Νέα

Κολομβία

• Μέλος που άνοιξε το νήμα arcans5
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 144K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μου την μαμα εφαγα οπως μου ειπες,η πιτσιρικα γαμηθηκε με εναν κολητο,μιλαμε για δυνατο γαμηση,3 βραδυα συνεχομενο σφυροκοπημα,γουσταρε τρελα θα ξαναερθουν τον αυγουστο παλι για μια εβδομαδα
τυπε τον αυγουστο που θα ερθουν την πεφτεις απευθειας στην πιτσιρικα,και ο κολλητος σου στην μανα.και κλεινετε το εργο με αυτες.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε τον αυγουστο που θα ερθουν την πεφτεις απευθειας στην πιτσιρικα,και ο κολλητος σου στην μανα.και κλεινετε το εργο με αυτες.
Τυπε μου λες να το κλεισουμε το σεναριο με χαπι εντ,η με δακρυα?

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου με ποναει η πουτσα απο το γαμησι,αχορταγη η καριολα,συνεχεια ηθελε να την χυνω πανω στην κολαρα της,ευτηχως φυγανε σημερα και θα ξεκουραστω
king-033.gif

thanks-068.jpg

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου την μαμα εφαγα οπως μου ειπες,η πιτσιρικα γαμηθηκε με εναν κολητο,μιλαμε για δυνατο γαμηση,3 βραδυα συνεχομενο σφυροκοπημα,γουσταρε τρελα θα ξαναερθουν τον αυγουστο παλι για μια εβδομαδα
γιαυτο χαθηκες δικε μου απτο φορουμ :2funny:

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μου λες να το κλεισουμε το σεναριο με χαπι εντ,η με δακρυα?
τυπε το εργο παλι θα κλεισει με χαπι εντ.διοτι θα εμφανιστω εγω τον αυγουστο εκει θα τις παρηγορογαμησω και τις 2 μαζι,μετα θα τις πω καλο χειμωνα και τελος.ασε που η μανα αν ειναι καλο μουνι θα την ανεβασω καμια βολτα στην θεσσαλονικη να δει και τον λευκο τον πυργο.

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
τυπε τη ρατσες παιζουν κεφαλλονια?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
τυπε τη ρατσες παιζουν κεφαλλονια?
Τυπε μου κλασικα Αγγλιδες,τον αυγουστο ιταλιανες,και τιποτα ξεμπαρκες απο αμερικη αυστραλια.Περσυ ειχαμε και σκανδιναβες φετος δεν ηρθαν.Επισης τον αυγουστο παιζει και πολυ ελεινιδα

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε μου κλασικα Αγγλιδες,τον αυγουστο ιταλιανες,και τιποτα ξεμπαρκες απο αμερικη αυστραλια.Περσυ ειχαμε και σκανδιναβες φετος δεν ηρθαν.Επισης τον αυγουστο παιζει και πολυ ελεινιδα
καταλαβε τυπε σαν την Κω ειναι περιπου.το εχω σπουδασει το θεμα ξερω τι παιζετε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
Αυριο περιμενω ενα μελος απο το μπουρδελλα που ερχεται κεφαλονια να τον ξεναγησω στις ομορφιες του νησιου βλεπε κωλομπαρα και κλαμβ

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Αυριο περιμενω ενα μελος απο το μπουρδελλα που ερχεται κεφαλονια να τον ξεναγησω στις ομορφιες του νησιου βλεπε κωλομπαρα και κλαμβ
μπουρδελα εχει εκει τυπε μου?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
κολομβιανες εχει εκει?
Τυπε μου οχι,αλλα μια φορα πριν 5 χρονια που ειχα ενα μπιτς μπαρ και ειχε αδειασει η παραλια ξεμεινανε κατι ουρουγουανες και γουσταρανε και τις γαμησαμε με τον μπαρμαν,

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
Τυπε μου οχι,αλλα μια φορα πριν 5 χρονια που ειχα ενα μπιτς μπαρ και ειχε αδειασει η παραλια ξεμεινανε κατι ουρουγουανες και γουσταρανε και τις γαμησαμε με τον μπαρμαν,
λενε τιποτα αυτες δικε μου?

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
λενε τιποτα αυτες δικε μου?
Τυπε να σου πω την αληθεια τις συγκεκριμενες δεν τις πολυγουσταρα,φερνανε στο γυφτε,αλλα ειχαμε πιει δυο μπουκαλια τεκιλα και το εκαμα το ψυχικο

arcansR

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουν 2009
Like
0
Πόντοι
16
Τυπε να σου πω την αληθεια τις συγκεκριμενες δεν τις πολυγουσταρα,φερνανε στο γυφτε,αλλα ειχαμε πιει δυο μπουκαλια τεκιλα και το εκαμα το ψυχικο
τα μεγαλυτερα ψυχικα με τζιν-τονικ γινοντε.

sinnerman

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Νοε 2006
Like
19
Πόντοι
166
φιλε να το θυμασε.γιατι μια φορα ειχα πιει ενα μπουκαλι κουερβο κιτρινη και γαμησα μια που ειχε να γαμηθει 10 χρονια.
Τυπε μου οπως ελεγε και ο Διογενης εν την λυχνιαν σβηστη πασα γυνη ομοια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom