Womanaholic
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 21 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 86
- Like
- 4.004
- Πόντοι
- 5.015
Σταμάτησε / τη σταμάτησανΗ Έλενα πάει ακόμα εκεί;
Σταμάτησε / τη σταμάτησανΗ Έλενα πάει ακόμα εκεί;
Μπα όχι, την είχαν στην μπούκα οι άλλες δύο εκεί και έκαναν σαν να μην υπάρχει, και να τις ρωτήσω δηλαδή τώρα δε νομίζω να μου πουν κάτιΗ αδερφή της ήταν Κύπρο από όσο ξέρω και ήθελε να πάει. Ξέρεις λεπτομέρειες;
Ποιος θα την έπαιρνε μωρέ την Ελένη; Ο.Κ. κάνει τα πάντα αλλά καμένη τελείως από τη νύχτα και το μαύρο και άμα τη δεις σε ημερήσιες φωτογραφίες στο προφίλ της στο Facebook θα τρομάξειςΘα την ψάξω παίζει να πήγε σε άλλο μαγαζί λογικά
μελαχρινή Λατίνα μεγαλούτσικη? Πάνω που έλεγα ότι δεν έχω πια λόγο να πηγαίνω τόσο μακριά, έχει τόσα μαγαζιά στη γειτονιά μου για να περάσω καλά ......Λατίνες όμως δεν έχει. Άντε πάλι, μετά από 3 χρόνια θα τρέχω στον Πρίγκηπα.....το ρόστερ συμπληρώνει μια μελαχρινή Λατίνα μεγαλούτσικη σε ηλικία που τώρα ξεχνάω το όνομά της;
μελαχρινή Λατίνα μεγαλούτσικη? Πάνω που έλεγα ότι δεν έχω πια λόγο να πηγαίνω τόσο μακριά, έχει τόσα μαγαζιά στη γειτονιά μου για να περάσω καλά ......Λατίνες όμως δεν έχει. Άντε πάλι, μετά από 3 χρόνια θα τρέχω στον Πρίγκηπα.....
Λατίνα χαμηλών τόνων; Μάλλον χρειάζεται το κατάλληλο "κούρδισμα" και θα ανέβασει τόνους. Ας την πετύχω πρώτα βέβαια. Είχε και πριν πολλά χρόνια μια Λατίνα εκεί, καθόλου χαμηλών τόνων όμως που είχε περάσει -φυσικά- και από Σκορπιό.
Όχι, αυτή που λέω ήταν πριν από πολλά χρόνια....ίσως δεκαετία.Δεν εννοείς τη Δώρα που την έχουμε ξανασυζητήσει, έτσι; Πάντως αυτή που σου λέω ότι είναι τώρα ή τουλάχιστον ήταν το Δεκέμβρη που πήγα για τελευταία φορά είναι μια μεγαλούτσικη με βυζάρες αν είχα δει καλά αλλά κοιμόταν όρθια κάπως την ίδια στιγμή που Άννα και Σία έκαναν παιχνίδι και την έπεφταν σε ό,τι κινιόταν εκεί μέσα... Να σου πω την αλήθεια θα ρίσκαρα μαζί της αλλά αν πάω θα μου την πέσουν οι άλλες δύο κι άντε να τους ρίξω άκυρο για να κεράσω αυτή
Τις καλές εποχές...Όχι, αυτή που λέω ήταν πριν από πολλά χρόνια....ίσως δεκαετία.
Αναπαύσεως στο Κερατσίνι, δεν θυμάμαι νούμερο.Πείτε οδό!
μελαχρινή Λατίνα μεγαλούτσικη? Πάνω που έλεγα ότι δεν έχω πια λόγο να πηγαίνω τόσο μακριά, έχει τόσα μαγαζιά στη γειτονιά μου για να περάσω καλά ......Λατίνες όμως δεν έχει. Άντε πάλι, μετά από 3 χρόνια θα τρέχω στον Πρίγκηπα.
81Αναπαύσεως στο Κερατσίνι, δεν θυμάμαι νούμερο.
Για αυτην που λες δουλευε παλια στο scorpios και την λενε Μαριζαμελαχρινή Λατίνα μεγαλούτσικη? Πάνω που έλεγα ότι δεν έχω πια λόγο να πηγαίνω τόσο μακριά, έχει τόσα μαγαζιά στη γειτονιά μου για να περάσω καλά ......Λατίνες όμως δεν έχει. Άντε πάλι, μετά από 3 χρόνια θα τρέχω στον Πρίγκηπα.....
Ναι αυτή λέω!! Τη βρίσκουμε κάπου άραγε ή έχει χαθεί από τα μαγαζιά;Για αυτην που λες δουλευε παλια στο scorpios και την λενε Μαριζα
Τυπε δεν θα απαντησουν οσοι ξερουν για να μην την εκθεσουν.Παιδιά έσκασε μαυρούλα έμαθα στον "Πρίγκηπα"; Ισχύει η πληροφορία;
Τυπε δεν θα απαντησουν οσοι ξερουν για να μην την εκθεσουν.
Κωστακι κωστακι το ξεσκονιζεις το κουραμπιεδακι? Παλι στο νημα μας ρε καραγκιοζακι και να πουλησεις πνευματακι με το αισχρο χιουμορακι κι αν εισαι μπινεδακι πιες ενα καφεδακι και στον τοιχο βαρα το κεφαλακι. Φταιει που εισαι ρουφιανακι και ολα τα λες στο καθε γυναικακι εισαι τρελο τσατσομπινακι Κωστακι Κωστακι. Γιατι σε λενε γαριδακι? Θα μας απαντησεις Κωστακι? Ακου και το Μαλβινακι και Γεωργιου καπακι:Τυπε δεν θα απαντησουν οσοι ξερουν για να μην την εκθεσουν.