Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.234
- Πόντοι
- 5.015
Αμάν...Πέρασα απόψε και το μαγαζί ήταν κλειστό με ετικέτες "Ενοικιάζεται".
Ξέρει κάποιος αν οι κοπέλες έχουν μεταφερθεί σε άλλο μαγαζί;
Αμάν...Πέρασα απόψε και το μαγαζί ήταν κλειστό με ετικέτες "Ενοικιάζεται".
Ξέρει κάποιος αν οι κοπέλες έχουν μεταφερθεί σε άλλο μαγαζί;
Ρε koleou σοβαρέψου, λίγο το μυαλό σου να βάλεις να δουλέψει θα καταλάβεις ότι δεν είναι δυνατόν κάτι τέτοιοΚαι κατι αλλο ,για την Σια απο Πριγκηπα, κοπελα που ειδε την ταυτοτητα της, μου ειπε οτι ειναι 75 χρονων!!!!Δεν μπορω να το πιστεψω !!!Μωρε λες?
Τα δύο πρώτα για το αφεντικό που πέθανε και τον αδερφό του ισχύουν, το τελευταίο τώρα το μαθαίνωΚαλησπερα ,σε χθεσινη εξοδο στον scorpio ,η Μαριζα απο Αγιο δομινικο ,που δουλευε πριν εκει, μου ειπε οτι ο πρίγκιπας εκλεισε.Τα νεα που μου ειπε ειναι οτι ,το αφεντικο πεθανε πριν 6 μηνες,και μετα το πηρε ο αδερφος του,και μια μερα μπηκε η ασφαλεια και τους το εκλεισαν.
χθες το απογευμα που περασα ηταν κλειστο και στην τζαμαρια ειχε ενοικιαστηριοΟ ΠΡΙΓΚΙΠΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΑΠΛΑ ΤΟ ΡΟΣΡΕΡ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΕΝΟ.
EΓΩ ΠΡΙΝ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΠΗΓΑ ΕΙΧΕ 3 ΓΥΝΑΙΚΕΣ (Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΤΗΣ ΚΑΝΕΙ) ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΑΝ ΔΕ ΠΗΓΑΙΝΕΣ. ΗΠΙΑ ΤΟ ΟΥΙΣΚΑΚΙ ΜΟΥ ΣΕ 5 ΛΕΠΤΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΦΦΦ...χθες το απογευμα που περασα ηταν κλειστο και στην τζαμαρια ειχε ενοικιαστηριο
Τυπε δεν αγοράζεις το κατάστημα?? Επένδυση θα κάνεις σαν χορηγός που είσαι στα κωλομπαρα.Θα επικοινωνήσουμε με Άννα και Σία και θα σας ενημερώσουμε εδώ για την τύχη τους...
Θα επικοινωνήσουμε με Άννα και Σία και θα σας ενημερώσουμε εδώ για την τύχη τους...
δύσκολοι καιροί για πρίγκηπες...
Για το πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους η Σία και η Άννα μάθαμε τίποτα; Γιατί για τη Μαρίζα ήδη γνωρίζουμε ότι δουλεύει στον "Σκορπιό"Επικοινώνησα εγώ..Έκλεισε ο πρίγκηπας ισχύει..Και εμένα μου έκανε εντύπωση γιατί είχα πάει πριν από μία εβδομάδα αλλά έτσι είναι τα πράγματα.
Η Σία έχει ξεκινήσει Avanzo Ν. Ιωνία ..Αλλά εκεί είναι πιο ήρεμα τα πράγματαΓια το πού θα συνεχίσουν την καριέρα τους η Σία και η Άννα μάθαμε τίποτα; Γιατί για τη Μαρίζα ήδη γνωρίζουμε ότι δουλεύει στον "Σκορπιό"
Ήρεμα; Ψόφια είναι είναι τα πράγματα εκεί, μούχλα......Η Σία έχει ξεκινήσει Avanzo Ν. Ιωνία ..Αλλά εκεί είναι πιο ήρεμα τα πράγματα
Είπα να μη το γράψω τόσο χοντρά χαχαΉρεμα; Ψόφια είναι είναι τα πράγματα εκεί, μούχλα......