαζί στο ταξιδάκι και με αφήσετε κάπου εκεί κοντά στα πάτρια εδάφη μου (Ινδιάνος λέμε)
Δικό σας!
μπορεις να ερθεις θελουμε εναν ινδιανο μαζι μας.ετσι και αλλιως εχεις κοινες ριζες με τα αδελφια εσυ.
φιλε θα παμε οργανωμενοι εκει.δεν θα ειμαστε ξεμπαρκοι.Μάγκες, γνωρίζετε που θα εντοπίσουμε τις καραμουνάρες (κάτι σαν τα μοντέλα του Ινδιάνου) κολομβιανές;
Γιατί βέβαια δεν αξιζει τον κόπο να κάνουμε το μακρινό ταξίδι για να τριγυρνάμε απλώς στα φτηνομπουρδέλα της calle τάδε ή της carrera δείνα.
τυπε μου ετσι πρεπει γιατι βλεπω να μας δωριζουν καμια γραβαταφιλε θα παμε οργανωμενοι εκει.δεν θα ειμαστε ξεμπαρκοι.
τυπε μην στεναχωριεσε,θα κανονισο να μας περιμενει ατομο τις κυβερνησεις στο αεροδρομιο.μην ξεχνας οτι θα παμε με τις ευλογιες του ερυθρου σταυρου εκει.τυπε μου ετσι πρεπει γιατι βλεπω να μας δωριζουν καμια γραβατα
μεγαλε τυπε μουτυπε μην στεναχωριεσε,θα κανονισο να μας περιμενει ατομο τις κυβερνησεις στο αεροδρομιο.μην ξεχνας οτι θα παμε με τις ευλογιες του ερυθρου σταυρου εκει.